Det händer inte så mycket grejer nu. Därav misskötandet av min lilla bloggis. Men här har ni den senaste tidens happenings. 

Jag har provjobba på ett nytt ställe, ska dit på onsdag och träffa de andra anställda. 

Jag har fått nya chefer. 

Mitt hem är kaos. 

Jag duschar i pannrummet i port 71. 

Jag ska på avskedsmiddag med ex el jefe på fredag. 

Jag har köpt paket två av camel activate purple som smakar björnbär vilket är udda för mig som är största mentol rökaren genom tiderna. 

Jag har börjat bita på naglarna igen. 

Jag har nästan, nästan slutat med nässpray igen. Framsteg. 

Jag är i desperat behov av en färgning av mitt hår, men jag har ingen möjlighet att färga det själv at the moment. Vilket suger röv. 

Eh. Ja. Kompis det går bra nu. 
Om det sitter lappar på kassan där det står "vi hjälper dig i nästa kassa" finns det ingen anledning till att lassa av alla dina inköp där och vänta på service. Varför? Jo för att kassan är STÄNGD. Allra helst också om butiksbiträdet står i den andra (öppna kassan, reds anm.) kassan och hjälper en annan kund. Då är det inte mitt fel att du inte fattar att den kassan är stängd, och du behöver verkligen inte bli sur för att jag inte säger till dig att just den kassan är stängd. Det är ju liksom skyltat. Jag vet inte hur du känner men jag tycker liksom att det räcker. Men vi kan ju självklart sätta upp en lysande neonskylt och galler för kassan om du tycker att det gör saken tydligare. OBS. Ironi. Eller jag kanske inte var tillräckligt tydlig nu? 
Asså jag är KUNGEN när det kommer till att smygfota. Och helt ärligt så får man faktiskt skylla sig själv om man somnar. Det är ju typ som att be om det. 
MOHAHAHAHA 


Han är så söt när han sover. <3
Jag är inte efterbliven. Men du framstår som lite efterbliven när du känner att du måste prata med mig som om jag vore tre år gammal. 

Scenario: 

Kund- hej har ni näsdroppar? 

Jag- nej det har vi inte men vi har tre olika sorters nässpray. 

Kund - nä, N-Ä-S-D-R-O-P-P-A-R! 

Jag- som jag sa NEJ, men N-Ä-S-S-R-A-Y. 

Kund - då får det va! ( går med raska, lätt irriterade steg ut från butiken) 

Man bah. Eh va? Vem vare som börja liksom? 
Asså. Tack Gud för den som uppfann nässpray. Åh nässpray vad hade jag gjort utan dig? Tack för att du finns i denna hårda förkylningstid då jag känner mig som en snorfabrik. Borde dock uppfinnas halsspray som tar bort slemmet i halsen. Fan vad nice det hade varit. 

Nämen nu får jag ge mig. Dags att göra sig iordning så jag kan stå och baka bullar med förkylningen from hell. Fresh liksom. 
Det började med fukt i badrummet. Sen fukt i trapphuset. Sen fukt i hallen. Nu har det ev nått ända in i sov och vardagsrum. #fuckmylife. 

Om ni kommer in och vill ha något som är slut ( vi snackar slut på riktigt, inte yoghurt glass slut) typ frimärken, så blir dom inte mindre slut för att ni upprepar det jag sagt.

Senario (som händer varje gång. Alltså VARJE gång) 

Kund- hej jag vill ha frimärken! 

Yours truly- tyvärr men dom är helt slut. 

Kund- ÄR DOM SLUT? 

yours truly- JA MEN VAD FAN TROR DU DIN JÄVLA APRÖV? NEJ DOM ÄR INTE SLUT, JAG TYCKER BARA INTE ATT DIN POST ÄR TILLRÄCKLIGT VIKTIG FÖR ATT FÅ FRIMÄRKEN. 

Nä okej. 

Yours truly egentligen- jaa tyvärr( sad face och nickar beklämmande). 


Never the less, det är ASIRRITERANDE när ni upprepar det vi just sagt. ASIRRI. 

Om du går in i en butik och butikssäljaren inte ser det, säg hej så kommer vi. Ställ dig inte i kassan och stirra på oss med våldtäktsmans leende tills vi känner hur dina ögon bränner hål i vår nacke. Varför? FÖR ATT DET ÄR FAKKING JÄVLA CREEPY, VAD FAN SKULLE DU TYCKA OM JAG SMÖG MIG IN PÅ DIN ARBETSPLATS OCH STÄLLDE MIG OCH STIRRADE PÅ DIG MED DÖD BLICK? 
Dagen började med en tripp hem till mor när hantverkarna kom hem till oss på morgonen. Hemma hos mami drack jag kaffe och duschade och roligare än så var det faktiskt inte. Men på väg till jobbet så ringde den stora kärleken i mitt liv och medelade att han var på väg ner till Ystad ( världens jävla Fakking ände, reds anm) och skulle därmed inte komma hem ikväll eller inatt. Det sög. Like a lot. Så ett snabbt beslut senare bestämde jag mig för att sova hos mami ist. Finns ju liksom ingen mening med att åka hem till krigszonen om jag inte behöver. På jobbet träffade jag dom nya cheferna och dom kan nog vara nice. Mats och Kalle. Sen flöt dagen på ganska bra, inga roliga saker sådär som hände. Åkte hem till mami och såg sen första gången sen evigheter tillbaka på "vanlig" tv dvs big brother, idol och paradise hotel. Enda pogrammet där de inte låg med varandra var på idol och där sjöngs det ballader ist. Reality tv asså. Helt förstummad. Tycker svenska folket verkligen att det är så kul att titta på unga människor som super, bråkar och ligger med allt och ingenting under bästa sändnings tid? Vad hände med typ tre kronor och skilda världar? Hua, det var bättre förr. 


Men nu mina vänner ska jag försöka sova lite innan hantverkarna kommer hem till mami och river. Och jag ska försöka att inte tänka på att jag sover själv i en 180 säng. Åh. Jag saknar min superman. 
Ibland slår det sådär obönhörligt. Jag saknar dig, jag saknar dig. 

Ärligt. Jag åker nu om jag får. 

Tack du som kräktes rödvin och nudlar utanför butiken igår. Finns inget jag hellre gör klockan halv sju en lördag morgon som att tvätta bort spya någon random människa hulkat fram för x antal timmar sen. men mest av allt tack till dig som skäller ut mig fem över sju på morgonen för att jag inte är serviceminded. 

MEN URSÄKTA ATT JAG TOG MIG TID ATT TVÄTTA BORT EN JÄVLA SPYA DET FÖRSTA JAG GJORDE IMORSE SÅ DU SLAPP TRAMPA I DEN, DIN JÄVLA APRÖV. VARSÅJÄVLAGOD. 
Okej. Efter min största förlust i livet har jag ju insett att jag måste döpa om bloggis och skaffa ny header. Men vad ska den heta? Allt jag egentligen gör är
ju att klaga på jobbet typ. Vad sägs om typ "Theycallmetiny - och exakt såhär mycket ogillar jag mitt jobb". På tal om ingenting (eller på tal om jobb) så hände den sjukaste grejen i världshistorien i tisdags. Hade en kund som fakkade ur totalt på mig fast jag inte gjorde något fel, jag fattade inte vad hon menade och lät mig inte förklara heller. Blev riktigt otrevligt och kunden stormade ut men en hälsning om att hon tyckte jag skulle ha en fruktansvärt otrevlig dag. Man bah tack. Sen kom hon tillbaka efter en timme och bad om ursäkt. MAN BAH VA?! Det har ALDRIG hänt förut. ALDRIG. blev så ställd att jag stod och såg ut som en fågelholk. Om bara fler människor kunde göra så. 
Alltså. Vill inte jobba idag. Jag VILL INTE JOBBA IDAG. Man förstår hur bra man hade det på semestern när man kommer tillbaka till jobbet. Här är det ju liksom ingen rast, ingen ro. Kör 12-19 idag för att åka hem och sova så jag bright and early kan åka tillbaka och öppna fanskaps butiken imorgon bitti. Så kul var det med det. Men om det inte blir så att jag får det här giget på SAS så har jag ju lite annat jag kan söka vilket är helt okej, men tyvärr innefattar ju även dessa jobb helg, kväll och tidiga mornar. Vilket är typ det jag inte vill ha. Jag vill ha fasta tider. Lite trött på att slafsa runt hela tiden nu. Eller så är jag bara trött på Seven. Hahaha eller det är inget eller jag ÄR trött på Seven. Men inte blir det ju bättre av att klaga så nu kniper vi bitter fitta tendenserna och jobbar på. Japp. 
Det händer inte ofta men när det händer är det lika omvälvande varje gång. Om ni har möjlighet - se dokumentären forks over knives. Jag är helt hänförd. 
Haha ooops. Har inte uppdaterat sen Dacke fejden typ. Men jag har faktiskt inte ens tänkt på det. Ända tills nu då. Har ju hänt typ en triljoners grejer sen senaste uppdateringen, så vi kör en liten snabbrepris. 

• var på Kreta och ville inte åka hem någonsin. Vill åka tillbaka nu med. 

• sökte nytt jobb och det verkar som om jag kommer få det. Yäy me. 

• lekte massa med mina kompisar. 

• var på Sandhamn och inspekterade hotellet inför le Wedding och kom fram till att där vill jag gifta mig. Ingen som har typ 100.000 kr att låna mig? Inbjudan till bröllopet är givet då. 

• fick finbesök av moster på jobbet igår och det var sjukt mysigt. Hon heter numera Lena harnesk, vilket är Grymos för nu är vi bara 2 Christina Söderström i släkten. fast snart bara en.  Hint. Inte jag. 

• har börjat jobba igen efter semestern och bah BAM sex dagars vecka. Samma schema som innan semestern typ. Fakk that. 

Alltså mitt liv är inte så spännande just nu. Men jag ska försöka blogga bättre.