Vaknade oförskämt tidigt, antagligen bara för att jag inte behövde. Börjar klockan två idag, helt muppig tid. Fast visserligen så hinner jag med en långpromenad med knoxi och städa badrummet kanske? Vi får se, jag har ju massa tid på mig. Woho.


Jaha. Nu då?
Wäh. Arbetskollegan (den nya) har tydligen haft med sin löptik på jobbet nu i veckan. Och chefen hade sagt okej. Herre min gud. Vi kommer ha tredje världskriget där när knoxi, higge, reimei och lemon kommer vara där. Alla är hannar. Hur fan tänkte dom där? Kommer bli knas nog när tiken är där utan att hon löper, men nu när hon löper kommer all hell break loose. Jävla idioti.

Näe, alltså jag är FÖR upprörd för att ens kunna tänka klart. ÅH ALLTSÅ SÅ MUPPIGT! Jag menar, kul om våra hannar börjar bråka. Higge och Reimei är ju för fan kineser. Vi snackar typ 2,5 kg hund. Lemon är en golden på ca 27 kg. Knox är en mastiff på ca 64 kg. Oschysst fight? I think so. Plus att min vovve är egentligen inte den som är kaxig, han är rätt harig och nervös. Men för chansen att få nuppa kan han ju ändra sig. Inte troligt, men jag vill inte chansa.

Näe en kopp kaffe till, och njuta av söndagen ist. Jobbets idioti ska inte få förstöra min dag.
Haha nu får jag äntligen säga som alla andra, ÄNTLIGEN FREDAG! Ledig i helgen, så himla underbart, har massa skoj att göra. Först och främst ska jag över till grannen ikväll, då han firar sin födelsedag med en hejdundrande fest. Men Tiny ska inte dricka för hon ska göra hemliga saker på lördag, som kräver 100% och lite till. Sen ska jag åka förbi en kicks butik och göra dom gladast i hela världen, för jag behöver massa saker. Konstigt, att allt tar slut på samma gång? Eller så är jag bara helt kick ass som använder lika mkt av allt varje gång? Och sen är det födelsedagsmiddag med eva på lördagkväll, och min älskade mami tittar förbi på söndag för en fika. Kanske en långpromenad också månntro?

Som sagt, äntligen fredag. Ska bara jobba i ca 9,5 timmar utan rast först. BLÄ.
Kollade FB nu på morgonen.. Visade sig att tre av mina arbetskollegor är sjuka, varav två ska jag jobba med idag och den tredje imorgon. =S Attans. Snart kommer väl samtalet från chefen att det bara blir vi två idag. Fan, jag som måste försöka byta hos vattensköldpaddorna idag. Faaast, det kanske praktikanterna kan göra. Förutsatt att de dyker upp såklart. Så jävla typiskt att alla ska bli sjuka nu, runt löning. Det innebär ju fullt ös i butiken. HELVETE. Jag kom precis på att kampanjen börjar idag. Okej det var det. Tack för mig, jag dör nog idag. Eller blir söndersliten av alla kunder som försöker få hjälp på en och samma gång. Mest troligt faktiskt. De är som utsvultna lejon ibland. Totalt livsfarliga med andra ord.


Herre min gud i himelen. Ge mig styrka att möta våra kunder. Och passa på att göra dom snälla också. Det vore great.

Amen.

Haha började morgonen med att plocka ut ett dricksglas som jag hällde upp mitt kaffe i. Fattar inte att jag tog ett glas när kopparna står precis bredvid? Skulle nog behövt sova en stund till.  Men icke, det går inte för sig. Idag ska jag och knoxi gå hela vägen till högdalen. Just det, måste kolla om kim ska ha med sig ymer också så jag vet vart jag ska göra av knox...

Hihihihihi i´m so exited. And i just can´t hide it. Inte för att gå till jobbet för er som trodde det. Utan för i helgen. SÅ JÄKLA GRYMT! Nu gäller det bara att hålla alla tummar, tår och allting annat så att det går vägen. Oh yeah.

=D

Men ibland alltså. Ingen lön idag, står inte ens på inkommande. Muppchef. Vi måste typ desperat handla, vi har ingenting här hemma. Utom massa saker till hunden då. Haha, grisöron till hunden är ju såklart viktigare än diskmedel. Skadad? Näe i just love my dog.

Bästa Janina var ju en ängel och tog hand om knoxen igår, då jag jobbade öppning i haninge. Var så himla värdefullt att få slippa ta med honom i morgonrusningen. Missförstå mig rätt, jag har mer än gärna med min hund, men det verkar som att alla som åker pendeltåg tidigt på morgonen har pissigt morgonhumör. Och då gillas det inte att lilla tiny har med sin 64 kgs vovve på pendeln. Muppmänniskor. Inte hade de sagt ngt om knoxi varit en liten hund. Äh, skit samma. Bästa Janina var ändå en ängel som passade honom.

JOOO! Knoxen fyllde ju hela 2 år igår också! Högst upp på hans önskelista stod ju en ny banan. Och eftersom jag älskar min hund så fick han såklart en ny. Jag tror han blev glad, för när jag gick upp i morse så sov han i soffan med bananen mellan tassarna. Vilket är kul eftersom han gick och la sig med den i sin säng i sovrummet igår kväll.




Grattis, min lilla bananadog!

Idag är en sån dag då jag för en gångs skull är trött. Det händer inte ofta, men nu har det hänt. Och just idag älskar jag kaffe mer än jag annars gör. Första koppen är snart avklarad, och fler kommer det bli.

Fikade med min allra bästaste kompis i hela världen igår. Var så himmelens kul att se henne igen! Vi har inte setts på typ forever, men det spelar liksom ingen roll. Det innebär egentligen bara att vi har mer att prata om när vi väl ses. Bästa Livia. I adore you.

Knox ligger på soffan och är sitt sötaste. Sover gör han också. Inte Ok. Dags att ta en kalldusch på det så kanske man vaknar till. ;)

Inte helt fel enligt mig. Vi får väl se om det blir ngn rush idag, men hoppas inte det. Är så himla seg. Vill göra ngt helt annat idag än att jobba. Typ ta mina sista pengar och köpa skor eller ngt annat dumt. Nästa helg är i alla fall nästan fullbokad nu, haha. Man måste passa på när man är ledig! Roligare än så här blir det nog inte idag, så det är dags att rivstarta lördagen. Med 4 timmars arbetsdag. SUCK.

Alla säger idag att äntligen är det fredag, dags för fredagsmys. En annan ska jobba hela vägen fram till tisdag. Så att det är fredag idag ät ungefär lika roligt för mig som måndagen är för en annan. Haha lite bitter? I think so. Kimino ska dessutom ta med sig Ymer (hans shcäfer, för er som inte vet) så jag måste ta ut knoxi på en långprommis innan jag åker. Dvs han får stanna hemma idag så han slipper sitta i hö/halm/spån rummet. Men det gäller inte så många timmar eftersom jag börjar tolv och andré slutar två. Fast jag får ju ändå lite ont i mattehjärtat av att lämna min lilla ögonsten hemma. The joy of my life. Min älskade bananhund. Måste fan skaffa mig ett jobb där jag slipper jobba helg och dumma tider. För inte bara min egen utan även knoxis skull. Och andrés såklart. Som han sa -" Hellre att man kan välja att hitta på saker på egen hand, än att behöva planera när man ska träffas".

Dags att hoppa in i duschen så man kommer iväg ngn gång.

JOOOO!! Glömde ju det viktigaste! Kisse är klar! Och den är så himelens fiiiiiin! Lätt min finaste gadd jag någonsin gjort! Bild kommer när någon kan hjälpa mig och ta en ordentlig bild, det är faktiskt svårare än man tror att ta kort med vänsterhanden. =P

Jajjemääään, idag ska jag tillbaka till HoP och göra klart min lilla kisse. Yeah. Awsome.

Fick nya schemat och lite info om jobbet av janina på mejlen igår. Det är ngt skitkonstigt med chefens data, får inga mejl från henne. Har varit så skit länge, men ingen tycks veta vad problemet är. Skit skumt med andra ord. Blev iaf skit sur. Hon skrev, och jag kopierar och klistrar in, "Exempel: För varje arbetad timme med reptilerna/fiskarna/smådjuren måste vi sälja för 425:- för att bekosta arbetstiden, då är inte hyra, el mm inräknat som kostnad utan bara arbetskostnaden. Rengöring av akvarierna i 3 timmar motsvarar alltså att man måste sälja fisk för minst 1275:- bara för att täcka arbetskostnaden." Eh. Hur fan tänkte du nu? Vi är en djurbutik. Det är väl kart som korvspad att det kostar pengar att driva. Det är väl hur klart som helst att djuren måste skötas? Och jag menar om det kostar dom pengar att vi tar hand om djuren, borde väl allt vi gör kosta pengar? Vi får inte in några som helst pengar på att sopa golven heller, men det måste ju också göras? Ska vi sälja damm&smuts för minst 425 kr också då, för att täcka arbetskostnaden? Jag fattar liksom inte hur hon tänker. Så jävla muppigt.

Jaja, any ways, måste göra mig i ordning och dra ut hunden innan jag ska iväg. Hihi, kan knappt vänta! =D

Seriöst. Min hund är lite spoiled. Är ju helt äckligt väder ute nu, vilket i sin tur innebär att Knox inte är den piggaste på att gå ut. Och detta har jag nu blidbevis på.


Här står jag i hallen fullt påklädd. Utan hund.

Här är koppel och regntäcke. Ingen hund än.

Här lockar jag Knox med godis. Superexlusivt Royal Canin godis. Knox-Inte intresserad.


Och här låg han. Han ville inte gå ut. Alls. Kan ju bara tilllägga att efter den här bilden togs, tog det ytterligare 10 minuter innan jag fick upp och ut han. Spoiled rotten? I think so.

Appropå dom där Royal godisarna. Endast 3 kcal per bit, vilket gör det till ett super bra träningsgodis. EN varmkorv motsvarar 40 st bitar av godiset. Helt ok eller vad tycker ni?


Näe dags att börja övertala Knox om att vi ska till jobbet om en timme. Hua, kanske kommer vi i tid. ;)

Tiny - Jag feedar dig så det blir mer av dig att älska!
Älsk- Jag feedar dig så det blir NÅGOT av dig att älska!

Ehm.. Va?

Ja, så här ser det ut nu! Igen!


Hu. Den som säger att jag är töntig och lam nu kommer jag slå sönder och samman. Den som säger något alls som inte är i stil med -"fan vad tråkigt" kommer jag bitchslappa hela vägen tillbaka till 1990.
Baileys har gått bort. Vem är baileys undrar ni? Mina katters papi. Fick så ont i hjärtat när jag hörde det. Det kommer ju faktist en dag då kissarna inte längre kommer stryka sig mot benet och inte längre ha tjurrusning mot köket när man ska göra sig en macka i hopp om att få en bit ost. Eller när man kommer hem och de dyker ner i väskan för att se om de hittar något roligt. Näe. Fy fan. Jag vill inte tänka på det. Katter alltså. De lämnar spår av tassar i ens hjärta. Lika så Knoxi. Haha fast han lämnar nog spår av slem. Dagen han inte finns vid min sida längre kommer jag dö. På rikigt. WÄH.

Näe, nu måste jag sluta tänka så. Vi har gott om tid kvar med varandra. Och den tiden tänker jag ta vara på.


I <3 Knox



Och dig också, såklart. My soulmate.


Ja då har man sagt adjö till sin blonda kalufs. Numera är jag återigen en firey redhead. Fast bara en stund. Kände det när jag tittade i spegeln imorse att blond är nog fan det som passar mig bäst. I know it´s sad but true. Men som sagt lite omväxling förnöjer. Och det gör ju inte så mkt om jag är röd ett tag. Det är ändå bara toning så skit samma.

Och så jobbade man ju i haninge idag. Himla tråkigt, eftersom jag jobbar stängning. Vilket då i sin tur är det tråkigaste som finns. Ska ringa till jobbet om en stund och kolla om våran nya medarbetare ska jobba idag och om hon har med sig sina hundar. För då kan det bli problem. En tik bland alla våra hannar? Inte den bästa av idéer kanske.

Nä dags att fixa frillan och rivstarta måndagen!



Ja.. Eller jag i alla fall.

Jag är fortfarande inne på hela den här färga håret biten men har insett att jag bara måste klippa mig typ nu. Satt och studerade topparna igår och fick lite ångest eftersom de är i ett fruktansvärt dåligt skick. Och då menar jag verkligen fruktansvärt. Inte helt ok.

Haha har ni sett att det regnar ute? Vilken panik, när det fryser på i natt. Glashalt? Jag tror inte det räcker.

Och på torsdag är det dags att sätta sig i tattueringsstolen igen. OMG kan knappt vänta. Långt det är till torsdag. Måste föra över pengar från mitt sparkonto också. HUA i tell you. Så himla schysst timmpenning man har som tattuerare. Fan att jag inte är så himla high på att rita, annars hade det ju lätt blivit min nya karriär. Damn right.

Over and out. Måste verkligen klippa mig typ idag.

Idag blir det lugnt, mami kommer nog över och fikar och sen blir det en lång promenad med knoxi. Alltid kul när man får sällskap. Typ omväxling förnöjer.

Funderar på att färga håret igen. Nu har jag varit blond i snart 3 år. Det är typ det längsta jag någonsin haft en annan hårfärg än min naturliga. Men den blir det ju iaf INTE. Fett fult råttbrunt. Skandinaviskt blond. Cendrefärgat. Usch. Vilken hårfärg ska jag ta då? Ingen aning. Men det är sånt som löser sig. Jag menar i värsta fall så kan jag ju alltid färga tillbaka till blondt.

Näe. Nu ska jag göra mig i ordning. Sådeså.
Ja hua. Dags att gå till jobbet igen. Inte bra när man varit hemma och sjuk och sovit sisådär hela tiden. Men fuck it. Det kommer gå bra. :) Ska lämna knoxi hemma idag, andre slutar tidigt och jag börjar sent så det känns rätt dumt att frakta vovven hela vägen ut till haninge. Plus att då får lilla älsklingen en ordentlig långis när husse kommer hem. Det är bra. Fast mina matte instikter tycker ju såklart att det är för jävligt. För jäkla grym jäkligt. Stackars lilla knoxi som måste vara hemma alldeles själv. Fast det vet jag ju är värsta skitsnacket, för han klarar sig utmärkt hemma själv i 4 timmar. Det vet jag ju egentligen.

Näe dags att göra sig i ordning för en promenad med älsklingshunden innnan han ska få vara hemma. Hua. Tiny be strong.

Åh. Alla är sånna tröttmössor här. Knox sover. André sover. Jag är vaken. Ensam. Som vanligt. Men always look on the bright side of life, idag är en toppendag, syster kommer! WIIIII! Jag är typ mitt gladaste. Fast tyst, så jag inte väcker mina pojkar.

FETT äckligt väder ute. Hua, men nu har jag längtat efter en långpromenad med knoxi hela veckan att jag ska fan ut med han idag. Fast han kommer nog vara måttligt road.

JUST FAN!! Jag måste köpa nya vinterskor idag. Mina nya är kasserade. Slut som artister. Hihi, buhu så synd. Wäh. Nu blev det ju lite mkt att göra på en och samma gång. Näe dags att rivstarta dagen!

Hoppeti hoppar lite mellan dagarna här, precis som the night shadow. Jobba idag, ledig imorgon, jobba fredag, ledig hela helgen. Känns ju lite som att jag hellre jobbat torsdag också och varit ledig tre dagar på rad, men det är ju inte jag som lägger schemat. Tråkigt nog för min del.

Igår blev det lugnt när jag kom hem, åt en macka och kollade på tv. Där det inte fanns ett skit att se. Så det blev National geographic och ett pogram om elefanter. Och sen ett om hajattacker. Älska djurkanaler. Det är som att först se en drama film och sen en action. By the way, påminn mig om att jag inte ska åka till queensland i australien någånsin ever ever ever i mitt liv. Varför? För att där bor typ åtta av världens giftigaste djur. USCH.

Over and out, duschen väntar på mitt sällskap.  
Alltså. Jag har precis blivit så förolämpad att jag tror jag ska trilla av pinn och dö. Jag blev frågad efter leg på ica när jag skulle köpa red bull. Jag menar, du måste skämta. Jag blir ärofyllda 23 i mars men ser uppenbarligen ut som under 15. WÄH! Man tar det ju ändå lite som en komplimang när man måste visa leg när man köper cigg, absolut, det kan jag ta, under 18 är ju ändå helt ok. MEN UNDER FUCKING 15?! Jag ser väl för fan inte ut som 14?! INTE OK. Jävla icamupp. MUPP!
Jajjemän, ingen rast ingen ro. Tiny jobbar idag också. Känns fett bittert eftersom det här är andrés sista lediga vecka innan han också ska börja jobba. Tur att jag är ledig i helgen då! Hm.. Just det. Det är dags för chefen att skicka ut det nya schemat, så man kan börja planera sitt liv. Hann ju inte meddela henne att jag måste vara ledig den 13:e. I värsta fall får jag ju försöka byta med någon men det är ju lättare om jag har schemat. Eller snarare är det lättare att se om jag behöver byta överhuvudtaget.

Åh! Syster kommer! Onsdag eller torsdag eftermiddag. Jag hoppas ju benhårt på onsdag eftermiddag, en annan är ju ledig på torsdag. Så kommer hon på onsdag kan vi ha värsta mys på torsdagen. Ta långpromenad med knox och bara typ mysa. Typ awsome. Fast jag blir glad om hon kommer på torsdag också. Jag är glad bara hon kommer. Så är det.

Hur fan kan jag lyckas få bråttom igen?
Åh lite jobbångest på det. Har insett att det måste städas här hemma och plockas till förbannelse. Måste panta burkar och slänga glasflaskor, skotta balkongen, tömma askoppen, byta handdukar i badrummet osv. Wäh. Känns ju lite wierd att jag hellre är hemma och städar än på jobbet och jobbar. MEN. Det är bara sån jag är. Pedant ut i fingerspetsarna. Åh. Nu har jag lite bråttom. André ska ju vara hemma med knoxi idag så jag behöver inte GÅ till jobbet. Men funderar på att ta en promis ändå. Bara för att det är så himla skönt att gå. Ja, så får det bli.

Over and out.
Jajjemän! Nytt år, nya dagar och massa nya roliga saker. Känns som att 2011 kommer bli festens år, eftersom i stort sett alla i hela kompiskretsen fyller 25. Och själv fyller man ju ärofyllda 23 och kommer förhoppningsvis in på alla ställen där dom har 23-årsgräns. Logiskt? I think so.

Nyåret firades iaf med älsklingen, erki, knoxi och godistanten. Knox var superduktig och var till och med ute på balkongen med oss när det pangade som värst. Mkt trevlig förbättring från förra året då han låg som en klubbad oxe på hallmattan. Nu hoppas vi bara att han fortsätter vara så där trevlig och lugn när det smäller.

Any ways, dags att göra sig i ordning för jobbet. Är det ett dåligt omen inför det kommande året att första jobbdagen infaller på en söndag? Äh det tror jag inte. Eller?...