...och idag blir det (trumvirvel, tack!) badadadaaaaaaaam: Tvättstuga. Dåligt väder och hör och häpna, fanns idag när jag gick ner och bokade tvättis. Hua. Kul med semester. Nämen på riktigt, det är egentligen helt underbart att hinna ikapp lite med sånt som ofta får vänta när man jobbar. Det är fan svårare än man tror att hitta tid och tvätta, när man har hund, pojkvän, lägenhet, kompisar och typ hela livet som ska hinnas med när man är ledig.
 
Men vad händer mer idag då? Bästa pälskus kommer hit och fikar igen (yääääy, happy face Tiny). Och såklart en liten walk in the park med mitt hjärtas fröjd. Hittade dock en knöl på hans ena bakben igår, som freakde ut mig totalt, men jag ska ringa vetten idag och kolla om de tycker vi ska åka in och ta en titt eller inte. Jag hoppas och ber till gud att det inte är något allvarligt. Typ att det är en fettknöl eller nått. Jag vet inte. Nått som inte är farligt iaf.
 
Men mina vänner. Ha en supertisdag, så hörs vi imorgon. Koffeinet i kaffet har kickat in och nu har jag för mkt energi för att sitta här. Puuuuuusssssss♥
Första dagen på semestern. Varmt ute men inte en endaste solglimt någonstans. Nähepp. Min sedvanliga tur då alltså. Blev för övrigt väckt av bajsnödig hund kl 7, och nu när han fått vart ut och gjort sin grej ligger han förnöjt och sover på hallmattan. Well. Tack för den, mitt barn. Haha nu låter jag ju helt bitter, vilket inte är fallet, jag är ledig och då är jag glad. Planen för första semesterdagen då? Mjaa en dusch, en långpromenad och en tango med dammsugaren och bokning av tvättstuga som jag helst skulle bokat förra veckan. Kul det är att vara vuxen.
 
Och förresten! Bästa bästis kom hit till mig igår och åtade middag med mig och drack kaffe och mös. Gulle, bästis, det kommer bli bra med allt.
 
Men mina vänner. Lite mer kaffe på det här innan det är dags att hit the shower. Hoppas ni får en underbar måndag!

Lagom trött brud på g till jobbet. Japp, då kör vi. 6:30-16:00. Ursäkta medan jag dör lite på insidan.

Låt oss bara säga- no babies.

Jaa, jag har sagt det förut. Men det tåls att sägas typ tusen ggr till. Best. Boyfriend. EVER.

Hua, jobb idag, sen ledig imorgon, sen bah kör vi öppning resten av veckan. Är lite lätt trött på den där butiken nu. Men jävlar i min låda vilken ordning det är! Idag verkar det ju dock bli lite bättre väder, så jag tror att det kommer bli mer att göra idag. För igår. Hua. Bara turister hela jäkla dagen typ.
 
Men iaf. Världens mysigaste avslut på dagen igår, bästa bästis pälskus kom hit på en liten snabbfika och bästismys. Mer sånt tack. Och mera sommarvärme tack. No go på det här skitvädret. Fast det kan få vara lite dåligt väder fram till nästa vecka. Sen vill jag ha McSol plusmeny med extra allt. Tack.
 
Och jo! Grattis på namnsdagen kära mor! Vi får la ta en fika när det passar, måste ju vidhålla traditionen med namnsdagsfirandet.
 
Och för er nyfikna små vänner, så har jag inte bestämt mig vad jag ska tycka eller tro efter mötet med min pappa, jag har liksom inte bestämt mig än. Men jag kan iaf säga att det gick bra. I survived.
Jo men det här kommer ju bli intressant. Men jag vet inte riktigt vad jag känner för det här. Alls. Och massa sömn har jag förlorat över det här också. Damn it.
 
Och hua. Idag åker nog min vackra syster yster hem. Liiiite ledsen i ögat på den. Okej, väldigt mkt. Typ massa, mega, hurricane Katrina mycket. Usch.
 
Jahopp. Denna veckan lägger vi i hög växel på jobbet, endast en enda liten ledig dag har jag den här veckan, men det är helt ok, sen blir det ju jag och Knotti en hel vecka! Och som jag längtar! Kommer krama sönder min hund den veckan. Och fan om det inte är bra väder. Jag behöver sol. Massa jävla sol.
 
Men nu har jag inte tid för det här längre. Nu måste jag in i duschen och get ready for, vad som kan vara den skummaste dagen i mitt liv. Dagen då jag träffar pappa, efter en sisådär hel livstid.

Det är nog bara jag som på tolv timmar lyckas gå från svinsur, till för glad, till för full, till däcka i sängen, sova för lite, mellanlanda hemma och nu återfinnas mitt i en paintball match mitt ute i ingenstans.

Fredag, vänner! Och yours truly har fått lön. Så eftersom en annan har legat i sängen och tvingat sig själv att sova lite mer sen typ sju så kände jag att det var väl okej att gå upp nu, så jag kommer iväg någorlunda tidigt till typ liljis för att köpa hårfärg. Jag måste färga håret och det är vilda disskutioner om vilken färg jag ska ha. Älskling säger mera rött, syster säger mörkare och bästis säger svart. Såatteehh... Multifärgat kanske? Näe, men det lutar väl åt att jag ska ha mitt vanliga röda, för annars kommer jag stå inne på kicks i typ tusen år med värsta beslutsångesten. Nej, tack. Inte idag.
 
Jo men förresten! Fick värsta fina presenterna av bästa syster yster igår! Well hello! Love it. Love them. #Jaghardenbästasysternivärlden. #Måsteslutagörahashtagsibloggen #Vilkenjävlamuppjagär.
 
Men iaf, kära vänner. Måste göra mig iordning så jag hinner hem och färga håret sen. Pusselipusspuss.
Jo men visst. Bästa syster yster och glempa ska åka till mormor idag och eftersom yours truly är ledig och är det sämsta barnbarnet i världshistorien och glömde ringa mormor på hennes åttiofemårsdag så är det läge för mig att hänga på. Egentligen skulle jag vilja ligga i solen precis hela dagen men det får helt enkelt bli en annan dag. Family first.
 
Men annars då? Mjaa jag fallererade ju totalt på utmaningen mellan mig och freddan igår. Det är tydligen ingen som vill dricka varken zingo tropical eller pepsi max. Inte av mina kunder iaf. Så om freddan lyckas bättre - grattis till vinsten. Fuckface. Näe då. Jag är inte alls en dålig förlorare. Alls. Eller bra på att ljuga. Dock hoppas jag att jag inte hade några undersökare utanför butiken igår, för då kan jag ha misslyckats lite där också. Jag var lite off my game igår. Men men. Shit happens, och vi får ta nya tag på.. Eehh... Söndag. Typ. Aja. Jag kan ju lätt säga att jag inte är sveriges bästa säljare baserat på mina prestationer igår.
 
Men iaf mina vänner. Mormor vare. Så långärmat mitt i sommaren alltså. Fräääänt.
Efter åtta månaders fruktansvärd väntan är det äntligen dags för syster yster med familj att komma till sthlm! Yäääy, ingen är gladare än jag!! Fem timmar kvar, sen är det dags att möta henne vid tåget. Och ja, jag ska krama sönder henne och låsa in henne i min fritzkällare och aldrig låta henne åka hem igen. Typ. Fast jag måste jobba imorgon, så hon kan väl få leka lite fritt då.
 
Appråpå ingenting egentligen, nu är vi inne på sista vecka på bästa butik utmaningen, så jävlar i min låda vad jag ska bring my A-game imorgon. Funderade på att köpa en burk koffeintabletter och typ äta socker med sked, bara så jag orkar vara sådär hemskt jobbigt glad och pigg som jag kan vara. Eller typ skåpsupa. Det skulle också funka. Dom där jäkla undersökningspersonerna kommer ju tydligen hänga utanför butiken igen. Bastardos. Men jag ska fixa det här. Jääääävlar, it´s game on!
 
Men nu! Fixelifix, så vi kan se någorlunda anständiga ut när vi ska möta ystra vid tåget!
Jamenvisst, måndag morgon och yours truly ska in på jobbet och leka. Jag har cirkus noll lust, men jag har inte alls rätt att klaga den här veckan, jobbar bara tre dagar. Vilket i sin tur alldeles awsome eftersom min vackraste syster yster kommer upp till stora staden imorgon! Happy face tiny! Jag har verkligen saknat henne så otroligt mkt. Vi har ju liksom inte setts sen november. Shame on us. Men det blir ju tyvärr så ibland, livet kommer liksom ivägen. Men måste ju bara ge lite extra kärlek till Big Rob som tog mitt lördagspass så jag får en extra ledig dag med syster yster. Lifesaver. För det innebär ju också att jag får en dag då jag och mitt älsklingshjärta kan sova ihop ;) Win-win för mig liksom.
 
Jaa men juste. Hade ju aw med bästa kollegerna i lördags också. Eh. #fuckaurtillmax. Let´s do it again. Minus ca 300 liter alkohol och inte börja dricka kl 3 på dagen. Bara en idé sådär. Men det var kul. Japp.
 
Och jävlar. Jag måste boka om tvättis. Helst igår.
 
Men nu mina vänner måste jag reda ut mitt trasselsudd till hår. Tips från coachen. Nästa lön- köp en hårtork, goddamnit.
Men herregud, vad ska jag göra med all den här tiden? Herrejösses. Tre dagar, kan ni fatta? Ingen är nog gladare än jag. Jag ska iaf rivstarta dagen med ett varv med dammsugaren och moppen och sen blire hundpromenad och bokning av tvättstuga som efterföljs av en välbehövlig dusch samt rengöring av badrum. Sen om inte solen tittar fram blir det rensning av klädkammaren och en till hundpromenad och ev en tripp till affären för inköp av kaffe och cigg. Yäy, vad kul det är att vara vuxen. Och jo, känn ironin flöda.
 
Jo, fick förresten komplimang från kund igår som tyckte jag hade ett fint leende. Well, thank you. Då ska du se mitt riktiga leende då jag ser ut som en japansk manga figur.
 
 
Säljsmile.
 
 
Riktigt smile.
Men herregud. Ledig! Oh, sweet, sweet, ledighet. I have craved you. Alltså egentligen är det ju så att jag inte har något emot att jobba, men det är så himla surt att jobba när det är högsommar ute. Jag vill egentligen bara ligga i solen, åka och bada och göra allt det där andra som man gör på sommaren när man inte jobbar. Men idag står en lekstund med mami på schemat.
 
Men juuuuste! Drama i örby igår! Gubben som äger Trippel (Knoxens nemesis, ärkefiende, Darth Vader till Knoxens imperium, Scar till Mufasa, ja ni fattar galoppen) föll och slog sig riktigt illa igår när de var ute och gick så ambulansen kom och hämtade honom och polisen kom och hämtade Trippel. Hej och hå, där gjorde det så sjukt ont i mitt mattehjärta. Stackars Trippel var jätterädd och förvirrad och ville inte alls gå med poliserna. Hade han inte han och Knox varit i världskrig så hade jag fan tagit hand om han tills gubben kommer tillbaka. Usch, jag höll nästan på att börja gråta för jag tyckte så synd om den stackars lilla hunden. Hua. Näe, måste sluta skriva om det, blir bara så ledsen i ögat. :(
 
Men iaf. Ledig dag vare. Nu blire kaffe och cigg på balkongen. 20 grader redan. This is great.
Nu har jag slarvat med updatesen igen. Men sanningen är att jag har haft fullt upp med att hålla mig vaken när jag kommit hem från jobbet. Fy, fan, vilken jobbig helg det har varit. Det har varit toklugnt på jobbet, inte en kund så långt ögat har kunnat se, och igår var det så varmt att en annan höll på att smälta bort. Bokstavligen. De var så sjukt varmt va. Och när Freddy väl kom och böt av mig vid två var jag den lyckligaste människan på jorden. Hallelulja moment.
 
Jo men så att annars har det ju inte hänt så mkt. Har dock fått klartecken från syster yster att hon kommer upp v.29 så nu ska jag iväg till jobbet och övertala Miss Jennie att ta min lördag den veckan. Hon har ju ändå bett mig att täcka upp för henne den 27:e den här månaden så det borde gå bra. Det här kommer ju bli en jävligt skön vecka, då jag bara har tre dagars jobb inbokat och nej, jag tänker då fan inte ta någon mer dag. Jag är lite trött på den där butiken nu. Men roligt värre! På lördag ska vi som är 7-elevens finest (Jag, miss J, Freddy och Robelirobin) ut och teambuilda. Hur kul? Vi ska ju lätt vinna bästa butik, så är det bara.
 
Men ja. Nu när jag inte uppdaterat på länge så blev det ju bara jobb snack ändå. Hur kul var det på en skala. Men vad fan. Jag har ju inte gjort annat än lekit i den där butiken, så this is what you get. Men imorgon har jag äntligen, äntligen, äntligen en ledig dag! WOOP, WOOP!
Alltså det här med att vara ledig en dag i sänder, är så jävla värdelöst va. Herregud. Hela dagen igår gick ju åt till att vända upp och ner på hela huset och städa vilket var jävligt skönt i sig, för nu är det som det ska vara. Men idag är det ju jobb som gäller, för att vara ledig imorgon också. Snark. Imorgon måste jag fan se till att komma i säng i tid, jag har ju fått den stora äran att öppna butiken fredag, lördag och söndag. Och på söndag ska jag dessutom jobba 7:30-16. Ehm.. Not so cool. Dock är det bra att jag har jobbet att sysselsätta mig med eftersom älskling jobbar typ tusen gånger mer än mig och vi knappt kommer hinna ses förens typ nästa helg. Sad face Tiny på den alltså.
 
Men iaf. Jobb vare idag, ja.
Woop, woop! Ledig! Började dagen med att sova till kvart i tio. Eeehhmmm.. Nästan tio timmars sömn? Well nu är jag iaf mer utvilad och pigg än vanligt. Hua. Love it. Vad ska jag göra idag då? Jag ska städa. Oj i min låda vad jag ska städa. Det ska bli så jävla rent här hemma att man ska kunna slicka på varenda yta utan att få i sig vare sig hundhår eller hundslem. För jag är ju som sagt ledig, så solen har ju gått och gömt sig, som vanligt.
 
 
Sen har ju min chef fått för sig att jag ska jobba hela jävla helgen, bara sådär. Ehm. Va? På söndag ska jag dessutom jobba 6:30-16. Vad hände där liksom? Det här med privatliv är ju rätt onödigt tydligen. Nya schemat. Suck. Det var kul att lära känna er alla, we had a good run.
 
Och jo! En liten rättelse bara. Syster yster med familj dyker tydligen upp v. 29. Vilket suger eftersom jag kommer i stort sett bo på jobbet den veckan. Well, just my luck i guess.
Men det var då själva satan vad tiden går fort! Hela juni har redan rullat förbi. Så, vad har jag haft för mig då? Mjaa, festat, lekt med älskling och jobbat. Sovit på tok för lite iaf. Jag däckade som ett utblåst ljus igår vid typ nio på kvällen. Great. Vaknade vid tolv och gick och tvättade av mig sminket och borstade tänderna och sen låg jag vaken i typ två timmar och kollade på vines (korta filmklipp á 6 sekunder isch). Så vad händer idag då? Ja, jobb igen. Ska få nya schemat, det kommer bli intressant. Jag hoppas verkligen vid gud att mr bossman är schysst och inte fortsätter ge mig en dag ledigt i taget, det vore så jääävla skönt att få vara ledig två dagar i sträck nån gång. Men positivt! Nu är det vecka 27 och bästa ystra systra pratade om att komma upp v 28! Jippie kay yäy m*therfucker, nu är det fan på tiden att vi ses! Jag är i desperat behov av syster tid och nu har vi fan inte setts sen november. It is time. Plus att vi måste ju ta tag i hela den här brevgrejen också.
 
Men men. Jobb idag vare. Inte taggad för fem öre. Alls. Men det är ju endock bara sex timmar. Sex väldigt långa timmar just nu.