Okej nu vet han ju visserligen att jag tig kort, men vad han inte vet är att jag lägger upp på bloggiZ. 
Haha nu var du inte så snabb på att få mig att lova att inte lägga upp kort hjärtat! MOHAHAHA I'm an evil mastermind! 

Och jag har JÄÄÄÄTTEEEEE tråkigt. 

Okej. Puss hej. 
Ledig denna lördag. Men har ändå haft fullt upp. Med roliga saker ska tilläggas. 

Fick sällskap av den här lilla filuren idag:

världens skönaste uttryck. Typ försöker kolla åt olika håll samtidigt. 

Och så har jag slipat mer i köket med det var tråkigt så jag slipade bara en låda och skrapade lite på en skåpslucka. 

Och nu bakas det chocolate  white chocolate lemon cookies. Ajmän. 

Och klockan är bara kvart i åtta. Vad gör man liksom på kvällarna när man inte måste gå och lägga sig tidigt för att gå upp och jobba? 

Bytheway. Klänningen är guld och vit. Jag har verkligen forcerat och stirrat och vänt och tänkt och kisat men klänningen förblir guld och vit. Så den är guld och vit. Bara så ni vet. Ni som ser blått och svart är bara ena besserwissrar med synfel. 

Man bah aamen låt oss skänka pengar till barnen som svälter i Afrika. För världen behöver ju verkligen fler människor. Not. 
Fredag åh, fredag! Hej vad jag har längtat efter dig. 

I helgen står hemma pyssel på agendan. Jag ska slipa kök igen. Dock inte på mattan denna gång. Det var dumt. 

Eh ja. Sen är det inte så mycket kul. Älskling är sjuk och jag är pigg. 

Och sen. Hejråå. 
Kanske, kanske skulle flyttat på mattan innan jag började.. 


Hatar den här appen. Skrev ett riktigt mästerverk till inlägg. Vad händer? Appen vägrar publicera och mitt mästerverk försvann i cyberrymden. Man bah aamen tack då. 

Bitchapp. 
Alltså. Bland det mest fyigaste någonsin är när kunder börjar rota i ouppackade varor. Bara för att jag står där och plockar innebär det INTE att det är okej för dig att göra det. 

"Vad kostar den här?"
"Vad är det här?"
"Hur stort är det här överkastet?" 

Alltså PEOPLE! Inte fan vet jag! Varorna har just kommit! Du kan väl titta i hyllorna istället för att rafsa runt bland mina kartonger?! 

By the way. Ser du att massa nya saker kommit, är du välkommen in nån dag efter. Jag lovar dig att jag har både pris, mått och att sakerna är prydligt uppackade på hyllorna så man lätt ser vad det är. Du är i en butik, inte på en loppis. 

FY DIG! 

Alltså. Min man. 

Celsius. Supersofta sockor. Handvärmare. 

Dör lite av extas här. 

Han är så bäst va. Så. Fakking. Bäst. 
Okej. Låt oss bara klargöra en sak. När du går in i en butik får du röra dig på i stort sett alla ytor i butiken. MEN. Gå aldrig någonsin, never ever, inte ens i nödfall in bakom kassan. Tänk på kassa området som flytande lava. Det är hemskt dåligt att gå där. Jag skiter fullständigt i om du bara vill känna på tyget som hänger där eller titta lite närmare på något som står där. Fråga först. Valsa inte bara in. FY FY FY er som gör det. Jag hatar er. 
Okej. Gör ALDRIG såhär om du går in i en butik. Folk som gör så förtjänar en ståplats i Östersjön. 

Kund- hej jag pratade med någon (inte mig, reds anm) om ni hade kuddar från "märke"? Stämmer det?

Jag- ja det stämmer, någon specifik du var ute efter?

Kund- kan du visa mig några?

Jag- absolut! (Tar tag i första bästa kudde av just det märket) här har vi en kudde från dom, och här har vi...

Kund - MEN DET HÄR ÄR JU INTE THAI SIDEN! 

Alltså. Säg vad det är du vill ha. Ge oss all info från början. Det är så jävla irriterande när ni tror vi är tankeläsaren. För vet ni? DET ÄR INGEN JÄVLA LEVANDE MÄNNISKA PÅ JORDEN. 

Tack för mig. Hej. 
Dear blågreaderZ. 

Det har varit mycket bilder och lite text på senaste. Men det har liksom inte hänt så mycket, jag har mest jobbat och jobbat och jobbat. Men igår var jag hos lilla mormor med mami och sen gick vi och fyndshoppade lite i solna c. Jag har ju sagt att jag inte ska shoppa mer för jag ska spara pengar till mitt stundande bröllop, men jag har varit så hurtig på senaste att jag tyckte jag fick det. Hittade massa fina saker. Och söndagskvällen avslutades med 3 (3!!!) nya supernatural avsnitt. Oh the joy. Jag ÄLSKAR den serien och kommer gråta blod när den slutar. 

Och nu har jag bråttom. Jag ska gå om tjugo min, och jag har inte ens sminkat mig. Så att eh. Vi hörs dah. 


Såg precis den här bilden och tänkte på hur kaotiskt mitt liv har varit de senaste åren. Allt har varit en kamp för överlevnad. För ungefär tre år sen stod jag i min mammas hall, utan jobb, hem, pengar och med en röd ryggsäck med kläder för tre dagar i handen. Inget mer. Allt jag ägde då fanns i den ryggsäcken och jag har aldrig någonsin i mitt liv känt mig så osäker på framtiden. Helt ärligt såg jag ingen framtid för mig. Allt jag såg var ett stort svart hål. Men nu sitter jag här, tre år senare och har (nästan) allt. Jag ska snart gifta mig, jag har min egna lägenhet och ett jobb. Jag har lyckats bygga upp mitt liv från grunden, något som jag aldrig trodde var möjligt för tre år sen. Jag gick från att enbart ha kläderna på kroppen, hemlös och arbetslös - till det här. 26 år gammal och jag har gått igenom ett rent ut sagt helvete och överlevt. Jag ska inte ljuga, jag krigar fortfarande och sliter mitt hår, men jag vet var jag kommer ifrån och jag vet vad jag klarar av. Jag klarar allt. Jag är stark. Jag är en krigare som alltid kommer slåss för det jag vill. Vardagsproblemen gör mig lycklig för de är så banala och handlar ofta om små onödiga saker. Och varje dag är jag så lycklig över att mina fighter jag tar ofta bara rör sig om att sortera strumpor. För fan vad livet kan vara så sjukt mycket värre.