ibland saknar jag dig så mycket att det gör ont.

Jaha. så var halsen helt tjock igen. Och näsan helt täppt. Vaknade innan larmet och kunde inte somna om så jag gick upp och gjorde iordning en kopp kaffe. Smakar absolut ingenting. Vilket jäkla antiklimax. Gick ut på balkongen för att röka. Upptäckte att det snöat när jag klev i blötsnön. Strumpan blev iskall och dyngsur. Antiklimax nr 2. Tog en cigg. Brände och kliade som bara den och gav en riktig hostattack. Så jag nästan kräktes. Antiklimax nr 3. Nä, dags att sätta på radion och hoppas på att denna dag blir bättre. Det är ju trots allt fredag. Och vi vet alla vad det innebär. FREDAGSMYS! <3

Vaknade med halsont idag igen. Mkt dumt känner jag. Jobbar idag, öppnar butiken. Dvs jag ska ha djurrummet med praktikanterna.

Hua. Nu ska jag gå runt med halsduk och dricka te och äta vicks tills jag sipprar menthol ur varenda por. Kan inte vara sjuk när jag ska jobba. Har inte råd. Och har inte lust.
Story of my life, när Tiny blir sjuk, då är det 99 fall av 100 halsen som kärvar. Ingen feber än dock, men vi får väl se.. En annan går ju på ett sexdagars pass på jobbet nu. Och då kan det bara gå åt två olika håll. Tiny håller ut ett par dagar, däckar sen med 40 graders feber eller så tillfrisknar Tiny mirakulöst. Jag hoppas ju innerligen på alternativ nr 2. Har inte riktigt tid att vara sjuk just nu. Eller lust. Haha för det brukar man ju ha så ofta.

Hittade inte några gbg biljetter igår. :( Vi avvaktar lite och ser om priserna går ner närmare det datum vi planerat att åka. Vore ju så himla synd om vi inte kom iväg! Det är ju en helt utmärkt tid att åka. Robban ska på fotbollsläger, jag är ledig fre, lör, sön. Och så var det ngt mer som jag inte kommer ihåg. Men wäh. Vi måste bara hitta biljetter.

Om inte förstås... Vi inte hittar hundvakt och tvingar andré och köra. Eller följa med rättare sagt. =)
Kollade igenom lite gamla bilder på datan, hittade ett på bengan , en skäggis som bodde hos oss hur länge som helst.. Han blev biten av en annan skäggis, gluffgluff, det största matvraket ever, och fick sitta i karantän ett tag. Det var då jag fäste mig vid honom. Jag la ner så mkt tid och energi på honom, och hoppades verkligen på att han skulle klara sig. Det såg mörkt ut ett tag, men han repade sig riktigt bra. Han hade lite ärr i ansiktet, hade lite problem med ömsningen och tappade en stor del av svansen. Men det var bara en av de saker som hörde Bengan till.

När jag bestämt mig för att adoptera Bengan ringde de från mitt gamla gymnasium, de var på jakt efter en vuxen skäggis hane till deras ensamma hona de hade. Hur kan jag säga nej då? Allt var ju så himla perfekt. Han skulle få den bästa vården man kan tänka sig, en fru, omvårdnad som heter duga och ett stort och fint handbyggt terrarium. Sen så är ju Bengan den bästa ödlan som finns i utbildningssyfte. Handtam så in i berget, hur snäll och go som helst. Älskar att sitta på axeln och bara spana. Man fick fanken göra vad man ville med honom. Så Bengan fick flytta. Wäh. Det är helt sjukt att man kan sakna en ödla så mkt.

Oh ja Tiny hade sovmorgon idag! Hon sov till hela kvart över nio! Så det är rätt mkt för en som annars alltid vaknar runt åtta. Nu när jag vaknade kärvade halsen lite igen, men fuck. Jag ska nog överleva det med. ;)

När jag kom hem igår så var alla mina pojkar över igen, fast den här gången följde olle med. Himla roligt, han är kul den där. Och Knoxen tyckte tydligen att Olle var super rolig. Det är ngt mellan de där bröderna Lindblad och min vovve. Dom bara typ klickar.

Det är helt dåligt väder ute. Vad ska man göra med sin lediga dag då? Juste kanske skulle träffat min allra käraste madde! Ja det vill jag. Det vore kul. Ta en liten tripp till den andra godisbutiken och köpa oxjuveler. Haha kommer aldrig glömma när jag gav en till knox och andré undrade vad det var..

A - Oj vad är det? Knox är ju helt galen!

T - Oxjuveler!

A - Är det dom juvelerna jag tror att det är?

T - Oh ja.

A - KAN DU SLUTA KÖPA MANLIGA KÖNSDELAR TILL HUNDEN?!

Åh fy. Vaknade med en helt svullen hals och helt täppt näsa. Kände mig som shrek. Gick ut i hallen och tittade halsen i spegeln, kom på att jag gick och la mig med blött hår. Såg ut som medusa när jag stod där och gapade med håret åt alla håll. Kände mig inte direkt som världens mest glamorösa.

Har ju jobbat hela helgen igen. Fast det egenligen skulle varit min lediga helg. Har blivit lite sisådär med de lediga helgerna på sista tiden. MEN för att återkomma till poängen. Inte stängde vi i tid igår inte. Och inte var det mindre kaos igår. Näe jag och janina sprang runt som yra höns och försökte hinna med allt, men det gick inte som planerat. Sista kunden gick typ halv fem. Vi stänger fyra. Hade inte världens bästa janina stannat kvar och hjälpt mig utan bara gått som vissa andra, hade jag nog stått kvar där än.

Anyways, idag kan bara blir bättre!
Wäh. Träffade ju karlsson igår över vad som skulle blivit en öl bara lite sådär spontant. Blev fler. Fast inte jätte många. Vi snackade nog mest bara över tiden. För sent blev det. Men det roliga är att om vi faktiskt bara tagit en öl, hade det inte blivit så sent, men i sedvanlig ordning, blir det ALDRIG en öl. Varför är det så? Man kan ju gå ut och bara ta EN kaffe. Eller EN middag. Eller EN sallad till lunch. EN promenad med hunden. Men aldrig EN öl. 

Är så himla fint ute nu. Frost överallt, på allt. Kan inte hjälpa att jag tycker om vintern. Fast inte pendeln på vintern. Nej det hyser jag stora agg mot. Fy blir nästan lite arg av att tänka på det. Cigg på det. Over and out.
Woa. Ojojoj. Det var ju bara på tok för mkt att göra på jobbet idag. Fick liiiite väl mkt ångest när klockan är tio över fyra och det fortsätter ramla in folk. Jag menar herre min gud, hört talas om öppettider? Även om det är folk i butiken, betyder det inte att det är ok att gå in om det är efter stängning. Vi i butiken vill faktiskt också gå hem nån gång.

Jaha. Göra ikväll då? Borde vara helt slut sliten, men är på tok för pigg för att ta det lugnt. Wäh. Grogg och cigg på det. Jobba imorgon också? Man kan ju faktiskt bara ta en. Eller två.
Nu är det bara att hålla tummarna att det håller i sig! Vaknade sju, var trött. Drack kaffe, blev pigg. Snabb matsmältning? Eh ja jag tror det.

Hade alla mina grabbar över igår. Vi såg bad boys 2. Det är en väldigt tuff och rolig film måste jag säga. Men dumma kanal och ha reklam så mkt att man till slut undrade om Ajax verkligen inte var med i filmen. Inte helt ok. Jaha. Och så lämnas ju knox hemma med husse idag. Vi som annars brukar sitta ihop. Knoxen älskar sin mama. Ska alltid vara på sammma kvadratmeter som sin mama. Men han mama klagar inte.

Ha. Näe men som nikotin och koffein beroende ska man väl ta och röka då. Medan det fortfarande finns kaffe kvar!
Börjar klockan ett idag. Tänkte att nu ska tiny sova ut. Näe. Tiny har en inställd väckarklocka som väcker henne varje dag precis innan åtta. Inte helt ok.

Mamma ska ringa senare så ska vi boka gbg biljetter. Inte långt kvar tills vi ska åka, men tydligen så var biljetterna billiga ändå. Wäh. Älskade syster yster, here we come!

Näe men om man skulle ta en cigg på det. Kaffet är ju fortfarande varmt. :D

hade en ledig dag idag. sjukt nice. sen sov ju godistanten här också, så man slapp vakna själv. Fett. Hade mysfrukost, gick ut på långis med knox. Sen åkte vi till skärholmen, käkade en grymt god lunch och gjorde av med på tok för mkt pengar. "Vi ska inte köpa några väskor eller skor". haha trodde vi på den själva eller? Kom hem med både ny väska och skor. Bananas det blir aldrig som man tänkt sig. Sen är ju en ny resa till gbg planerad också. Jäklar vad produktiv man varit idag. Wäh nu är Tiny stolt över sig själv. Och då gör det inget att man köpt ny väska och nya skor fast man inte skulle.

Men så var det ju dags att jobba imorgon igen. Fast imorgon ska man ju jobba med världens bästa madde. Älskar den tjejen. Så himla rolig och bäst. Och knox är ju typ kär i nellie också så han kommer bli superglad.

Jag är så jävla mätt.

kom hem från kryssningen vid sju imorse. sov på tok för lite. så jag har inte gjort ett vettigt handtag på hela dagen. Mest bara sovit. och sovit. och jag är fortfarande trött. Var för övrigt en väldigt rolig kryssning, lärde mig mkt på kursen och träffade många roliga människor från zoo handeln. Måste säga att det trots allt är en rolig bransch man jobbar i. Näe dags att slöa lite mer. Hihi slappskalle tiny.

Hittade en så himla rolig tråd på en hundsida där jag är medlem. "hur uttalar man Cane corso?" haha vilka roliga saker folk skrev! Kejn kårso, Kaane Kåårso, Kane Kårrså... och så höll dom på. Jag säger oftast bara italiensk mastiff för att slippa alla dumma frågor.

Usch öppnar butiken idag. Det blir jag och typ tre eller fyra praktikanter. Yeah. KAOS.
Åh. Idag är det söndag och jag ska jobba. Inte det jag vill göra idag direkt. Igår var en bra dag, allt flöt på som det skulle och dagen avslutades med film och godis i soffan. Såg underworld 2 men tycker inte att den är lika bra som ettan. Kanske därför jag somnade. Vaknade runt tolv och gick och la mig.

Åh juste! Vi har fått in så jäkla coola saker till min reptilavdelning! Typ en bakgrund som man sätter fast i terrariet och sen behöver man bara spraya vatten på, så börjar det växa ut ormbunkar och mossa och sånt! Hur tufft är inte det? Sen har vi fått in nån typ utav lera som man kan bygga egen inredning och saker av. Typ bygga in en kruka med en blomma, eller ngt annat kul. Och så har vi fått in jord som djuren kan bygga hålor i. TUFFT!

Nu vill jag ha en ödla. Fast så kommer det nog inte bli. Och nu måste jag gå och göra mig iordning. Yeah.
ja, då var man väl en av de få stackars 22-åringar som satt hemma igår och tittade på tv för att man skulle upp tidigt och jobba. Och så kommer det ju vara ca tre veckor framöver tills jag får en ledig helg igen. Suck. Snark. Dumma chefer. Iof känns det inte så farligt att jobba när det ändå inte finns ngt planerat.. Då känns det som man likväl kan jobba så man gör ngt av dagen. Fast idag är det värsta fina vädret och jag känner för att ta en riktigt lååång promenad med knoxen. Och sen kanske träna lite spår eller sök. Vore så himla kul. Men det får bli en annan dag..

Svåger och svägerska var över igår. Det var trevligt. Fast svåger blev lite på lyset igen och skulle prata om jobbiga saker. Stackars älskling som fick lyssna på allt. Näe men om man kanske skulle göra sig iordning nu. Wäh, har ingen lust!

Jo! Ska nog för övrigt köpa den där jackan idag! :D Fast prova först, köpa sen. Upptäckte  att den var dyyyr. Mkt mer än jag tippat på. Hua. Aja. Nu ska jag göra mig iordning. PÅ riktigt.

är ledig idag, men vaknade kvart i åtta av att jag var så kissnödig att hela magen var spänd. inte kul sätt att vakna på! men sen å andra sidan, så hinner jag nog med en massa saker idag. fast vad, det vet jag inte än!

aa juste! azeloterna! eller axeloterna jag kommer inte ihåg.. eh what ever, var ju osäker på om dom skulle klara  flytten till akvaterrariet.. det gjorde dom. men akvaterrariet läckte. inte bra. hela dagen gick åt till att tömma, siliconisera, tvätta, och stoppa tillbaka allt. och torka vatten såklart. Om det inte håller nu blir jag galen! Dessutom, råkade jag tappa en på golvet. jag hoppas den klarar sig. men det återstår att se. ska höra av mig sen och kolla. Måste ändå påminna alla om att göra vattenbyte hos sköldisarna. hann inte riktigt med det igår.

fick skjuts hem igår. asnice iom att det tok regnade. kom hem och gjorde en, vad jag tyckte, jätte stor tonfisk-fetaost-pasta sallad. den tog slut. grabbarna var nog hungriga. och sen hade jag väl inte rikigt räknat med att både andré och erik skulle ta en portion till. dom kan äta dom där grabbarna.

när andré kommer hem från jobbet, bär det av till mami. vi ska lämna kattsand och kattmat.

Jag måste klippa mig. idag kanske? iof måste jag spara pengar till kryssningen på tisdag, men det är ju visserligen kurskryss, så man kanske inte hinner göra av med så mkt pengar? äh jag vet inte. klippa mig måste jag ju iaf göra.

Jag vill inte gå till jobbet idag. Det blåser typ orkanvindar ute. Och ska tydligen regna. Min hund hatar regn. Och han får ont i ögonen när det blåser. Stackars hund med droopy eyes. Fast jäklar vilken tur vi haft med hans ögon. Inga infektioner eller problem. Wäh ibland känner man sig duktig som hundägare.

By the way. Hittade en så himla dundrande snygg jacka igår. Extremt ha begär. Så nu sitter jag och väger mellan skjuts hem eller gå förbi centrum och köpa jacka.. Kan ju visserligen svänga förbi i helgen. MEN, jag vill ha den nu. nu,nu,nu,nu,nu,nu!!

Vattenbyte hos mina kära sköldpaddor på jobbet idag. Och så har jag mina små reptiler nu på morgonen också. I prey to God att axeloterna har klarat sig..



har man inte det bästa jobbet i världen?



Alltså. Han är så fruktansvärt söt den dära hunden.

börjar inte ens tidigt idag, och har en typ mini sovmorgon. men det hjälper inte alls. är konstigt nog astrött ändå. jag som brukar vara morgonpigg. inte bra. VAKNA god damn it!

Var ju som sagt på ikea med grabbsen igår. Hua, det blev dyrt. Men nu har vi ett superfint badrum. :) Man kan bara stå och titta in för att det är så fint. Sen köpte vi en fårskinnsfäll till datastolen, eftersom det är så himla ful. Och knox är totalt livrädd för den. han går knappt in i vardagsrummet för att han är så rädd. Inte bra. Måste tränas bort. Fast det får bli när vi kommer hem från jobbet.

Näe men en cigg på det kanske.




nu är det höst på riktigt.  :(

skit också. sökte ett drömjobb och fick det inte. fan fan fan. åh vad depp jag blev nu. ÅÅÅÅÅÅHHHHH!!!! blä. Hade en happy day också kom det här. Och mina cigg är fortfarande slut. och fucking när kiosken säljer inte mina cigg. This sucks. hade behövt syster nu. hade behövt höra hennes knäppa fåtinyattmåbra försök. och en syster kram. FAN MÅSTE DU BO SÅ JÄVLA LÅNGT BORT?!

Helt random. Bara sådär. Förhoppningsvis helt underbart. Jag har startat en blogg. Kanske på tiden. Mitt gamla dagboksblock får gå i pension. Och nu får hela världen veta hur jag känner. Yeah.

HAHA näe men orka vara helt seriös.

Ikea med älsk, martin och chilli idag. It´s gonna be awsome! Nytt badrumsdaperi, nya badrumsmattor och andra roliga saker man kan hitta till badrummet står på inköpslistan! Nu jävlar ska det bli fint där inne också! :)

SHIT! JAG HAR INGA CIGG KVAR! PANIK!