Okej halvrutten bild, men ni hajar galoppen. Läppen är blå. BLÅ!!

Ehm. Ta rådet från en som vet bättre, barn. Drick ALDRIG alkohol på fastande mage. Om du inte äter middag, drick inte något med procent. Fy fan, i tell you. Var ute i lördags. Hade jag kul? I dont know. Hur kom jag hem? I dont know. Hur fick jag en blå läpp? I dont know. Vad har jag sagt? I dont know. Vad har jag gjort? I dont know. Kan dock inte låta bli att skratta elakt åt mig själv. Haha, dumma mig! Trodde aldrig man kunde ha så kul åt sig själv över en sak som egentligen är ganska tragisk. Haha ääääähhhhhhh! I dont care. I love it.

Ehm. Om nu det här rent teoretiskt sett skulle stämma måste jag ha blivit pepprad med en fucking k-pist i mitt förra liv. (För att jag har så sjukt mkt "birth marks", reds anm.)

Morgonkaffe. Oh. My. God. OH. MY. GOD. Bästa saken med att gå upp på morgonen. Morgonkaffe. I löv jo. Du är så bra. Du smakar så underbart. Du är anledningen till att jag går upp på morgonen, och utan dig blir hela dagen fel. Jag klarar mig inte utan dig. Snälla, sluta aldrig dela dina morgnar utan mig.

Haha rubriken ser ut som en finsk svordom. Fast det är det inte. Panik @ il piatto från och med fredag mina vänner. Cheferna åker iväg till Turkiet en vecka och yours truly ska leka hovmästare. Hovmästarinna? Ja, ni fattar. Det kommer bli jävligt spännande. Men eftersom jag är så jävla asbra så kommer jag att kick ASS på att vara hovmästare. Och nu är jag trött. Och det här inlägget sög. Fy vad tråkig jag är när jag är trött. Fyyyyy. Sova sova säng säng.nu så jag kan vakna och vara rolig imorgon igen. Tack och bock.

Ibland. När man har jobbat massa och sovit för lite och har partyvecka och inga rena strumpor och dåligt med pengar och sovit som en knölboll när man väl sovit och kommit på att man saknar någon jätte mega massa mycket och precis pratat med personen i fråga och kom på att man saknar dom mer och när man inser att man bara har en ledig dag kvar innan det är dags för ny jobbvecka och det kommer regna hela dagen på sin enda lediga dag och det inte finns något roligt man kan göra då och man är på kant med en närstående för en dum skit grej. Då känner man att man lever. Kan man inte få göra det med massa roliga saker ist.


Meeen Shit vilket deppigt inlägg. Vi drar till med något roligt ist.

Idag har jag jobbat. Igen. Majjemän, här kör vi sexdagarsvecka på sexdagarsvecka. Varför vill mobilen autocorrecta det till sexdagarskrig? Och varför är det ens ett ord?

Nu är jag hos min kära mormor med min mor och fikar. Måste åka hit oftare. Gölle mormor.

Hm. Jag menade ju såklart att 11/9 är otursdatum. Så klart. Eller? Men om 11/9 är olycksdatum, borde ju 9/11 var turdatum? Visst? Hm. Awkward. Jag är tydligen inte så intelligent alla gånger. Ähhhhhh! Vem bryr sig.

Jepp. 9/11 åker jag till mitt älskade Göteborg och firar svåger som fyller the big 30. Och som jag längtar! Och som jag ska pussa sönder mitt älskade vackra underbara systerbarn. Och syster. Åh syster. I miss u. I need u. I need to tell you like everything. Och jag behöver såna hårda, raka, ärliga svar som bara du kan ge. Bästa du, vad jag saknar dig!


Dags att sluta. Det kan verka som om jag gråter lite, men det låtsas vi inte om.

Ehm. Jag fick höra att jag tydligen går runt och är lite bitsk och bitchig. Really? Jag som trodde att jag var ett litet bundle of joy, och värsta snällisen. Där kan man snacka kalldusch. Okej, kanske inte värsta snällisen.


Fast sen å andra sidan förklarar det ju en hel smeknamn jag fått under åren. Ms bitch. Ragata. Satmara. Evil one. Och även en del meningar folk sagt.

-"hon menar nog väl. Ibland. Eller nån gång iaf."
-"akta tungan, annars biter hon av den och får dig att känna dig som ovärdig din existens."
-"hörru, queen bitch!"
-"försök att vara snäll."
-"var du tvungen att få henne att gråta?"
-"du har en lika svart själ som lucifer själv."

Och slutligen. Min favorit.

-"så.. Du har blivit kär i Tiny. Jag vet inte om jag ska tycka synd om dig eller gratulera dig.

But still. Never saw it coming. Bitch alltså. Fast så illa kan det ju inte vara eftersom tomten ger mig julklappar varje år! :D

American Apple pie och kola grädde. Yepp, feedar min familj. Like a boss.

UHÄ. Söndag och regn idag. Yours truly ska träffa Livi kiwi idag och sen tog planerna slut. Mjaa vika lite tvätt också kanske.



Jooooooooo!!! Jag ska fan i mig jävlar anamma på det tredje ska det ske boka biljetterna till götet idag!!! Woho, älskade stad och familj snart ses vi! <3<3<3

Igår hade jag och mitt hår en liten lekstund. Och det här blev resultatet.

Jag har återigen fallit in i nån sorts dum jäkla "glömma-bort-att-blogga-fast-alla-påminner-mig-minst-118ggr-om-dagen"mode igen. Fast idag så!
 
Ja men mina vänner vad har hänt sen sist? Jooo men som jag sa var ju kallkocken i grekland (jaaa, jag är så in i helvete avundsjuk!!) och det har varit K-A-O-S på jobbet. Men jag överlevde. Och idag var hon tillbaka och det var en sån skillnad. I jämnförelse kan man se det som sova på en spikmatta och i en tempursäng. Det var tok stressigt idag egentligen, men det kände jag inte av alls. Eller inte i samma utsträckning iaf.
 
I helgen fikade jag med min bästa pälskling och det var supermys. Vi promenerade i typ 3 timmar staden runt och bara babblade. Och babblade. Och promenerade. Och drack kaffe. Sen bar det av till bästa bonbons dame för drinkar och hårfärgning. Så med andra ord var lördagen den bästa på länge eftersom jag fick leka med min två bästaste vänner i helaste världen. Aj löv ju.
 
Sen då? Mjaa jobba hela fredagen (IGEN!!! SKAFFA DIG ETT LIV TINY!!) och sen leka allmänt död på lördag innan jag ska hem till pälsklings livia och dricka vin. Mys i tell you. Verkar som denna helgen kommer bli minst lika bra. Måste bara klämma in min godistant nånstans så är den komplett igen.
 
Nog om det nu! Dags för Grey´s!

Alltså JAG fick springa från t-centralen. Inte tunnelbanan. Om nu någon trodde det.

Okej. Jobb nr två. Kom en halvtimme sent för den där jävla tunnelbanan strulade och fick springa från t-centralen.


Men. Iaf. Nu är jag här. Och det är 25 årsfest och jag är nyktrast på stället. Kl 19:40. Wöw.


Well this is fun.

Döööömma mig som nästan glömde bloggis idag!

Så what's new? Mjaaaaaa. Inte så mkt nej. Tycker det där med de fucking retardsen som hackade riksdagens hemsida och allt vad det var är riktigt töntigt. Om ni ska göra en riot kan ni ju stå för det också. Töntjävlar.


Och jag får prova 48 timmars gratis spotify på mobilen. Lite musikmissbruk nu va.

Lite så va. Sååå ledigheten, vad sägs om en snabblunch? Vad tror du om den 15/10? År 2022?

Jag är helt slut. Kallkocken är i Grekland så min kära medbrytare Anja har tagit över hennes plats så länge. Vilket då i sin tur leder till att jag är helt solo på golvet. Omg. Omg. Kaos. Nog om det, blir trött i själen av att ens tänka på saken.

Annars då? Mjaa, förkylningen from hell vägrar släppa taget, jag måste tvätta håret fast jag inte orkar och jag är helt säker på att jag fått åttioåtta nya muskel knutar i nacken. Och Disa löper. Och så klagar jag för mycket.