1. Serier.
  2. Kaffe.
  3. Cigaretter
  4. Dextrosol
  5. Hudkräm
  6. RedBull
  7. Plattång

Hua. Summan av kardemumman blir alltså att om jag inte skulle missbruka allt det här, skulle jag alltså vara en trött, icke rökare med torr hud, med ett riktig fågelbo till hår och som inte tittar på serier. Jag skulle alltså vara Linda Skugge.



Det kanske inte är så farligt att missbruka ändå? Jag tror jag i framtiden ska kalla det "använda flitigt". Ja. Så blir det!

Saker jag använder flitigt:

  1. Serier.
  2. Kaffe.
  3. Cigaretter
  4. Dextrosol
  5. Hudkräm
  6. RedBull
  7. Plattång

Nu känns det bättre.

Idag mina kära vänner ska jag fika med bästa vän Livia, vilket var, utan att överdriva, tuuusen år sen. Fröken är tydligen inne på att gadda sig (FINALLY!!) och i sedvanlig ordning blev ju en annan SJUKT sugen. Jag ska ju visserligen bygga klart aran, men kanske bara en liten ny för att dämpa suget? Åh.. Damn it. Nej, jag ska inte. Eller? Nej. Jo. Nej. JO! Kanske. Bara en liten! Men okej då. En liten. Eller nej! Det är sommar och man får inte sola och bada med en ny tattuering. Och det är dumt att förstöra en ny gadd det första man gör. Fast det skulle kännas så jävla bra.


Nej, Tiny. NEJ!

Eller kanske bara en sån liten text..?

ÅH!!!! Såg säsongsavslutingen på VD. JÄVLA SKITSERIE!! Den är så äckligt bra att jag hatar den!!





DÖÖÖÖÖÖMMA!!

Igår kunde väl igen missa att det var mors dag? Det var ju tuuusen updates på fb, alla butiker skyltade med det och till och med reklamerna på tv upplös oss alla barn om att igår var det dags att tänka på mama. Så vad gjorde jag till min mamai? Jag bakade en fem lagers tårta med kokos, lime och flufffrosting och lagade min alldeles egna soya-sweetchili wok med cashewnötter. Jag hade faktiskt tänkt att ta disken också, men dömma mamma hann före. Två gånger dessutom. Att det kan vara så svårt att skämma bort någon. Men i vilket fall som helst. Glad morsdag igen bästa mami! I LÖV jo!♥
Well Hello All Blågreaderz!
Dagens utflykt ledde till sthlms city i jakt på nya fotbollsskor till lillebruur. Det tog ju ett par timmar så att säga, med tanke på att lillebror är 14 år gammal och måste helt klart utan tvekan bara ha de enda fotbollsskorna som inte finns i någonstans i alla dessa olika sportbutiker som finns i sthlms stad. Typiskt.

Annars dårå? Mjaa ikväll är det ju eurovision, och yours truly kommer ju sitta bänkad och heja på allas vår kära Loréen. You go, girl! WOHO!

Idag var jag och mami hos min älskade murmur! Åh, fy vad mysigt det var att träffa tanten igen! Fast lite ont i hjärtat fick jag ju ändå, det märks att tanten börjar bli gammal. Och hon var ju så ybergullig och ville köpa nya byxor till mig, eftersom dom jag hade var trasiga (dock på flit, men försök förklara det för en mormor på 80+, reds anm). Så jag fick ett par nya pants och en ny tröja. Bästa mormor vad hon är söt!


Eh. Jag "hjälper" lillebrur med kemi läxan. Nu minns jag varför jag fick så sugit betyg i NO. Det är ju för att jag inte kan kemi. Alls. Jag har smygwikiat alla svar. Haha ibland alltså. Men WTF, jag fick ju iaf godkänt en gång i tiden - UTAN WIKIPEDIA! Helt otroligt.

Annars då? Mjo man var väl ute i lissma med gaybror och tittade på bilar igår. Solen sken och det fanns hur mkt snygga bilar som helst. Wäh vad jag är torsk på gamla amerikaner alltså. Och lyckan var ju komplett när jag såg impalan. OMG. Bild kommer sen. Men gud, ge mig.

Totalt missat att x-men gick på tv! Aja, antar att se slutet är bättre än att missa hela.. Typiskt :(


Hm. Skaffa twitter kanske?

Yäs! Här är söndagens bakverk! Äntligen går det att ladda upp pics!!

Wäh! Valpsjuk så jag dööööör!!

Jupp, tisdag idag, och det är varmt i vinterstaden! Synd bara att yours truly är sjuk, annars hade jag inte suttit inne och tittat på daytime tv. Fyyyy vad det är dåliga program! Jaa, jag vet, jag har varit fett bitter i mina inlägg på senaste, men det är dels för att jag fortfarande är sur på den här appen och dels för att jag är sjuk. Men snart är jag på benen igen och kör moves like Jagger. För let's face it, Mike Jagger är nästan lika cool som jag - fast jag kör snyggare moves. Kisse och knivnilsson vet vad jag menar ;) läppglansdansen, aha!

Vita kladdkakemuffins med bär och vanliga muffins med bär.



(och här skulle det kommit en fin bild, men eftersom den här sopappen är totalt jävla värdelös och bara vägrar så blev det inte så!!)

Men åh. MEN ÅH!! Bråkade med datorn i typ en timme, för jag var så in i helvete irriterad på att min blogg.se app bara bråkar så jag fixadeochkolladeochletadeochsökte efter hur man kunde byta bloggportal till wordpress. (ystra rekommenderar, reds. anm.) Efter en timme OBS! EN TIMME!! hittar jag en tråd som berättar att blogg.se har haft massa strul med sin app och det är fler än jag som haft problem. Men åh. DÖ.

Åh Gud. Varför skaffade jag instagram? Why, God, why?! Jag kan meddela att jag kollat runt på den där fucking jävla skitappen (nej instagram, förlåt, i fucking lööööv u!!) runt en-två milijoners gånger idag och letat konstant efter saker att lägga upp.


Suck. SUCK!!

Yäs! Nu har jag också instagram! Har so far 1 kort. Och precis lärt mig hur det funkar.. Intelligenstest? Jamenviiisst serrö.


Jo! Roligt fakta jag lärde mig om min ipåni igår - ordet elefantboll finns i ordlistan. Jag menar herremingud! Vad fan är en elefantboll för någonting?

Och jo, vill ni följa mig på instagram så heter jag i vanlig ordning "theycallmetiny".

<3!

Okej. Jag lever. Och jag har haft roligare än vad jag trodde var möjligt.

Vi har druckit mer än vad som borde vara lagligt, gått utklädda som allt mellan himmel och jord (yours truly har varit både tjuv och djävul), jag har fått en mattsvidare som jag inte minns att jag fått, vi har sovit för lite och dansat för mycket. Så med andra ord har vi haft the time of our lives. Hur mår jag nu då? Mjo, återhämtningen är ju inte vad den en gång var, man är ju inte femton längre. Men det var så jävla värt det!

Feeett med öös!! Tiny=aprak. Alla problem=det löser sig.


Any ways. Here we go. In i dimman mina vänner!

Idag har jag varit hemma själv, då kisse har jobbat! Så hur har jag fördrivit tiden? Well, jag har bakat smulpaj, rastat hund, dammsugit, dammtorkat, städat badrum, borstat katt, borstat hund, klämmit finne på hund, diskat, vikt kläder, sorterat kläder, tittat på tv och druckit tuuusen koppar kaffe. Effektiv dag med andra ord.

Och vet ni? Imorgon ska vi till Vemdalen och leva rövare! Woho!

Jajjemän! Första gången på tuuusen år som jag äntligen fått se en brasjävel på Valborg! (ja alltså en ej hemmagjord majbrasa dvs) Lycka!