Ja det här blir ju då årets sista update. Lille Tiny ska jobba större delen av dagen. Lite tråkigt, men känns ändå rätt okej att avsluta ett hårt jobbår med att jobba lite till.

Ikväll blir det jag, Janina och Knoxi här hemma. Min lille plutt tycker inte om raketer så hans mami måste vara hemma och klappa honom på huvudet. Fast han ska få lugnande också, det är inte så där skit kul när 62 kg vovve löper amok medan det smälls fyverkerier utanför. Stackars liten. Jag har börjat hata fyverkerier. Har upptäckt att knoxi verkligen inte är den enda som lider. Men jag tänker inte gå in på detajer så mitt sista inlägg blir ett bitterfittagnällinlägg. Nej nej. Det tar vi en annan gång.



Gott nytt 2011, önskar Tiny! <3

Precis så är det. Jag tycker det är så himla tråkigt att vara vaken själv. Men idag måste jag åka till jobbet och jobba såklart. Skulle vilja vara ledig och lösa in det där presentkortet jag har på skor. Åh vad jag vill köpa skor idag. Det var typ nästan en månad sen jag köpte skor. Abstinens. Fast allra helst så vill jag ju bara vara hemma med Knoxi och André. Hög mysfaktor på det.

Åh. Time to get ready for work. Annars kommer jag få lite bråttom snart. Och det vill jag ju inte.

Ja då var vi här. Året är snart slut och Tiny ska jobba de två sista dagarna. Men det känns faktist helt ok, eftersom 2010 har varit ett helt fantastiskt år. Mycket har hänt under det gångna året. Jävla massa mycket.

*Jag har varit i göteborg för första gången i mitt liv.
*Jag har varit i göteborg för andra gången i mitt liv.
*Knox har fått två nya bästa kompisar, hör och häpna, en amstaff, Pixie och pit bull, Diesel.
*Jag blev reptilansvarig på jobbet.
*Jag och Älsk förlovade oss.
*Hemligt hemligt hemligt.
*Vi köpte äntligen nytt vardagsrumsbord.

Okej mer har hänt men jag orkar fan inte skriva fler punkter. Ligger lite på latsidan idag tror jag.

Verkar by the way som jag inte kommer få se min kära syster innan årets slut. Hon kommer nog inte upp förens efter nyår. Blev bara lite bitter. Jag jobbar i stort sett hela veckan efter nyår, så det kommer inte bli många gånger vi kommer kunna ses. Bu. Mega bu.

Näe dags att rycka upp sig och göra sig i ordning. Idag ska vi åka till House of pain och boka en tid för min nya tattuering! It´s gonna be awsome. Och vilken underbar start på året kommer inte det bli?



Ja, en annan brukar ju inte sova längre än till typ senast halv tio, oavsett om jag varit uppe till fem dagen innan. Men idag slog jag på stort och sov ända till strax innan elva. Hua. Galet skönt. Fast jag hade en sjuk dröm om hajar, ett spökhus, höga höjder, min bästa vän livia och en utekväll i stan. Tror jag ska kolla upp vad fan det betyder. Himla sjukt var det iaf. Och nu blev jag nyfiken.
Ja, det är dags för ett litet gästspel på jobbet idag. Sen ska jag vara ledig i två dagar till. Var iaf så sinnessjukt trött när jag vaknade imorse. Snoozade lite för många gånger. Attans. Så nu blir det nog pressbyrån frukost och lämna disken till älsklingen. Som får vara ledig. JA, jag är avis.

Igår blev en dag där vi inte gjorde ett jäkla skräp. Det har varit så himla hektiskt i flera veckor innan jul och även under julen att igår då vi inte hade något alls planerat så degade vi bara. Och det var så himla underbart. Tog en långpromenad med hunden som var minst lika trött han och bara var. Måste varit det där som dom kallar för nuet. Äsch skit samma, skönt som attan var det. Men nu var det slut på julefriden, nu är det dags att jobba!
Wäh, vilken bra kväll det var igår. Fick dela julafton med dom som betyder mest, fick massa god mat och massa fina klappar. Älska älska älska julen. Fast det som kunde gjort kvällen bättre är att syster kunde varit med oss. Då hade julafton varit ultimat.

Vi ska ju fira med andres sida av släkten idag, så igår var vi bara över på en liten jullunch hos andrés föräldrar, men vi fick iaf varsin julklapp, det var ju trots allt julafton. Och hold your horses, tiny fick en kaninpälsmössa. OH DEAR LORD. Jag som är så emot päls att jag inte ens kan köpa saker i äkta läder. Jag som får tårar i ögonen av tanternas minkpälsar. Jag brottas nu med dubbelmoral. Min nya mössa är supersnygg och mysig och varm. MEN den är i äkta päls. Jag har ju egentligen inte stöttat pälsindustrin, eftersom jag inte köpt mössan själv. Betyder det indirekt då att det är helt ok att använda mössan? Fan. Jag älskar min mössa men hatar att det är äkta päls. Äh, jag måste nog grundligt tänka över detta. OCH lägga upp en bild på min mössa. Så ni får se varför detta är så svårt.

Näe dags att göra sig i ordning och åka till mormor!



Jag och Knoxi igår
 

Jag och "lille"bror


Mami och knox!

Ja så var julen här! Vaknade oförskämt tidigt av det första god jul sms:et, man tackar, man tackar. MEN det är faktiskt jul hela dagen så vad säga om att skicka sms liiiite senare? Aja anyways nu är jag ändå uppe, så då kan man ju börja med dagen iaf. Ska ut på en riktigt kall, skön och underbar långpromenad med knoxi medan andré är iväg och hälsar på alla som är med oss i hjärtat och tanken idag. Skulle egentligen vilja hälsa på morfar idag, men det blir nog lite tajt. Wish you were here. Jularna är liksom inte som när man var liten och den firades med hela tjocka släkten hemma hos mormor och morfar. Jag kommer ihåg morfars julkola som han gjorde alldeles själv, han var så hurtig att han tillochmed klippte bakplåtspapper i små fyrkanter så han kunde slå in kolan. Wäh. Det är helt klart smaken av jul för mig. Men det var ett tag sen jag fick någon sån julklola. Eller fick krama morfar överhuvudtaget. Hua nä nu måste jag avsluta min tripp längs memory lane annars kommer jag börja gråta. Morfar finns med i mitt hjärta idag.

Fan jag skulle vilja ha en pulka eller ngt till knoxen som han kan dra. Vore så himla roligt. Fast vi får väl se om min lille vovve skulle förstå idén.. Har rätt svårt och tro det med tanke på att han skällde på hans hundspel för han inte fick tag i godiset genom att buffa på spelet med nosen. Eller hoppa på spelet. Eller sparka på det med tassen.

Any ways. Dags att göra sig lite vacker. Och ta en julcigg. God jul på er alla!

Vaknande imorse av larmet på telefon och blev super förvirrad. Varför ringer phonen, jag är ju ledig? Sen kom insikten, och jag insåg att jag är ju fan ledig imorgon. Wääääh. FAN. Aja men det blir en härlig långpromenad med knoxi, och så går dagen förhoppningsvis fort. Ska köpa knoxens christmasklapps idag, och sen försöka smuggla in dom och slå in dom utan att han ser. Inte för att det spelar någon roll om han ser vad han ska få eller inte, utan för att annars kommer han stjäla dom och öppna dom. Eller sitta och gnälla utanför garderoben. Min vovve älskar att öppna paket. Han tycker nog att det är bland det roligaste som finns. Eller att bara slita sönder paket överhuvudtaget. Eller kartong. Kartonger går också bra. Slita sönder dom i små små bitar och sprida ut bitarna i hela huset. Tydligen en mkt rolig göra. Och sen leka med bitarna när man försöker samla ihop dom. Wäh kommer bli massa papper som knox kan äta hos mama.

På juldagen ska jag hem till mormor. Och träffa morbror med fru och moster med stefan. Har fan inte sett dom sen kusin annelie fyllde 30. Vilket var för typ 2 år sen. Vill egentligen ta med mig knox, men han kommer röja sönder mormors fina hem. Hon har ju porslinsfigurer och annat ömtåligt i perfekt höjd för att knox ska kunna slå ner dom med svansen. Eller ännu värre, dregla ner hennes antika möbler. Eller värre än så, välta mormor så hon bryter lårbenshalsen. Näe, knoxi får vara hemma med husse, så får min lilla älskling träffa släkten en annan gång.

 

 



Inga kartonger går säkra här.

Serrrrriöst. Idag får det snöa bäst fan det vill, tiny är äntligen ledig. Blev väckt av lilla helena som måste vara hemma med sina sjuka barn idag, hon ville jag skulle hoppa in för henne på jobbet idag. Men som vanligt när tiny är ledig har jag fullspäckat schema och kan verkligen inte. Vilket är himla synd, för lite extra pengar sitter ju aldrig fel. Hua. Men det får gå ändå. Om två dagar är det ju jul och innan det måste jag hinna klart med allt.

Näe så här blir det inte mkt gjort. Hua. And so it has begun.
Dumma dumma chef som lovar att man ska få lön idag, och så har man inte fått det! DUMMA! Jag som hade tänkt att köpa knoxens julklappar idag! Jag hoppas fan att de kommer innan jul, annars får jag krita hans julklappar. Jag kan nog tillochmed okeja att lönen kommer på torsdag, då jobbar jag ändå så då kan man slå två flugor i en smäll. Typ smack, smack.

Och planerna inför julafton är lite vaga, men det ska nog lösa sig. Verkar inte bättre än att det blir tre julklappsutdelningar i år. Fast jag hoppas ju innerligen att syster kör en fuling och dyker upp på julafton. Fast hon har sagt att hon inte ska komma förens i mellandagarna. Vill inte fira jul utan henne igen. Det har alltid varit vi två den dagen. Även när vi var små och i stort sett hatade varandra, var vi snälla just den dagen, allt för att tomten skulle komma. Haha så himla typiskt oss att i sista sekund göra som man ska. Men vad kan jag säga? Söderströmska systrarna gör precis som dom vill. Dvs, vi gör som vi vill och sen får världen leva med det.


P.s. Tomten jag har varit snäll i år, min enda önskning i år är att syster kommer hem till jul. Okej kanske inte jättesnäll. Men ändå.
Ja. Gäsp. Är så himla skönt att jag snart får vara lite ledig. Bara idag och imorgon kvar, sen har jag en hel ledig dag. Och det kommer bli så himla skönt. Så skönt att jag bara tänker gå på halvfart. För jag har ju liiiite svårt att sitta still, så det kommer nog bli lite gjort iaf.

Hade muppikund på jobbet igår. Hon ville ha ersättning för ngt hon hanterat fel. Jag tänker inte gå in på några detaljer men anyways. Jag försökte förklara att vi inte kunde göra så mycket, men hon lyssnade inte alls. För vid fel hantering av saker står det i konsumentköplagen att det inte är butikens fel. MEN, sen så ska vi ju såklart upplysa kunderna hur dom hanterar sakerna rätt. Anyways. Jag blev helt fedd up och gjorde nästan som hon ville. Vilket är så himla surt när du jobbar i butik. Att man måste böja sig fast man vet att man har rätt. FAST, kunden inte alltid har rätt. Oftast har dom mega super helt så in i helvete fel. Ja, det har ni!

Wäh, dags att hoppa in i duschen.
Aa, eller nästan iaf. Just another working bakis sunday är nog mera korrekt. Eller egentligen så är jag inte så bakis, jag är mest trött. Inte helt ok att sova tre och en halvtimme föratt sen gå och jobba. INTE HELT OK. Men som tur är, så ska man ju bara till the highvalley och jobba bara fyra timmar. Sen sova. Och om grabbarna grus är här när jag kommer hem kommer jag kicka ut dom. Ikväll är soffan min. Fast sen får vi ju se om jag kan ta mig till jobbet över huvudtaget. Jag menar snöstorm 3000. Stackars lilla Tiny. Borde nog lägga blyvikter i skorna så jag inte blåser bort. Och skaffa overall. En sån som man hade när man var liten.

Wäh, wäh, wäh! Snart jul! Snart kommer söstra mi!
Jo. Det är ungefär så det känns just nu. Jag måste få i mig det här kaffet snart och komma in i duschen. Är så himla fucking trött. Fast det blev en tidig kväll igår. Jag och älsklingen var ju och såg Magnus Betnér. ( Biljetter till hans show var en av andrés b-day-gifts, för er som inte vet) Var så himla roligt. Magnus Betnér är så himla rolig. Tråkigt nog kom vi dit lite lite sent och fick inte våra platser på parketten, utan fick sitta på balkongen ist. Tråkigt läge, men de hade nån typ utav tvinspelning och jag är inte den som är den som vill bli fångad på film när vi traskar in för sent. Men ändå. Helt roligt. Vi fick ju dessutom en längre "extended" version eftersom dom spelade in. Hela 90 min. Woho. Jag säger det. Jag är så jävla kick ass på presenter. Moder Teresa nästa!
Jupps morgonen började med att älsklingen kliade mig på ryggen. Bästa sättet att vakna på. Hade varit en bättre morgon om det inte snöat och jag var tvungen att åka pendel. Knas på tågen? Behöver jag ens fråga? Hua, sen får vi väl se hur den här dagen artar sig. Måste försöka byta hos mina små padds idag. Jag börjar misstänka att det är därför jag är i haninge varje torsdag. Det är ingen annan som har lust med det. Och som reptilansvarig så ligger det ju på mitt ansvar att se till att det blir bytt. HUA. Dumma ansvar.

Näe men rise and shine. Ut i snöstormen!
Hua, somnade på soffan igår med älsk, efter att ha sett the expendables. Riktigt cool film med alla möjliga olika actionhjältar. Och då menar jag verkligen ALLA. Jet li, sylvester, arnold, dolph lundgren, bruce willis och många många fler. Om ni gillar action så se den. Men ikväll blir det ingen film, ikväll går ju grey´s. Shit jag är helt såld på den serien. Älska älska grey´s. Det är ju lätt nya cityakuten. Typ cityakuten goes 2000-talet.

Nu är vi nästan klara med alla julklappar. Efter långpromenaden igår, insåg jag ganska snabbt att det vore ju smartare om vi åkte iväg båda två, så kunde jag åka iväg själv idag. Så jag passade på att städa innan andré kom hem, vilket var sjukt bra, ytterligare en sak att checka av från listan.

Snart är det fredag! Woho, då ska jag och älsk iväg och se magnus betnér. Awsome! Allt är fixat till fredag också, martin passar knoxi, erik skjutsar in och jag har bytt med janina så jag slutar i lagom tid. Wäh, jag är värsta mästerfixaren i stövlar.

Alltså ja. Typ. Tiny var duktig idag och lyckades sova till hela kvart över nio. Hade en sjuk dröm om jobbet och giftormar. Jag tänker inte gå in på några detaljer men dom jävlarna lyckades iaf rymma hela tiden. Tror det kan ha ngt med det faktum att jag får lite dåligt samvete över att jag är så mkt i högdalenbutiken och inte så mkt i haninge där mina små reptiler finns.. Wäh. Jag saknar min hörna. Men hade inte pendeln varit helt fuckad hade jag nog varit mer i haninge.

Any ways. Undrade precis när den här chihuahua vågen ska stanna. Varför vill alla ha en chihuahua? Är det någon som vet att dom lever typ hur länge som helst? Vi snackar alltså lätt över 15 år. Läste om en chihuahua som var 21 år gammal!!!! Haja den. Vi är ju typ lika gamla. Eller att dom har helt sjuka rastypiska anomalier? (Rastypiska sjukdomar för er som inte vet.) Dåliga tänder, ihålig fontanell och massa massa mer. OCH med den sjuka aveln det är på dom nu så lär det ju inte bli bättre. Näe, jag tackar gud för mastiffen. Inget jävla glitterhalsband eller töntiga väskor. Fast det skulle ju se rätt kul ut. Här kommer lilla Tiny med Knox i en herrejösses stor LV väska med ett strassbälte runt halsen på hunden. Haha ja fan det vore en syn för gudarna. Näe. Nu ska jag ta min stora jäkla hund på en ordentlig jävla promenad där han får hoppa i alla snöhögar han vill och vara en riktig hund. Inga chihuahua manér här inte. Mastiffer rules!

Ja hua. Helgen började asbra med pyssel och vin här med godistanten. Och ja, jag brände mig asmkt på det smälta sockret till pepparkakshusen. Fy så ont det gjorde. Men det var inte så noga. Vi gjorde inte bara pepparkakshus, vi gjorde även superfina tomtar och ponnyhästar och flörtkulesnögubbar/änglar. Vi han inte riktigt göra allt, pepparkakorna och snöbollarna får vänta lite. Kanske kan jag göra dom imorgon?

Any ways, vaknade tidigt på lördag morgon, då hade älsklingen redan vaknat och gått upp och gjort kaffe till mig! Glädjeskutt! Så himla guligt, jag har inte vaknat till doften av nybryggt kaffe sen jag flyttade hemifrån för tre år sen. Sen iaf tog vi en runda förbi svärföraldrarna och gick sen vidare på en ordentlig promenad som avslutades med massa husse-matte-och-knox-bus i snön. Lite fina bilder togs också! Sen bar det av till nacka forum, som vi lämnade ganska snabbt, eftersom vi valde helt fel dag att åka dit på. Så klart skulle alla idolerna dit samtidigt som oss. Och det ledde ju till SJUKT mkt folk. Så vi drog vidare till Farsta centrum och fixade nästan alla julklappar. Sen var det bara hem och ta emot godistant och jenny dricka ett halvt glas vin och sen dra iväg till högdalens bowlinghall på en supertrevlig firmafest. Men inte kan man ju dra hem vid elva ju. Näe godistant och tiny drar ju självklart vidare till ett ställe, möter upp alla boysen och festar hela natten. Stackars godistant som jobbade i söndags. Vi skulle köpit klart julklapparna igår, men det blev en heldag på soffan med massa mys ist. Fast jag hade asmkt att göra. Men fuck it. Nu har jag massa energi att slösa när jag är ledig tisdag och onsdag. Långpromenad med knoxi, tvätta, städa, köpa klart julklapparna osv. Fullt ös när jag är ledig. Har vi hört den förut?


Pepparkakshus in the making


Ponyhästar snart klara


Färdigt!


Vinterpromenad


Lördagsmorgon!

Ha en bra måndag, världen!

Yes yes yes, idag ska tiny och godistanten pyssla! Vi ska bygga en pepparkakshushundkoja och göra fula tomtar med glitter på! Sen så får vi ju inte glömma snöbollarna, som jag har lovat andré hur länge som helst nu. Sen i helgen så ska jag och älsklingen först handla julklappar, sen ska jag iväg med mamma och handla andrés julklappar. SHIT vilken dyr helg detta kommer bli. Men fuck it. Det är det värt. Det är ju trots allt bara jul en gång om året.

Jag har tänkt på en sak. Dom som inte firar jul, som inte ens sätter upp en ljusstake i fönstret eller ens lägger ut en liten julduk, VILKET JÄVLA TRÅKIGT LIV! Oftast så skyller dom på att dom hatar julstressen med att köpa julklappar, det är dyrt med julmat som det blir så mkt över av att det måste slängas, det är jobbigt att pynta hela huset osv. Fuck you lazy ass, säger jag. Allt blir vad man gör det till. Det är inte jobbigt att ställa en ljusstake i fönstret och sätta i en kontakt i uttaget. Jag menar, buhu, du måste flytta pelargon jäveln tjugo centimeter åt ena hållet. Det är inte mera jobbigt att sätta upp julgardiner än att sätta upp vanliga gardiner, likaså att det inte är mera jobbigt att lägga på en julduk än en vanlig duk. Och maten.. Man måste väl äta? När blev det ett tvång att äta julmat? Dom som inte firar jul måste ha himla dåliga erfarenheter av jul. Kanske fick dom bara strumpor och pussel när dom var små. Därför vill dom inte ge julklappar. Men man måste inte gå all in. Vill man inte ge julklappar så måste man inte. Fast den största dubbelmoralen som finns hos dom som inte firar jul måste ju ändå vara att ingen vill vara själv på julafton. Om dom nu inte firar jul och december bara är en av alla månader på året, då borde ju julafton vara som vilken dag som helst.

Any ways, enligt mig är det där med att inte fira jul bara bull shit. Det blir vad man gör det till. För mig är julen ett avbrott i vardagen, då man samlar alla man älskar och bara myser. Utan tvång, utan stress, bara en tid då man får.. Ja, vara med dom man älskar.



God jul på er alla!

Jupp jupp jupp, idag är sista dagen på mitt sexdagars pass på jobbet, sen blir det lång ledigt, hela fredag lördag och söndag. Men inte ska jag bara slappa, nej nej. Jag menar vid det här laget är jag redan införstådd med att det blir fullt ös hela helgen. Dock ingen utgång planerad, tack gode gud, har inte råd alls. Eller tid att vara bakis. Orka vara bakis. Wäh jag blir trött bara av att tänka på den hemska "dagen efter". Fy fan.

Knoxen ligger och drömmer i soffan. Han morrar. Undrar vad han drömmer om? Hundar i hans butik kanske? Hua det går ju inte för sig om man heter knox.

Åh shit. Nu kom jag på att vi ska åka pendel igen. Hoppas hoppas hoppas att den går som den ska. Idag är det ju inte värsta paniken om vi kommer sent, men det vore ju rätt härligt att komma i tid. Snälla pendeltågsguden, gör så att pendeln fungerar!
Ja alltså herre min gud. Igår blev ju bara en enda stor röra. I alla fall morgonen. Jag kollade ju sl innan jag skulle gå till tåget, och mkt riktigt som jag förutspådde, förseningar och stora störningar i pendeltågstrafiken. Oh dear lord tänkte jag och ringde sl´s kundtjänst. Fick reda på att hur jag än åkte så skulle jag komma försent till jobbet. Om jag inte tog taxi. AA MEN VISST. Jag och min jätte hund. Hur lång tid skulle det inte ta att vänta på en hundtaxi stor nog att rymma min hund? Och vilken taxi chaufför i sitt rätta sinne skulle vilja ha en 62 kg dreglande mastiff i bakluckan? Så jag ringde och väckte kim. Bästa kim åker ut till jobbet, så jag och knox kunde gå till pendeln och hoppas att vi kom till jobbet så fort som möjligt. Vi var där tjugo över elva. Jag började tio. Sen vara det bara kaos kaos kaos med kunder och allt möjligt. Lagom till Jenny kom förstås. Då dog det. Och var toklugnt resten av dagen. Sen fick jag åka med bästa kim hem. Ibland, blir man så himla tacksam över sina vänner. Kim var verkligen dagens hjälte igår.

Och nu kräktes min hund. I sin säng. Wäh. Inte en kaosdag till. Snälla?
Ja idag är jag uppe tidigare än på länge, ska ju ta mig och knox hela vägen ut till haninge idag. Hua, kommer bli spännande. Pendeln är ju sisådär pålitlig när det är snö som kanske alla i hela stockholmsregionen vet. Det är bäst att kolla sl en gång i kvarten innnan man går. Hatar för övrigt tiden jag är uppsatt på. 10-19. Hela jäkla dagen med andra ord. Jag kommer med andra ord inte vara hemma före åtta ikväll. Wäh. Hata butiksjobb ibland.

André håller på att smussla med min julklapp. Han har pratat med syster och glenn, som tydligen ska vara med på den, för den var tydligen dyr. Men, säger jag då, du behöver inte lägga så mkt pengar på mina julklappar, det är tanken som räknas. Men då svarade han med ett kanske det, men du kommer bli superglad. Så nu kryper jag ur skinnet av nyfikenhet. VAD FAN ÄR DET FÖR NGT? Eller vänta. Jag vill inte veta. Än.
Vaknade ca tre minuter innan larmet skulle ringa idag, tänkte äh, jag ligger kvar tills det ringer. Vilket det gjorde. I samma sekund som jag somnade om. Typiskt. Går upp, sätter på kaffebryggaren och ska gå ut och ta morgonciggen. Och upptäcker att jag glömde köpa cigg igår. Jag har en cigg jävel kvar. Och det är ju inte precis som att det finns en närbutik här så man bara kan springa dit och handla. Närmsta ställe som har cigg ligger 10-15 minuters promenad väg bort, och öppnar klockan 11. Vilket då i sin tur innebär att jag och knox måste springa till jobbet för att hinna. Näe. Jag tänker visa mig lite duktig, jag ska motarbeta måndagen och gå till jobbet utan cigg. Och eftersom jag jobbar med godistanten så kommer hon säkerligen vara snäll och låta mig gå upp till centrum och köpa cigg. Det gäller bara att hålla ut dit. Vilket jag såklart kommer göra. Ha, in your face, måndag! Jag kickar ditt ass vilket dag i veckan som helst!
Jupps, uppe igen, dags att söndagsjobba. Gick faktiskt mot alla odds superbra att jobba igår. Jag säger det, berocca is the shit mot baksmälla. Och red bull mot trötthet. Jag vart ju nästan normal ju. Fast jag hällde i mig nästan en liter brämhults jordgubb-lime juice också. Lite vitaminer och jag var så gott som ny. Idag har jag dock ingen baksmälla och har sovit ordentligt men så kärvar halsen lite. SÅ HIMLA TYPISKT MIG. Har fem arbetsdagar kvar innan ledighet och såklart börjar jag känna mig krasslig. Typiskt.

Äh. Nu har jag ju nästan bråttom igen. TYPISKT.
Som sagt. Igår hade jag kul. Idag ångrar jag att jag hade så kul. Fy fan vad trött jag är. Känner mig helt slut i kroppen, har ont i huvudet och har sovit på tok för lite. Men det är härligt när man ska gå till jobbet om 45 min. Alltså. Fan. Jag som aldrig tänkte jobba bakis igen. Tur att det bara är typ fem timmar. Annars hade jag sjukanmält mig. Orka stå i 8 timmar på jobbet med folk. Näe, inte idag. Idag blir det berocca och en redbull så ska vi nog vara på fötter igen. Hoppas jag. Åh jag hoppas. Hoppas hoppas hoppas. Haha längtar redan till att komma hem och däcka på soffan. Åh min fina soffa. Med min bästa kudde. Och bara sova. Lite lite till.
Yes, yes, yes! Tiny is the worlds greatest. Jag lyckades julpynta hela jäkla lägenheten igår. Och gå ut med knox innan andré kom hem. Sen igår på kvällspromenaden gick vi till dagis så gullehunden fick springa lös och leka i snön. Åh herrejösses, har man inte sett äkta lycka så ska man titta på knoxen då. Inga pengar i världen kan ge sån oerhörd lycka. Allt som behövdes var lite snö. Eller ganska mkt och att matte kastar snöbollar. Då är lyckan gjord.

Hämtade ju mitt paket igår också. Härligt härligt. Fast andré tyckte nog inte att hans present var lika bra som jag gjorde. Fast det tyckte erik. Haha så två av tre måste ju betyda ganska så bra present. Inte Jätte bra. Då hade det varit tre av tre.

Idag står inte så mkt på schemat. Långpromenad med Knoxi och boka tvättstugan. Hua, jag har inga rena byxor kvar. And that sucks. Det är skitkallt att gå på långis med leggins. Och vad fan ska jag ha på benen ikväll då? Värsta hejdålyckatillkomhemiettstyckefesten och jag kommer i.. Mjukisbyxor? Och sinnesjukt snygga skor.



Please say hello, to my little friends.

Ja nu är det fan på tiden. Känner mig som den sämsta julpyntaren ever. Har inte lyckats med så mkt mer än att få upp julgarndiner och adventsljusstakar. Hur gick det till egentligen? Alla julsaker har stått i klädkammaren i snart en vecka och jag har inte rört dom. Illa illa. Men nu har jag ju två dagar ledigt så nu jävlar.

Ska för övrigt även hämta ut mitt paket idag =D Skulle gjort det igår egentligen men dom hade stängt. Antiklimax? Eh ja. Partyoutfiten till imorgon? Check. Fast jag ska nog inte ha mina nya skor. Jag kommer bryta fötterna. 15 cm stilettklack. Man tackar. Rätt hög platåsula också, jag blir längre än André när jag har på mig dom. Haha mina små älskade killers. Jag tror faktiskt att man kan mörda någon med min nya skor. På riktigt. Men för att komma till the sad part. Vi ska ju alla säga hej då till pontus imorgon. Han ska åka till afghanistan. Hua. Jag riktar alla mina tankar och förhoppningar om att han ska komma hem välbehållen. Det är min enda önskning i år. Hihi nu var vi där igen. Jävla moder teresa. Men faktiskt, det är sant. Come home in one piece my friend.

Julpynt? Jag jobbar på det.
Yäs. Uppe med tuppen idag, väckt av väckarklockan, var duktig och tryckte bara på snooze en enda gång. Vilket är jättebra, för nu kan jag ta det lite piano nu på morgonen.

Var i nacka forum med älsklingen igår, han skulle byta ut ett spel som han redan fått. Och OH MY GOD. In valsar några demoner från förr. Dom kände inte igen mig alls, vilket är rätt förståeligt eftersom jag på den tiden hade en helt annan hårfärg och stil. Egentligen var det bara mest jobbigt att se en utav dom, men alla tre förstärkte bara känslan. Snacka om att kastas tillbaka i tiden. Drabbades av lite nostalgi sen. Jag kom ihåg när forum bara var ett litet skit centrum, och vi brukade gå dit och hänga efter skolan. Jag och mitt BBB crew. Det var längesen. Haha oh my, det var tider det.

Nä. Nu måste jag nog lägga på ett kol, annars blir det bråttom, bråttom. Åh. Vill inte idag. Ensam i highvalley med en ny praktikant. Jesus hur ska detta sluta?