Och mitt namn först! Som det ska vaaaaa!! 
Och lite slem. Så alla vet att det är jag , Robban OCH knox som bor här. 
Snart är det slut på både året och julledigheten. Och idag kommer bebiiiiiis!! Och imorgon jobbar yours truly mellan 12-18, för att sen vara überhurtig och gå upp och öppna på nyaftonsmorgon. Men det är rätt chill. Annars brukar ju den dagen mest gå åt till att vänta på kvällen. Jaha, har det hänt något annat spännande då? Mja, inte mkt faktiskt. Jag har mest njutit av att vara ledig och hemma men jag har även varit hos mormor, och träffat morbror med fru för första gången på evigheter och varit på mellandagsrea med mor. Idag måste jag åka och fylla på busskortet, så jag kommer till jobbet imorgon. Måttligt road brud. Men men. Betala räkningar måste man ju, så att en annan får ju i största motvilja åka dit ändå. Så som jag sa förut - nån som behöver nån som gör nått - i´m your gal. 
 
Och nu är det ju snart dags för vit januari också. Har faktiskt stora förhoppningar på att jag kommer klara det. Man kan ju fortfarande leka med folk som ska ut, man behöver ju faktiskt inte dricka. Plus att lyckades jag hålla mig nykter i typ ett år förut, känns ju en månad som en barnlek. Vuxenpoäng, ja visst. Jag når ju faktiskt om bara tre månader den ärofyllda åldern 26 (HUAAAA DÖR PÅ INSIDAN) och då är det väl lika bra att försöka agera sin egen ålder. 
 
Måste för övrigt ta mig iväg till en frisör ASAP. Men det får bli när jag anser att jag har typ fyrahundraplus att slänga ut på att bli skallig. Inte högsta prio med andra ord. Men tyvärr säger mina toppar att det är dags. Vi har lite blandade åsikter, mina toppar och jag. 
 
Nämen om man ska sätta igång med att göra människa av sig själv så man kan fylla på det där busskortet nån gång. Blä. Vill inte jobba imorgon. Är sjuuuuukt avis på alla som har lång julledighet. Jag vill också. Men. Jag samlar ju vuxenpoäng nu så det är ju bara att glömma. Kanske borde gå tillbaka till skolan och få lov igen? Hmmm.. Ingen dum tanke. Men iaf. Ajöken, mina fröknar. 
Jag skulle idag göra följande:

1. Dammsuga, dammtorka och skura golv
2. Vika kläder
3. Sortera tvätt 
4. Boka tvättid
5. Gå till affären och köpa en ny glödlampa. 
6. Betala räkningar. 
7. Byta vatten i akvariet. 
8. Skura ur ugnen
9. Slemsanera.
10. Fikat med min biologiska far. ( jag vet, fett skumt) 

Jag har utfört: 
1. Betalat räkningar. 
2. Läst bok. 

Så att eh. Effektiv som få. 

God jul och god fortsättning allesammans! 
Det är ju lite konstigt egentligen. Det kan kännas som hela världen går sönder, all världens problem ligger på axlarna och det enda som verkar logiskt är att lägga sig under en sten långt åt helvete bort från allt och bara vänta på att allt ska försvinna. Så kommer 74 kg glad mastiff. Han dreglar dig i ansiktet, piskar dig med den evigt viftande svansen, trampar dig på fötterna så du får blåmärken och han bara ger dig den bästa kärleken i världen. Helt plötsligt mår man fantastiskt. Knox är mer än bara en hund. Han är ibland enda orsaken till att jag fortfarande orkar andas. Min hund. Min värld. 

Först och främst, vill jag bara gratulera min världsbästa man som fyllde 15*2 igår! Lite äldre, men fortfarande lika drop dead skitsnygg. 
 
Men iaf. Vad har hänt sen senast då? Mja, jag har jobbat. Och jobbat lite till. Och lyckats vara hemma en helkväll ensam utan vare sig hund eller man. Slutade med att jag skrubbade taket i badrummet i brist på sällskap. Men jävlar vad rent det blev. Idag är jag ju också ledig och har lite ärenden jag måste ta itu med, men det ska nog gå bra. Imorgon är det ju lucia och vi hade ju planerat att ha värsta jippot på jobbet eftersom vi under kanelbullens dag sålde typ 500 kanelbullar, men det visade sig att våran leverantör hade slut på lussekatter. Grymt, starkt jobbat, två dagar innan lucia. Stupid. Men vi får väl se om det löser sig med det ändå, vi har ju trots allt massa andra saffransbakverk. Yours truly ska ju öppna så jag kommer nog behöva slava framför ugnen hela dagen. Yäy. Men vad gör man inte. 
 
Och på lördag är det ju fest för mitt hjärta. Jag har ingen aning om hur många som kommer eller vilka det är som kommer, men det kommer nog gå bra hoppas jag. Kommer bli fett kul iaf! Och på söndag kommer mitt hjärtas fröjd hit, som jag har längtat! Ojoj. Kommer krama ihjäl hundskrället. 
 
Men iaf. Nu måste jag sätta igång med dagens bestyr. Adios, muchachos!
1. Du vaknar av larmet och blir skit irriterad för att du är så trött att du glömt bort hur man stänger av det. 

2.  Du gör kaffe för att vakna till. Glömmer sätta på kaffebryggaren. 

3. Du blir skitsur på kaffebryggaren när du inser att kaffet inte är klart. Allt är kaffebryggarens fel. Inklusive kriget i Afghanistan. 

4. Du försöker göra en frisyr av fågelboet du har på huvudet, kollar klockan och inser att du helt enkelt får leva som fågelskrämma idag. 

5. Du fyller på varmvatten i hundvattenskålen. Skäller på kranen, för nu är allt kranens fel. Inklusive andra världskriget. 

6.  Du börjar få bråttom och ska bara dricka det sista av kaffet. Spiller på allt du har på dig, skäller på kaffebryggaren igen, för nu är allt dens fel igen. Inklusive Vietnam kriget. 

7. Du byter kläder i ljusfart. Inser att matchningen blev. Sådär. Dvs katastrofal. 

8.  Du byter kläder igen i ultraljusfart den här gången. 

9.  Du bönar, ber, hunden att gå upp för att kissa. Måste koppla hunden i soffan och dra upp honom. 

10. Du brakar rätt in i porten, som inte låst upp sig efter natten. Du skäller på portjäveln, för nu är allt portens fel. Inklusive dackefejden. 

11. Hunden kissar äntligen, du ska gå in och brakar återigen in i den fortfarande låsta porten. Porthora. 

12. Du går iväg till bussen, någorlunda i tid, bara för att inse att du glömt mobilen hemma. Halvvägs hem inser du att du visst har mobilen med dig. I fel ficka. Skäller på telefonen, för nu är allt telefonens fel. Inklusive kalla kriget. 

13. Du ska tända en cigg. Bränner hål på vanten. 

14. Du kommer till jobbet bara för att inse att i all hast har du glömt att torka bort mascaran som du så duktigt smetat ut i all hast och inser att du åkt hela vägen till jobbet så. Kommunalt. 

Ridå.