Oy, oy, oy. Helt plötsligt visade det sig att jag har sjukt mkt att göra idag. Fail. Jag skulle gjort massor igår, men det blev liksom inte så på något vänster. Suck. Ah, men den här dagen började ju kul. Näsblod igen! Satan vad sne jag blir!

Jag ska iaf kämpa för att hinna iväg till sös och klappa på bästa chilli som fortfarande ligger inne efter kejsarsnittet. Hua, jag har haft så ont i hjärtat för deras skull. Men det är i sånna här tillfällen som tron sätts på prov. Och det kommer sluta lyckligt, det vet jag.

Men som sagt! Gbg imorgon!! Så. Jävla. Lycklig!

..bästa Jill och timmie och deras vackra barn Natalie.. Jag hoppas så innerligen att ni klarar er båda två och att vi snart ses! Jag håller alla tummar och tår och ber till gud för att ni båda ska bli okej snart! All min kärlek till er! <3

Jaha, så var även denna hektiska helg över. Nog för att jag gillar att ha fullt upp, men detta var lite i överkant.

På onsdag är det iaf äntligen dags att hoppa på tåget mot göteborg! Ska bli så himla underbart att få träffa ystra igen. Och den här gången då jävlar i mig ska vi fan ha tid för oss själva. Extra mkt sisterqälitetstid.

Planen för idag? Hoppa på storebror min som fyller 25 idag. Grattis Martin! Jag ska låna hans tvättmaskin eftersom jag missat att boka tvättstugan i typ en vecka. Yäy, grattis till mig. Får man vara så fräck att man bokar den när jag är i gbg? Så får sambon tvätta? Han är ju trotts allt ledig på fredag. Wow, vilket evilmastermind jag är.

Wäh, såg captain america igår. Vilken jävla skit film. Men huvudskådisen var snygg.



Jag kan knappt se vad jag skriver för jag skrattar så mkt!!!!!

Dagens Frukost: Kaffe + cigg
Dagens Outfit: Mest troligt med jeans och en tröja. Och obligatorisk halsduk.
Dagens 2do: Åka och köpa en present till Juwan.
Dagens Wow!: Kaffet är slut! Det händer då fan aldrig här hemma!
Dagens första sms: Comviq. Himla roligt eftersom jag har Halebop.
Dagens kvällsplaner: Fira gaybror och Juwan! Woop, Woop!
Dagens aj!: Rivsår på tutten. Kärleksgåva á Knox.
Dagens fail: Pussa Knoxen godmorgon och fick slem i halva ansiktet.
Dagens success: Kom ihåg att ta ur näspiercingen när jag snöt mig!


Dagens tråkigaste stund: Just jävla nu. Varför är ingen vaken?
Kom Kim, Line och Thomas över. Mkt trevlig kväll om jag får säga det själv. Knotti blev kär i Line och jag tror att Thomas fortfarande vill ha en stor hund. Och jag tror att Knotti kan ha fått henne att vilja ha en stor hund. Det finns en risk. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna ha en liten hund efter Knotti. Men jävlar i mig det ska jag ha. Typ en dvärgtax/chihuahua. Kaxig korv. Fett ball. Fast med tanke på hur det brukar bli med mina djur så är det ju bli typ grand danois/sankt bernard. Typ Knox då med andra ord.

mEEEEEn. Jag måste köpa kaffe. Missade det förut. :(
Jo men igår va. Heeeerregud. Själva jobbet gick väldigt bra, alla fick rätt jackor och väskor med sig hem och jag hade kopplat på charmen ordentligt så jag fick massa snälla komlimanger. Och som sagt även en tia i dricks. Jag lovar och svär, jag ska spara den tian typ forever. Det var en jääätte snäll jäääätte gammal gubbe som gav den till mig. Och jag var tillochmed så hjälpsam att jag ringde taxi till folk. Det blev inte sådär jättesent, de flesta av festdeltagarna skulle tydligen jobba idag, men jag tror att hälften kommer vara sjukskrivna och resten kommer sitta med solglasögon och dricka resorb och hoppa till vid höga ljud.

Men idag iaf! Idag ska jag sätta mig i elektriska stolen och bli lite plågad. Haha nja, okej inte plågad direkt, för så ont gör det inte men det är då inte massagestolen jag ska sätta mig i. Bild? I will fix. Ni andra, ni kan jobba på. För när ni sov igår, då jobbade jag! HA!

Wäh, vad roligt det är att jobba i garderob!! Alltså herre min gud, det här är som en live såpopera.. Och folket här. Jisses. Haha fy faaaaaan vad jag har roliga historier att berätta.


Och jo. Jag fick tio spänn i dricks. Ha!


Idag ska jag jobba på mitt nya jobb för första gången. Och trott eller ej, men imorse blev jag fan nervös. Jag vet inte varför egentligen men plötsligt fanns känslan bara där. Haha lite roligt egentligen eftersom jag numera kan kalla mig garderobiär. Eller garderobsvärdinna. Haha fan vad fult.

Imorgon är det äntligen dags för sittning nr 2 på min tattoo! Lyckorus? Javisst. Jag hoppas att vi hinner göra klart hela armen annars blir jag lite ledsen. Och herre min gud vad jag inte ser framemot att behöva smörja igen. Fy. Det är något jag inte klarar av. Att vara kladdig. Det är fan knappt så jag klarar av att vara blöt om händerna.

JA MEN JA JUST DET! Jävla kim! Han har påpekat mitt största OCD ever! Och nu kan jag inte släppa det. Duuude, not cool! Fast jag tycker om dig ändå ;)

Till både tatto och gbg! Happy, happy Tiny!



Wäh. Jag måste sluta prata om mig själv i tredje person. Awkward.


..idag är knossos födelsedag, hurra,hurra,hurra!! Idag blir världens finaste underbaraste snusmumrik hela 3 år! Jag kan knappt greppa att min lilla bebis har blivit stor! Det känns så ofattbart att det var hela tre år sen min bebis, kom till världen.. Vid den här tiden på det året var han redan tingad och skulle flytta till norge. Men gud ville annorlunda och Knoxen kom till oss ist. Och den lyckan jag kände när kennelmamma Sussie hörde av sig och undrde om vi ville ta honom kommer jag ihåg än idag.

Idag ska knotte få sova hur länge han vill, han ska få klass (färskfoder) och blodpudding till middag och en älgklöv och en ny banan i present. Och vi ska gå på långpromenad i skogen och spåra och bara göra sånt som han tycker är roligt!



Du kallas för Tiny, hur fick du det smeknamnet?
Ja, som jag skrev i ett tidigare inlägg så kommer jag inte ihåg hur jag drog på mig det smeknamnet, men det har förföljt mig sen jag var fjortis.

Vad heter du egentligen?
Christina.

Hur gammal är du?
Snart 24. Men guuud vilka tråkiga frågor du ställler!

Haha jaha, oj vad tråkigt att du tycker så.. Ehm.. Vad är det elakaste du någonsin gjort mot någon? Är det bättre?
Nja okej kanske inte så ingående frågor, men ok. Det elakaste jag någonsin gjort är att dumpa en kille som precis berättat att han älskade mig.

OJ! Det var ganska kallhjärtat! Är du så elak alltid?
Nej det vill jag inte påstå. Men ibland så kan jag nog uppfattas så av andra.

Men vad är då det snällaste du gjort mot någon?
Jag stoppade fem vandaler som pucklade på en A-lagare på tunnelbanan. 

Oj, det var modigt! Du som bara är en liten tjej, hur vågade du göra det?
Alltså det var ju ingen annan på hela tunnelbanan som gjorde något, alla bara tittade på, och det gjorde mig så jäkla arg. Och när jag ser rött, tror jag nog att även ett rusande tåg skulle stanna. Plus att jag är inte en liten tjej om du frågar mig.

Okej, men låt oss gå tillbaka till frågorna. Vad sägs om att köra fem snabba?
Okej, go!

Saft eller sprit?
Saft.
Cigg eller kaffe?
KAFFE!
Blond eller brunett?
Redhead.
Kjol eller klänning?
Öh........... Pass?
Gammal och rik eller ung och fattig?
Ung och fattig.

Du sa pass på kjol eller klänning? Varför?
Därför att jag har helst byxor.

Haha ja, det var ju sanningsenligt. Nu är det inte så många frågor kvar.. Hur många par skor har du?
Är det någon som vet? Inte jag iaf.

Vad gör du helst en ledig dag?
Vaknar tidigt och går ut på en långis med knox. Sen fika med en riktigt bra vän. Och kanske lite shoeshopping. Sen hem och duscha och fixa sig för en utekväll. Och sen röja järnet i mina nyinköpta skor.

Det ryktas om att du och Jill var ena riktiga partyprinsessor i unga år, stämmer det?
Hahah jaaa!! Vi var riktigt jäkla vilda. Förlåt mami. Men det är sant.

Utveckla!
Nja alltså det finns inte så mkt att berätta egentligen, men där jag och jillan var, där var festen.

Har du någonsin ångrat något du gjort på fyllan?
Vem har inte det?

Något du vill dela med dig av?
Helst inte.

Om du skulle vinna 50 miljoner, vad skulle du göra då?
Köpa ett stort jäkla hus till min mami. Och ge henne en stor summa pengar. Och säga till henne att aldrig jobba igen. Och sen göra samma sak med ystra. Sen skulle jag köra en roadtrip genom staterna med några utvalda personer.

Ditt motto här i livet?
Jag ÄR den större personen.

Vilket betyder?
Att jag aldrig låter någon, eller någon sätta sig på mig. Vill folk snacka skit om mig, go ahead. Jag är den större personen och sätter mig över allt sånt. Jag menar, bitch please, du är bara avis för att jag är bättre. Det är ditt problem inte mitt.

Okej sista frågan. Vad vill du bli när du blir stor?
Ähm.. Astronaut!

Haha bra där, ska vi runda av med fem snabba till?
Hit me!

Kräkas i tv eller äta sniglar?
Kräkas i tv.
Raka av allt hår eller färga det spygrönt?
Raka av allt hår.
Barn eller hund?
Hund.
Bungyjump eller fallskärmshopp?
ÅH!! Måste det handla om höjder? Fy!! Men ok, fallskärmshopp.
Gå naken på stan eller ta en drog?
Wäh. Gå naken på stan. Jag har inget att dölja. ;)

Jag ska aldrig i hela mitt liv spela jag har aldrig, våghals, hur fan visste du det eller ölspelet någonsin igen. Nej, aldrig, inte en chans. Andra kan spela och jag kan titta på, men jag tänker inte delta. End of story.


By the way så var det annars väldigt trevligt igår. Och jag blev uppraggad av en dvärg. Alltså ärligt. Han var typ ett huvud kortare än mig. Bitch, please.


I never promised you a ray of light
I never promised there'd be sunshine everyday
I give you everything I have, the good, the bad

Why do you put me on a pedestal
I'm so up high that I can't see the ground below
So help me down you've got it wrong
I don't belong there

One thing is clear
I wear a halo
I wear a halo when you look at me
But standing from here, you wouldn't say so
You wouldn't say so, if you were me

And I, I just wanna love you
Oh oh I, I just wanna love you


I always said that I would make mistakes
I'm only human, and that's my saving grace
I fall as hard as I try
So don't be blinded

See me as I really am, I have flaws and sometimes I even sin
So pull me from that pedestal
I don't belong there  


One thing is clear
I wear a halo
I wear a halo when you look at me
But standing from here, you wouldn't say so
You wouldn't say so, if you were me

And I, I just wanna love you
Oh oh I, I just wanna love you

Why you think that you know me
But In your eyes
I am something above you
It's only in your mind
Only in your mind

I wear,
I wear,
I wear a halo

One thing is clear
I wear a halo
I wear a halo when you look at me
But standing from here, you wouldn't say so
You wouldn't say so, if you were me
And I, I just wanna love you
Oh oh I, I just wanna love you



Jo. Varför folk började kalla mig för Tiny. Det mina vänner. Minns jag inte.



Men det var nog en rolig historia.

Det fanns en gång en prinsesskatt som hette Stella. Hon var bättre än alla andra.



Och när hon låg i mitt knä, satte hon klorna i mitt ben.

Okej inte så kul historia. Men ändå. Intressant historia ni inte hört förut. Sådär en lördagmorgon.



Hade jag lite tråkigt innan kim kom och plockade upp mig. Så vad gör Tiny? Klipper luggen och tar ett uppochner kort på sig sjäv. MEN TITTA MIN TATTOO!! Så fin. Även uppochner.♥

Idag vaknade jag kl 8. Av mig själv. Och jag somnade vid typ tre. Okej halv fyraish. Och jag är inte trött. Så vad gör man? Jo man försöker få tiden att gå.

Igår var jag på bio med bästa kim! Vi såg Hamilton och den var jättebra! Och vi var på bion i sickla där jag inte varit tidigare. Mkt mysig filmstad. Dock måste jag tyvärr medge att Stormare gör en bättre Hamilton men Persbrandt ligger inte långt efter. Båda har ju den där egenskapen att kunna spela såna riktiga badasses så att man storknar. Så med andra ord. Gå och se. Pronto. Dom visade en trailer i början som handlade om en hästfilm. Den ska jag inte under några omständigheter se, för jag kommer gråta ögonen ur mig. Jag är verkligen så fruktansvärt blödig när det kommer till djur. Och ja. Jag gråter varje gång dom skjuter Bambis mamma. Any ways. War horse. INTE SE.



Nope. Nej. Inte en chans.

Eller?


Mami typ 15 år


Jag typ 21 år.

Jag själv ser det inte, mer än hårfärgen då.. Kommentera gärna vad ni tycker! ♥

Jag tog mig en liten tripp längs minnenas televison (kolla på gamla bilder dvs) och satan i mig vad saker har förändrats. Lillebror är stor, syster har flyttat, knotte är stor, jag har bytt hårfärg.. Igen. Hittade ett gammalt kort på systers ex. Och förlåt mig syster, men jag är fruktansvärt glad att det inte är honom du har skaffat barn med. Förlåtförlåtförlåtförlåt. Men jag tyckte verkligen inte om honom som jag tycker om glenn eller tycker om bratten. Och du får hata vem av mina ex du vill. Men iaf. Minns det som igår, när vi alla bodde hemma hos mami. Och tiden efter ystra flyttat. Och första åren jag och andre var hemma. Och Amme. Världens bästa voffsing som jag fick turen att spendera sommaren med.















Åh herrejösses. Det finns så sjukt mkt mer kort. Men alla kan jag inte lägga in här. Ett till bara.



Titta på den tidigare bilden på knox och rob när dom leker med pinnen. Vad hände där liksom?

Typ en milijon samtidigt. Jag har knappt koll på alla saker som rusar genom mitt huvud varje dag. Det känns ibland som jag aldrig lyckas slutföra en tanke innan fyrahundratusen rusar igenom huvudet igen. Jag kämpar för att komma till en slutsats men tycks aldrig nå fram. Var det här rätt? Hur kommer det där att gå? Varför blev det så? Hur gick det där till? Äh. Fuck it. Eller?

Det känns som att jag skulle göra något idag, men som jag har glömt. Jag hatar när det händer. Men jag kan ju bara hoppas att jag kommer på det till slut. Idag ska jag iaf dammsuga och boka om tvättstugan, eftersom jag total dissade den igår. Och ta en långis med knotte nu när vädret tillåter. Funderar på att ta en hejherrejösses runda. Men vi får väl se vad bebisen säger om det.

För övrigt har det inte hänt så mkt. Som vanligt då med andra ord. Dagarna går så jävla trööööööögt när man är arbetslös. Och söka jobb är det tråkigtaste som finns. Word.

Näe. Poppa lite Danko Jones och klä på sig kanske.

Jag har dragit mig lite för att titta på hunddagis bloggen. Av många anledningar. Dels för att jag fortfarande är lite bitter och dels för att det skär rakt igenom hjärtat att se "mina" hundar med sin nya fröken. Wäh, det tar till och med emot att skriva. Men igår iaf så kände jag en sån stor saknad efter voffsingarna och tittade snabbt in på bloggen. Och möts av de sämsta nyheterna ever. Min älskade lilla papillon Bravo har gått bort. Han som överlevde en halvkilos tumör i magen och trots sin höga ålder alltid hängde med som en äkta trouper. Och satan i gatan, tårarna är nära när jag tänker på det. Lilla bravo. ♥

 



Jag kommer alltid att minnas dig, min vän.

Jag har ju tvättstugan nu på morgonen. Jag funderar starkt på att boka om och ta det en annan dag. Typ i helgen. Då kan jag ju dessutom få hjälp med tvätten. Okej, det är inte mkt men jag tycker faktiskt att tvättstugan är det TRÅKIGASTE som finns. Jag får typ ont i magen för jag tycker det är så tråkigt! Näe, jag ska fan boka om den. Jag vägrar tvätta idag.

Any ways. Har dessutom ett berg med disk att ta hand om. Och massa leksaker att plocka undan som knotte dragit fram. Och det måste dammsugas. Och våttorkas. Wäh. Housewife livet är verkligen inte för mig.

Bitter idag? Hm... Näe, man får väl sätta på en jävligt peppande playlist på spotify och komma igång lite! Här jävlar i mig ska det tok röjas!!

Jamenvisstserrööö!! Jag var ju på jobbgrejen igår. Kabaaaam - jobbar den 26. Och detta bestämdes efter vad? En kvart!! Alltså ibland blir jag bara så imponerad av hur snabbt saker kan gå. Men dock har jag ju ett par dagar att slå ihjäl innan dess. Okej ganska många. Men jag tänkte att jag skulle ge mig iväg någon dag och köpa mig en ny vinterjacka. Jag fullkomligt älskar min everest, men jag är så fullkomligt dödstrött på den! Och resåren i midjan har gått sönder så nu blåser det in under den också. Dvs jjjjjäääävligt kallt. Men det är inte så konstigt att den börjar ge upp.. Jag har ju ändå haft den i.. Kan det vara sju år? Satan i gatan det var inte illa. Nu känns det som jag gled bort från ämnet igen. Äh, WTF. Storylinen är ändå den att jag är så jävla kick ass ibland. Och ja. Jag tänker skryta om det.

Jag är väldigt, väldigt glad just nu. Så glad att jag börjar undra när saker ska börja gå åt fanders igen. Men iaf. Idag ska jag på jobbmöte. På onsdag ska jag fika med världens bästa Kim. På torsdag kommer favorit madde hem ifrån thailand (ÄNTLIGEN). På lördag ska jag dricka vin med kära helena (ÄNTLIGEN 2). Någon gång veckan efter det ska jag äta middag hos mami igen. Den 27 ska jag göra klart min tattuering. Samma helg ska vi fira bror (Martin). Och den 1:a går tåget till gbg. Så ja. Lyckorus. Livet kan vara ganska roligt ibland. Och just nu känns det som att inget can bring me down. WÄH!! PEPPAR,PEPPAR - TA I TRÄ!!


Kanske vore ngt för mig?


Känner mig jättestolt över mig själv! Jag har inte varit ute och festat på hela helgen! Den har inte direkt varit vit, men jag har inte druckit mer än typ två glas vin. Framgång om du frågar mig. Här håller man på att träna upp självdiciplinen, jajjemäään.

Men iaf. Roliga nyheter. Ska träffa en kille imorgon om ett jobb. Han har en festvåning och massa andra grejer på gång, så vi ska se om han har något spännande för mig att göra. Det är ändå ganska kul att han bara genom att ha träffat mig en gång är redo att ge mig ett jobb. Wäh, jag måste ge ett kick ass första intryck. Se nu jobbar jag upp lite självförtroende också. Damn i´m good. Fast ändå, OCD, peppar,peppar ta i trä!

Planen för denna lediga söndag? Nja, långis med knosse sen hitta på ngt. Andräj var ju ute och levde rövare igår och kom hem typ fyra. Och nej, jag som var duktig och inte festade på hela helgen, tänker inte sitta med en som var det hela dagen. Nej. Tack.

Som sagt. Kompis, det går bra nu.

..var så himla bra. Otursdag? My ass. Har typ inte trott på det sen lillebror föddes på fredag den 13:e. Och han vart ju nån jävla avart av söderströmska genom att vara värsta underbarnet.

Men iaf. Först träffade jag min älskade pälskling Livia (äntligen!!) och vi satte oss på café bolero med några av hennes arbetskollegor och snackade hål i öronen på varandra. Hur kommer det sig att det alltid blir så? Men iaf sen åkte jag iväg till medusa och mötte upp kim, andreas och några av deras vänner. Just a perfect friday night! Olycksdatum igår? Hmpf! Inte det minsta! Jag kan inte komma på något dåligt som hände igår. Nja okej, vädret hade väl kunnat vara bättre.

Och så kommer jag på mig själv med att tänka - Om det inte varit fredag den 13:e igår, hade jag fortfarande njutit lika mkt av sakerna som gick bra då? Nä, troligen inte. Fler "otursdagar" tack!! Eller vänta. Om det är ett olycksdatum, och jag har haft så mkt otur i allt den senaste tiden, kanske det blev tvärtom för min del? Wäh, okej nu svamlar jag. Nu ska jag sluta.



Lucky 13.. Eller???!!! *trumvirvel, tack*

Fredagen den 13, som inträffar en till tre gånger varje år, är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes och dog på långfredagen.

En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordenmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.

Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan lurade blinde Höder att skjuta sin egen bror Balder till döds med en mistelpil.

Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.

Triskaidekafobi (av grek. treiskaideka "tretton" och phobos "rädsla") är fobi för talet tretton och fobi för fredagen den 13 specifikt kallas "paraskavedekatriafobi" eller "paraskevidekatriafobi" av grekiskans paraskeví (Παρασκευή) ’fredag’, dekatreís (δεκατρείς) ’tretton’ och fobi (φοβία) ’rädsla’.

Källa: Wikipedia

Ibland. Ibland alltså. Skrika högt, slita hår, gallskrika, kasta porslin i väggen, fucking furious!! Skrik, panik och alldeles åt faaaaaan.


Anger management, någon?

Jupp! Efter igår mår jag sjukt mkt bättre. Min nya gadd är OMG, hej herrejösses och så in i helvete kick ass. Nöjdare kan ingen vara. Jag kan knappt sluta titta på den.. MMMMMMM, den är så fin!! Efter att jag suttit i stolen, så drog jag och Kim väg med Ozzie (min, bara min tattuerare) iväg in till söder och åt sushi och sen iväg till Stockholm Classics där Ozzie skulle lasra bort en gammal tattuering. WÄH, i tell you, aldrig i hela mitt liv att jag skulle vilja göra det.. Men jävlar i mig vad lärorikt och spännande det var att se! Ozzie är verkligen en riktig lifesaver på många sätt och det är en person som jag kommer värdera högt resten av mitt liv.

Men iaf. Tittar ner på min arm. Och känner bara WOW. WOOOOOW!

Äntligen!!!! Äntligen ska jag få sätta mig i stolen och färglägga mig själv igen! HURRRAAAAAA!! Sleeve, here i come!
Jag tror att när man slutar slåss för varandra, slutar man även på något sätt älska varandra. När man börjar ignorera det som händer, har man kommit på fel sida av vägen. När man slutar att varje dag uppskatta det man har, då är man inte längre på väg framåt. När man litar på att den som alltid varit där förevigt kommer vara där utan minsta ansträngning, har man tappat bort varandra.

Jag är rädd. Jag är så fruktansvärt livrädd, att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det enda jag vet är att det inte finns någon annan väg än framåt. Kanske förlorar jag allt på vägen, men det är en risk jag måste ta. Jag kan inte backa nu. För min egen och alla andras skull. Men mest för min egen. Jag har varit så himla rädd för förändring, att förlora det som var tryggt och säkert. Men nu när det inte finns kvar, måste jag växa i mig själv, börja lita på mig själv och förstå vad det är jag behöver och vad jag vill. Min bubbla har spräckts och nu står jag på kanten. Ska jag falla eller flyga? Det enda som står solklart är att det här är min chans. Jag måste ta den och se vart jag hamnar.

Tack för att du skyddat mig, i vått och torrt. Tack för att du funnits där och alltid tagit emot mig. Allt jag kan hoppas på är att du finns där, även om jag gör det här. Jag gör det för att jag älskar dig. Min soulie, min andra hälft. Jag vill inte såra dig mer. Jag vill inte bli sårad mer. Jag gör det för att jag älskar dig.

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down on your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down on your face
And I...

Tears stream down on your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down on your face
And I...

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Snurra min jord igen. Radion spelar vår sång. Stockholm ligger öde och världen håller andan. Vilken färg har själen? Snurra min jord igen. För allt vi drömde en gång. Allt som du gör blir till pärlor på min panna.


Vilken färg har själen, älskling?

Jag vet inte ens vad jag ska skriva.

Idag ska jag fika med världens finaste mami! Hihi har ju faktiskt inte träffat henne på typ hela året! Ruulig jag var nu. Janina smsade och väckte mig imorse, hon tyckte vi skulle sammanföra hundarna men jag vet att med min tidsdoptimism så skulle det bara barka åt helvete så vi bestämde att leka playdate med hundarna på måndag ist. Wäh. Mini corso träff here we come! Men iaf. Jag måste gå hemifrån om en timme och jag sitter fortfarande i min onepiece och leker med datan. Haha tidsoptimism är så himla underskattat.

Igår var iaf alla grabbarna här och spelade ps3 och levde rövare. Jag och knox var måttligt road publik. Då tackar man gud för iphone. Liten jäkla underapparat den där.

Meeeen om man kanske ska hoppa in i duschen då, så jag slipper komma försent. Skulle vara bra att börja året i tid.






Ja men då var det fan dags igen. Den 11:e klockan 11:00 sa jag sätta nålen i huden igen och färglägga lite mer av mig själv. Och ja mina kära vänner det blev en ara. STUUUR pippifågel som kommer kosta Tiny massa pengar. Men helt klart värt det. Så in i berget. WIIIII kliar i fingrarna nu! Kick ass. Så. Jävla. Kick. ASS!




Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Klippt en riktig lugg. Ni som sett den vet. Bästa lugg som jag hatar med jämna mellanrum.

Har du några nyårslöften?
Bestående löftet är att sluta röka innan årets slut. Vilket brukar gå bra, men jag brukar hinna börja igen innan årets slut också.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Många. Men det bästa var Ystra.

Vilka länder besökte du?
Grekland. Räknas Jämtland och västra götaland?

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
19 februari. 17 juni. 20 juni. 11 augusti. 24 december & 28,29,30,31 december!

Vad var din största framgång 2011?
Sluta på CRT!!

Största misstaget?
Mja. Litade på en viss person som jag inte skulle gjort.

Bästa köpet?
IPÅNI! Och min tiger tattuering. MMMMMM!! 

Vad spenderade du mest pengar på?
 Åh vad tråkigt. Knox, kläder, skor och ALCOHOL. Vilken tragedi.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ankomsten av det finaste systerbarn man kan önska sig.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
 Last call for alcohol- hardcore superstar. Jar of hearts- Christina Perri (tillhörande min och Jonnes kaotiska vals i martins allt för lilla vardagsrum) Heavy in your arms - Florence + machine (♥) och såklart den bästa låten som någonsin skrivits Danko jones - Had enough! Eh. Stavas det så? What eva.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Så mkt gladare, så mkt ledsnare. Så mkt KAOS.

Vad önskar du att du gjort mer?
Gaddat mig mer. Så M.Y.C.K.E.T mer.

Favoritprogram på TV?
Supernatural, vampire daieris och the one and only Grey´s.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Festade som ett djur, fikade med släkt och vänner och klappade på Cattas bebismage.

Bästa födelsedagspresenten?
Valnötsvalen!!

Hur skulle du beskriva din stil år 2011? 
Bakis chick. Wäh. Inte dricka så mkt 2012.

Den bästa nya personen du träffade?
Stellifrelli och Kim Karlssons Mormor. Henne ska jag stjäla med mig i väskan nästa gång vi ses.

Så. Det var min nyårskrönika. Tack kära GBG-Malin för underlaget. Inte första gången jag copycattar dig. Du får skicka en räkning. Gott nytt 2012 alla kära!!



Nu hoppas vi bara att 2012 blir bättre!

I Östersund är det urskog på andra sidan mcdriven. Och man ser minst en spark om dagen. Och de saltar inte vägarna så det finns ingen rost på bilarna. Alla är trevliga och snälla och det finns älgar i skogen. Och björnar som springer på alla fyra över vägen. Det finns skoter spår överallt och det är jättekul att åka. Och nästa gång jag åker upp har jag lovat mig själv att våga köra. Förutsatt att det finns snö då. Vilket det inte var brist på för tillfället. Och i Östersund så åker man inte till saker, man far. Hihi rolig ord. Bättre uppdatering kommer imorgon, just nu kallar naturen på min hund. Pusselipuss.