Japp. Ett år äldre. Visare? Ja för fan. 


I sedvanlig ordning var min födelsedag ett icke organiserat kaos, med sjuka känslomässiga bergochdalbanor av glädje, sorg och allt där emellan. Men nu har vi gjort det! Och vet ni vad? Jag överlevde. 

Bildbevis: 

Gadd dag igår! Jag är sjukt mörbultad, kommer aldrig tattuera armbågen igen, men så otroligt, otroligt lycklig. Kunde inte ha en bättre början på födelsedags veckan. 

Asssåååå. Ni vet dom där nätterna när man är så trött att man bara vill sova, men man ändå inte kan somna? När man liksom vrider och vänder på sig, somnar till och vaknar igen kollar klockan och bah jaha, det har gått en halvtimme sen jag kollade sist. Och man typ blir lite stressad och bah somnar jag nu får jag sova i fem timmar, somnar jag nu får jag sova i fyra timmar osv. 


Inatt var en sån natt. Sen hjälpte det ju kanske inte att vår fyrfota inneboende hade rally, kräktes i vardagsrummet, ville ligga på mig, ville inte ligga på mig, sprang över mitt ansikte, lekte med min laddare och försökte riva sönder omslaget på boken jag fick i julklapp. Blev sjukt lack på han till sist och knuffade ner honom från sängbordet men fick så jävla dåligt samvete att jag var tvungen att hämta honom i vardagsrummet igen. Bad choice. Kissen var nog också sjukt lack, och leken med mobilladdaren och sönderklösandet av bokomslaget var igång igen. Och sen ringde larmet. Man bah jaha. Sova kan jag göra en annan natt. 

Nog om den sömnlösa natten, nu ska vi försöka dölja nattens vakenhet med typ ett ton smink så vi ser (förhoppningsvis) pigga och fräscha ut på jobbet. 


Helg nr fem i jobbets anda. Är lite trött. Är lite otaggad. Men jag vet att det kommer försvinna när jag väl kommer dit. Helt sjuuukt att det kan vara sån skillnad på jobb och jobb. Fyra månader på Arlanda kändes som fyra år, men snart tre månader på humlegårdsgatan känns som två veckor. Tiden flyger när man har roligt. 


Och på tal om roligt! Malin som jag jobbar med gick på gymnasiet tillsammans med Martin (ni vet den förlorade sälen, min hatkärleksbror i lägenheten brevid) och alla hennes tattueringar är gjorda av Ozzie, han som gjorde min ara och min tiger. Hur liten värld? Så nu har vi bokat att vi ska åka till Borlänge där Ozzie numera bor och hälsa på. Livet kan ta så konstiga vändningar. 

Men nu, påklädning och tandborstning. Och en snygg selfie. 

Ja. Det har ju varit bloggtystnad här ett tag, och det är mycket som hänt den senaste tiden. Jag har haft sååå mycket i huvudet att jag fått den värsta skrivkrampen EVER. Men jag kände endå att jag måste dela med mig lite nu när jag någorlunda kommit tillbaka på benen. 


Okej. Så jag jobbade på Arlanda. Arlanda som jag mer eller mindre blev lovad en tjänst som butikschef och livet såg jävligt ljust ut för en stund. Men livet ville väl annorlunda och det blev inte så. Anledningarna är så många och det hände så mkt skit att jag skulle kunna skriva en bok om allt men jag tänker faktiskt lämna det så för tillfället. Kanske kommer det ett inlägg längre fram om det, kanske inte. Men jag slutade iaf sista januari på Arlanda och började på 7-eleven inne på humlegårdsgatan ist. Vilket är bra, jag trivs bra där och jag jobbar med en gäng fantastiska människor. 

Dock så sitter jag nu lite i en för tidig 30-års kris, jag trodde liksom att mitt liv skulle se heeeelt annorlunda ut nu, så sista tiden under min bloggtystnad så har jag helt enkelt bara försökt komma på vad jag ska göra med mitt liv. Så förlåt för sämst bloggning, men jag har inte riktigt varit mig själv på senaste. Jag har bra dagar och jag har dåliga dagar, men de bra dagarna blir fler och fler. 

Så! Om ca två veckor blir jag 29. Huuuuaaaa feeeett gammal. 

Och! Vi är kattvakter igen till lille movitz. Hade glömt hur mysigt det är att bo med katt, och jag hade nog förträngt hur mycket kattsand sprider sig. Det är överallt. ÖVERALLT. What the f*ck?! 

Även! Jag börjde pilla bort lös tapet i vardagsrummet. BAD CHOICE. Nu måste jag ta tag i spackla och måla där inne. Men jag vill ha en ny soffa. Och en ny matta. Och jag vill ha nya kuddar. Och slänga den där skit fotöljen. Det kommer. 

Det var en liten recap på de senaste månaderna, jag hoppas min skrivkramp släpper lite nu, men jag lovar inget. Bjuder dock på en liten kattbild för att ljusa upp er dag. Alla älskar kattbilder. Asså så jävla SÖT!