Jupp. Ska jobba för första gången idag på över en vecka och känner mig så himla opepp. Morgonen börjar med ett näsblod som vägrar gå över, myggbett som kliar till förbannelse ( som jag lovat mig själv att inte klia på, eftersom några sitter på mina tattos och jag vill inte förstöra dom genom att få ärr och de läker snabbare om man inte kliar) plus att jag har en dag full med måsten. Måste ringa dom, måste ta emot fastighetsvärden, måste göra lunch, måste hitta något att äta till frukost, måste handla.. And so on. SNARK. Men det är väl nu man säger - back to reality? Well, reality is a bitch.
I natt har jag sovit i min egen säng. Jag har ätit mat jag lagat själv. Gått ut med hunden och haft långbyxor och jacka. Legat i min egen soffa och kollat på tv och sett program jag faktiskt förstår. Jag är hemma. Och det är så jävla skönt. Fast jag är numera helt uppöveröronenförälskad i grekland. Jag har ätit som en häst, njutit av solen, nästan badat i havet och fått 300 myggbett. Vi har haft det så jäkla bra. Jag har tillochmed införskaffat mig på en normal hudfärg. Alla andra blev superbruna av att ligga vid polen och pressa, men jag blev.. supermegalightljusbrun? Haha så jävla konstigt. Jag är den enda som det inte syns på att jag varit utomlands. Bild kommer senare. Just nu ska jag njuta av mitt hemmabryggda nordqvist kaffe. Yamas! (=skål på grekiska, mjoo tiny är kick ass och har lärt sig grekiska också!)



OBS! JAG har tagit denna bild. Med en mobilkamera. Hur grym är inte jag på en skala?

Fyra timmar kvar sen hämtas vi av svärfar och svärmor. Har en liten sorgtagg i mitt hjärta som vägrar släppa taget. Min älskade bästa underbara finaste vovve, hur ska detta gå? Han ligger för övrigt och snarkar i soffan, är helt slut efter att ha dregglat på precis allt vi ska ha med oss. Vill bara passa på att säga übermkt tack till världens bästa godistant som ska ta hand om min ögonsten medan jag är borta. Jag vet att han kommer bli behandlad som den prins han är.

Men any ways. När vi väl kommer dit ska jag försöka njuta så mkt som möjligt och tänka på alla er som är här hemma i svea rike.

Och söstra mi. Jag tycker defenitivt att Irma-stina är ett av de finaste namnen ever. Fast jag råkar ju även tycka att Sonja är ett fint namn, trots att minnena inte är lika fina därifrån. Men vad du än väljer så kommer du välja det finaste namnet ever. See you @ Iron maiden den 1/7! (i hope)
Sista dagen här hemma i sverige då.. Känns så himla konstigt. Har nog inte insett att jag ska åka iväg än. Och nej, jag har inte kommit över min dödsångestpanik över att lämna Knoxen. Jag har insett nu att det är kört. Det kommer aldrig bli okej att lämna ifrån mig honom. Never ever. Fast jag vet att han kommer ha det jättebra med godistanten, och dom kommer ha über mysigt. Jag ska försöka ta det lungt och njuta på Kreta. Och ringa janina varje morgon bara för att se om knoxen är ok. Haha, du kommer hata mig efter två dagar, godistanten!

Näe, dags för sista duschen hemma.
I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me
Jupp. Känner mig så jävla splittrad. Kluven. Jag vet inte varför. Nu har jag äntligen gjort det där som jag tjatat om i ett års tid. Men varför känner jag mig inte 20 kg lättare och überlycklig? Är det för att vi åker till Kreta på söndag och jag fortfarande har massa saker att göra? Är det för att jag har dödspanik över att lämna bort min älskade hund i en vecka? Eller är det för att jag har problem med mitt kontrollbehov och just nu känner att jag inte har kontroll över något alls?

Any ways. Måste iaf göra mig i ordning för att gå iväg och jobba. You will find me in the high valley. Oh yes, 9,5 timmars jobb utan rast. Det kommer jag inte sakna alls, i tell you.

Sista dagarna innan kreta, och jag jobbar. SNARK. Känns som att en ledig dag till hade suttit alldeles utmärkt. Meeen så blev det ju inte. Så iaf. Jobb 10-19 i haninge idag. Sen hem och städa. Måste ju bli fint till det att godistanten ska bo här. :)

Måste iaf göra det där som jag inte vill idag. Jag ska säga upp mig. För jag har fått ett nytt jobb. På hunddagis. Måste säga att det är en väldigt bitterljuv känsla. Det kommer vara asjobbigt att säga upp sig och berätta för att kollegor, men samtidigt kommer det bli så jävla kul att börja om, börja på nytt med något som jag faktiskt älskar att göra. Och det blev dessutom tal om ifall jag skulle gå någon instruktörsutbildning. I mean OH MY GOD. Det vore ju bara en äkta dream come true.

Hihi ja, sen får vi väl se hur "filosofen" klarar av att byta jobb med sin mami och sen dela henne med 33 andra hundar. Mycket spännande...



-"BACK OF BITCHES, DET ÄR MIN MATTE!"



När vi hämtade Knoxen sa kennelmamma sussie att de brukade kalla Knoxen för filosofen. När de andra valparna sprang runt och lekte och levde rövare satt Knox ofta för sig själv och tittade på. Eller in i väggen. Det är något som lever kvar hos min lilla ögonsten. Varje gång jag hittar honom så här undrar jag vad han tänker på. Så till alla er som säger att en hund bara är en hund. Ni har inte träffat Knox. Filosofen.

Ja absolut. Idag och imorgon är de sista dagarna jag är ledig innan kreta, och nu börjar nerverna komma. Har ju som alltid galet mkt att göra när jag är ledig, men just nu är det lite obsent. Nej jag skojar inte. Stackars lilla snusmumriken bara tittade på mig när jag raceade upp imorse för att inse cirkus två minuter senare att jag inte behövde stressa. Klockan var ju fan bara åtta. Så nu andas vi lite och går igenom exakt hur jag ska hinna med allt.

Skulle ju göra mitt hemliga grejs idag också, men det blev uppskjutet till imorgon. Och ja, jag blev lite deppig. Nu måste jag ju planera om allt. Men ändå. Håller alla tummar, tår och allt annat att det går vägen imorgon ist.

Sen är det ju bara så himla typiskt mig att bli sjuk när något roligt händer. Igår och idag vaknade jag utan röst. Och sjukkänsla i kroppen. MEEEN det har jag inte tid med så en alvedon och låtsas som det regnar är precis vad jag tänker göra. Fast det är sol. På min lediga dag. Som jag inte hinner njuta av. Det får helt enkelt bli på Kreta. OMG. Jag. Längtar.
Jobbhelgen över. Nu är det jobbmåndag som ska klaras av. Visserligen en kort jäkligt skön dag - 10-18 men ändå. Orka. Nu börjar ju paniken smyga sig på över att vi åker på söndag. Ja eller panik och panik, semester nerverna kan vi väl kalla det ist. Fick reda på lite mer om resan igår då vi var över hos svåger och svägerska och firade svägerska som fyllde 25 (Mega grattis igen!). Vi har tydligen vattenland på hotellet. Frukost och lunch eller middag ingår. Vi bor tydligen as nära både staden och havet. Och vi alla fem ska dela hotellrum. DET mina vänner kallar jag lyx. AAHH bitterljuv längtan. Och nej, jag har inte kommit över min ångest över att lämna knoxen. Men på tal om min bebis...



Haha, jag vill bara fråga, hur populära är era hundar? Inte såhär eller hur? (Visserligen tror jag inte att att det vet vem Knox är, men önsketänkade är ju aldrig fel. ;)) Min bästa vovvis har ju dessutom fått två drinkar uppkallade efter sig. Kenokie och United Knox. Och dom är goda. På grund av namnet.

Syster. Jag älskar dig. Jag saknar dig. Kom hem.

Ja nu är det inte mer än precis en vecka kvar tills vi åker. Vid den här tiden nästa söndag sitter jag på ett plan över europa. Känns så himla overkligt. Och jag har sån jävla ångest över att lämna Knox. Men jaja jag vet han kommer ha det jättebra med Godistanten och bli fet som en boll, han behöver semester från sin mami också. Men varför känns det så ruttet då?

Any ways. Eurovision igår med Janina (godistanten) och Ulllis. Vi hade det riktigt trevligt, åt middag bestående av grillad kyckling, potatissallad, vanlig sallad och vitlöksbröd, delade på några cider och allmänt bara hängde. Mkt bra kväll, gott folk. MKT bra kväll. Och Knoxen betedde sig som den prins han är och visade alla sina leksaker för Ullis. Dock mest den där j*vla bananen i hopp om att Ullis skulle kasta den. I Knoxens värld finns i stort sett bara bananen och hans mami. Då är hans lycka komplett. Haha man kanske skulle lära sig lite av sin hund.



Banana!

Neeeeej det vill jag verkligen inte påstå! Gårdagen flöt på hur smärtfritt som helst, blev faktiskt en riktigt bra dag till och med. Haha fast frågan är om jag vågar säga det högt, för vem vet det kanske kommer och biter mig i röven idag.. =P Meen any ways, för att komma tillbaka till ruta ett - träffade på en super gammal kompis när jag var på väg till pendeln igår. Vem? Jo min gamla konfaledare Peder! Alltså vi hängde typ jääämt förut. Fikade i timmar, tog promender på söder, hängde i kyrkan ( haha det trodde ni inte om Mordsíth Tiny, eller hur? ;)) men sen kom typ den där lilla saken kallad livet emellan och vi tappade kontakten. Och på tal om att tappa saker så hade peder tappat typ 30 kg. Kände knappt igen honom. Men det var ändå så jääävla kul att ses igen, han har ju fortfarande kvar sitt hjärta av guld och gav mig skjuts hem =D Bästa Peder. Kom på hur mkt jag saknat honom. Hoppas nu bara att vi får upp kontakten igen.

Näe nu har jag nästan lite bråttom. Det är ju trots allt jobblördag. SUCK. Fast det känns rätt ok, eftersom gårdagen var så himla kick ass.
OMG. OH MY DEAR LORD IN HEAVEN. Jag är frälst, i tell you. En mer jordnära, äkta männsika tror jag inte att det finns här i världen. Föredraget igår var bland det bästa ever. Jag vet liksom inte ens hur jag ska beskriva det. Tre timmar av extas är nog mest korrekt. Nu är ju min största dröm att få se honom jobba in real life. Att bara få tömma hans huvud på all den kunskap han sitter på. Jävlar jag tror nog aldrig att jag har varit så taggad någonsin på att få lära mig. Haha helt ärligt - det trodde jag aldrig. Men let´s face it. Jag är fast. Så för att summera det hela, TACK BÄSTA MALIN OCH MICHEL FÖR DEN BÄSTA PRESENTEN EVER!





Om ni undrar vem weirdot i masken är så är det hans son. Bilden är tagen under våran VIP session efter föredraget.

Oh yes hovet here i come! Idag är det dags för föredraget av självaste Cesar Millan. Jag är så himla glad att jag snart spricker. Bokstavligen. Ska ju tyvärr bara försöka koncentrera mig på att jobba i cirkus sex timmar först. Har ingen aning om vad jag ska fråga honom.. Känns ju som att jag kommer få galen tunghäfta. Hihi men jag bryr mig inte! Jag ska få se Cesar Millan! Kan ni fatta? Det kan inte jag.

Åhh när jag vaknade imorse hade jag ingen aning om exakt hur bra den här dagen skulle bli! Solen skiner, det är redan ca 15 grader i skuggan på balkongen fast klockan bara är åtta och så fick jag ju ett tvättäkta glädjebesked när jag slog på datan. Vad tänker jag inte säga än- i dont want to jinx it. Men blir det så så kommer nog alla i världen få veta hur jäkla bra jag kommer att må!

Men iaf. Igår var en riktig slappdag som jag spenderade större delen av ute på balkongen. Knox tyckte ju som vanligt att det var på tok för varmt, så vi var bara ute kortare stunder under dagen för att avsluta med en riktig långpromenad när det blivit lite svalare. Bebis fick dessutom springa lös, eftersom även den tröttaste corson får energi av att ligga inne och sova en hel dag (framför fläkten ska väl tilläggas). Idag har jag dock lite mer att göra, ska *hemligt*, dammsuga, hämta pass, köpa solskydd och ny bikini. Dock över nätet eftersom jag inte vill lämna min ögonsten hemma i en varm lägenhet alldeles själv.


Lilla ögonstenen hittade en sandlåda att rullla sig i. Därav dammsugningen idag.

Igår på kvällspromenaden. Jajjemään det börjar bli hund av honom nu! Min lilla snefot <3

Uhu.. Känns som att lille Tiny håller på att bli sjuk. Igen. Tok ont i huvudet både igår och idag och en udda känsla i hela kroppen.. Har dessutom inte varit hungrig i två dagar nu, vilket känns sisådär. För jag menar, jag har verkligen inte tid med detta just nu. Resan till kreta närmar sig med stormsteg, vi ska se Cesar Milan på torsdag(!), det måste städas här hemma och köpas en ny bikini, strandskor och solskydd.. Saga och cheferna är på semester så vi är rätt beroende av att alla som jobbar verkligen kommer. Sen har jag ju min lille plutt som också måste aktiveras.. Haha fast han är rätt seg nu när det är varmt. Jag klagar verkligen inte! Har ju redan lyckats få lite färg! =D Men any ways, att bli sjuk nu skulle inte kunna bli mer olämpligt. För visso kan jag ju ordna det mesta med hjälp av iprenmannen, men det är så jävla tungt att jobba sjuk. Vi har ju inte direkt ett stillasittande jobb om man säger så.

Nämen usch så jag klagar! Det är sol och femton grader ute i skuggan på balkongen fast klockan bara är kvart över åtta! This is awsome!



Snart så.. Snart är vi där! (Vårt hotell på kreta =D)
Ska jobba idag. Ska jobba sent dessutom. Har verkligen ingen lust, för sen ska jag vara ledig i två dagar till så att jobba idag känns så himla onödigt. Ska bli 20 grader idag. Dvs super fint väder. Och jag ska vara instägd i en dammig jävla djurbutik. FY.

By the way, bara två veckor kvar till vi dra till Kreta i en vecka. Haha, nedräkningen har börjat!

LEEEEDIIIG. Och inte ett skit planerat so far. Min överskottsenergi tar livet av mig! Men vi kanske ska dra med oss ögonstenen och dra ut på martins land ett tag. Vore nog ganska skönt för Knoxen att springa av sig lite. Och nosa. Vi har fan inte spårat på evigheter känns det som, dels för att det har varit så dåligt väder, Knoxens ögon klarar ju inte av regn eller för hård blåst. Då bara rinner dom och blir röda och irriterade. :( Då får man ju vara där med en handduk och torka som bara den, till Knoxens stora förtret.

Det surras om utgång ikväll. Orkar jag med det? Är såå himla opepp på dagen-efter. Fast who knows, jag kanske ångrar mig ikväll, om jag inte fått utlopp för energin idag. För just nu sitter jag och hoppar.

Men JO NU KOM JAG PÅ DET! Vi måste ju prova Knox´s nya fästingmedel idag! Probdeo, som man droppar på hunden som ska ha en avvisande doft som fästingarna inte tycker om. Helt naturligt och utan kemikalier. (Stavas det så? :s) Dom där andra skitsakerna man köper på apoteket är ju totalt livsfarliga. Det är så starka nervgifter att om hunden har dom på sig så får dom inte bada i utomhus, barn får inte klappa och kela med hunden och har man som vuxen klappat dom så måste man tvätta händerna direkt. Kuuuul... Näe men ärligt, det finns rapporterade fall där hundarna fått bestående nervskador och tillochmed dött utav dom. Så med andra ord - KÖP INTE APOTEKETS FÄSTINGMEDEL TILL HUND/KATT. Eller det vill säga, gör inte det om du tycker om ditt djur.



BIG NO, NO!! FY DIG SOM TÄNKER TANKEN!

Näe, i all sin ära blev gårdagen inte riktigt som planerat.. Dumma idiot kunder som stannade till kvart över sju när vi stänger kl sju så jag missade tåget såklart och var inte hemma förens typ kvart i nio. Inte tid till att mysa med älsk. Så vi körde en exklusiv donken middag, och ett avsnitt av Supernatural. Men bejbi överaskade mig med tio långstjälkade röda rosor när jag kom hem! :D Kände mig helt dum för att jag inte haft tid att skaffa något till honom. Men imorgon är en annan dag, och jag är ledig! Jaja, jag vet, det är tanken som räknas och presenter är inte viktiga, bla bla bla. Men jag gör det för att jag vill. SÅDESÅ!

Jajjemään, mina kära vänner! Idag är det 6 år med André! Detta firas med att älsklingen kör upp för mc kortet, jag jobbar stängning i haninge och annat tråk som händer en vanlig torsdag. MEEEEN jag är ledig i helgen. Då ska vi nog hitta på ngt skojigt. Hoppas jag. I mean damn it. 6 år är fan mkt. Men det har ju såklart varit de 6 bästa åren i mitt liv. Knoxen ville också vara med och fira vår 6årsdag på sitt egna lilla vis, så vågen stannar nu på 66.6 kg. Haha ibland är livets ironi det bästa som finns!

Hihi joooo, i like tooootally forgot! Vi firar ju även 1 år som förlovade idag! Hihi oh my darling. Oh my darling. OH MY DARLING, CLEMENTINE!

Känner mig asdorky och glad idag, trots jobbångest. Idag kommer bli en bra dag. I hope.



Okej, gammal bild. Men ändå.

Jag köpte fel hårfärg och är numera mörk brunett med en underton av rött. Jag och Knox vill leka ute men det är hemskt väder. Näe. Idag går inget som vi vill.



Ja, den här helgen har gått förbenat fort, trots att jag jobbat. Var så himla skönt att jobba i högdalen med madde, mera sådana helger tack! Vi har faktistk varit väldigt produktiva och alla kunder har fått hjälp. Mhm, stjärna i kanten till oss madde!

Sen var vi ju hemma hos Saga i lördags. Mkt trevligt, alltid kul att träffa nya människor och arbetskollegor utanför crt´s dörrar. Men jag och godistanten stannade inte jättelänge eftersom vi lovat att möta upp andré och erki. Så det vart en liten utgång också. Vaknade dock i söndags och mådde som en prinsessa, lite trött men inte bakis alls. Hallelulja, i tell you. Slutade iofs dricka vid ett och drack cola ist, och sen slängde jag i mig en resorb när vi kom hem. Mirakelkur? I think so. Igår kväll mötte jag och andré upp madde och kimino och åt pizza. Hihi, måste säga att det var den bästa avslutningen på en bra helg. Trevligare sällskap får man leta länge efter.

Ja, och idag är det haninge som gäller för min och knoxens del. Big fucking BU!