Jag är en hemskt dålig bloggare now a days! Men det är enbart eftersom jag inte lyckas blogga från mobilen. Döömma appen!
 
Men iaf! Vad har Tiny haft för sig när hon varit dålig på att uppdatera? Mjaa har ju varit på parkteatern, städat, lekit med min voffsing, städat, tagit upp måleriet igen, städat, tvättat och bara gjort tråkiga saker som städa och tvätta. Men idag ska jag och mami till ikea och se om vi hittar något absolut onödigt som vi inte alls under några som helst anlednignar behöver. Typ gardiner, allehanda en miljon olika doftljus eller prickiga lakan. Och sen ska jag förhoppningsvis hinna träffa bästaste pälskling Livia!
 
För övrigt måste jag bara uttrycka mitt missnöje över vårt svenska sommarväder. This sucks, och snart är sommaren slut. Jag vill ju ha sol och bad! Helst igår! Skärpning vädergudarna, annars skickar jag in klagomål!
Kolla den här sidan! Hur coolt är inte det här?
 
 
Så coooooolT!!
Det är bara så att den där fruktansvärda skitappen from hell har helt sluta funka på min ipåni, så nu måste jag blogga via datorn. Och det är ju lätt att komma ihåg. Inte.
 
Och nu såklart, eftersom jag gick igenom hela proceduren med att sätta på datan och logga in och crap, har jag glömt vad jag tänkte blogga om. Så. Jävla. Typiskt.
 
SNARK! SKITAPP!
Gårdagen spenderades med min underbara familj på balkongen i solen där vi bara satt och mös. Vi solade, gick på promenad med Knoxi, åt middag, fikade och bara hade det allmänt bra. När mami och rob dragit hem så la jag och knoxen oss i soffan och tittade på film, som jag i missade slutet på eftersom både jag och knox slockande som ljus! Trötta duon liksom. Men helt ärligt så var det en så himla underbar dag, fler sånna midsommaraftnar, tack!
 
Annars då? Mjaa, idag regnar det (var i helvete är sommaren?! reds anm) så varken jag eller Knox är särsklit sugna på att gå ut.. Haha, dock tror jag han kan vara lite trött idag eftersom lillebror körde helt slut på han igår.. Men men.
 
 
Glad midsommar allihopa!
 

Happy birthday. Jag älskar dig.

Imorgon är det MTV world stage här i Göteborg. Vi snackar gratis konsert. Och jag åker hem idag. Alltså sug min.

Hahah alltså jag är inte en beliver av att pracka på andra mina åsikter, men den här bilden är ganska kul!

Jajjemän! Solsken vare här! Idag har vi vandrat runt i stada och tittat i affärer och myst med bebis. Och nu har vi ätit middag och väntar på kaffe. Livet har sina goda stunder.

Okej. Klockan är sex. Och Tiny? Ja hon dricker kaffe och obssessar över att hon troligtvis glömt något eller kommer missa tåget eller något annat. Men samtidigt flaxar små lyckorus jasplan runt i magen för om några timmar är jag i götet!!



Och varför i hela jävla friden måste man alltid kissa när man precis målat naglarna?

Mjoo, mina vänner! Det ska jag berätta! Idag följde jag med min allra bästa pälskling när hon tatuerade sig för första gången! Och guuuud så duktig hon var! Och så fint det blev! Nu kliar det utav bara satan i tattueringstarmen må jag säga. Så mycket att Tiny avlider snart. Men det får vänta, för imorgon bär det av mot kära Göteborg och min syster aka tvillingsjäl och andra hälft på ett icke incestuöst vis. Som jag längtar! Mycket sömn inatt? Tvek. TVEK.

Hint. Knölen lystrar till namnet Disa.

Igår var vi oerhört kulturella! Jag, mami och lillebrur tog oss in till staden och gick på gratis visining i stockholms slott! Och det säger jag mina vänner, det var sjukt coolt. Vi var bland annat i rummet där Gustav III avled av sina skador från skottet på teatern 1792. Wowfaktor 1000! Och så var vi nere på källarplanet och tittade i skattkammaren. Där fanns det kronor sen gud vet när ( eller typ 1600-talet om man ska vara mer exakt). Så. Jävla. Coolt.

Annars då? Mjaa idag skiner solen och det är varmt och lillebrur har namsdag och jag ska baka tårta. Eh ja. Lite så.

"Det största misstag vi gör i livet, är att leva i konstant rädsla för att vi kommer göra ett."





John C Maxwell

Alltså hej här kommer segertåget! Loreen vann eurovision och bästa Anton Hysén vann Let´s dance! Han var ju verkligen oklanderligen bäst genom hela säsongen.

Meeeeeeen! Fan. Deadmau5. Skaffa ett fucking normalt artistnamn din jävla ärkemupp! Åh!! Döööömma!

Vi ska på mau5. Death mau5. Tönt stavning.

Jupp, jupp, jupp! Mami har åkit iväg på 48 timmars kryss och jag och lillebrur är ensamma hemma. Känns lite awkward att var hemma hos mami utan mami dock. Men vad ska vi göra då? Mja ikväll är det fjortisfest med xcider och lightcigg. SKOJA. Helt ärligt, inga planer so far. Det blir rätt chill I belive. Men imorgon ska vi på dead mou5e. WÄH! Så. Jävla. Ball.