Har precis sett semesterschemat. Vilket jääääävla skitschema. Återigen bara 2 veckor ledigt med älsk. Dumma dumma dumma chef som inte är snäll. Vad fan ska man lyckas med på två veckor ihop liksom? Vi har ju visserligen vår vecka nu i maj, men man vill ju ha flera veckor i rad. Aja, blir ett lååångt argt mejl igen så får vi väl se..

Anyways, nu när jag vaknade så hittade jag en lapp från älsk. Han och Knoxi är tydligen ute på en riktig långpromenad innan det blir för varmt. Du är för söt hjärtat, som tänker på den lilla ögonstenen. Och sen måste du berätta hur fan du lyckades få upp och ut honom så här tidigt på morgonen. Jag brukar få ha en kamp på minst en kvart för att ens få honom att kliva upp. Och NEJ alla dumma jagvetbättreändu som säger att jag då brister i mitt ledarskap, det är för att min hund är trött. Inte för att jag har dåligt ledarskap över min hund.

Haha, snacka om en lite bitter början på dagen. Men nu kan det bara blir bättre! Jobbar pluttiga 4 timmar i högdalen idag med världens bästa madde, efter det ska jag träffa min underbaraste mami och sen är det b-day fest hos arbetskollegan Saga ikväll. Så himla awsome. Så då kan man ju undra varför jag egentligen känner för att åka ut på landet och spåra/söka med Knoxen hela dagen? Haha what can i say, DOG FOR LIFE!


Knoxen redo att dra iväg i spåret, väntar bara på klartecken från sin mami. Åh, snusmumrik du är för duktig!

Du säger att du har förändrats
Att du aldrig menade att slå
Du säger att allt har förändrats
Om jag ville, så skulle jag förstå
Man skadar inte den man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Jag lever med mina minnen
Och sår som ingen kan se
Jag lever med mina minnen
Försöka glömma är ingen idé
Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det inte värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå

Du skadade hela mitt väsen
Du sa att jag alltid gjorde fel
Du klagade på hela mitt väsen
Tills jag inte längre var hel
Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det inte värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå

Och jag älskar livet
Det får du inte ta ifrån mig
För om nu hat är motivet
Så finns där inget hat hos mig

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det aldrig värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå
Åhh denna roliga, jobbiga situation när man ska välja namn! Syster yster och gleeni ska försöka välja ett till lilla principesan. Vilket då självklart väcker massa minnen om när jag och andré satt där och skulle välja namn till Knoxen.. Haha vilket KRIG! Vi sökte hur länge som helst på nätet och i allehanda böcker och frågade andra.. Vi höll på som tokar. Lite för att kennelmamma sussie bad om ett namn inom en viss tidsram så att hon kunde skriva in det i stamtavlan.. Här är några av namnen vi funderade på:

Rocco
Bosco
Fike
Jack

Men det slutade med att jag satt och tittade på Jackass på MTV. Haha behöver jag säga mer? Johnny Knoxville? Knoxville? Knox!

Ja. Our dog is named after a Jackass.
Jag har tänkt på en sak. Som såklart har stört mig. Rätt så länge faktiskt. Nu när det börjar bli varmt så är det förvånansvärt många hundägare som inte har med sig vatten till sin hund. Men som gärna kommer in med en cola flaska eller något liknande i handen. Sen frågar dom om vi har vatten till hunden. Jag menar HALLÅÅÅ?? Du vet att det är varmt. Du vet att du blir törstig när det är varmt. Du vet att man måste dricka mycket när det är varmt. Men ändå går du ut på en långpromenad med din hund utan att ta med dig vatten? Näää skärpning alla hundägare där ute! Nu finns det så mkt olika smarta lösningar för att man ska kunna ta med sig vatten till sin hund att ni inte har några ursäkter längre.

Den här följer alltid med mig och Knox på promenad. Tar ingen plats, går att hänga i hällan på byxorna eller om man har en ring på kopplet går den även att hänga där. Eller varför inte ta en snörstump och hänga den över axeln?







Jupp. Sista lediga dagen innnan det är dags för jobb igen. Det skönaste är att jag har fyra dagar av högdalen jobb framför mig, vilket betyder att jag slipper komma hem mitt i natten. Och släpa hund på varm pendel. Har jag otur dock så kommer den otrevliga kunden tillbaka som var inne i fredags. Bara hon inte säger till chefen att jag var otrevlig tillbaka så är det nog lugnt. För hon var verkligen en ragata. Och jag var mitt snällaste bitchiga jag tillbaka. Väldigt få gånger jag faktiskt är mitt elakaste bitchiga jag mot kunderna när de hör. Fast vissa gånger har jag bara en sån stor lust att "let it all out". Oftast mot dom som klappar en på huvudet och tror att dom vet bättre. Jag menar, hallå! Jag läste tre år på gymnasiet, har gått typ 300 kurser efter det och uppdaterar ständigt mig själv för att kunna ge så bra hjälp som möjligt. Jag tror jag vet bättre än dig som hade en golden retriver när du var typ 10 år gammal. Och det vore bara så j*vla skönt att säga dra dit pepparn växer och stoppa upp dig själv där solen inte lyser till dom som kommer in och är så himla otrevliga för att de beställde ett koppel från tyskland för 2 månader sen och det har inte kommit! Nähä? Vad tyckte du att jag skulle göra åt det då? Har det inte kommit så har det väl inte? IDIOT.

Men för att berätta en rolig sak också. Nu när syster yster har tele2 igen och det inte kostar skjortan att skicka ett sms och säga att jag saknar henne, så pratade vi i telefon i nästan 2 timmar igår. Kändes så himla himla bra. Fast när vi lagt på blev jag lite ledsen för jag kom på exakt hur mkt jag saknade henne. Och hur mkt jag önskade att hon kunde bo närmare hem. Fast sen blev jag glad igen och tänkte på hur glad och stolt jag är över henne. Hon har hittat sig en karl, som är hennes soulmate. Hon har en stor fin lägenhet i gbg och ett jobb hon älskar. Hon har vågat sig hela vägen till gbg alldeles på egen hand och faktiskt gjort sig ett väldigt bra liv där nere. Jag är glad för att syster är lycklig. Och jag är stolt för att hon vågade göra det som väldigt få vågar. Och jag är världens lyckligaste blivande moster till vad som kommer bli världens finaste prinsessa.

Oj vad långt det blev idag.

Ja, det är ju inte direkt det tipptopp väder det var igår när jag jobbade, men jag kan leva med 18 grader och sol idag. Ska nog ev hämta mitt pass idag, men det beror helt på hur dagen blir. Dumma passexpeditionen stänger ju 15:00 idag. Och det tar ju tyvärr en ganska bra stund att åka ut till nacka. Haha har nästan lite ångest, det kommer massa konstiga minnen tillbaks. Jag menar, det ligger ju precis vid min gamla skola. Ah, eller nästan. Good old ekliden. Wäh. DUMMA JÄVLA SKOLA, som ger en men för livet.

På tal om skola, så börjar jag fundera på att vidareutbilda mig. Vad? Det vet jag inte. Förslag är välkomna. Dock måste det vara på distans. Eller med ytterst få skoldagar. Måste ju tänka på lilla ögonstenen. Som för övrigt gick och la sig i sängen när jag kom ut i vardagsrummet och satte på datan. Förstår inte hur han kan vara så trött hela tiden. Aja, får väl passa på att hoppa in i duschen medans han sover ut. Haha och då hör jag snarkningar från sovrummet! Lilla tröttmössan. <3
Tiiiiitta vilka fina bilder jag tog på mina pojkar igår!





Äkta SÄÄÄRLEK, i tell you.

Eftersom jag har lyckats hålla mig nykter och därmed inte blivit bakis och hunden tycker att det är för varmt ute så har jag heller inte lyckats komma ut på en långpromenad, så just nu är jag just nu galet energisk. Älskligen var ute igår, och jag skulle egentligen mött upp livia men det blev så himla sent att jag stannade hemma och tittade på film ist. Skulle också ev gått ut med godistanten, men det blev inte så. Var helt otaggad på att festa, eller rättare sagt helt otaggad på att bli bakis.

Ska nog iaf försöka komma iväg och inhandla nya bikinis och/eller flipflops, som älskling lovat att betala! Ja, flipflopsen då. Hade han gått med på att betala allt hade det varit för bra för att vara sant.

Any waaaays... Nu ska jag gå och dra upp hunden så vi kommer ut innan det blir för varmt för den lilla stackaren.



Ja. Jag är ledig. Men likförbannat vaknade jag supertidigt. Första gången vaknade jag vid halv sju men lyckades somna om till tio över sju. Härligt. Not.

Skulle egentligen fikat med mami idag, men hon fick turen att följa med ut på morbrors land och spendera dagen där. Så hiiimla mysigt. Vilket iaf leder oss till att jag inte har något planerat idag. Det känns jättekonstigt.

Men iaf när jag var i högdalen igår, så hade jag så tråkigt eftersom det inte var några kunder i butiken, så jag storstädade vid lastkajen och i lastrummet. Det blev så himla myckte bättre. Och renare framför allt!





Nu vet ju ni inte hur det såg ut innan, men vid lastkajen var det fullt med grus och löv och på lagret var bordet helt nersölat med gammalt kaffe och gudvetvad. Jag kan helt enkelt säga att jag tycker att det är ett under att ingen dött ännu.

 

JOOOO! Sen var vi ju på påskmiddag hos svärföräldrarna igår också! Och mami var också där! Det var så hiiimla mysigt! Och vi fick massa god mat och vin. Men det bästa var nog Svärmors efterrätt, den såg verkligen ut som ett ägg! Konserverad aprikos med grädde och sockerkaka. Mums! (Eller ja.. Jag hatar ju egentligen konserverad frukt och tycker att det är bland det äckligaste i världen, men är man väl uppfostrad så är man. Då är det bara att svälja och se glad ut.)

Ja, det känns som det kommer bli en långfredag. Vaknade för tidigt av att babe inte stängt av sitt larm trots att han är ledig, så när det ringde för 500:ade gången gav jag upp och gick upp. Dumma dig älsk, som inte tänker på att jag är så jävla lätt väckt på morgonen! Bara för att han har någon dum idé om att det är super skönt att kunna vakna och stänga av larmet och somna om. Ja, kanske det om man har förmågan att somna om efter man vaknat. OCH NEJ DET KAN INTE JAG!

Any ways. Dagen igår flöt på ganska bra, hade fullt kaos på dagen men på kvällen blev det lugnt. Men det var så kaosigt att jag inte hann göra sköldpaddorna. Chocker, eller hur? Kan ha lite med att göra att Janina var tvungen att gå vid tre? Men Jenny lovade att försöka göra dom idag om det blev lugnt.

JOOO, här är bilden på tjocksvansgeckon som jag lovade!


En rikigt sötnos, eller vad säger ni? Här ligger han i sin fuktlåda.


Och här är en av bebis skäggisarna vi har inne. Så jävla söt! Hänger lite och tittar om det händer ngt spännande. Haha.. Det är ju för övrigt en ur Laila Bagge Wahlgrens och Niklas Wahlgrens uppfödning. UUUUHHH, oh ja. What can i say? My V.I.P:s love me.

Så då fick han äntligen sin kampfisk! Vi fick in fisk från tjeckien i tisdags, och bland kamphanarna vi fick in så fanns det en som var lila. Betta splendid purple. Så jävla ovanligt. Så ja. Jag köpte den till andré. Hade tänkt att vara lite rolig och stoppa ner den i ett påskägg, men påsen blev för stor så den fick inte plats. Men han är suuuper fin. Jag döpte fisken till babsan, men andré tyckte att ryan var mkt finare. Jag menar OMG, det är en lila fisk. Babsan passar ju bäst.



Så jävla tufft, i tell you. Det enda jobbiga är att jag tycker att akvariet är lite litet. Så snart sitter jag väl här med ett 300 liters akvarium. Jag som aldrig skulle ha fisk igen. Fast det här är ju skillnad. Det är ju Andrés fisk. Typ.

Seriöst. Måste gå upp vid sex för att hinna. Och då har jag räknat med att det kommer ta en bra stund att övertala Knoxen om att vi ska gå till jobbet. Det faktum att det regnar, det hjälper inte alls. Ja, ja okej. Duggar. Big deal.

Var hemma hos mami igår och åt mat. Hua. I swear to god jag är fortfarande mätt. Mammas spagetti och köttfärssås är min akilleshäl tror jag.

Any ways.. Dags att vakna. Kalldusch kanske?
Fast idag är ingen vanlig tisdag, för jag är ledig! Skulle tydligen inte bli lika varmt idag som igår, så förhoppningsvis går det bättre att gå ut med hunden idag. Igår höll han typ på att dö av värmeslag. Så nu blir det helt enkelt till att borsta, borsta, borsta för att försöka få bort vinterpälsen och gå i lungt tempo ute. Och bära med sig vatten.

Sen idag ska vi åka och hämta mitt pass, vilket förhoppningsvis inte kommer att ta 1,5 timmar den här gången.

ÅÅÅHHHH, glömde ju berätta det igår! Hittade den förlorade tjocksvansgeckon i söndags! Han har varit borta i typ ett halvår, efter att någon (defentivt inte jag, för då var jag bara i högdalen) glömt att stänga hans terrarium vid morgonrengöringen. Han var i förvånansvärt bra kondition, och var inte aggressiv what so ever efter att ha levt själv ute i butiken. Vad är oddsen för det liksom? Han har för övrigt blivit döpt till Mcgyver. Ska lägga upp en bild på honom när jag hunnit ta en, ska ni få se hur tjock och fin han är. Haha heeelt sjukt.
Kollade smhi nu på morgonen.. 15 grader idag! Woho, i tell you! Våren kommer med rusningsfart, och jag är den sista som klagar. Snart är det dessutom maj månad och då händer det ju massor av skojiga saker.

Jag och andré firar sex år tillsammans. Wow, det är länge.

Vi ska gå och se Cesar Milan. OMG min största levande idol.

Vi åker till Kreta. I just cant wait.

Måste dra med mig någon och köpa nya bikinis snart.. Insåg att dom jag har inte klarar av en säsong till. Sen så måste jag handla flipflops. Och solskydd. Och after sun. Och förhoppningsvis gå i lite terapi så jag inte bryter ihop som ett annat psykfall över att jag måste lämna ifrån mig Knoxen i en vecka. Jag har typ redan dåligt samvete. Men som tur är har jag ju min godistant som jag vet kommer ta hand om min lilla ögonsten. Och det känns tryggt iaf.

Näe, dags att börja göra sig i ordning. Somliga ska ju jobba ytterligare en varm vårdag. SUCK.
Haha jaa eller iaf på reptilhörnan. Mina små djur har fått bebisar. Klockgroderna har fått yngel och jättesniglarna har fått.. ja vad man nu än kallar snigelbebisar. Snigelvalpar kanske?

I fredags blev det ju utgång, med Pontus och hela det gänget, mest egentligen för att Pontus åker tillbaka till afghanistan på tisdag. Hade egentligen tänkt att åka ut till Ingarö och fira Karlssons Emma, men insåg att det var så hiiiiiimla långt bort. Så jag hoppade det. Mest för att det var och är jobbhelg för lille Tiny. MEEEN any ways. Jag lyckades faktiskt bara ta en öl, och jag säger då det, fy fan vad underhållande det är att vara på krogen nykter. Ska göras om. Fast då ska jag ha med mig kamera och anteckingsblock så jag kan terra fyllskallarna när de nyktrat till. Hahah, som sagt, I´m a evil master mind!

Ha en super bra söndag alla ni som är lediga, hörde att det skulle bli varmt. Och ja. Jag är avis.

Jupp, Syster yster och gleeni går i barnvagnsköpartankar. Men jag har en bättre idé.



Hell yeah, syster! I swear to god, din bebis kommer vara den säkraste i världen bakom Knoxen. Och hur kul skulle inte det här vara på en promenad längs avenyn? Fit for a princess med andra ord.

Jajjemän. Fixat passet. Ska bara försöka hämta det typ nästa vecka. Kan bli lite knivigt, men det ska nog lösa sig om det är så att det kommer på tisdagen. För då är jag ledig. =D Tog för övrigt "bara" 1,5 tim för de där slöa jäklarna att gå igenom 20 nr. Jag menar, herre jesus, effektiviteten var då verkigen inte på topp. Serviceskola för poliser? Jag tror jag har en affärsidé på gång.

Idag är det jobb som gäller, 12-18 i högdalen med chefen. Yippe. Inte. Men det ska nog också lösa sig. För påsken är ju antågande. Men vi har ju såklart öppet på långfredagen, och då ska jag stå själv i högdalen. Haha liiite bitter sådär men vad f.

Nope, time to hit the shower. Jag är ju då iaf serviceminded. Vilket man inte kan säga om polisens passexpedition.
Yes, igår var humöret på topp, vi hittade massa massa vårtecken när vi var ute. Så himla kick ass.









Våren är här. Fast det är mulet idag. =D

Som ni kanske redan har räknat ut, jobbar jag 11-19 i haninge idag. Helt galet att jag inte stänger. Jag menar hur fan gick det till? Jag brukar alltid stänga! Missförstå mig rätt, jag är superglad över att slippa stänga.

Igår var en riktigt slappdag, Älsklingen tog med sig hunden till sina föräldrar och jag valsade runt här hemma en stund för mig själv. Sen drog vi iväg till farsta c och köpte handledsskydd och efter det ut till jordbro (!) för att möta upp Cina, Mecki, Vicky och Jocke D. Sen hem, äta mat och över till grannen och kolla på film, "Grown ups". Faktiskt helt ok.

Näe, dags att hoppa in i duschen och mentalt förbereda mig på att övertala chefen om att ge mig ledigt. Wish me luck!

  1. Svärmors 60 års resa är bokad, kreta it is.
  2. Måste tvinga chefen att ge mig ledigt om ca 6 veckor. Utöver min andra semester dvs.
  3. Måste köpa bikinis, flipflops och andra saker man kan behöva i ett annat varmt land.
  4. Måste fixa ett pass.
  5. Måste komma över min dödsångest över att jag måste lämna bort Knox. AAAHHH kan inte tänka på det. DÖDSÅNGEST i tell you.
  6. Återigen måste inhandla ett ett handleds skydd. Och knäskydd. Fan, man håller ju på att bli gammal.
  7. Måste lägga mig i solariet ett par gånger innan vi åker så man slipper svenssonbrännan.
  8. Lära mig att lämna bort Knox. ÅÅÅHHH ÅNGEST!!

För övrigt var vi i skogen i en timme igår, Knoxen fick springa lös. Han hade the time of his life. Och så grillade vi för första gången igår. Så jävla gott.

Ja! Igår var verkligen inte min dag.. Började med att jag stod i kassan hela jävla skitdagen, för janina var tvungen att ta hand om akv.teknik, och catrin var som vanligt no were to be found. Så jag stod i kassan och fick säck efter säck att väga upp med diverse innehåll - vilket inte direkt gjorde susen för min inflammerade högerhandsled och det faktum att alla otrevliga jävla skitkunder skulle komma in just igår var inte direkt toppen heller. Fick gå på lunch vid tre, hungrig som ett djur, och hade en superkissnödig hund, ja men då började det såklart duggregna, på den annars så soliga dagen. Sen ville catrin ha hjälp med att packa om en pall- och så var handleden totalt slut för dagen efter det. Janina hann sluta innan jag kunde gå ut och röka, vilket inte direkt hjälpte mitt humör. Själva stängningen gick väl ok, men när jag skulle gå ifrån jobbet så var det först hinderbana till utrymmningsdörren(!) där man släcker. Inte kul. Hade en påse med grisöron till knoxen som höll på att fara all världens väg i stormen så jag skulle lägga ner den i väskan. Varpå dragkedjan går sönder. Skulle stänga grindarna - ensam tjej på 50 kg mot stormvindar och två lösa grindar är inte en schysst match. Näe för då kommer så klart en kastvind som rycker tag i båda grindarna, och skylten som kommer då farandes mot mig, vilket gör att jag måste släppa grindarna som då i sin tur flyger upp rakt på min inflammerade handled och skylten åker rätt ut i gatan. Suck. Kommer efter mkt om och men och kämpandes i mot stormvindar hem, och då har andré och erik redan ätit. Ska ställa mig och laga mat, men kan inte öppna tonfiskkonserven själv för högerhanden är totalt useless. Då, mina vänner, gav jag upp.

MEEEEN IDAG ÄR DET FREDAG! Och idag kan bara bli bättre!

11-19:30 i haninge. Yey. Inte. Det innebär i stort sett att jag kommer hem mitt i natten. Plus att jag inte har en aning om hur chefen tänkt, vi ska bara vara tre st idag.. Vilket inte är sådär jättesmart med tanke på att sköldpaddskaren ska städas, och ev får vi fisk från akvarieteknik. Och jag har hiiiiimla svårt att tro att chefen kommer stå i kassan medan jag och Janina tar hand om det. Lite bitter idag? Yes i think so.

Men, positiva tankar! Det kommer gå som en dans! Och att släpa iväg Knoxen i spöregn kommer gå ännu bättre!

JOOOO!!! Stooor framgång på spåren igår! Knoxen följde alla mina tre spår som en liten spår expert! Han tappade spåret på det sista, men hittade det lika snabbt igen. Mmm, i tell you, stooolt matte. Som en liten raket följde han spåren, och det var inga korta spår, det kortaste var väl en 50 m. Och blir det fint väder i helgen ska vi kanske dra ut på martins landställe och då jävlar! Då ska jag lägga ett långt spår.

Åh glada tankar. Håll tummarna nu att det blir bra väder i helgen!

Jajjemään klart man kommer ihåg att lägga ut bild på sin nya hårfärg! Som jag för övrigt fick komplimanger av kassörskan på Kicks för. Hon älskade min färg. Och undrade vilken jag tog. Må gott i själen känsla när jag gick därifrån. Och väldigt stolt över min nya hårfärg såklart.



Och medans jag försökte få till en bra bild...



..was Knoxen bringing sexy back.

Ja just det. Ska fika med Jillan idag. Och ev träffa pälskling i helgen. Ska bli så JÄVLA SKÖNT att prata med människor av samma kön. Dvs inget prat om knivar som kan skära genom decimetertjockt rep, top gear, byten av handbromsar/växellådor/olja och diverse andra saker som har med bilar att göra. Visst, jag är en pojkflicka in i minsta lilla por och hatar tjejer som inte kan annat än vara tjejer, men det är skönt som omväxling ibland.


Damn it. Glömde köpa bandage/handledsskydd igår. Fan.

Jaaa men güd jag vet! Dille på dom små prickarna. Är iaf så ledig man bara kan bli idag. Och imorgon. Men ändå vaknade jag med mindre panik och undrade när jag skulle börja jobba. Inte helt ok. Fast så jävla underbart när man inser att man kan lugna ner sig och ligga kvar under täcket. Har ju fått de bästa kuddarna ever av min kära lilla mormor. Som jag ska åka och hälsa på under påsken tror jag. Kanske till och med tar med mig andré under armen.

Meeen anÿ waÿs.. Bättrade på min hårfärg igår.. Hittade inte riktigt den jag ville ha, för på något ünderligt vänster så hittar man bara Syoss hårfärg på Åhlens. Jag menar WTF? Men det blev fan bra ändå. Lite mörkare än jag tänkt mig, men det är skit samma. Coolt som fan är det iaf. Bild kommer sen, har ju precis gått upp så en bild på min vackra morgon-nuna är inget som kommer hamna på internet. Nej nej NEJ.

Ja ja jag vet. Men jag är bara så himla stolt över att jag lärt mig göra ¨över u:en. Ja ja jag vet, jag kunde frågat men det är inte lika kul. Aha upplevelser borde fan säljas på live it för dom är så jääävla grymma. Den där lilla stunden då allt man bara kan säga är AHAAAA! Är ju bara så kick ass. Eller hur? Sitter ni inte och nickar lite instämmande nu? Jo. Jag visste det. AHA!

Jag vill åka till Göteborg. Jag har lite kravings nu. Tror det beror på att jag följer en liten jävla modenörds blogg, och hon bor strax utanför Göteborg. Hon skriver rätt ofta att hon ska åka till gbg. Måste ju tyvärr medge att syster har flyttat till en väldigt fin stad, från det ena till det andra.

Any waaaays.. Imorgon. Då är jag ledig. Då jävlar ska Knoxen få spåra och söka tills nosen trillar av. Ja eller, kanske på onsdag, vi får väl se vad det blir för väder. Han är ju lite kinkig..

Och dagens bästa spårtips: Om du, som jag, tycker att spårlinan kan vara på sitt jääävligaste humör ibland, och bara trassla in sig i buskar och träd och gud vet vad, införskaffa dig på ett flexi koppel. Så jävla smidigt. Plus att man slipper ev brännsår i handen om hunden rasar iväg i spåret.

üver ünd oüt. =D
Så var det söndag och jag ska jobba igen. Har verkligen ingen lust. Jag vill vara ute och spåra med Knox ist. Eller kanske köra lite sök på fältet. Eller åka till ngt centrum och shoppa loss. Jag behöver två nya knäskydd och ett handledsskydd. Ja, nu är man ju gammal och har åkt på en inflammation i handleden. I hand-leden alltså.

ÅH! Jag vill vara ute med hunden idag!! Näe, istället ska man försöka ha haningebutiken på egen hand, för cheferna lär ju inte hjälpa till. Dummingar.

Ring gärna mig senare idag runt typ fem och kolla om jag överlevt.

Jäs, idag är det lördagsjobb som står på schemat. 9:30-15:30 ute i handen. Helt sjuk att jag måste gå upp så här okristligt bara för att komma till jobbet i tid. Ska ju dessutom öppna den lilla butiken. MÅTTLIGT road. Näe seriöst, ge mig ett nytt jobb.

Idag ska ju lilla Knoxen vara hemma med sin papi.. Som kom hem vid tre igår. Helt galet, hade inte förväntat honom hem innan fyra. Fast sen och andra sidan beordrade jag honom att gå ut på en rikigt lååång promenad med Knox, jag orkar inte att han ska stå och hoppa av extas när jag kommer hem. För jag menar seriöst, det är en hund på 65kg, rätt livsfarligt när han springer runt.

Any ways.. Annars mår jag bra.
Jupp. Uppe för att gå till jobbet. Mår fortfarande helt ok, men den här dumma jäkla förkylningen vill ju inte ge sig.

MEN HÖR OCH HÄPNA! Igår när andré kom hem så frågade jag om jag skulle laga mat. Ja då kan jag gå ut med knox sa han. Då sa jag eller så byter vi, så får du laga mat och jag går ut med knox. Okej sa han. André lagade mat. Lyckades faktist väldigt bra för att vara en sån rookie i köket. Vi fick stekt alaskan polock (fisk) med kokt potatis, sås och sparris. Han är så duktig den där. Så nu hoppas jag ju bara på att maten är klar när jag kommer hem från jobbet. Här är en trend jag gillar!