it’s 8 am, this hell i’m in
seems i’ve crossed a line again
for being nothing more than who i am
so break my bones and throw your stones
we all know that life ain’t fair
but there’s more of us we’re everywhere

we don’t have to take this back against the wall
we don’t have to take this we can end it all

all you’ll ever be is a faded memory of a bully
make another joke while they hang another rope so lonely
push them to the dirt till the words don’t hurt can you hear me
no one’s gonna cry on the very day you die you’re a bully

think it through you can’t undo
whenever i see black and blue i feel the past, i share the bruise
with everyone who’s come and gone
my head is clear my voice is strong, now i’m right here to right the wrong

we don’t have to take this back against the wall
we don’t have to take this we can end it all

all you’ll ever be is a faded memory of a bully
make another joke while they hang another rope so lonely
push them to the dirt till the words don’t hurt can you hear me
no one’s gonna cry on the very day you die you’re a bully

it’s 8 am, the hell i’m in
your voice is strong, now right the wrong

all you’ll ever be is a faded memory of a bully
make another joke while they hang another rope so lonely
push them to the dirt till the words don’t hurt can you hear me
no one’s gonna cry on the very day you die you’re a bully

all you’ll ever be is a faded memory of a bully
make another joke while they hang another rope so lonely
push them to the dirt till the words don’t hurt can you hear me
no one’s gonna cry on the very day you die you’re a bully
we don’t have to take this back against the wall
we don’t have to take this we can end it all

Wäh. Bästa kompis vad jag saknar dig! <3

Och nej, vi gick inte upp. Men kolla utsikten!

Igår såg vi renar. Två livs levande vilda jävla renar!! Så. Jävla. Coolt! Mycket glad Tiny måste jag säga!

Man brukar säga att i nöd visar det sig vem som verkligen håller dig om ryggen och som står kvar när de andra sviker.


*tystnad*

Ja. Det var ju snabbt avklarat.

Idag hoppade jag in på dagis. Wäh. Än så länge har jag fått en bil kastad i huvudet, en snorkråka visad för mig och råkat ut för en trotsig unge som fick blodet att koka. Men sen har jag också fått typ tusen kramar. Så det jämnar ut sig kan man säga.

Idag fyller kisses mama år och jag har lovat att baka tårta! Daim&Baileys tårta blir det. Fast nog inte idag dock. Imorgon kanske om det inte blir jobb då.

Nä! Slut på rast!

• en månad med kisse!
•vikarierar på fritids idag, men blev uppringd av förskolan som ville jag skulle vikka där. Populär tjej.
•kisse och jag ska på intervju för samma jobb idag. (kisse är redan där, håller tummarna för dig mitt hjärta!)
•töntig penismätning pågår på fb. Bitch plz.


•soler skiner och jag är glad!

Igår då! Hoppade in som vikarie på fritids, större barn denna gång, dvs. Gick super bra, jag lärde barnen vika tulpaner och vi ritade hästar, spelade kort och var ute i regnet och spelade fotboll. Den största skillnaden på de större barnen och de små är att de större är mer trotsiga. Tålamodet sätta på prov nått så in i berget så du anar inte. Men det gick bra, och idag ska vi dit igen. Kisse hoppade in som idrottslärare igår,
men idag ska vi nog bara vara fritidsledare. I hope.

Annars då? Mjoo strul med halsen. Men det blir ju lätt så när man jobbar med barn. Förhoppningsvis blir det inte mer än lite halsont, annars kan jag ju inte hoppa in som vikarie.. Haha det vore ju snyggt, en sjuk vikarie. Nä, då får kisse vikka ist för mig på dagis. Jag menar lyckas han få pli på stora barn är bebisar en lek. Plus att jag vet att han klarar det galant!

Nä, dags att hoppa in i duschen!

Kisse tyckte att jag var ironisk i mitt inlägg igår, och om någon annan uppfattade det så, så vill jag bara påpeka att så är inte fallet! Det jag menar är ju såklart att det är en stor skillnad på livet i estocolmo och här. Och det är inte en dålig sak, jag håller bara på att vänja mig, och ja, då blir det ju att man jämför.

Annars då? Mjo idag ska vi fira Kims mami hos mormor Bojan. Fast hon fyller egentligen inte år förens den 25:e men i sann mormors anda så firar vi lite innan! Där är skillnaden inte så stor. Mormors all over Sweden är likadana. Hellre sjukt mkt för tidigt än lite sent. Mormors är så himla söta på det viset.

Och så ringde dom idag igen! Supervikarien Tiny hoppade in igen. Vad har jag gjort på jobbet idag då? Lagt pärlplattor, gjort pärlhalsband, sjungit bä, bä vita lamm cirkus 400 ggr och förklarat för exakt 22 dagisbarn vad en tungpiercing är. Jo! Och så har jag övervakat sandlådelek i en och en halvtimme. Så nu när jag har jobbat ett par gånger kan jag med lätthet säga att jobba på dagis är precis samma som att gå på dagis. Enda skillnaden är att barnen förstår vad de säger till varandra och jag inte fattar ett dugg. Men jag menar snälla, barnspråk är ju ett språk för sig och det är fan så mkt svårare att förstå när barnen dessutom har dialekt som inte (!) är stockholmska.

Mer då? Mjo har precis ätit potatispannkaka i ugn hos kisses mormor. Allt som äts där äts enligt ritual och alltid med smör à Jämtlands stil. Kan diskuteras.

Det enda som saknades var tequilan..

..med mjölk. Sitter så himla bra på morgonen!!

Juppjuppjupp! Idag blev jag blixtinkallad på dagis igen. Idag var det fler barn än förut och full rulle hela dagen må jag säga! Och imorgon är det ev dags igen att använda mina vikariesuperkrafter. Heja Tiny!

Älskling, min ängel, du fattas mig!

Mhm! Nya fina gröna bootsen har äntligen gjort entré!

Jag gjorde något för mig. Jag tänkte på mig själv. Jag kände efter, jag tänkte efter och insåg att det är mitt liv. Alla missunnsamma jävlar kan stoppa upp sig där solen inte lyser.

Jag sa inget i ett försök att skydda dig, jag tänkte på dig, och se hur det gick. Du får hata mig hur mycket du vill, this is for me. Du undrade varför jag inte sagt något - ja men hur skulle jag säga det då? Jag hittade inte ord eller tillfälle. Jag ville inte skiljas åt som ovänner. Jag ville inte minnas sista tiden som ett minfält. Du undrade hur jag kunde göra så här mot dig? Hur kunde du göra allt mot mig? Ryggsäcken med dåliga minnen och erfarenheter blev för tung, men det är också tack vare den och den senaste tiden som gör att jag vet att jag gjorde rätt. Det som var rätt för mig. Jag har alltid ställt upp på dig, väntat på dig, gråtit över dig och nu saknar du tydligen mitt stöd. Well, sucks for you. Var fanns du när jag behövde dig? Alla bara fokuserar på vad jag gjort mot dig, men ingen minns vad du gjorde mot mig. Jag vet att du går runt och spelar offret nu, men jag vill inte ha nån beskyllning, du grävde din egen grav för länge sen. Idag är jag stark, idag vet jag vem jag är och vad jag vill. Och jag har hittat någon som uppskattar det. Som varje dag pushar mig och säger hur bra jag är - utan att begära något alls tillbaka. Jag har hittat någon som väcker mig till liv. Som inte behandlar mig som en fågel i bur. Och jag tycker bara att det är så jävla tråkigt att INGEN är glad för min skull, för att jag råkade hitta någon ny som gör mig lycklig. Det faller inte folk i smaken, därför är min lycka något fult och dumt som jag får ta massa skit för. Well, tack för den.

Minns du att du sa att oavsett hur det gick till när vi gjorde slut, skulle vi fortfarande vara bästa vänner? Jag kan säga nu att du ljög, men inte sitter jag och kastar det i ditt ansikte, eller hur?

Idag har jag hoppat in som vikarie på kisses mosters jobb. Dagis för etttilltre åringar. Summan? Jäkligt enkelt jobb, och jag lovar och svär, det är det bästa preventivmedlet som går att finna idag. Men samtidigt var det sjukt kul att prova på ngt nytt. Det skiljer sig ju jäkligt mkt från allt jag gjort tidigare.

Well dagens är en tripp till åre! Woho, i tell you! Där har Tiny inte satt sin tass än! Och mina fina, det kommer komma en update senare.

Men nu ska jag duscha!

Mjo, men jag är villig att diskutera saken! Dumma, dumma teknik!

Jajjemän! Idag tycker alla barn att det är den bästa dagen på hela påsken, för idag får man påskägg! Jag kommer ihåg när vi var små, då fick vi alltid typ miljoner ägg och efter ett par dagar var det bara de där skitvidriga färgglada sockeräggen. Varför ens köpa dom liksom? Nu är det ju tradition att köpa dom, blanda dom med resten av godiset, och slänga dom när påsken är över. Usch. Är det ens någon som tycker om dom?

Var det såhär det skulle sluta? Var det såhär det skulle gå? Tänk att två människor som älskat, kunde bryta ner varandra så. Tänk att de läppar som kysst mig kunde attackera mig så hårt, tänk att de händer som smekt mig kunde riva upp så djupa sår.

Hur kan jag bli så förbittrad, hur kan man säga allt jag sagt? Hur kan jag bli så förhärdad, hur kan man bli så jävla kall? Vad är det för gräslig avgrund som plötsligt öppnats i mig själ, hur kan man tänka sådana tankar om någon man en gång ville väl?

Jag kan köpa att mjölken kommer från gårdar i norr, men måste älgen prompt vara med?

Dra till fjälls är tydligen östersundiska för att åka till landet. Det visste inte jag. Jag fick ju en sjuk bild av fjälltoppar, renar och sånna däringa lappkojor. Fatta lättnaden när jag fick förklarat för mig att det inte var så. Huaa! Fast om man är härifrån och säger att man ska åka till landet, så säger man fara till landet. Man åker tydligen ingenstans i den här stan, man far. Far. Haha ruulig ord.

Men dumma Tiny! Inge bra uppdatering på mig inte!

Men iaf! Nu har jag spenderat typ fem(?) dagar här i Östersund, som jag lärt mig förkortas ösd. Ipånen vill autocorretcta det till LSD. Wonder why? Det har iaf snöat varje dag sen jag kom och det är inte lika vårigt här som i Stockholm. Åh men jo! Jag har ätit palt. Flatpalt heter det om det är vegetariskt. Så med rättare ord har jag ätit flatpalt. Och det var ju en upplevelse, må jag säga. Och NEJ, inte åt det dåliga hållet. Och jag har fått höra jämtländska hitlistan. Ingen kommentar.

Men annars trivs jag himla fint här uppe i urskogen. Det är superfint och så himla annorlunda från estocolmo.