..vet inte att kartongerna är roligare än själva leksakerna. ALLTID.

Ja, jag såg den senaste igår. Fy jag tycker dom är så bra att jag inte tycker om dom. Och jag hatar att det är flera delar så jag vet att jag måste se resten också. Dumma!

Men idag då? Fullspäckad dag. Så med andra ord har jag inte tid att sitta här och blogga. Hua.

Jag har precis tömt min väska på skräp. Och mynt. Slutsumma? Ungefär en miljon tuggummi/halstablett/dextrosol papper och 58 kr i små mynt. Gud vad jag önskar att det hade varit tvärtom.

..it's your birthday! We're gonna party like it's your birthday, we're gonna zip bacardi like it's your birthday osv. Ni vet ju hur låten går ;) jaa men födelsedag alltså. Jag har haft tråkigt. Bilden talar för sig själv.

Nää, jag menar ju såklart, ja, må du leva! Grattis bästa ystra som fyller år idag! l♥you!

 

Ystradagen har anlänt! Yääääääy!! Som jag har väntat på denna dagen! Ja fast alltså hon kommer till STHLM idag, och hon fyller år imorgon. Sen fyller jag. H.U.A. Låt oss inte prata om det. plz.

Igår iaf var jag superduktig och packade hela dagen tills dess att jag började vimsa av trötthet. Då insåg jag att jag skulle sluta. Knotte har varit med och packat hela tiden och dregglat på precis allt jag ska ha med mig. På tal om min lilla hjärtevän, så ska jag gå och väcka honom snart så vi kommer ut på en redig promenad innan jag ska iväg och möta mami. Lilla tröttmössan liksom ♥

Och så var det ju det här med väskorna..

Misstanke om att två kartonger behövs är överhängande..

Ja, jag vet, jag skulle packat igår, men det blev inte så helt enkelt. Men idag är det ändå skitväder och imorgon kommer Ystra, så idag ska jag packa.

Annars då? Erik kom förbi och lämnade ett avsnitt vardera av VD och SN. Såg klart båda igår. Kanske det var därför packningen inte blev av? Haha nää, jag skulle packat jag blev bara övertalad av min tidsoptimism att jag hinner. Det är ju hela 8 dagar kvar!



..Flyttkartongerna! Jajjemän, nu blire inge mera tjafs, nu SKA jag packa. Jag måste ju lägga på ett kol om jag ska hinna innan onsdag, för sen blir det knivigt. Ystra kommer ju vara i stada, och då vill jag ju inte vara hemma och packa utan leka med henne och frallan.

Annars då? It´s birthday week! Ystra, jag och kiwi blir alla ett år äldre denna vecka. Hur det känns? Jo, som vanligt. Fast lite åldersnojja, men det glömmer vi.

Jo! Tack bästa kim att du kom med flyttkartongerna, vart lite tagen på sängen så jag jag tror att jag glömde säga tack.. Eller gjorde jag det? Äh, i vilket fall som helst, tack!

Och idag ska jag återigen fika med mami! ♥ Hon och robban kommer hit och fikar. Mest för att träffa hunden dock. Han är populär den där lilla rackaren.

Well, nu är det bara tio dagar kvar och jag packade inte alls igår. Jag vet ju liksom inte vart jag ska börja heller.

Det löser sig.

Två dagar tills jag ska stå på centralstation och möta ystra med ballonger och banderoll. Mja inte riktigt, men det vore rätt kul. Bellastella skulle ÄLSKA ballongen. Vackra barn.

Jaha. Jag kan inte fokusera på skrivandet just nu. Inte för att jag tänkte skriva nån roman eller så, men jag har tankarna på helt andra saker. Och då, mina vänner, är det INTE lätt att skriva något alls!

 

KiSsEs ♥

Jag tänkte att jag skulle börja packa idag. Jag flyttar ju faktiskt om 11 dagar. Men jag kom på att Cina har mina flyttkartonger vilket gör det hela lite svårt. Men jag måste packa innan onsdag, för då kommer syster och jag vill leka med henne när vi äntligen ses. Fast om sanningen ska fram, vet jag inte vart jag ska börja heller. Vad behöver man minst? Vinterjackan typ. Men måste jag packa ner den då, jag kommer ju inte behöva den dirre? Det känns ju lättare att ta den sen. Och sen har jag ju också sagt att jag måste ha en ny vinterjacka, så om jag ändå ska köpa en ny, behöver jag ju inte packa ner den gamla och släpa med den upp. Fast om jag börjar med att packa ner mina skor? Fast det är ju inte heller bra, för vi ska ju ut och fira min och ystras födelsedag och då kan jag ju vilja ha fina skor. Då blir det ju jobbigt att leta upp ett matchande par i en kartong.

Wow. Jag kommer aldrig bli klar.
Att vara stark är inte att aldrig falla. Att alltid veta, eller att alltid kunna. Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att alltid hoppa högst eller vilja mest. Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att alltid komma längst eller alltid lyckas. Att vara stark är att leva livet, precis som det är, att gå igenom svåra perioder och kunna acceptera det. Att falla till botten och slå sig hårt - men alltid komma upp igen.
Idag på promenaden tränade jag lite barntolerans med Knox, eftersom han som de flesta vet inte är ett stort fan av barn. Så vi gick genom slottsparken där det lekte typ en miljon barn. Super bra träning med andra ord. Men när man håller på att träna sin hund så kan man ju inte undvika att höra en del kommentarer från barnen. Och jag höll på att kissa ner mig av skratt.

Anonym pojke typ 6 år nr 1 - Kolla den där hunden! Den kan DÖÖÖÖÖDA folk!

Anonym pojke typ 6 år nr 2 - Ah!! Och den kan hoppa så högt att det ser ut som om den flyyyyger!!

Anonym pojke typ 6 år nr 3 - Och den kan säkert skälla jätte högt! Typ "VOOOOFF"!

Anonym flicka typ 8 år nr 1 - Titta! Där är en sån där sanktbernadshund!

Anonym flicka typ 8 år nr 2 - Nej, det är det ju inte! Det är ju en såndär amstaff!

Alltså. LMAO.
Känns som om jag borde uppdatera, men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva.


Days like this I want to drive away
Pack my bags and watch your shadow fade
'Cause you chewed me up and spit me out
Like I was poison in your mouth
You took my light, you drained me down
That was then and this is now
Now look at me

This is the part of me that you're never gonna ever take away from me, no!
This is the part of me that you're never gonna ever take away from me, no!
Throw your sticks and stones
Throw your bombs and your blows
But you're not gonna break my soul
This is the part of me that you're never gonna ever take away from me, no!

I just wanna throw my phone away
Find out who is really there for me
'Cause you ripped me off, your love was cheap
Was always tearing at the seams
I fell deep and you let me drown
But that was then and this is now
Now look at me

This is the part of me that you're never gonna ever take away from me, no!
This is the part of me that you're never gonna ever take away from me, no!
Throw your sticks and stones

Throw your bombs and your blows
But you're not gonna break my soul
This is the part of me that you're never gonna ever take away from me, no!

Now look at me, I'm sparkling
A firework, a dancing flame
You won't ever put me out again
I'm glowing
So you can keep the diamond ring
It don't mean nothing anyway
In fact you can keep everything
Except for me

This is the part of me that you're never gonna ever take away from me, no!
This is the part of me that you're never gonna ever take away from me, no!
Throw your sticks and stones
Throw your bombs and your blows
But you're not gonna break my soul
This is the part of me that you're never gonna ever take away from me, no

This is the part of me, no!
This is the part of me, no!
Throw your sticks and stones
Throw your bombs and your blows
But you're not gonna break my soul
This is the part of me that you're never gonna ever take away from me, no!









People = SHIT








PUNKT.

Ärligt. Mellanmjölk och skogaholmslimpa. Det, mina vänner, är barndomsminnen!

♥Mjaa, hade liiiiite svårt att sova igår! Dels för att grannen som sagt grät hysteriskt och dels för att jag låg och funderade på varför hon grät så hysteriskt. Och nej, det var inte en film eller dylikt, för jävlar i mig vilken konstig film de måste tittat på då. Kul film med en galet gråtande tjej som håller på i typ 45 minuter.

Men i vilket fall som helst! Följde med Kim till arlanda igår och hämtade upp Andreas och Jakob som precis kom hem ifrån thailand. Grabbarna hade det minsta bagaget ever, och var nog något slitna. Haha, det var så att man själv kände sig otroligt fräsch och hälsosam!! Men dom har nog haft det kul.

Jag kommer veta att hysteriskt gråtande granne ljuger om hon svarar "jo det är bara bra" om jag frågar hur läget är. Avii!

Grannen gråter hysteriskt. Så det hörs. (avii, annars hade jag väl inte sagt det.. Dum Tiny!) Men iaf. Det känns askonstigt. Kul samtal om man stöter på henne i trapphuset de kommande dagarna. Typ "hur är läget?" eller "allt bra?" känns inte som lägliga frågor, för jag kommer ju veta att hon ljuger. Åh. Awkward.

Eller stockholm. Eller sverige. As u wish.

Well, igår träffade jag och kim min bästa lilla kiwi! Och gud i himelen det var länge sen vi sågs! (jag och kiwi, kim och kiwi hade aldrig träffats, reds anm) Vi var på Studion i kulurhuset och drack ö och lyssnade på när Kiwis kompis filips kompis spelade. Oj vilken konstig mening! Men budskapet kanske framgår ändå? Jaja, anyways! Kiwi och jag lyckades trots våran särmatte historia räkna ut att vi nu varit bästa vänner i 16 år. Och flera år till kommer det såklart bli! Vi är typ BFF´s. Haha nerd alert! Vi har även bokat en utgång nästa helg! Wäh, är taggad redan nu! Bästa kiwi ♥

Mjo! Var ju hemma hos mami igår och tog hand om min sjuka mor! Kan vara så att jag smittat henne lite grann. Oops, sorry mami, inte med flit! Men det var iaf supermys. Jag kommer sakna våra spontanfikor när jag bor i urskogen.

Men idag då? Jag känner mig galet sprallig. Ut och springa med hunden? Well, hell yeah! Dammsuga? Nä, det kan vänta.

 

Woohooo happy dayyyy!! Thank you, jesus! Praise the lord! Hallelulja!

Vad? 

Nope! Har lovat att inte sprida budskapet än!



Och nej, jag är INTE med barn.

Ballerina har kommit med en ny kaka. Och den finns tydligen i "original" och "choklad". En normal människa hade nog undrat vilken som var godast. Jag undrar ju bara hur något som precis kommit ut på marknaden kan vara original? För det känns ju som att för att något ska kunna kallas original, så måste det ha kommit först? Men nu lanseras ju båda samtidigt. Wäh. Jag måste sluta överanalysera.

Visste ni förresten att ordet överanalysera innehåller ordet anal? Hahahah. Trååååkig humor jag har idag.

Dagen till ära, blir det ett jävligt sant citat.

Jag trodde han ville komma upp i sängen och mysa. Han ville att jag skulle gå upp så han fick sängen för sig själv.

Jag fyller år snart!! Totalt meningslösa ålder 24. Jag hade ju lätt kunnat vara 23 ett år till, men tydligen kan man inte räkna så. Iaf!

1. Att syster och systerdotter kommer till stockholm.
2. Att svåger följer med.
3. Att jag får baka tårtorna till 50 årskalaset. (jag24+ystra26=vi50)


Punkt.

T- "du säger ALLTID emot mig!"

K- "nää!! Det gör jag inte alls!"

Skrattade så jag dog.

Kanoten fick en ny banan. För 30 minuter sen. Varsågod, din banansadist.

Igår blidde det promenad med mami, moster gjorde ngt annat.. Men det var iaf supermyyys och vi gick runt vinterviken i det superfina vårvädret! Sen gick vi till Wanye´s för obligatorisk fika. Efter det bar det iväg hem till Martin, och årets första grillning och ett par avsnitt av Supernatural. Jag led av sjuk matkoma och tittade med ett halvt getöga samtidigt som jag försökte hålla mig vaken.

Men det är inte bara gårdagens nyheter! Äntligen, äntligen, äntligen(!!!!!) är knotti bättre i benet, han haltar knappt alls i jämnförelse med tidigare! Så idag ska vi gå ut liiiite längre, typ en kvart tjugo min på sin höjd. Men ändååå! Eureka!


Även kallad söndag i vissa kulturer. Ilskan från igår natt har blåst över (Thank you, lord) och solen skiner och det är varmt ute. Intressant fakta nr 37.

Åt middag hemma hos mami igår, det var supermys och moster var där! Det var längesen jag träffade henne så det var sjukt roligt! Sen drog jag och kimsson hem till Mads och tittade på film. Drive och contagion. (Stavas det så? :s) Den ena var väldigt tyst och den andra kan få vem som helst att börja missbruka handsprit. Usch och fy.

Idag vankas det solpromenad med mami och moster! Blir det inte så, blir det kort promenad med en inte så jättehalt hund. Det går åt rätt håll nu! (peppar, peppar!!)

LuV <3

Att trycka på alla mina knappar samtidigt är inte att rekommendera. Det är ett big fat NO-NO. Lite i stil med "ingång sker på egen risk". Och ikväll mina kära vänner, var jag cirkus en halv mille sekund ifrån att explodera vulkanutbrott à Pompejistyle.


Nä, let's face it. Jag är på tok för snedtänt sur för att kunna få ihop ett vettigt inlägg. This is it. I give up.

Åh det är vår! Jag öppnar balkongdörren och låter den stå öppen så våren får genomsyra lägenheten. Plötsligt känner jag att jag har något i håret. WTF. Får tag i den främmande objektet och inser att det är en nyckelpiga. Aahh det är verkligen vår på riktigt tänker jag och ler. Sen slås jag av insikten att jag håller i en äcklig avskyvärd och troligtvis giftig (den knallröda färgen att döma, reds anm) insekt. Mindre panik utbrister, kastar nyckelpigesatan på golvet och slår ihjäl den med en träsko.


Ridå.

Det är fredag gott folk! Watts app für todaj? Mja, min fina lilla misse är fortfarande halt, funderade på att ringa till vetten och boka tid. Men jag ska ge det någon dag till, och låta honom vila. Det enda som oroar mig är att han inte tycks bli bättre? Trots typ tre dagars intensiv vila..

Men iaf! Hade en riktig mysdag med Mads igår. Fyndade ett nytt skärp och en sjal, fast jag inte skulle. Men skärpet kostade 30 kr och sjalen 79. Så det var med andra ord okej. Och nästa lördag har vi bokat att se melodifestivalen och dricka vin. Måste ju passa på, det krävs ju lite mer planering sen liksom.

Nu ska jag ringa min mami! Hear you Later Blogigaters!

Men öh. Tack phone house.

Eller hur man än förkortar det. Well, kära bloggreaderz. Tiny is moving to Östersund. Ja. Precis. Jag ska flytta till Östersund. Den 28:e mars. Om 27 dagar om man inte räknar med idag. Om jag flyttar för att stanna? Nja, vi får väl se. Jag kanske blir lappsjuk eller mupp som bara lyssnar på "Stockholm i mitt hjärta" och vaggar i ett hörn. Mindre troligt, men man vet aldrig. Jag tycker i alla fall att det ska bli så jälva spännande.






 You cant wait for life.