Asså. Jag skulle bara sätta upp håret när jag sminkade mig. Blev lite gaga inspo på den va. OBS. Ej med flit. 

Fick in bröllopsguiden på jobbet. Och blev helt sentimental. Jag vill gifta mig igen. Det var en så fantastisk dag. 

Så att eh. Vad säger ni? Samma tid nästa år? Let's do it again! 
Åh måndag. Känns som det var igår jag blev ledig. Och nu är det dags för jobb igen. Ledig imorgon igen dock, men sen kör vi sex dagar på raken igen. Vad fan. Jag är så trött på den där butiken. Jag är så jävla trött på alla rutiner och det eviga "vill du ha kvitto?" Blörgh. 

Men vi kör på. Vi köttar järnet tills nästa tisdag då vi äntligen får ett break igen. 


Blörgh. 
Dag sex. Dag sex i ordningen när larmet ringer 04:15. Sweet Jesus. Mr boss man skickade ut schema för denna vecka igår och hör och häpna, jag ska öppna hela veckan. BAM. Det roliga är att nu har vi gått från att vara zombie trötta när larmet ringer, till att vara zombie trötta när klockan är sju på kvällen. Inte mycket till övers för privat liv här inte. Men imorgon får jag nästan sova ut, måste bara vara på vårdcentralen innan nio imorgon. Men i helgen. Då jävlar ska vi sova. Och inte kliva ur sängen förrens mitt på dagen. 

Bjuder på selfie från igår då jag var lite lätt seg. Okej as seg och hittade på massa konstigheter för att försöka dra ut på att åka till jobbet. Vi har ju liksom dessutom minusgrader och frost numera när jag går till jobbet. Så. Mys. Not. 




Det finns byxor också. Assåååååå. Vill ha! 
Idag har vi firar vi 100 dagar som gifta! Woop! Min älskade make överraskade med rosor och jag missade detta totalt. Vilket är jätteroligt eftersom det var jag som sa för två dagar att to day is the day (men säg inget till Robban, för jag låtsades som jag kom ihåg) Man bah skön fru. Meeeen jag får gottgöra det en annan dag. 

Den här dagen. Så himla härlig. 

Dagen började tidigt med kaffe och Nyhetsmorgon. Molly Sandén var där och pratade om kroppshets och dom bakade kanelbullar iom kanelbullens dag. Efter det hoppade jag in i duschen och sen satte jag igång och storstäda mitt hem. När städningen var klar tog jag en promenad till affären och handlade ingredienser till en mannagryns och blåbärskaka. Sen kom min käraste mami över och fikade med mig och med sig hade hon nya kuddfodral och en duk som hon så hurtigt sytt till mig på morgonen.  Hur snäll och fantastisk mamma får man ha liksom? Sen fick vi finbesök av moster, man och lilla roffe som fyller ett år idag. Helt sjukt vad tiden går fort. 
Och tydligen måste man ligga under bordet och tugga tuggben. 


Nu har jag intagit soffläge och längtar ihjäl mig efter min man som jobbar hela natten.  

Älskar den här dagen. Den har varit alldeles för bra. Ja, minus på avsaknad av man då, men som jag sagt förut, man kan inte få allt. 

Igår spenderade jag kvällen med min lilla skönhet Duffy. Vi gick på en underbar promenad i underbart väder och sen mös vi i soffan tills det var dags för sängen. 
Lördagen spenderades med min kära mor på Ikea och nya kuddfodral och dukar inhandlades. Sen bjöd min mami på middag. 

Den här helgen har gått i vilans tecken och Gud vad nice det har varit. Och vad mkt man får gjort och vad mkt man hinne med när man bara chillat. Äslajr sånt här. It's awsome.  
Jag har ju en ett par år gammal modell av arrak jackan (tillverkaren av världens bästa hundkläder typ) och fick upp nya kollektionen på fb. 
Assååååååå. Jag vill ha. Jag vill HAA. Hur fin? Rosa liksom? Dör finhetsdöden. 

Så att eh. Julen kommer snart, bara så ni vet.