Alltså jag har sovit så jävla dåligt va. Och nu är jag så jävla trött, va. Men jag gav upp vid sju om hoppet att somna om för femhundradetrettioandra gången nu vid sju, för jag kom på mig själv med att ligga och fantisera om mitt morgonkaffe. För det är ju fullt normalt liksom. Det finns några saker som jag missbrukar horribelt och kaffe är en av dom. Kanske borde checka in på rehab för kaffemissbruk? Kan man det? För i sådana fall vill jag passa på att sluta röka också, that would be great. Och sluta med BUS. Kewl tjej jag kommer vara sen. Blek, rökfri och tesurplande vegetarian. Bara linnekläderna som fattas och sen är jag en äkta bohem. Uhm.. Better not.
 
Appråpåingenting, låten jag la upp igår. Om ni har möjlighet, lyssna INTE på den. Den fastnar som lim och nu har jag kommit på mig själv med att rappa på norska. Just for the record, jag passar inte som norsk rappare. Och just for the record, så hittar jag inte på egna rhymes utan jag rappar ju såklart med i låten. Så om ni hör något som låter som om man stryper en norsk katt i närheten av Örby, dont fear. Det är bara jag som leker norska Idol. Just for the record, igen, jag skulle inte gå vidare. Men låten är bra.
 
Och jo! Blekinge med mitt hjärta idag, så förlåt i förhand för dålig uppdatering. Jag ska försöka komma ihåg, men jag lovar inget.
Alltså jag är ledsen, mina vänner, men jag lider av en sån jävla skrivkramp just nu. Jag vet verkligen inte vad jag ska kriva om. Mina favoritleggings gick sönder igår när jag var ute med hunden, fastnade i en gren och rev upp ett hål. Buhumoment. Kollade på den senaste Underworld filmen. Buhumoment, den sög. Var dock superhärligt väder igår, så jag ville inte gå in, men det ville Knox, han var trött. Som vanligt då med andra ord. Och jag bet av en nagel igår, men lyckades stoppa mig själv innan resten åkte också, klapp på axeln till mig.
 
Jo förresten. Är i starka funderingar på att byta hårfärg. Jag har ju varit röd väldigt länge nu. Vad sägs om mörkbrunt? Eller mer naturligt rött? Eller djupt mahognybrun? Eller så struntar vi i att byta och kör på rött ett tag till? Eller så kör vi superdupermega rött typ jultomtestyle? Hmm. Måste suga lite på den karamellen en stund tror jag.

Jag kan inte låta bli att älska den här bilden. Den fångar oss så klockis.

Så då var födelsedagshelgen förbi! Det gick ju ganska så smärtfritt om jag får säga det själv. Pratade med min kära syster yster om att ev ha en stor maskeradfest nästa år när vi fyller år. Heeell yeeaah jag är på. Fast då pratar vi defenitvt INTE om hur gammal jag blir. H.U.A.
 
Jag var ju och firade min finaste bästis födelsedag i lördags, och jävlar i min låda vad snygg hon var! Bildkavalkad kommer sen, för jag har varit lat och inte laddat över korten från telifånen ännu. Men iaf. Pratade med fina lilla Tonia om att hon ev ska få göra förlängning på mitt hår! YÄY. Alltså verkigen, YÄÄY. Vi satt och diskuterade om vi skulle köra typ 70 cm extensions vilket kommer betyda att jag kommer få hår ner till röven. Huuuuur jävla snyggt vore inte det? Maj gadh. Jag har aldrig haft så långt hår förut. Jag ska kolla upp lite hår nu i veckan tänkte jag så får vi kolla hur mkt det kommer kosta. Men jävlar i min låda vad roligt det vore med en liten uppfräschning av håret nu till våren (peppar, peppar, ta i trä, snälla våren försvinn inte nu!!)
 
Ja men annars då? Mjaa jag drar ju ev till Gbg på onsdag för utbildningen hos MQ, men vi får se hur det blir med den saken eftersom jag ska åka med finaste Him till blekinge på torsdag. Och på tal om Him. Vilken fruktansvärt fantastisk människa det här är. Jag dör. DÖR. Jag skulle kunna skriva en bok om hur fantastiskt underbar och bara alldeles alldeles perfekt den här människan är men det skulle ändå inte räcka till för att beskriva honom. You are fucking perfect, mitt hjärta. ♥
..idag är Pälskus födelsedaaaaag!! Hurra, hurra, hurra! Nu är vi äntligen lika gamla igen, kände mig lite ensam och utanför sen i lördags. Hua, bästa bästis. Nu är vi äldre och visare och jag hoppas att du får den bästa födelsedagen du kan tänka dig och massa roliga paket och jag skickar dig massa övernätetKärlek. Aj löv jo, pälskling.
 

Fick höra att jag var snyggare i blondt hår.

Paket från biologiska far. Heartattack moment. Men det var inte så farligt. Påslakan, handdukar och en kokbok och ett grattiskort. Tack hörredudu. Det var ju på tiden. Jag har nog inte riktigt smält det än, därför blir det nog inte mer än så här. Ja. Det var väl det.
Idag är ingen vanlig dag, nej idag är ystras födelsedag! Enda dagen på hela året som hon är tre år äldre än mig. Åh, hej, åh hå, vad jag saknar dig nu! Men snart ses vi visst? Då får vi ta igen jul och födelsedagar med råge! Any ways, jag saknar dig som svante och jag önskar dig den bästa födelsedagen, karatefylla som inte slutar i bakfylla, massa fina paket och en snäll fralla! ♥
 
Kommer du ihåg när jag kom ner till götlaborg första gången och överaskade dig? Hur roligt hade vi inte den helgen? Okej, HUA, nu gråter jag av skratt och saknad. -"Visar jag röven?"

Och där stannade mitt hjärta. Det här är INTE okej.

Ja men som sagt mina vänner. Igår var en så jävla udda dag. Nu när jag har sovit på saken så känns det ju något bättre, men alltså herremingud. Fick reda på att new mrbossman Mattias har varit med i svenska bachelorette. Dafuq? Och tydligen är nya arbetskollegan Julia tillsammans med en annan deltagare därifrån. Newmrbossman lovade mig en butik inne i stan. Jag blev tilldelad bromma blocks. Dafuq? Och ledningen har dessutom förkortat projektet till tre månader. Jahopp. Datumet för GBG är nuvarande 27 mars, men lite beroende på hur många som ska med så åker vi antingen bil eller tåg. Alltså. Har dessa människor åkit bil till gbg förut eller? Det är en lång jävla åktur. Och på vägen från Him♥ igår så mötte jag Tebo vid tunnelbanan. Jag bodde där i sex månader, träffade på karln en gång, nu när jag flyttat därifrån, bam, karln är överallt. Sen inträffade ju worst case scenario i mening med att jag och ystra fyller år, men det vill jag inte skriva om riktigt än. Inte förrens klartecken från ystra. Men it´s a good one.
 
Jahopp, mina vänner! Inget snöoväder idag, och ingen är lyckligare än jag! ÄNTLIGEN får jag gå på långpromenad! Äntligen, äntligen, äntligen! Som jag har längtat! Men först. Mera kaffe till folket.

Oh. My. God. Uäh, vad glad jag är att den är över. Sammanfattning? Well, den bästa är väl WTF. På riktigt. Att den här dagen ens har hänt. Hua. H. U. A. Jag berättar mer i detalj imorgon. Nu är jag bara för.. Konfunderad. Wtf? Ärligt, wtf?

Kan det fakking sluta snöa nån fakking jävla skit gång då så man fakking kan gå ut med hundfan som hatar när det snöar så in i helvete?! Dö, snöoväder, dö. VI HATAR DIG!

Sincerly, jag som svär för mkt när jag är arg på vädergudarna.
Ja men visst. Det har väl ingen missat att det snöar satan ute och är inte nära till vår ÖVERHUVUDTAGET. Oops. Caps lock. Elleeeeeer? Bitter? Majjemän. Funderade på det igår när jag gick ute i snöstormen. It´s a no go med snökaos i slutet på mars. Nu är det dags för sol och värme, fågelsång och torr asfalt och knoppar på träden och små blommor i rabatten. Jag villl kunna tvätta fönster och gå på långis i lilla hundjackan och inte behöva klä hunden för att gå på promenad. Men så blir det ju inte.
 
Men iaf. Idag är det dags för kurs med nya jobbet. Eller utbildning rättare sagt. Min femhundradeelfte säljutbildning om jag inte missminner mig. Kursen i GBG har ju blivit uppskjuten tills senare, så vi får väl se när den blir. Dock hade det varit freaking awsome om den hade varit nu, så jag kunnat träffa min kära syster yster och fira våra födelsedagar. Känns så fruktansvärt heltrist att hon inte kommer vara här med mig. Och på tal om det där som jag inte vill prata om så måste jag väl tyvärr erkänna att jag fyller väl år då. Fick min första födelsedagspresent av chillijilli igår (thankyou, thankyou, you are far to kind ♥!!), så jag måste väl säga att jag tyvärr måste erkänna att jag fyller år. TYYYPISKT. Fast det är väl så dags när det är tre dagar kvar.
 
MENJAJUSTE!!! Idag är det fyra år sen jag hämtade min lilla snusmumrik! Idag har jag varit officiellt hundägare i hela fyra år. Oh shit, tiden går fort. För fort. Vad hände med den där klumpiga lilla hudklumpen med världens största mysiga valpmage? Som bara vägrade att gå, så jag var tvungen att låna en hundväska från jobbet så jag kunde konka min 8,5 kilos bebis fram och tillbaka till jobbet? Åh, mitt hjärtas fröjd. Vilka fina år vi haft tillsammans. Och fler ska det bli. Dock lite roligare hoppas jag, nu när vi gått igenom trotsåldrar, spökåldrar, magsjukor, kaninjakter, fågeljakter, rådjursjakter och allt annat dumt som du hittat på. Men en sak är i alla fall säker. Hur gammal du än blir, kommer du alltid att vara min Puppy. Oavsett vad folk påstår.

Damn it. På lördag smäller det. Oh Fuck no. Jag vägrar, nej, nej det kommer inte ske. Motviljan att bli 25 har INTE avtagit och den stiger ju närmare domedagen vi kommer. Åhjuste! Kom precis på att min födelsedag är inställd på grund av snökaos. Tyyyyypiskt! Återkommer igen 23/3 3013. Bara så ni vet.

I beg your pardon? I never promised you a rosegarden. Oh you didn't?

Uppe tidigare än vanligt idag! Sov inte så himla bra, och hade skitsvårt att somna igår. Hatar när det händer. Man liksom ligger i sängen och är så trött att man inte orkar hålla ögonen öppna, men kan ändå inte sova. Dafuq moment, i tell you.
 
Ja men fredag idag då. Shit vart tog denna vecka vägen? Nästa vecka har jag iaf möte inplanerat med new mrbossman, så nu börjar det väl ta fart jobbet. Utbildningen i GBG kommer tydligen lite senare, eftersom projektet är så pass försenat. Men så går det väl när ledningen ska bestämma.
 
OMG! Fick en sån jävla epic win över äckligt jobbigt irriterande fuckass friend igår. Alltså så EPIC. Jag är så stolt. Jag är så stolt att jag vill typ göra ett altare för att hylla min egen awsomeness. Yepp, bad bitches like me are hard to come by.
 
Näemen mina vänner! Om man ska ta och göra något attraktivt av sig själv innan det är dags att väcka hunden för morgonpromenad.
Jahopp, jahopp. Alltså förlåt att jag är så värdo på att uppdatera igen men jag tror jag har drabbats av lite skrivkramp. Det händer ju alla stora författare from time to time.
 
Har iaf pratat med new mrbossman nu och fått ett ytterligare ett nytt datum då vi ska köra igång. Dafuq? Första april är det sagt nu så vi får väl se. Byter dom igen måste jag fan hitta ett nytt jobb igen, för snart kan jag inte leva som en kyrkråtta längre. Det är fan inte kul alltså. Och dessutom börjar det bli vår (PEPPAR, PEPPAR, KNOCK ON WOOD!) och jag är så less på att känna mig totalt värdo och inte göra något på dagarna mer än rasta hund och torka slem. Mja och dricka för mkt kaffe.
 
Hade på tal om ingenting värsta humördippen igår. Jag hade egentligen ingen anledning till att ha det, men i did. Hua, it was a no go. Hatar när sånt händer. Man vet liksom inte varför man är ledsen men man bara är det.
 
Men på tal om ingenting 2, min granne igår. NACKSKOTT. The dumbass m*therf*cker lyssnade på hardstyle oljud hela jävla kvällen. Jag gillar ju att kolla på film med väldigt låg volym (jag har ju jävligt sällan på ljudet på mobilen, och detsamma gäller faktiskt tv:n också. Undrar varför? Well i just like it.) så att höra den där jävla "musiken" hela fakking kvällen was torture. Dömma grannjävel.
 
Men kolla! Fan vad duktig jag kände mig nu som lyckades knoppla ihop ett helt inlägg trots skrivkramp. Eh. Är knoppla ett ord? Well, now it is.
Jag tänkte på en sak. Dom som får höra att jag har en blogg och förväntar sig en blogg alá Kissie/Kenza/Pao och allt vad de där heter måste ju bli jävligt besvikna när det kommer hit och finner... eh, ja det här liksom. Ett ständigt tjöt om denna hund, en jävla massa panikångest om födelsedag och allt annat onödigt jag faktiskt skriver om. Well, is as good as it gets.
 
Any ways. Dagens bravader då? Ni vet det där som jag alltid gör med hunden, städa upp allt grus som den där hunden dragit in och skaffa kaffe. Paniken som uppstod när jag insåg att det bara finns lite kvar är INTE att leka med. Nästan så jag föll ihop i en liten hög på golvet och grät som ett barn. Nä, men på riktigt. Det gjorde jag inte. Det fanns kaffe kvar. Till åtminstonde sex koppar. Så it´s not so bad. Koffeinpundare? Nääää.... Jo.
 
Och jag vet att jag tjatar, men vad i helvete ska jag göra med min födelsedag? Jag börjar få dödsångest. Det är liksom steget efter panikångest. Varför blir det såhär varje år? Kan man få ignorera att man fyller år? Jag kan fira systeryster och livikiwi ist. Det är ju typ samma sak. Eller?
Öh. Okej godmorgon tröttmössa, vaknade tjugo över sju men låg kvar och lekte med telifånen en stund och somnade om och vaknade nu? Näe, men elva timmars sömn är ju normalt. Aja, men any ways, nu är jag uppe och solen skiner och jag ska ut på långpromenad! I will walk fivehundred miles, and i will walk fivehundred more. Undrar hur många mil jag och knoxen egentligen har lagt bakom oss under våra fyra år tillsammans? Det lär ju vara ett par stycken. Och appråpå det, så var vi och hälsade på vårat gamla dagis i fredags! Åhej, vad roligt det var och gud vad mysigt det var att träffa alla och vi blev inbjudna på hundpromenad med Ulrika och kurs med hela dagis. Och nu har jag lovat dyrt och heligt att komma och hälsa på oftare och det ska vi göra. Det är hur bra träning som helst för knox och det är balsam för min själ. Och jag saknar faktiskt mina gamla kollegor och "mina" gamla hundar.
 
okej, jag får återkomma med mera inside info om helgen lite senare, nu väntar kissnödig cane corso på sin morgonrunda. Yes, master, jag kommer.
Hua. Jävlar vad trött jag är. Jag fattar inte ens varför. Har sovit som en stock, men ändå kan jag inte sluta gäspa? Hm, det kommer bli mkt kaffe idag måste jag säga. Mycket, mycket kaffe. Solen skiner och vi ska ut på en redig långis, jag och min hund. Fan vad jag älskar det här vädret, det gör verkligen underverk för humöret.
 
AAMENHALLÅ! Syster yster åker ju till london idag med jobbet, och jag är inte alls avundsjuk. Inte det minsta, inte alls. Jag har bara antagit en lätt grön nyans för jag har hulkgener. Haha, nämen skämt åt sido, jag unnar verkligen söstra mi det här. Det är hon värd. Eller hon är värd så mkt mer, men det får väl duga då. Shop on, sister! Jag har strl 34/xs och fyller år snart bara så du vet.
 
Jahopp. 8:e mars, och min fuking födelsedag närmar sig med stormsteg. Why? Alltså jag har sån ångest. Jag måste komma på något coolt att göra, eller så måste jag bygga klart min bunker i källaren. Men det är en sån shitty ass dag, lördagen innan löning liksom. Vem kommer ha råd att gå ut? Ska jag och Knoxi throw a homeparty? GAAADH! Alla dessa beslut! Kan vi inte bara alla leva i förnekelse om att jag fyller år tills jag kommit på vad jag vill och ska göra? That would be awsome.
 
Fuck it, jag ger upp. Jag ska gå och bygga klart min bunker nu.

Majjemän. Jag har lekit med mormor hela dagen idag och när jag kom hem hoppade jag in i duschen och stod där i typ forever. Mormor (älskar dig, du är bäst) köpte massa kläder till mig idag och var ju bara så söt att jag dog. Men det tar på krafterna att leka med henne, jag är helt slut. Så just nu känner jag mig som ett kvart i sju ragg. (Jaa, jag vet att det heter kvart i tre ragg egentligen, men det är torsdag, mina vänner!) så att så här het är jag nu. Dvs not so much.

..men om sanningen ska fram, jag skratta så jag grät. Och fick ont i magen. Och jag kan inte sluta.

Wow, mina vänner, den här dagen började hur bra som helst. Yepp. Happy dance upp ur sängen.
 
Jahopp. Min to do list från igår. Platta håret, check. Långis med Knox, check. Ringa mormor, check. Resten? No check. Jag var lite för rastlös för att orka engegera mig i städning av något slag så det blev en hejherrejösses promenad med hunden ist. Och klippi klor på hunden. Och tvätta öron. Och träna sök. Och idag är han medvetslös. Stackarn. Han får vila en stund innan vi kör igen. Måste dock dammsuga idag igen, måste fan dammsuga varje dag, för en viss liten gullhund drar in en fy jävlans massa grus och fäller som en annan gethund just nu. På tal om det förresten! Stötte på självmordsskatan from hell igår när vi var ute och gick. Idiotfågeln attackerade Knox! Som i sin tur då jagade iväg skatan (daaah) och jag kände bara att jag skiter i om han får tag i fågeljäveln, den får skylla sig själv. Men han fick inte tag i den. Min hund kan inte klättra i träd. Fast det hade varit jävligt tufft om han kunnat det.
 
Nä. Mer kaffe till folket!

Japp. Och snygga är vi också.

Kom på att det var forever sen jag gjorde ett dagens inlägg. So here it is.
 
DagensToDo:
*Platta håret. Varför, åh varför går jag och lägger mig med blött hår? Att vakna och se ut som Ronja Rövardotter efter en kväll på stan är ju inte det roligaste som finns.
*Gå ut på långpromenad. Well, daah.
*Skura golv.
*Byta vatten i akvarium.
*Boka tvättis. I sista sekund as ususal.
*Ringa mormor. Nej, mami, jag gjorde inte det igår.
 
 
Kewl dag. Inte. Pratade by the way, på tal om ingenting med söstra mi igår och hejochhå jävlar i min låda vad jag saknar henne nu. Får alldeles ont i bröstet och blir alldeles ledsen. Komsi, komsi. Snällarååå?
Wow, den här helgen. Vart tog den vägen? Jag vaknade imorse och var heeeelt övertygad om att det var söndag men så skvallrade mobilen om att det var helt fel och måndag it is. Dafuq? But anyways, jävlar vilken rolig helg jag haft.
 
I lördags mötte jag upp bästa bästis pälsklings livia i liljeholmen och gick på systemet(wooow, vilken rolig grej! Nej, men helt seriöst, vi hade roligast av alla på systemet.) Sen drog vi hem till henne och åt värsta nyttiga maten innan vi satte oss ner och hällde i oss på tok för mkt kaffe. Sen gav jag mig på livias något nerpackade garderob, och herremingud mina vänner, jag dog lite. Det borde vara brottsligt att bara ha så fina saker i sin garderob. Jag har nu bestämt att jag och livia ska byta garaderob med varandra. Vilket kommer funka alldeles utmärkt för nu har vi samma storlek. Jag är fadder, jag bestämmer. Sen gjorde vi oss vackrare än vad vi redan var och drack vin och lyssnade på våra hits från typ 2003? Jesus, dafuq lyssnade vi på egentligen när vi var små? Efter det kom våran riddare i orangea (stavning?) arbetskläder i sin jättedrake till bil och körde oss hela vägen till universitetet där festen var. (Och OMG, vad tacksamma vi var, hur underbar och snäll och fin och bara alldeles, alldeles perfekt får man vara?) Och den här festen va. Tänk er en sån där college fest som är med i alla amerikanska colloege filmer? Precis så var det där. Så det var tur att jag och Pälskus såg ut som moviestars. Haha, nämen helt ärligt, Bästis livia gjorde det iaf. Väl där stötte vi på några blasts from the past, Kibret, Simon, Amanda, Jonas (daah, det var ju fan han som fyllde år!), Kamil och Ali. Och det första som händer när vi stöter på Amanda och Kamil är att Amanda utbrister till Kamils flickvän (DAFUQ? WHY?!) -" Det här är Tina, som kamil var kär i, i hela högstadiet!". Jag bah-"...". Awkward tystnad som uppstod. Och där försvann även chansen till att jag och hon någonsin skulle kunna ha en normal, inte stel konversation. Thank you, Amanda. Amanda by the way har blivit en real life Rapunzel. Alltså hennes hår. Jag lovar och svär, det var ner till golvet. (bild kommer sen, reds anm.) Men iaf. Jävlar vad roligt vi hade på den här festen. Jag vet inte om det var folket som var där, eller det faktum att vi var i en skolmiljö igen med massa folk från skolan, men jag och pälsklings livia kastades typ 10 år tillbaka i tiden. Fjortisfylla? Ja, det kan man säga. Fan vi lyckades hälla i oss tre (!!!!!!) liter vin, öl och cider. Och ändå lyckades vi gå rakt? Dafuq? Sen blev det dags för hemgång och då dök ju vår räddare i nöden upp igen och körde oss hela vägen tillbaka till vårby. Maj gadh. Den här mannen. Så. Jävla. Awsome. Väl hemma fylleåt vi värsta nyttiga maten (räknas det som fyllekäk då?) och däckade på soffan. Jag vaknade som vanligt först och gick upp och diskade och gjorde kaffe innan jag väckte pälsk och sen fixade vi lite i lägenheten innan jag drog hem och klappade på min bebis. (dvs gick ut med hunden, reds anm.)
 
Men hua. Vilket långt inlägg det blev. Jag kunde ju berättat mer i detalj vad som hände och vad vi gjorde men då skulle jag nog behöva publicera en bok. För så epic var den här kvällen att det skulle lätt kunna bli en bok. Herregud, pälkus hjärtus det här måste vi göra om!

...is my freaking hero.

...BatSheeeeeep! Skratta så jag dog.
 
Godmorgon, mina vänner. Klockan åtta tyckte jag tydligen att det var en bra idé att vakna idag. Herregud, vad ska jag göra med all denna tid? Knoxen vaknade inte ens när jag klev upp, han ligger fortfarande och snarkar i sängen. Så jag vill bara säga att det där med att man måste gå upp tidigt och gå ut med hunden är en stor fet lögn som föräldrarna tutar i en, bara för att de inte vill ha en hund när barnen vill det.
 
Var ju med lillebror hos mormor igår. Herregud, tanten är gammal nu. Virrig som få. Usch. Men snäll, snälla mormor gav mig ett par nya shepard tofflor, som är jättefina och ser ut som ballerina skor. Och nu vill jag ha sommar och sol och varmt så jag kan använda ballerina skor hela tiden. Utomhus, dvs.
 
Planerna för denna lördag då? Mja, ut med hunden och sen festus med Pälskus i kvällus! Woop, woop! Superexited. This is freaking awsome.
 
Näe, mina vänner, passa på och hit the shower medans lilla gullebullefjunishundsvalpen fortfarande sover. Det är precis som med småbarn, man får passa på medan de sover.
Då var vi inne i mars och det innbär att det snart är dags för min födelsedag. MF. Jag vill inte fylla år. Jag känner för en landsflykt. Who is with me? Jag tänker mig typ mexiko ala hollywood style.
 
Idag ska ju jag och lillebrür hem till mormor och fika, och jag vill inte. Inte för att jag inte vill träffa mormor, utan mest för jag tycker det är obehagligt att hon blivit så gammal. Det gör mig lite ledsen att tänka på. När vi pratade igår berättade hon att hon nu har blivit så yr att hon inte kan gå ut utan käpp. Fuck no, tänkte jag då. Det är inte ett bra tecken på något alls. Hua. Nu pratar vi inte mer om det.
 
Bästa bästis flyttar ju till Vårberg idag! Woop, woop! Hallelulja, nu blir det ännu lättare för oss att ses! Nästan så vi kan leka varje dag! Och i morgon ska vi på Jonas bad ass birthday bash. Woho, cant wait. Bästa pälskling, vi kommer ha roligast på festen.
 
Och min tattuering läker på fint. En vecka gammal och nästan helt läkt. Alla skorpor är borta och nu är jag bara lite torr. Så ja, jag är redo för nästa sittning ASAP. Ska bara sälja en njure på svarta markanden först.
 
Näe, mina vänner. Nu måste jag dra ut lilla älsklingen innan jag ska iväg till min mormor.