Näsblod nr 2 för dagen. Dummaaaa!!

Ja, nu undrar ni ju säkert varför min lilla kanot är halt, och svar: Jag har ingen jäkla aning. Jag tyckte att han haltade lite på promenaden igår, men det var inget supertydligt och nu iom att allt grus kommer fram kan det ev vara en orsak när man är ute och går - ni vet, knotti är en känslig hund, som tycker det gör ont i tassarna att gå på grus. Men sen kom vi hem och så vilade han en stund och när han vaknade så var han jättehalt. Han har inte vaknat idag än, så jag har inte kunnat kolla hur det är med honom. Men det är när sånna här saker händer som jag kan flippa på aveln. Just Cane Corson (och även andra tuffa, robusta hundar reds anm) har ju en framavlad hög smärttröskel. Jävligt opraktiskt ibland om jag får säga det själv. Men även jävligt roligt ibland som typ när Knoxen sprang rakt in i en bergvägg utan att bry sig alls! Iaf. Drog och slet och klämde och kände på tass och ben men vad gjorde hunden? Låg och njöt och var ytterst tacksam över den otippade uppmärksamheten. Fail? Well, yes in deed. Så idag blir det lugnt, min älskade lilla snusmumrik måste vila upp sig och så tar vi det därifrån. Mitt lilla hundhjärta. FY vad jag kan tycka synd om dig.

image description

Fyyyyy vad dåligt jag mår nu! Min stackars lilla grisboll är halt! Det värker så hemskt i mitt mattehjärta att jag har fysiskt ont i kroppen.. Knotti <3

Men åååååhhhhh! Jag har ju tvättstugan nästa fucking tisdag! Vad trött jag blir på mig själv ibland!

Jag har en svag känsla av att hela stockholms befolkning är på något dåligt humör idag. För jag vet att jag inte blev så himla glad när jag vaknade och insåg att det är snö ute. Suck, snark, stön och mega BUU! Men aja.. Det ska väl försvinna tills slut det med..

Men just deeeet! Såg halva big brother igår! OMG fyy. För det första är ju Joe en riktig jävla mupp som blir kär i en tjej efter vaddå? Fyra dagar? Och sen hjälps det ju inte att det är Hanna w. Jag menar ärligt grabben? Shame on you. För det andra så måste ju Hanna w´s föräldrar vara riktigt stolta (känn ironin flöda).

Well, tvättstugan igen idag då. JOO MEN JUST DET! Ibland blir jag förvånad över mig själv. Är jag den enda som missat att det är skottår i år? Fick en smärre tankeställare när jag kollade almenackan och såg 29. Epic fail från min sida iaf. Shame on me!



Och JA! Jag vet att det inte är förrens imorgon!

Ojojoj så dålig jag är som inte har uppdaterat förrens nu! Men för att köra snabbversionen så sov jag feeett länge imorse, längre än på väldigt länge, så stora kaffekoppen åkte fram. (alltså det får plats typ tuuuuusen liter i den koppen) sen småsnackade jag med Jill, dammsög, flådde älgklöv, gick ut med hund, bjöd bästa Kim på kaffe och sen gick jag ut med hund igen, sen lagade jag mat och nu ligger jag i soffan och gör ingenting. End of the line. Nurå?

Nu är utväxten borta, mami!

Ja men igår då. Startade supermys med mami (som ska ha ett stort fett jäkla mega tack för allt igår! Vad skulle jag göra utan dig mami?♥) i liljeholmen, vi fikade och jag hittade ett par skor som bara är to-die-for, men var superdupermega duktig och köpte dom inte! Även om det brände i hjärtat. Måste säga att jag är stolt över mig själv. Sen drog jag hem en snabbis innan det var dags att dra iväg till jobbet. Och jobbet gick bra. Folk var snälla nästan hela kvällen. Men fy vilka spån folk kan utvecklas till när de dricker. Men iaf. Det hände inte sådär jättemycket drama, men det fanns två transor på festen, som verkligen var asroliga. Problemet var bara att dom gick på både tjej- och killtoan. Skulle jag säga till dom att dom bara fick gå på en? Och vilken i så fall? Haja den frågan. Lätt gårdagens största dilemma.

Jajjemän! Omväxling förnöjer tydligen inte på det här placet.. Dock verkar värdisarna vara helt ok. Men det vankas kalasfylla. Så vi får la se hur detta slutar. Jag gissar på att klockan tre inatt kommer jag önska livet ur alla i den här lokalen.

Och halva sveriges befolkning ligger bakfulla och sover. Men inte jag och inte knoxen! Vi var ena duktiga nondrinkerz. Så vad gjorde vi? Vi hade bibelstudier med bästa karlsson, som joinade våran nondrinkerzfredagkväll. Och med bibelstudier menar jag chill och Big Bro. Ärligt, efter gårdagens avsnitt kan nog vem som helst bli kristen, leva i celibat och aldrig någonsin i hela sitt liv ever någonsin förtära något som ens har en liten uns av alkohol i sig. Men vad gjorde knotti då? Eftersom en viss Kim (Ledtråd: Denna kim befann sig på rävsnäsvägen igår kväll!) är så himla go fick Kanoten en ny kong. Och efter typ en timmes aktivt lekande så låg han utslagen på golvet och tvärsov. Pigg hund det där. Ibland undrar jag om han ens är vaken när han inte sover? Kanske nån sorts halvsovande dvala? Ingen som vet.

So watts app får todaj? Promenad med hund, fika med mami och jobb. Och eftersom jobbet är i antågande idag, så lär ni veta allt imorgon när jag antingen hissar eller tvärdissar. Måtte det komma normalt folk ikväll! Som helst går hem typ tolv! Näe, men när dom går hem är inte lika viktigt som att dom är trevliga. End of story.

Idag är det dags för tvättstugan igen! Hur kommer det sig undrar ni säkert. Jo, jag hade ju en viss liten hund som kräktes i sängen. Behöver jag säga mer? Hua, inte det roligaste må jag säga. Och det är även i dessa tillfällen jag verkligen undrar om inte livet vore lättare med en chihuahua. Well, en spya är ju alltid en spya men jag tror att en liten spya kontra vad knoxen vräkte ur sig hade varit lättare att hantera.

Iallafall. Helgens planer då? Fika med mami imorgon på dagen och jobba på kvällen och ev till gröndal på söndag och träffa Chilli och lilla Nattis. Sen var den helgen slut. JO! Men ikv då, undrar ni säkert? Alejandro ska på firmafest så det är jag och Snoken. Yääääy!

Har jag inte sådär fasligt mycket planerat. Som vanligt? Ja, fuck you, som vanligt. Men det är supermega fint väder, så en tretimmars med knox känns rätt så bokat. Och dammsugning. Jag älskar våren men FAN vad jag hatar fällningen som tillkommer. Lovar och svär, dammsugaren går varm här hemma.

Men iaf. Jag köpte en sån där isländsk youghurt igår. Varför? Jo för att jag är så himla nyfiken på hur den smakar. Och som ni alla vet så står det ju på min bucket list att åka till island. Varför? För att det verkar så himla coooolt! Och att äta islänsk yoghurt känns ju som en bit på vägen. Typ. Eller inte men ändå.

Ja. Till knotts stora lycka. Och min förstås.

Inte så mkt till mig då. Även om det kanske hade varit ganska ball. Utan till bloggis. Jag vill ha en ny header, ny bild, ny layout. Men kan inte bestämma mig. Känns som att det är dags, eftersom bloggis har sett ut såhär i... Ett år? Två? Äh, minns inte. Men det känns som att det är dags nu. Hm. Jag ska nog fila lite på det idag, eftersom knotti inte kommer vilja leka långpromenad med mig.




Ja. Och har ju bara en svag känsla av att en viss hund inte kommer vilja gå en meter utanför dörren på grund utav det. Haha kanske lika bra det med tanke på att alla en milijoners uppdates på fb om hur halt det är ute.



Visserligen en bild från i somras, men det är så här det ser ut om Kanoten inte vill vara ute. Jag menar, försök själv dra 70 kg illvillig hund. Det mina vänner. Är inte det lättaste.

Fakking visdomstandsjävel brinn i helvetet och bara döööö! Jag hatar dig mer än det finns ord för, din misslyckade helvetes jävla benbit!!!


Om någon undrar så slog jag i med tandborsten, där man inte vill slå i när man har en kommande visdomstand. Nu mina vänner, är tången nära.

Fy. Då var det dags för de där fakking visdomständerna. Jag har starka funderingar på att slå mig själv på käften så att tandjävlen förhoppningsvis lossnar. Peppar, peppar är ju dom i överkäken nästan klara, nu är det bara dummingarna i underkäken som ska ut. Eller fram. Eller vad fan man säger.

Men iaf. Tittade på Big Brother igår igen. Jag ska nog inte göra det mer. För det om något fick mig att vilja slå mig själv i ansiktet för att jag tittade. Och jag tror vi alla vet vem jag syftar på.

Med kanot och big Bang theory <3

Dumma. Nu har jag funderat ut gaddningar för typ hela kroppen. Varför, varför, varför började jag från första början? Det här var ju verkligen en bra hobby jag valt. Damn it!

Men iaf. Det gick bra med mormor igår, men ibland blir jag så full i skratt! Mormor kom inte ihåg att hon gett receptet på tårtan till mami, men hon kom ihåg att jag tattuerat mig. Fail? I think so. Sen vart ju mormor helt förskräckt när mami rökte på gatan. Det är tydligen förbjudet och det är dryga böter om man slänger fimpen på gatan. HAHAHAH WAAAATH?! Bästa mormor. ♥

Men i övrigt då? Jo det verkar som (PEPPAR,PEPPAR) att våren är på g. Plusgrader och smältande snö är ett bra vårtecken! Och detta innebär ju även att lilla kenokie ska med ut på vandringsfärd. Och big brother började ju igår. Fy säger jag bara. FY! Det är ena riktiga tomburkar med i år. OMG.

 

 

Okeeej! Idag är det söndag och jag ska hem till mami och fira brur idag ist. Mormor kommer och knotti får stanna hemma. Blir inte lika mkt släkt som det skulle blivit men det funkar any ways! Mormor är just as good :)


Igår då! Då hade jag en superkväll som verkligen gjorde underverk för humöret! Herre Gud i himmelen det här kommer jag leva på lääääänge!

Nämen dudes, dags att hit the shower och stila till sig.. Och fundera på hur jag ska dölja Macao för mormor. Fortsättning följer på den frågan ;)

KiSsEs <3

..är livet för jävla underbart! Och ja, känn dig träffad! ;)

Så. Jävla. Nöjd.

Lillebrur är sjuk, så släktfikat idag är inställt.. :( Skittråkigt, eftersom jag sett fram emot att få hänga lite med släkten, har ju inte träffat mormor sen i julas och moster minns jag inte ens när jag träffade sist. Plus att nu vet jag inte vad jag ska göra utav den här dagen! Pilla navel och rasta hund? Jo, för det gör jag ju inte annars liksom. Ja men iaf. Det sög.

Ja.. Jag hade iaf de mest sinnessjuka skorporna jag sett på aran igår. Jag tänkte "det gick snabbt" och hoppade in i duschen. Och när jag kom ut var typ alla skorpor borta. Här kör vi lite fastforward på läkningen. Och jag ska lägga upp en bild. Lovar&Svär.

Färglade min ara igår. Och jävlar i mig vad nöjd jag är! Det vart verkligen superbra och Ozzie är verkligen en tvättäkta konstnär. Dock blir det ju en sittning till, vilket känns lite sisådär eftersom jag är så himlans otålig och bara vill se slutresultatet helst förra veckan. Men men. Jag är sä jävla nöjd i vilket fall som helst.


Jaha! Idag fredag! Är ju inte det roligaste vädret ute, men det blir väl i sedvanlig ordning en långis med Knotti idag. Sen vad kvällen har att erbjuda? Det återstår att se!

Jajjemään, Ozzie ringde igår och bokade in mig idag kl 12. Så jävla kick ass, att äntligen få klart tattueringen! Men så kom jag ju på att det är släktfika för lillebror på lördag och mormor kommer. Hur i h-vete ska jag lösa nyggaddad arm och mormor? Jag lovar och svär, tanten kommer göra mig arvslös. Haha fast arvet är ju inte lika viktigt som att hålla mormor vid liv, men hon kommer nog få en smärre hjärtattack om hon ser att det inte bara är tigern och ormen, utan även hela jäkla armen.. Stackars mormor. Men iaf. Jag är så himla överlycklig över att äntligen få den klar! 

Nä, poppa lite MUSIC och sätta lite fart!! ♥ 

Tills knox tyckte det var dags att gå in.

Jag trodde inte jag skulle säga det här, men äntligen är det dags för tvättstugan. Rena kläder, here i come. Det är egentligen i sånna här tillfällen jag inser hur mkt kläder jag egentligen har.. Vilket är lite halvsjukt med tanke på att jag för inte så länge sen rensade ut en hel svart sopsäck med kläder jag inte använder. Kanske borde göra det igen?

Men iaf. Jag och Knotti var ute och kastade repknut igår. Och trott eller ej, men jag lyckades kasta bort den. Major fail. Stackars knotte vart helt till sig och sprang runt i säkert tio minuter innan han gav upp letandet. Så jag lovade i ett svagt ögonblick att han skulle få en ny. Bra där. För han har ju inga andra leksaker liksom. MEN, ett löfte är ett löfte och nu får jag ju snällt gå och införskaffa en ny repknut till min bebis. Och så var det med den saken.



Jag menar ärligt. Försök att säga nej, till de där ögonen.

Japp, då var den här! Alla hjärtans dag, som även är en av de mest disskuterade dagarna i världshistorien. Antingen så står man på ena sidan och tycker att alla hjärtans dag är ganska mysig hur den än blir, eller så står man på den andra sidan och tycker att alla hjärtansdag bara är ett påhitt från kortföretag/mjukisdjurstillverkare/florister osv. Den senaste hatförklaringen jag hörde om alla hjärtansdag var att man skulle älska varandra alla dagar om året och inte bara idag. Men mupp. Jag tänker inte ens börja gå in på vad som var fel med den meningen.

Men iaf. Jag tycker att alla hjärtans dag är en bra idé. För om man tänker på vilken jävla lågperiod januari och februari är, så kommer denna gulligull dag som ett härligt avbrott. Och let´s face it. Alla vill ändå ha någon sorts uppvaktning. För jag tror ändå att den riktiga meningen med alla hjärtans dag är att man ska visa uppskattning till de man älskar. Man behöver inte köpa rosor eller ett kort eller choklad, för som jag ändå alltid sagt, money dont say you love me, så handlar det egentligen bara om att ta sig tid att visa sin kärlek. Stanna upp, krama om den du vill visa uppskattning för, (och då snackar vi krama om ordentligt, från hjärtat) och önska en riktigt glad alla hjärtans dag. Lite kärlek gör så mycket.

Jajjjemäään idag blir lillskiten 14 år! Han är numera officiellt fjortis! Det är helt sjukt att jag och mama stod i köket för 14 år sedan och jag stod och övertalade henne om att åka in men hon inte ville för hon trodde att de skulle skicka hem henne igen, som de gjort typ två dagar innan. Det känns helt stört... Men nog om det! Grattis lillefjant och hoppas du får ett år fyllt av tonårsfylla, tjuvrökning, olycklig kärlek och att du får minnen för livet av denna underbara ålder. Som ibland kommer få dig att vilja dö. Cheers, lillebror! ♥
Igår var jag så sjuuuukt trött att jag inte gjorde ett skit. Och det var jätte skönt. Jag jobbade ju i lördags och var så himla uppe i varv när jag kom hem att jag inte somnade förrens typ fem.. Och så vaknade jag vid nio. Bra där, Tiny. Så jag gick upp städade lite här hemma och sen låg jag och sov från och till på soffan medan jag läste "the dirt" av Mötley crüe. Bra bok det där. Men iaf. Det var ju värsta överklass festen i lördags. Jag är inte den som är den och jag har verkligen få fördomar om saker, men dessa människor på festen passade verkligen i varenda jävla fördom som finns om överklassen. Hela bunten var dryga och elaka och de snackade så mycket skit om varandra att jag blev mörkrädd. Det var bara en av alla femtio pers som var där som var trevlig. Men som tur var så tyckte jag egentligen mest synd om alla dumingar. Visst, det är tråkigt att de tittar ner på mig för jag råkar jobba i garderob och inte har lika mkt pengar som dom , men samtidigt skulle jag inte för alla pengar i världen vilja vara som dom heller.

Det blev ingen vild utgång igår, utan en myshemmakväll med knotte. ♥ Haha och det var lika bra det, iom att jag har massa saker att göra idag.. Jag ska ju bland annat jobba ikväll och jag har svårt att tänka mig att det finns något värre än fulla människor som vill hämta/lämna saker i garderoben och behöva stå och vara trevlig mot folk när man är bakis och bara vill att alla ska gå hem så man får gå och sova. Jag funderar för övrigt på att sätta upp en dold kamera så och filma alla när de ragglar runt och sen sälja filmen till kanal5 typ. En helt ny realityserie - "festlokalen". Den du. Haha det är så himla skönt att jobba i garderoben för jävlar i mig, vad man blir sugen på att bli nykterist. Alla borde prova nån gång, din lever kommer tacka dig.
No, yo no estoy amargado, no estoy loca
Bueno, tal vez sólo un poco, sólo un poco.
Sé que cada manzana de aquí no es malo,
Pero me encontré con un gusano en todos y cada uno tenía.
Niños, Son sólo es bueno para la fruta, me refiero a los plátanos.
Niños, ellos niños tan loco, que me están conduciendo los plátanos
Ja mina kära vänner! Kommer ni ihåg vad T.G.I.F stå för nu då? Haha jag kommer ihåg när jag skrev det på min fb, och det var inte en jävel som visste vad det stod för. Ruligt.

Ja. Men jag har iaf inte lyckats boka den där dumma jäkla tvättstugan än heller. Och jag blir lika irriterad varje gång. Not cool Tiny! Not cool..

Dagens bravader? Nja.. Jag ska väl ta ut knotti som vanligt och sen ev "dare to be diffrent" kväll på ett ställe. Men vi får la se. Jag har inte råd att göra jackshit egentligen. Men det har väl aldrig stoppat mig förut? Jag säger som timbuktu. Det löser sig.


T.G.I.F!!



Åh fy satan vad jag vill åka utomlands! Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för en vecka i solen. Okej, typ två veckor. Annars hinner jag ju knappt bli normalfärg. Helt sjukt det där egentligen. Jag smorde inte in mer än mina tattueringar och gick hela fakking dagen i solen, och ingenting hände. Jag brände mig inte ens. Och när de andra började bli bruna, såg jag likadan ut. Fail? Nä cp pigment!

Men iaf. En vecka i solen. Yez, plz.

Alltså. Det är verkligen i ropet nu, det där satans särförslaget som herr Reinfeldt kom med. Jag undrar ju bara om han ångrar sig nu eller om han fortfarande står för det han sa. Men ärligt grabben, trodde du verkligen att folk skulle tycka att det var en bra ide att jobba tills de är 75? Fan folk som jobbat i större delen av sitt liv borde väl åtminstone få bli gamla i fred? Och det är ju tyvärr som de säger, det är dåligt med jobb som det är och hur i helvete ska en nyexaminerad 18åring kunna tävla om samma jobb som en 65åring? Alltså jag kan älta det här tills jag blir 75, men summan av det hela är iaf att jag tycker Reinfeldt är ett jävla svin i särklass. Även dom som tycker som han. Så. Nu har jag sagt det också.



Påminner han inte lite om Lex Luthor?

Knox vill inte att mami ska titta på tv.

Tänk att det snöar ute!

Och idag har jag inget att göra. Funderar på att städa lite. Igen. Och gå ut på en promenad med Knox. Igen. Wäh, vilket intressant liv jag lever.

Men iaf. Jag tänker på min godistant idag som ligger inlag på huddinge. Jag hoppas att det inte är ngt allvarligt. Jag tycker det är lite väl många som hamnar in på sjukhus nu. Kan ni vara snälla och hålla er friska, så jag slipper gå runt och oroa mig hela tiden?

Nä. Det blir nog inte bättre än så här nu.

Puss&Kram ♥

Känsliga läsare varnas för det tidigare inlägget! Jätte mega bauta varningen! Och titta för allt i världen inte på bilden. Och bara för att jag säger såhär så kommer alla scrolla ner i en rasande fart för att sen ångra bittert att de gjorde det. Well, jag säger det redan nu. Vad var det jag sa?

Jag vill bara säga att det inte är varje dag som jag flår älgben. Jag tror jag var grottkvinna i ett tidigare liv. Dock höll jag på att kräkas när jag råkade klämma ett blodkärl och massa blod kom ut.

Den kommer inte allt för ofta, men ibland kommer den och då jävlar i mig. Insåg precis att lillebror blir 14 på måndag och sen är det inte alls långt kvar tills jag blir 24. ALLTSÅ! WHAT?! 24 fucking år. Well this is it. Nu går det bara utför. Nu kommer jag bli rynkig och gråhårig. Under min röda kalufs såklart. BU!

En annan grej. Jag och Ystra pratade om ordet lamslå. Det uttalas ju Lamm slå. Borde det inte stavas med två M då? Fast sen om vi ju fram till att det betyder ju att man Lam slår något, dvs lam=orörlig. Då kom vi fram till att det borde uttalas Lam slå. Fast sen började vi prata om något annat.

Idag är det inte lika fint väder som igår. Sjukt tråkigt. Fast är det varmare idag? Jag har glömt att kolla. Igår var det sjukt kallt. Och jag såg en dokumentär om två killar som satt fast på en bergstopp och en av dom frös ihjäl. Sen blev det Zookeeper. Rulig film.

Catta fick Pamela Andersson. Jag fick tjejen som den lilla sjöjungfrun är ritad efter. Mer ironi får man leta efter.

Åh dear lord, vad mkt snö och vad kallt det är här hemma! Alltså bloody hell, det var ju 20 minus på vissa ställen här i stockholm igår!

Men iaf. Jag är ju hemma nu. Fruktansvärt bitterljuvt. Och göteborg - it was great. Vi har bakat, fikat, promenerat, shoppat (fast vi inte skulle), festat, myst, pussats med bejbi, pratat och massa massa mer. Detaljerna kommer senare. As ususal.

Idag? Nja jag ska väl sysselsätta mig så mkt som möjligt så jag kan hålla tankarna borta från att jag precis kommit hem och att det känns som en evighet tills jag får träffa ystra och frelli igen. Förslag någon?

Buuuuu! Varför är det alltid så himla tråkigt att åka hem?

Idag somnade catta på soffan när bejbi sov. Och när bejbi vaknade så stal jag henne lite. Och vi hade det himla mys på vår egentid!

Idag mina vänner, har det varit så sjukt kallt!! Jag och ystra och frelli har vandrat Gbg runt och ätit thaimat. Och fyndat! Jag hittade den finaste halsduken ever och den finaste tjocktröjan jag ägt och ystra köpte dom snyggaste jeansen jag sett. Avis? Oh ja!

Jo. Jag fick reda på frellis hela namn. Lång men rolig historia. Stella Christina Bond. Det är allt jag säger.

Dagen idag har gått i lugnets tecken, vilket jag helt klart behövde efter den tidiga morgonen och den tråkiga (!) tågresan.. Men det har iaf varit värsta mys och vi har promenerat, lagat mat, bakat, druckit ett glas vin och tittat på film! Vi såg mästerkatten i stövlar och herremingud ( spoiler alert!) den var INTE bra. Eller jo lite som bakisfilm typ.

Men iaf. Känn ingen sorg för mig estocolmo. Vi syns snart igen! :)

KiSsKiSsHuGHuGLoVeYoUbYe

HUA!! Jag är så trött att jag storknar. Eller var fram till tio minuter sen. Jag har fan inte gått upp sex sen november typ! Men jag har en hel del jag måste göra innan jag kan åka, bla packa klart. Framförhållning? Näe, inte mkt.

Men iaf. Jag har ett mindre lyckorus som spritter genom min trötta kropp. Och saknad efter syster är hemsk att ha och göra med när jag vet att vi kommer ses senare idag. WÄH! Kan ni fatta? Jag kommer träffa min syster om cirkus 7 timmar. Helt, helt, helt ofattbart i tell you. Näe! Dags att rycka tag i sig själv, så jag kan komma iväg och leka i göteborg snart!! ♥

Eh jo! Som ni vet kan det bli lite sisådär med uppdates i gbg, för vi är lite upptagna med att vara AWSOME!!

 

PuSseLiPuSs!!