Woop. Var på öl och whiskey mässan igår med min kära man. Och det var så jävla kul va. Drack bland annat veteöl med hallon och fläder. 
drack även jordgubbs slush med en jävla massa rom. 
Rökte även vanilj cigariller med honugnsdoppade filter. Fast det har kag ingen bild på. Tyyyypiskt. 

Träffade massa vänner och bekanta och även två greker som vägrade tro att jag var helsvensk. Dom typ bah: yes, we understand that you are swedish, but what are your origin? ( vi förstår att du är svensk, men vad är ditt ursprung? Reds anm) man bah jahopp. Dags att bli blond igen kanske? 

Blev även klämd på röven, utstirrad och fick förfrågan om att jag skulle kunna tänka mig att vara med i en kortfilm. 

Så att eh. På öl och whiskey mässan händer det grejer. Nu ska jag hem från jobbet och ta hand om min bakfulla make. Själv mår man ju som alltid som en liten prinsessa. Puss och kram så länge. 
Ibland när ens smink och outfit är on point så mår man så jävla bra. Dock var jag enbart på väg till jobbet. Så typiskt att man har en bra dag då. 

Herremingud. Förlåt för dålig uppdatering men jag har jobbat röv den här veckan. Eller den senaste månaden. På fyra veckor har jag varit ledig totalt 4 dagar fram tills nu. Den här helgen är jag helt ledig. Och jag tror inte ni förstår hur skönt det är. Dock börjar jag starkt med att tvätta, vilket jag skulle gjort för allt för länge sen så berget med tvätt är inte ens kul att se. Men det är bara att gilla läget. 

Men iaf. Jag har ÄNTLIGEN blivit klar med slipningen i köket. Så nu är det bara att smacka på färg och sen är det klart. Det tog ju bara typ tusen år. Men slutet hägrar. Och det kommer bli så jävla fint. 

Sen har det faktiskt inte hänt så mkt kul. Jag har bara jobbat och jobbat.  Och det är ju liksom inte så kul. Kunderna är ju verkligen speciella.  

Fast juste! Hade Kristian Luuk inne i butiken! Han är sjukt trevlig. Och rolig. 

Jo men så att. Jag måste nog börja ta tag i livet här hemma nu. Det är sjukt vad man hamnar efter med alla bestyr när man bara jobbar. 

Så. Pusselipuss. 
Öppning. Lördagmorgon. Larm som låter som någon häller flytande lava i dina öron. Klockan är 04:15. Du måste gå upp. Trots att du blev väckt 02:47 av make som drumlar in och du sen dess bara legat i någon sorts dvala och inte kunnat somna om, för vetskapen om att larmet kommer ringa om bara en kort stund, håller dig på något underligt sätt vaken. Du går motvilligt upp. Du bländas av lampan i köket och slår i tån i tröskeln. Sätter på kaffe men lyckas göra det alldeles för starkt för din morgontrötta kropp. Morgonrutinerna börjar. Tvätta av dig, sminka dig, försöker förgäves minnas vad du har i lådorna i sovrummet så du snabbt bara kan springa in och ut, utan att väcka din djupt sovande make. Du öppnar sovrumsdörren och doften som slår emot dig kan endast jämföras med herrarnas omklädningsrum på en spritfabrik. Du famlar i mörkret och hittar inte tröjan du letar efter så du tar första bästa och tänker att den här får duga. Vad det nu än är. Visar sig att det är tröjan du inte använt sen våren 96 (OBS, överdriver lite med tidsrymden här men ni fattar). Tittar på klockan och inser att du har hysteriskt bråttom. Packar ihop dig snabbt och rusar till bussen och ber till Gud att du hinner, du vill för allt i världen inte vara sen igen. Du lyckas med nöd och näppe undvika spyan från någons fredagsfylla och kommer fram till busstationen bara för att inse att bussen du trodde gick 05:43 går 05:53. Sätter dig vid busstationen och får sällskap av något överförfriskad ung kille som undrar om du vill med på efterfest. Det är nu du inser att den hör dagen... Den här dagen kommer bli fantastisk. 
Ledig efter tre sjukt långa veckor. Men lyckan är kortvarig. Imorgon är det dags igen. Alltså skjut mig. Att jobba typ tusen dagar i sträck och sen vara ledig i en endaste liten fjutt dag för att sen jobba i tuuuusen till är sjukt slitigt. Jag hade massa stora planer på massa saker jag skulle hinna med och göra idag, men jag lyckades med typ en åttondel. Skit jobb. Skit butik. Skit kunder. Skit liv. Nä okej jag skojade om det sista. 

Stört irri att läsa alla uppdateringar på fb och inlägg på insta om typ "åh äntligen fredag", "nu tar jag helg" och typ "nu ska vi ha fredagsmys". Alltså. Go. Fuck. Yourselves. Vet ni vad idag innebär för mig? Fakking söndagkväll. Imorgon är min måndag. Och larmet ringer 04:15. 

Blööööööghhhh. Skit butik. Skit jobb. Skit öppningspass. 
Oh. My. God. Vaaaad gör jag uppe? Jag är så sinnes döds trött att jag omöjligen kommer kunna hålla mig vaken idag. 

Iaf. På grund av personalbristen och massa annat tjafs på jobbet så måste jag öppna trots att jag skulle vart ledig idag. Måste öppna imorgon också. Och jag kanske får vara ledig på fredag. Kanske. Annars kör vi nio dagar i rad, ledig i en och sen fyra till. BAM. Jag kan inte minnas att jag tackade ja till det här? 
Oh my god, äntligen.  ÄNTLIGEN! Sex dagar i rad har jag klivit upp och slitit på jobbet och idag äntligen får jag vara hemma. Och vad står på agendan idag? Storstädning av hemmet. Har typ gått och suktat över detta sen evigheters evigheter. Det ska bytas gardiner och dras fram möbler som ska dammsugas bakom och om jag orkar ska klädkammaren få sig en omgång. 

Nu jävlar. Nu kör vi. 
Det var varmt och somrigt ett kort, allt för kort tag. Nu? Regn, storm 1 varning och 14 grader. 

SOMMAREN KOM TILLBAKA, JAG VAR INTE KLAR MED DIG!! 
Alltså. That moment när man går från alvdrottning med hår lika långt som livet till trolldrottning med en basic svart.. Eh. Vanlig frisyr. Hej det suger. Välkommen hösten. 

Alltså. När jag har tråkigt brukar jag kolla runt på blocket. Inte för att jag brukar handla, utan enbart för jag tycker det är kul att titta på vad folk försöker sälja. Ibland dock hittar jag saker jag verkligen vill ha. Som den här fantastiska sängen. 
Jag menar. Wow. Vilket ha begär jag känner just nu.