Jag vet inte vad jag ska säga om det här.. 

Oops. Jag skulle bara torka rent luckorna. Men nu är det krav att måla om i köket! ÄNTLIGEN. 

HAHAHAHAHAH vi är med i svensk damtidning! 

Idag skulle du ha fyllt sex år. Jag skulle haft sinnessjuka skuldkänslor för att jag tvunget behövt jobba på din födelsedag och skyndat mig hem så fort jag kunnat. Jag skulle ha skämt bort dig med nya leksaker, grisöron, köttbullar och timmar av banankastning. För den där nya pipleksaken du skulle fått, hade snabbt blivit utbytt mot bananen så fort den du dödat den. Jag skulle ha spenderat kvällen med att plocka minimala bitar presentpapper i hela lägenheten eftersom du skulle, som du alltid gjorde, strimlat pappret dina presenter var inslagna i. Vi skulle ha myst och kelat och kanske hade du även fått myst en stund i sängen vid läggdags. Du skulle trampat runt och trampat på mig och när du äntligen var klar så skulle det inte finnas plats över för mig, men det skulle varit okej eftersom det faktiskt är din födelsedag. 


Men du är inte här. Istället sitter jag här själv och tänt ett ljus för dig. Istället sitter jag här med ett värkande tomt hålrum i mitt hjärta och önskar för allt jag är värd att du fanns här hos mig. Det gör mig så ont att vi inte fick uppleva den här dagen tillsammans. 

Grattis på födelsedagen min allra käraste. Jag saknar dig. Och jag älskar dig överallt. 


Idag är jag uppe med tuppen för vi ska ha morgonmöte på jobbet. Måttligt imponerad när jag skulle börjat två men ska infinna mig på jobbet kl 9:00 sharp. Vi ska tydligen diskutera vart vi ska ha alla sakerna som Tove och Anna köpt på sig på Formex mässan. Jag ska mest lyssna och lära mig iom att jag inte är så rutinerad ännu. Så typ back to school idag. 

Igår var jag ledig och slulle tvättat och städat men istället läste jag bok och hade gossip girl maraton. Något oproduktivt av mig men jag kom inte ihåg när jag hade en slappardag senast så jag tyckte jag förtjänade det.  Dessutom var det ju värsta snökaos så jag blev inne hela dagen. Så skönt. 

Idag är det snökaos igen så vi får se om jag lyckas infinna mig på jobbet i tid. Blä. 


Okej. Jag är valpsjuk. Ingen som missat det antar jag. Men det är illa nu. Jag vet inte hur jag ska kunna hålla mig. Jag lovade ju i ett svagt ögonblick att jag inte skulle skaffa en valp innan vi gift oss men jag kan inte se hur det är möjligt. Hela kroppen bara skriker efter valp. Jag vill gå ut i tid och otid och få söndertuggade mattor och torka kiss och bli så där glad som man blir när valpis äntligen fattar idén med sitt. Och nej valp är inte kodord för barn. Jag kan inte hjälpa det. Jag ÄR en hundmänniska. 

Titta bara på det där ansiktet! Hundliv är det bästa livet! 



Även om sällskapet i fråga väckte mig klockan sju föratt gå ut i kylan och kissa. Och även om sällskapets idé om väckning innebar en baktass i mitt ansikte och en blöt tunga i näsan. Och trots att sällskapet bara ville kissa och gå in och sova vidare medan en annan inte riktigt har den förmågan efter direkt uppgång och påklädning och promenad i iskalla vindar och regn. Men det är okej. Tiiiiiiitta på valpis. Jag är så valpsjuk nu va. Så. Jävla. Valpsjuk. 
Vad är det med dessa bananer som gör hundar så glada? Banan terrorist 2.0 är i antågande. 

Fredag! Och jag är ledig hela helgen. Maj gadh. Firas med hundvaktande av bebis gölle valp roffe. Med jobbande man dessutom. Herregud vilket spännande liv jag lever. Men jag är ledig iaf. Alltid något. Firas med fredagsselfie och casual friday outfit. Konstigt nog är det bara jag som kör casual friday på jobbet. 

Jag ligger  jävla långt efter! 

Tvättstugan klockan 7 på morgonen när man börjar två på jobbet är ej okej. Särskilt inte när det är iskana hela vägen till tvättstugan. Asså ni som har tvättstuga i huset eller tvättstuga hemma anar inte hur lyckligt lottade ni är. Värsta lyxen ju.

Dock kan jag inte låta bli att tycka det är lite mysigt att sitta här med kaffekoppen och se solen gå upp. Hahah skoja. Hade hellre legat och sovit. 


Okej. Började med att jag sov asdåligt inatt. Ofta när jag är så mega trött att jag knappt vet vad jag heter börjar jag blöda näsblod. Det går liksom lite hand i hand i mitt liv. Så. Kaos på jobbet. Massa folk, massa stress, massa kaos. Vad händer? Jo, näsblod a Niagarafall style. Det räcker liksom inte med att stoppa upp en tuss i näsan, utan jag måste typ ha hushållsrullen under armen (ja eller näsan). Och när jag står där och ursäktar mig och skäms och får lite äcklade blickar från folk, vem blir då nästa kund på tur? Alex Schulman. Alex. Fakking. Schulman. Man bah jahopp då kör vi en Skarsgård i repris. Varför lyckas jag göra bort mig så fort jag träffar en kändis? VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MITT LIV?! 

Jorå. Kompis, det går bra nu. 
Inte alltid, men ibland spelar jag seriös. Och när jag gör det, spelar jag FETT seriös. Med skjorta och grejer. 

Haha fyllebilder från nyår kicks ass! 
Hej full tjej. Men ändå mästerfotograf. Creds to me. 
Asså herremingud. Man tycker ju att valet av en brudklänning ska vara ganska enkelt. Men det är det inte. Alla dessa beslut gör mig galen. Galen, i tell you. Vilket är helt stört, för jag ska ha den här klänningen en dag och sen aldrig mer. Så varför nojja? För kontrolltrollet i mig har fått frispel och allt måste vara perfekt. 

Rätt kul dock. Googlade på bröllopsklänningar och fick upp den här: 

Man bah. EEEEEHHHHH. Fin. Hahaha skoja, det är det fulaste jag någonsin sett och jag kräks lite i munnen när jag tittar på den. Vore iof himla roligt att gifta sig i den och höra alla ljuga om hur fin de tycker klänningen är. Man bah- liars, jag hatar den och den är gräslig.. Got cha! 
Wäh. Känns inte som jag gör annat. Börjar seriöst ifrågasätta mitt beslut om att jobba inom service. Är så trött idag att jag inte vet vad jag heter. Men måste packa och skicka mina ordrar nu innan tolv annars kommer de inte iväg i tid. Hade ju gärna bara suttit här och tittat men på något konstigt vänster blir folk så sura när de inte får sina saker i tid. Fuckers. 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Nä det kan jag inte påstå. Jag börjar ju bli sådär pass gammal nu att jag har gjort det mesta.  

Har du några nyårslöften?
Faktist inte! Jag brukar alltid lova att sluta röka, men i år kör vi omvänd psykologi. Om jag INTE nyårslovar att sluta röka kanske jag faktiskt lyckas. (Peppar, peppar!!) 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Nej, det har varit ett dåligt år för barnafödande vänner. Inte en enda har lyckats producera nått. 

Vilka länder besökte du?  
Grekland! Underbara, underbara Grekland. 
 
Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?
1&5 juni. 19 juni. Har iof massa dagar jag kommer ihåg, men inte datumen. Hahah tant börjar bli senil. 

Vad var din största framgång 2014?
Att jag lyckades lura världens vackraste, finaste och underbaraste människa att lova att leva med mig i resten av hans liv. Och att jag böt jobb. Igen. 

Största misstaget?
Att utropa Gustav Skarsgård när personen i fråga hörde. 

Bästa köpet?
Hahaha inget! Jag är helt värdelös på att köpa bra saker. Helt. Jävla. Värdelös. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Oj. Utekvällar tror jag. Och julklappar. Och veterinär kostnader. 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Frieriet! 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2014?
Storm song med phildel. 

 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Så. Fruktansvärt. Mycket. Ledsnare. Och. Så. Fruktansvärt. Mycket. Lyckligare. 

Vad önskar du att du gjort mer?
Stannat upp och njutit. Och sovit när jag haft chansen. Och varit ledig. Och spenderat qualitäts tid med de jag älskar. Och kramat, klappat och pussat på mitt hjärtebarn knox medan han fanns hos mig. 

Favoritprogram på TV?
Som alltid, Supernatural!! 

Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
Firade med min älskling och mina fina vänner. 

Bästa födelsedagspresenten?
Hahaha alla! 

Hur skulle du beskriva din stil år 2014? 
Helt värdelös och splittrad. Men med väldigt fint hår i slutet av året. Tack Gud för inpackning. 

Den bästa nya personen du träffade? 
Oj. Den är riktigt svår. Men typ... Mina nya kollegor? Äh jag vet inte! Får man återkomma? 

Jahopp. Nytt år. Ny tid, ny strid. (Värsta blues rip offen). Det här året kommer ju dock skilja sig rätt mycket från tidigare år. I år byter jag efternamn, i år ska jag bli vi. Det här året kommer bli ett av de bästa i mitt liv. Så med det säger vi tack 2014. Du fick mig att gråta som aldrig förr och du gjorde mig lyckligare än nånsin innan. Du gav mig den största och tyngsta sorgen och det största lyckoruset någonsin. 2015- nu kör vi!