Dagens to do list:

•Städa eftersom svärisarna kommer över på fika
•Färga håret
•Rasta hunden ordenligt, man får passa på när det inte är så varmt ute
•Slänga alla kartonger från gårdagens ikeabesök
•Handla mat? GUUUUD SÅ TRÅKIGT!!




Japp! Igår kom ernst andan i mig igång på riktigt, jävlar vad driftig och duktig jag blir när det är bra väder! Vi drog iaf iväg till ikea och införskaffade oss på en ny byrå till andré. Sen så sålde dom ju även ut deras utemöbler till skampris (isch) så vi slängde på några sådana också. Sen så kom vi på att det vore smart med skoställ i klädkammaren eftersom jag har så mkt skor (men inte tillräckligt om du frågar mig). Så sagt och gjort, det blev en riktig hemmafixar dag och satan i gatan vad nöjd jag blev. Våran balkong har blivit en tvättäkta mysbalkong och det är äntligen ordning i klädkammaren.



Andrés nya byrå



Ett av mina nya skoställ



Ärligt, tänk er en varm sensommarkväll, solen är på väg ner.. Mysfaktor: 3000+

Jag säger då det. Släng dig i väggen Ernst, det är en ny hemmafixare på gång!

Igår var jag och Janina i skhlm c i 5 timmar. Vi shoppade så mkt att vi var tvugna att gå och köpa en till väska för våra påsar var så himla jobbiga och fastnade i saker och var jätte mkt i vägen. Det var fan livsfarligt, rea i hela centrum. Och efter fem timmar var vi helt slut, fast vi inte gått igenom övervåninen än. Vi orkade inte göra det, så vi tänkte ta övervåningen nästa gång. Jag köpte två klänningar, tre behåar, sex par trosor, en väska, ett par dösnygga skor, ett par shorts, ett festlinne, hårfärg, en tröja åt andre och ett läppstift. Jag har säkert glömt något nu men ändå. Rätt bra jobbat för att vara jag. Haha fast jag och janina brukar alltid lyckas köpa mer än i vanliga fall när vi handlar tillsammans. Hur går det till? Ja det vet vi fan inte..

Jo. Jag klippte min lugg själv igår. Blev faktiskt riktigt nöjd. Var på väg att ge mig på topparna också, men jag tänkte att jag inte skulle göra det. Kul om det blir fel och jag måste klippa av mig hela håret. Då skulle jag helt plötsligt ha bobfrisyr. Och det mina vänner vill jag inte ha.



Alltså. NEJ. Så himla fult.
Det finns inte mkt som klår känslan av att vakna upp och mötas av solsken, värme och blå himmel. Blir inspirerad igen!

Igår hade vi en tvättäkta mysgrillkväll. Martin, Jonne, Erki, Älskling och jag grillade, drack lite och tittade på film. Är så galet nöjd med den kvällen. Det är precis så en sommarkväll ska gå till enligt mig. Och idag ska jag leka tiny och bonbons dame med shopping och lunch. Kanske till och med årets första mjukglass? Eller så kör vi det imorgon när vi ev ska åka till skansen. Det är ju bara ett måste på sommaren. Man kan säga att det blivit lite av en tradition. Jag och Älsk förlovade oss ju på skansen, framför vargarna. Precis i äkta tinyanda med andra ord.


Alla små wolfisar var framme när vi förlovade oss. Hur tufft är inte det?

Ännu en dag då man vaknar upp till sol, sen går det en halvtimme och sen så blir det molningt igen. Galet bitter? i think so. Börjar fundera på att lägga mig i solariet, bara för att få lite färg. Jag menar, ärligt, jag har gått utan linne varje dag på jobbet (bortsett från regniga dagar) och det är en knapp färg skillnad på armar och ben.

Men annars så hände det som händer typ 3 gånger per år - André vaknade innan mig. Blir alltid lika förvånad. Och vi åkte till ikea igår för att köpa en ny byrå, men dom var slut. Så vi åkte till crt och köpte grisöron och en boll till knox. En rosa smileyboll. Och andré köpte ett megastort tuggben, det var säkert 120 långt och 10 cm brett. Och knox tuggade väl i sig en 30 cm innan han tröttnade. Hihi rolig vovve. :D



Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat.. Blir så himla oinspirerad när det inte är någon sol. Jag har ju visserligen massa måsten jag borde ta i tu med, men jag är bara såååå oinspirerad. otaggad, opepp eller vad man nu än ska kalla det. Näe, dags att rycka upp sig! Livet leker, jag har semester och är fri att göra vad jag vill. Så vill jag inte ta i tu med livets alla måsten, då tänker jag inte göra det. SÅDESÅ.

Jaha. Då är det väl första "officiella" semsterdagen och den inleds ju såklart med regn. Bitter? Well i think so. Men jag håller fast vid mitt löfte, jag tänker inte ha på mig jeans och sneakers på hela semestern. Jag tänker inte, jag vägrar. Men men. What to do? Ska kolla lite tickets till GBG och se om det kanske är bättre väder där. I hope iaf.

Fast innan jag åker ska jag gå till vårdcentralen med min arm. Känns som att det är dags nu. Näe men om man ska ta och ta ut lilla snusmumriken. Får väl se hur road han är över att det regnar. Måttligt tror jag iaf. Men ut måste han, även om han inte vill.



Oh yes, mina vänner, härlig dag! Finns inte så mkt som klår det här..



Okej lite suddugt, men jag tycker medelande framgår ganska tydligt.

Vaknade nu på min första semestermorgon och är totalt utvilad. Helt sjukt. Minns inte hur det kändes att vakna och vara pigg senast. Eller hur det känns att ha 2 veckor ledigt utan att behöva lyfta ett finger om jag inte vill. Hallelulja.

Men any ways. Nu jävlar är det dags för sommar! Jag ska sola, äta jordgubbar, bada, åka och hälsa på släktingar som bor far far away och sitta på balkongen och pimpla vin tills det blir ljust ute. ( Eller ja, jag lär ju som vanligt bli supertrött vid tio och sitta och sova, för att sen vakna när det börjar bli ljust. Damn you morgonpigghet!!)



♥ Och på söndag ska jag fika med min mami, eftersom det är våran namnsdag! Kerstin & Christina. ♥

Här är vår beställning från dogman. För de närmaste 6 veckorna. Det är inte fyra pall som är tre meter höga som rullar in varannan dag. Shit. Jag tror jag börjar bli bortskämd.

Sovmorgon idag. Hanna måste smita lite tidigare från jobbet så vi böt min öppning mot hennes stängning. Fan vad nice tänkte jag eftersom jag har öppnat hela veckan och knappt varit vaken när jag gått till bussen. Jag menar herremingud det måste vara mot lagen att sätta på larmet vid 5 på morgonen. Men any ways. Vaknar i ren och skär panik av att det låter som någon står och burnar i vardagsrummet och hunden står och tokskäller. Går upp för att mötas av att blixten slår ner utanför fönstret och yttreligare en pangboomkrasch symfoni med hundskall och skallrande rutor. Sisådär 1 timme innan jag egentligen behöver gå upp.

Men jag tänker inte vara så bitter idag. Sista dagen innan semestern! Kan det bli bättre? I dont think so. 2 veckor av oplanerad tid. Hell yeah, i tell you. Hell yeah.
Kollade precis vädret. Ska regna hela dagen. Fy fan för att jobba på hunddagis en dag som denna. Blöta hundar, blöta dagisfröknar, blött dagis.. Behöver jag fortsätta?

Men any ways. 2 dagar kvar till semester. Då kommer det bli bättre updates på bloggen. Nu orkar jag fan inte gå upp tidigare än såhär.

Damn it. Nu måste jag snart gå igen.

Ja, snart får jag äntligen vara ledig. Känner verkligen att jag håller på att trilla sönder i småbitar just nu. Har varit mkt denna vår med jobb byten, gravida syskon och gud vet vad. Sen har det nog inte hjälpt att jag öppnar den här veckan, så jag måste upp med tuppen. Att öppna halv sju borde vara olagligt. Haha eller ge mig en kvart och två koppar kaffe så är det nog lugnt.

Men jag är nog extra tröttmössig idag eftersom nån granne antagligen har installerat nytt högtalarsystem och fick för sig att det var helt ok att titta på film med högsta volym. Jävla pundare, alla har inte semester bara för att du har det. Hade jag inte varit så himla trött hade jag nog gått och klagat. Men jag orkade inte gå upp ur sängen.

Åh. Måste sluta.



Well. I brist på annat. Blogg. Utgång. GALET OTAGGAD. Men man tar väl en för laget. Jag, erki, bögmartin och nick. Som precis gjort slut med sin tjej och tänker inte dricka. P.A.R.T.Y. NOOOOOT. Så jag leker DJ och försöker hitta peppet. Går sådär alltså.


Vissa kläder får ju inte torktumlas. Så jag brukar hänga dom på balkongen så de får torka. Men det är tydligen en fågel jävel som har något emot mig.



Så jävla tacksamt när man tvättat en hel dag och äntligen blivit klar.

 

 



Min sida av sängen ÄR den bästa sidan!!

Idag åker fina fina syster yster hem.. Vet knappt vad jag ska skriva, är så himla ledsen över att hon åker. Men sen å andra sidan är jag super glad över att hon kom, och att jag fått klappa magen och känna när plutti sparkade. Helt stört att det faktiskt kommer komma en bebis ur min syster. Jag ska bli moster. Wäh. Snacka om stor grej. Jag är så lycklig för Catta och Glenns skull. Deras bebis kommer att bli så sjukt söt.

  • Måste fylla på mobilen, så jag kan höra av mig till folk.
  • Måste göra sista tidrapporten till Crt så jag får min sista lön.
  • Måste klippa håret.
  • Måste tvätta.
  • Måste städa.
  • Måste klippa Knossos klor, de är pinsamt långa.
  • Måste raka benen så det inte blir pinsamt att gå med kortbyxor.
  • Måste förbi Crt och hämta mina bonuscheckar och handla hundmat.
  • Måste skölja av balkongen igen.
  • Måste lära mig att borsta av balkongen efter jag borstat hunden där.
  • Måste se slutet på säsong 5 av supernatural, så jag kan börja se säsong 6. 

Men. Jag gör det sen. Utom Knoxens klor. Det blir ikväll. Och tidrapporten. Det är viktigt. Sen kan jag ju visserligen svänga förbi Crt efter jobbet. Det funkar ju det också liksom.

  • Måste fylla på mobilen, så jag kan höra av mig till folk.
  • Måste göra sista tidrapporten till Crt så jag får min sista lön.
  • Måste klippa håret.
  • Måste tvätta.
  • Måste städa.
  • Måste klippa Knossos klor, de är pinsamt långa.
  • Måste raka benen så det inte blir pinsamt att gå med kortbyxor.
  • Måste förbi Crt och hämta mina bonuscheckar och handla hundmat.
  • Måste skölja av balkongen igen.
  • Måste lära mig att borsta av balkongen efter jag borstat hunden där.
  • Måste se slutet på säsong 5 av supernatural, så jag kan börja se säsong 6. 

Men. Jag gör det sen. Utom Knoxens klor. Det blir ikväll. Och tidrapporten. Det är viktigt. Sen kan jag ju visserligen svänga förbi Crt efter jobbet. Det funkar ju det också liksom.

Shit, veckan springer iväg från mig igen. Fattar inte riktigt att tiden kan gå så fort? Längtar iaf till helgen då jag SKA sova ut! Helt stört det där, är trött som en jäkla djur hela dagen men så fort jag kommer hem eller ska sova så är jag piggare än piggast så jag inte kan sova. Och så är jag astrött på morgonen igen. Damn it, helt enkelt.

Var hemma hos mami igår och hade lite qualitätstid med mami, ystra och moster lena. Vi gick och köpte pizza och sen hamnade vi alla i värsta calzonesvackan. Mkt mys dock. Haha och sen var det ju spännande att vara där utan min älskade lilla voffsing också, så man fick träffa katterna! Dom tycks ju gå upp i rök när vi kommer..? Kan ju vara för att Knoxen älskar katterna men katterna hatar Knox. Dumma katter.



Ett stycke prinsesskatt - Stella

Ja jäklar, nu är ja trött.. Har knappt kunnat sova på två dagar nu och det tar verkligen på krafterna.. Skönt att det inte är så många hundar på jobbet, så att jag kan ta det lite lugnt annars hade jag nog dött. Haha bildligt talat såklart.

Ska försöka sluta tidigt imorgon, så jag och syster yster kan åka till mormor och hälsa på. Det var länge sen jag träffade tanten. Och så vill jag ju såklart ha lite kvalitetstid med min kära syster medan hon är här. Hon måste ju liksom åka tillbaka till gbg i helgen. Big fucking buhu.

Any ways. Måste försöka vakna. Typ nu.

Jupp, snabb uppdatering över helgen eftersom jag ska gå till jobbet snart och fortfarande sitter i pjyamas.

 

  1. Älskade syster kom upp till staden i lördags = Himla lycklig Tiny
  2. Lördagkväll spenerades med vänner och syster hemma hos ullis. Mkt trevlig kväll.
  3. Igår åkte jag, älsk och systeryster till Bromma Blocks och gick runt lite. Jag köpte massa saker till Knox och syster köpte en bok till glenn. 
  4. Nu är det måndag morgon och andré har semsester. Men det hindrade inte mig från att väcka honom kl 7 för att be honom ta ut en megasuperstor äcklig insekt från vardagsrummet. It´s a boyfriends duty. 
Bästa älskade finaste allra käraste syster kommer ju ner idag!! WOHOO, i tell you! Har saknat henne så sjukt mkt.. Och snart så blir det ju så svårt för henne att komma upp på spontana besök. Inte det lättaste när man har en liten bebis liksom. Men vad fan! För att komma tillbaka till ämnet! Hon kommer till stada vid 17:00 idag, och jag kom på att jag bokat in en grillkväll med crt gänget kl 18:00.. Kan ju visserligen ta med mig syster eller så tror jag att dom förstår om det är så att jag väljer att inte gå.. Fast jag lovat typ alla att komma. Hatar när jag inte håller det jag lovar. Känner mig alltid så jäkla dum.

Men jag har tro. Det kommer lösa sig på bästa sätt. Det vet jag. Ingenting ska få förstöra min glädje över att jag äntligen får träffa min syster.

Whoa! Vilken dag det blev igår! :D Började ju lite molnigt, men sen sprack det upp och blev kanon väder! Så det blev långutflykt med dagishundarna som började i rastgården och sen blev det skogspromenad hem.. Haha tre timmar senare valsade trötta, varma och slutkörda hundar in på dagis.. Och sen bjöd världens bästa chef på glass. Kunde inte vara nöjdare. :D

Pratade med syster yster igår också! Låter som hon kommer upp till helgen! WOOHOOO!! :D Skulle iof ringt henne igår kväll, men missade det totalt. Knasigt värre, men får helt enkelt göra det idag ist. Åh, det skulle verkligen göra min helg om hon kom upp.



Om syster var en My Little Pony, skulle det här vara hon. <3

Och jag är för första gången sen jag började på nya jobbet, trött som ett jävla as. Konstigt, eftersom jag kom i säng tidigt igår.. Hm.. Tror det är avsaknaden av sol utomhus som gör det! Eller så kan det bero på att jag hade en skit dag igår och det tog helt enkelt musten ur mig. Any ways, i vilket fall som helst så kommer ju idag såklart bli bättre. Haha hoppas jag iaf. Ska ev träffa Livia efter jobbet idag, vilket jag numera kan göra eftersom jag inte slutar mitt i natten längre! Haha ja eller mitt i natten är ju en överdrift, men det kändes så ibland iaf.. Nu är jag ju hemma astidigt på dagarna och dessutom så får jag ju mer tid över till Knoxen! Den här veckan när jag slutar 16:00 varje dag så är han ju med mig hela dagen och sen så går vi hem tillsammans på eftermiddagarna. Så. Himla. Mys.

Men men, dags att väcka pojkvännen, verkar som att jag inte är den enda som är trött idag.. :P

Jag är pigg som en lärka trots att klockan inte är mkt alls! Tänkte jag skulle försöka få med mig knoxen idag igen, och då måste jag ju ha en viss tid på mig.. Men det vore så himla mys om han följde med, han var ju bara så himla duktig igår, mitt lilla hjärta! <3

Det var ju inte så många hundar på dagis igår, jag har för mig att det bara var typ 13 st? Men då körde vi en liten special dag iaf, så det blev rastgården på morgonen, följt av lite agility! Haha vilket projekt det var för vissa hundar! Hade nog varit lite roligare om vädret hade varit med oss, känns så himla bittert att det är kallt i början av juli! Gick liksom med jeans, linne, gympadojjor och jacka! Och tyckte det var kallt! Näe hua, nu får det se till att bli sommar igen, med värme och sol.


Bonzo & Ally redo för agility!



Atlas & Stella väntar snällt på sin tur



Linda "chefen" med sin grupp



En frusen Chilla får äta lunch nerbäddad i sin korg. Vem sa att det var jobbigt för hundarna att gå på dagis?

Jag bar undrar, räknas man som shoppingberoende om man köper saker till sin hund? Vi var ju på bromma zoo igår igen, skulle köpa grisöron (knox verkar av någon konstig anledning föredra deras öron..?) men vi kom ju såklart hem med så himla mkt mer. En boll, ett stort tuggben, flera mindre tuggben, rc energy godis, chicken snack.. Haha hur gick det till? Jo, köpte en till klotång också, så jag kan ta knoxens gamla till jobbet. Haha, jag är så himla kinkig med klotänger att det är sjukt. Måste kännas helt 100% annars går det åt h-vete.

Näe nu måste jag börja göra mig i ordning! Ska försöka bli klar ganska tidigt idag så jag har en stund på mig att frakta hunden till jobbet! :P


Bästa klotången. EVER.

Mami och rob kom ju förbi och fikade igår. Haha fast vi kan ju lugnt säga att det blev lite mer än så. André, robban och martin drog iväg och badade och jag och mama gick iväg och handlade mat som vi lagade klart till det att grabbarna kom hem. Och jag åkte på den största chocken någonsin igår, lillebror har vuxit om mig! Med hela 4 cm! I julas var han ju minst fyra cm kortare än mig så på 6 månader har han vuxit om mig totalt. Haha hur fan gick det till?

Sen drog jag iväg in till söder på kvällskvisten och träffade upp madde och bernt som satt på medis kök och bar. Det vart både rosé vin och goda drinkar innan vi drog hem vid ett tiden. Så himla mysigt. Och så himla roligt att träffa madde igen, har ju inte träffat henne sen jag slutade..? Hua, måste träffa mina vänner lite oftare tror jag.

Men för övrigt ska jag försöka komma ut på en långis med knoxen idag när det är lite svalare.. Haha lilla snusmumriken höll ju på att smälta bort igår.



Okej nu har han ju kepsen helt muppigt, men ändå. Han VAR kortare än mig.

Ja, det är rätt. Jag är ledig, det är lördag och 25 grader i skuggan på balkongen. Frukost på balkongen idag? HELL YEAH. Hade tänkt att städa av balkongen idag, får akta mig så jag inte bränner mig. Men inne, det tänker jag helt klart inte vara. Sen är det ju så jävla skönt att inte vara bakis en sån här dag, värme och bakfylla är ju inte direkt en superbra kombo. Men det är nog värre med andré. Det var typ fest hemma hos erki igår, jag skulle egentligen följt med men jag var så djävulst trött att jag stannade hemma och sov ist. Haha hela nio och en halv timmes sömn blev det! Skönt som bara den, men jag missade slutet på CSI avsnittet jag kollade på. Damn it!

Mami och robban ska ev komma förbi och fika idag, kommer bli askul, för Knoxen saknar lillebror jätte mkt. Vi höll på att skoja med honom igår och frågade om han visste vart Robban var. Han höll på att riva hela lägenheten i jakt på robban. Min lilla gosing, han är för söt.

Vi stängde ju fem igår på jobbet, men en ägare var sen, hon satt i bilkö. Vilket är fine by me, eftersom vi har en förseningsavgift på 300 kr per påbörjad timme. Hon kom typ kvart i sex, vilket sög lite grann annars hade jag fått 600 kr rakt ner i fickan. Haha det lönar sig att jobba på dagis!




Hot, hot, hot!

Yes, yes, yes nu är det fredag igen! Känns så himla konstigt fortfarande, kan knappt fatta att jag är ledig i helgen igen? Hela veckan har bara flygit förbi trots att jag jobbat stängning hela veckan? Jag menar, ärligt, 8:30 till 18:00 är inte en kort dag, men ändå så har jag knappt uppfattat att det gått så fort? Låt oss bara säga att tiden går fort när man han roligt, och hur kan man inte ha det när man får pengar för att gå ut och gå med 6st helt underbara hundar? I <3 my new job.

Knoxen var ju med igår igen. Han är så duktig att jag dör. I have raised you well, boy. Haha nä men ärligt, det är först nu jag inser hur väluppfostrad Knox är och vilken bra relation vi faktiskt har. I wuw my dog.

Sen så kan jag ju bara säga att jag nästan bestämt mig för att skaffa en iphone nu. Hittade ett vattentät iphoneskal, woho, så isf kan knox slemma hur mkt han vill på phånen, utan att den går sönder. Fast jag står ju ändå lite i valet och kvalet, skulle ju egentligen vilja ha en mobil med tangentbord.. Aja får väl singla slant om det. =D