Om du beställer mat hos mig och jag frågar om jag ska slå in maten eller om ni vill ha den direkt i handen är det inte en fråga om VAR ni hade tänkt äta den. 

Scenario:

Kund- en mezzaluna kyckling tack! 

Jag- absolut, ska jag slå in den eller vill du ha den i handen? 

Kund- ja asså jag ska bara till kontoret på andra sidan gatan. 

Jag-... så att i handen alltså? 

Kund- nej inslagen. 

Eller scenario: 

Kund- en big toast tack! 

Jag- vill du ha den inslagen eller direkt i handen? 

Kund- ja asså jag ska äta nu, på väg till jobbet. 

Jag-( slår inte in maten, räcker till kunden) varsågod! 

Kund- har du en påse att lägga den i? 

Assååååå. Säg att du vill ha den inslagen. Om du sen tänkte äta på jobbet, på vägen, på tunnelbanan eller på Fakking månen bryr jag mig inte om. Svara bara inslagen eller inte. Det är allt. 


Tog mig tid att platta håret idag. Har inte gjort det på tre dagar ( i knooooow helt stört!!) och vad händer när jag sitter där? Himlen öppnar sig. Såklart. FML. 

Lovar jag att sluta handla på barnavdelningen. Men tills dess tänker jag älska min nya batgirl tröja tills jag dör. 
Länge leve barnavdelningen! 
Sista gången jag öppnar den här butiken en lördag. Känns lite bitterljuvt. Sällskapet idag är en duva med missbildade fötter så jag har inte hjärta att kasta ut honom. Jag har döpt han till Leif och jag vill ta med honom hem. Han är faktiskt ganska söt. 

Annrs då? Mja. Har haft fyra betalande kunder so far. Känns jätte nödvändigt att stå här. Ja, fast Leif betalar inte. Han hjälper till att städa genom att äta smulor vid borden så det är okej. 

Asså jag har så tråkigt att jag dör. Dör. 

Man bah, jahopp. Betryggande. 
Fixade mig själv tre dagar ledigt. Hur skönt? Men idag ska jag iväg till lilla butiken igen och jobba. Inte så taggad. Men iaf. Var på Ikea med min blivande igår. Det var en upplevelse. Vi vill inte ha samma saker. Alls. Jag är ganska duktig på att kompromissa (typ han vill ha allt i svart, jag älskar vitt, men kan tänka mig andra färger också typ grått. Inte han dock.). Så att nu är jag rätt säker på att jag kommer behöva ett par år av intensiv terapi. Det var som att prata med en vägg. Men lite fick vi med oss. Typ tvättkorg (ÄNTLIGEN!), ett vinställ och en ny burk till pasta. Och det tog bara två timmar. Great. 

Annars gjorde jag inte så mycket mer roligt under mina lediga dagar, fikade hos mami och gick ut och firade Denise. Vilket iof var en sjukt kul kväll. 

Jahopp. Kommer bli kul att se vilken röra man kommer tillbaka till nu när man varit borta i tre dagar. Hua. Hur ska det gå för min stackars butik när jag inte är där längre? Men fakk that. Två veckor kvar. Nu kör vi! 
Äntligen. Äntligen ledig. Det räknas faktiskt från och med nu för klockan är över tolv och då är det inte fredag längre utan lördag och då är jag ledig. 

Och jag kan inte sova. Hurtade ju upp mig kl halv fem imorse men kan inte sova nu. Kewl. 

Fick äntligen färga håret idag förresten! Oh the relief. Nu känner man sig ju som en person som har koll på läget igen. Haha skoja. Jag har ingen koll. Men mitt hår är fint igen. Så tack mami för att jag fick våldgästa ditt badrum och stänka ner din nykaklade vägg med svart hårfärg. Fast jag torkade bort det jag såg så du kan andas. 

Jahopp. Så sömnlös alltså. Hatar när det händer. Är väl för att det är för många tankar som snurrar runt i skallen. Suck. Men skit samma. Sova kan man väl göra när man är död. 
Idag stannade ben&jerrys bussen utanför jobbet. De delade ut gratis prover på ben&jerrysglassen (men daaaahhh, inte fan vare gb glass prover de delade ut iaf! Reds anm). En av de som jobbade på bussen kom in med glass till mig. Lycka. Nu ska jag äta glass till middag när mannen jobbar natt. För jag kan. 

Men jag ska jobba. Där av den fashionabla sminkningen tillsammans med mina o- fashionabla mjukiskläder. Yeep. Ghetto faboulus. 

Storstädade lägenheten. Gick från köket till vardagsrummet. Hittar ett nytt lager av byggdamm. FML. Aldrig, ALDRIG, mer svarta möbler. Jag städar och städar och leker Irma-städfirma åtta gånger om dagen för att göra om samma sak dagen efter. Blir lite lätt sur här va. Men va gör det när de vilda planerna ikväll är att traska iväg till duschen i pannrummet, där alla spindlar från hela Örby och resten av världen bosatt sig för den kommande vintern. 

Nä jag ska inte klaga. Med lite tur kan jag snart (typ vid jul, reds. anm.) duscha hemma i mitt sprillans nya badrum. Oh the day. Alla är inbjudna på hall och badrumsfest. Bara så ni vet. 


Idag är en sån där jobbig dag igen. När det är så där påtagligt att du inte är här. Idag är en sån där dag då jag inte kan tänka på annat, ingenting kan skingra tankarna och jag bara dör på insidan. Min älskade ängel, jag saknar dig så. 

Han har köpt en tandborste till mig. En rosa. Med fjärilar på. DET, mina vänner, det är kärlek. 
Jag älskar den. Jag vill aldrig ha nån annan tandborste i mitt liv. 
Idag ska det jobbas igen. Suprise. Kommer verkligen inte sakna mina sexdagars veckor när jag slutar på Seven. Idag kan nog bli ganska rolig för att för första gången sen jag började på Seven ska vi nu stå två i butiken. Så himla bra. Jag tror att kunderna kommer bli mer nöjda och vi kommer få extremt mycket gjort.

Och i onsdags skrev jag på kontraktet med bohem! YÄÄÄY! Jag kommer börja på 75% vilket passar mig utmärkt just nu, jag behöver verkligen vila lite för att få tillbaka lite driv. Och vila min axel som nu återigen har blivit inflammerad i muskeln. Aj. Men runt årsskiftet kommer jag att kliva upp till heltid, vilket jag mer än gärna gör och känner mig faktiskt väldigt hedrad att dom redan nu tror mycket på mig att de vill ge mig så mkt tid. Känns helt grymt! 

Men nu mina vänner ska jag reda ut mitt white girl afro. Kaisa trodde igår att jag skämtade när jag släppte ut det. Förstår ni att mitt hår är så vilt att hon faktiskt trodde det var ett skämt? Så kul är det med lockigt hår. 
Jag sa upp mig ifrån Seven igår. Jag kan inte fatta att jag gjorde det. Det gick så lätt. Det är helt stört. Jag är inte anställd på Seven längre. No more bitch ass kunder, no more "vill du ha mjölk i kaffet" no more psykos. Maj gadh. Det regnar som värsta monsunen ute, men jag är fan glad. Det känns bra nu. Framtidstron är tillbaka. Jag ska börja nytt jobb, få helt sprillans nytt badrum och jag ska få gifta mig med den bästa människan på jorden. Så man kan säga att kompis det går bra nu. 

På tal om Seven förresten så kastade jag ut en fullis som försökte snatta igår. Han var så full att han knappt kunde stå. Men det roligaste av allt är att han försökte bland annat sno tidningen modern psykologi. Alltså va? VA?! Det är ju fan hard core läsning för vem som helst, så jag undrar ju vad fan han skulle med den till? Jag hade lust att fråga men sket i det. Han mumlade något om att han glömt sitt kort på puben när jag undrade om han skulle betala för sig. Hatar fullisar. Men no more! YÄÄÄY! 
Ikea dag med mami. I love it. Älskar Ikea. Man hittar så mycket bra saker man inte visste man behövde. Typ som jordgubbs doftljus. Det luktar jordgubbe här hemma nu. Och så fyndade vi på ohlssons tyger. Köpte skiiiiit snygga gardiner och kuddöverdrag för 174 kr. Asså. Dör. 



Okej. Nu är sands hotell, sandhamns kapell, klockslag för vigsel och präst samt kantor bokat. Den 27/6-15 så blir jag fru Christina Svensson. Maj gadh. Alla dessa förberedelser gör mig lite som ett barn innan julafton, jag vill gifta mig nu. Nu, nu, nu! Alla som känner mig vet att jag inte är direkt välkänd för att vara särskilt snuttegull rosaskimrande tjejig, men jag tror jag har lyckats väcka liv i den delen av mig. Och det är inte så farligt faktiskt. Det är kul att upptäcka nya sidor hos sig själv. Men helt ärligt vet jag faktiskt inte hur jag ska kunna uttrycka min otroliga glädje över att få gifta mig med mannen med stort M. Nu kan jag ju erkänna den lite pinsamma grejen att när jag och Bob varit tillsammans i typ två veckor så döpte jag om honom på min mobil till Him ❤️. Hej, psyco girlfriend moment. Men jag  visste typ redan då att jag aldrig ville ha nån annan. Han är så perfekt. Han är så himla bäst. Och nu ska jag få gifta mig med honom. Eller ja. Om åtta månader får jag. 

Kan inte tiden gå lite snabbare? 
Alltså jag vet inte hur jag lyckas. Jag tycks typ älska att sätta mig själv i svåra sitsar. 

Jag lyckades kamma hem jobbet på bohem (highpuff inredningsbutik inne på Östermalm, reds. anm.) yäy me. Det är ju bra liksom iom att jag velat komma bort från Seven ganska länge nu. MEN. sekunderna efter jag fått jobbet kommer Kristian (highpuff chef inom Reitangruppen, reds. anm.) och berättar hur nöjda de är med mig och att han tycker jag har sån vilja och driv samt att jag är så skillad att jag egentligen kan gå hur långt som helst inom Reitan, han tror att jag utan tvivel kan bli köpman själv. Som om det inte var illa nog, kommer Mats efter det och berättar hur glad han är att jag finns där och hur långt han tror vi kan gå om vi bara hjälps åt. 

MEN VA?! 

så att. Hur ska jag göra nu? Byta till nått helt nytt vilket jag velat göra sen typ forever, eller stanna på det gamla där stora ändringar till det bättre sker? 
Nu vet jag att jag redan har varit inne på det här spåret, men jag tror inte ni förstår hur många gånger det här händer mig på en dag. 

Scenario:

Kund- hej, har ni nässpray? 

Jag- nej tyvärr dom är slut. 

Kund- har ni ingen alls? 

Jag- nej, alla är tyvärr slut. 

Kund- så du menar att ni inte har någon alls? 

Jag- ja, det är precis det jag menar. 

Kund- så det finns ingen på lagret eller nån annanstans? 

Jag- eh. Alltså nej, för det är slut. 

Kund- helt slut? 

Jag- (suckar världens största suck inombords) ja. Helt. Heeeeelt. Slut. 

Kund- kan du gå in och kolla åtminstonde? 

Sensmoralen? Säger vi att varan är slut, innebär det att den är helt slut, finns inte, har ingen på lagret, finns inga hemliga gömmor - VI HAR INGEN! Det kan väl inte vara så svårt att förstå?