Mötet instäääääällt! Oh, thank heaven (7-eleven)!! Idag blire discodans! Mjaa eller inte riktigt kanske, men jag tänker njuta av min lediga dag till fullo. Sen kör vi imorgon igen, då öppnar vi butiken.
 
På tal om butiken så fick jag massa kred ifrån Ronnie igår. Han är tydligen väldigt nöjd med mig. Tihi. Blev lite generad. Jag är inte van vid att få så mkt kred av mina chefer. Kändes lite konstigt om jag får säga det själv. Fick ju också celebert besök av min vackra pälskling som dummade sig och la upp kort på instagram när jag har på mig min underbara jobbskjorta och fina jobbkeps. Pälsk. NO. GO. Näe, nu blev det lite väl mkt jobbsnack på min dag i frihet. Låt oss köra dagens slangdänga så vi kommer igång!
 
 
Jappsi, var ju på den däringa utbildningen igår. Var faktiskt ganska kul ändå. Dom hade lite inspiratörer som snackade, dom bjöd på kaffe och bullar och sen bjöd dom på öl och minihamburgare. Så det var kul att jag gick, och idag är en helt okej dag att jobba eftersom det är skitväder ute. Men imorgon. HUUUAA imorgon mina vänner, ska jag äntligen få vara ledig! Då jävlar i min låda ska jag städa. Därmed basta. Men först ska vi ju jobba idag. Men innan jobbet idag ska jag träffa pälskus en snabbis! YÄÄÄY! Saknar min bästis ♥
 
Näe, dags att göra människa av sig själv då.
Åh fy. Igår var då inte en bra dag. Kaos i butiken. Kaos, i tell you. Kaos i mitt huvud, fick en diff i kassan på 104:-. Vad hände där? Well, i dont know. Somnade iaf när jag kom hem, fast jag inte skulle. Och så kollade jag på Harry potter och halvblodsprinsen. Wäh, vad svårt det är att hänga med när man sett typ första filmen. Men den är nog bra annars.
 
Jahopp! Planer för idag då? Ja, min dumma skitchef tyckte ju att det var en strålande idé att skicka mig på kurs på min lediga dag, så det ska jag sysselsätta mig med idag. Motivationsnivå? Minus 300.
 
Men iaf. Hundpromenad hägrar för tillfället, och jag har ju faktist en ledig torsdag framför mig. Vilket känns oerhört långt borta.
i dåligt bloggande. I´m soo sorry my darlings, inte med flit. Jag har dock jobbat öppning sen i onsdags och det fuckar upp huvudet något. Så varje dag jag slutat har all energi gått åt till att hålla ögonen öppna så jag inte somnat typ fem på eftermiddagen. Den här veckan blir nog bättre, jobbar dagpass fram till på lördag då det är dags att öppna igen. Så med andra ord kan ni räkna med strålande sol och varmt väder eftersom yours truly kommer vara instängd i butiken hela veckan. Dock har jag ju hunnit med lite fritid, i lördags var jag och älskling på grillmiddag hos Fia och Per, och det var supermys. Och igår var jag en exemplarisk dotter och bakade tårta och lagade middag och diskade åt min kära mor. Japp. Fritid vare. Idag ska jag jobba igen, och är något bitter, eftersom jag skulle behövt vara lite ledig känner jag. Bara vara hemma med Kanoti och slappus. Mjaa eller slappa en stund, sen långis och sen storstäd av vad som brukade kallas min lägenhet som numera bara är en förvaring av hundhår och damm. Hua.
 
Jag vill inte jobba idag.
..faaan att det ska vara sol och fint och varmt idag! Det är ju klart iof, jag ska ju till mitt nya hellhole, jobbet. Jag tror jag kommer sälja yoghurtglass idag. Jag hatar den där yoghurtglassen. Det är inte okej att vädret skämtar mig aprilo såhär, det gör mig lite lätt bitter. Dock så ska jag till ett stall i danderyd på fredag morgon och snackus litus, för ev extrajobb. Så jag inte behöver jobba så mkt @ 7-11. Det skulle vara skönt. Och roligt att äntligen få komma tillbaka till djuren. God, i need them in my life.
 
Men iaf. Jag måste lägga på ett kol nu så jag kommer iväg i tid. SNAAAARK.
Alltså jag trodde vi hade slutat med den här trenden där det regnar så fort jag är ledig. Det känns lite som out of fashion nu. Om det blir en till sån sommar då det regnar så fort jag är ledig, då kommer jag skjuta mig själv. End of story.
 
Men iaf. Träffade ju äntligen min bonbonsdame efter typ tuuuuusen år igår. Vi gick på världens myspromenix med Lingon (OMG, jag vill ha en liten corso!) och när vi kom in fick jag mig allt en dagens. Och deras nya lägenhet va. Jäääävlar vad avis jag är. Så jävla fin. Och stor. Och fin. Dör. Nu måste vi bli bättre på att hålla kontakten. Därmed basta.
 
Idag ska jag iaf förhoppningsvis träffa Päälskuuuus. Vi hade ju tänkt att sitta på balkongen och dricka kaffe, men det ser ut som det får bli en change of plans. Ja, eller jag tror väl inte att det kommer bli så mysigt att sitta där, men skit samma, vi kan ha mys inomhus ist.
 
Och imorgon är det dags för jobb igen då. SNAAAARK. Jag vill inte jobba på mitt nya jobb längre. Jag trivs inte och chefen är knäpp. Och snuskig. Jag tycker liksom inte att det är ok att man som chef säger dels att det bara är en tidsfråga innan han ser mig naken och jag tycker inte att det är ok som chef att referera mig som "Snygg-Tina". Bitch plz, i´m wearing softballpants, cause my ass is out of your league. Och du är äcklig. Och gift.
 
Nä, mina vänner. Nu måste jag försöka rasta trött hund i regn. Wish me luck!

..när pojkvännen är och fikar hos mamma. Utan mig. Va i ...? Vad hände där? Jag antar att jag ska ta det här som något positivt att dom kommer så bra överens. Men det känns ju helskumt. This is soo wierd!!

Äntligen. Första jobbveckan snart slut. Ska bara jobba mina timmar idag, sen blir det två dagar ledigt. Och ikväll ska jag äntligen, äntligen få träffa Älskling! Var på tok för länge sen vi sågs. I miss you, honey.
 
Och nästa vecka när jag är ledig ska jag förhoppningsvis träffa både min bonbonsdame och pälskling! Freaking awsome. Min Bonbonsdame har jag inte sett på år och dar och det är så jävla tråkigt va. Nästan så jag får ta och börja på Crt igen så vi ses oftare. Vore inte en dum idé. Nu fattas bara att jag träffar syster nästa vecka också så har jag fått träffa alla mina favoritpersoner på en och samma vecka. Wäh. Det vore så jävla nice va.
 

Hoppas det är fint väder imorgon. Då ska jag fan ta upp mina balkongmöbler. Och sen ska jag ha sommarpremiär på balkongen nån ledig dag då alla får komma och dricka billigt BagInBox vin och äta jordnötter från jordnötsvalen och röka för mkt. Har inte så många stolar dock, men nån kan väl sitta på knoxen eller så. Det löser sig.
 
Men iaf. Jobb vare nu ja.

Aa okej inte exakt samma men en variant på den här. Japp. Projekt nr 3 är i startgroparna!

Japp, dag fem av sex. Hua, ingen mjukstart på nya jobbet här inte. Kör, bah, kör.
 
Det var ganska lugnt på jobbet igår, men det kom in folk precis hela tiden och i samma sekund som jag skulle in på lagret för att fylla på diverse dryck och annat skräp som tog slut så kom det ju såklart in nån. Och alla dessa jävla turister, som knappt pratat engelska. Nej jag förstår inte ditt teckenspråk. Jag har ingen aning om varför du står och viftar med armarna och atrikulerar ord på ditt eget språk. Jaha, du menar att du vill ha vägvisning till Skansen? Öh. Men okej. HAHAHA MEN JUSTE! Fick ju celebert besök av Adam Alsing igår! Mkt trevlig man det där. Sen fick jag jobba över lite eftersom jag inte hunnit ta tag i mina beställningar. Snark. Och sen drog jag hem och tittade på Game of thrones och Vampire Diaries. Epic. Made my night.
 
Åh. Jag vill inte jobba idag. Eller imorgon. Inte där iaf.
Men heeeeeeereeeeeeguuuuuud. Jag är så sämst på att blogga nu va. Men skrivkramp ni vet.
 
Vad har hänt sen sist då? Mjaa inte så mkt om jag ska vara ärlig, jag har jobbat själv på 7-11 igår, och det gick bra. Förutom att folk var totalt värdelösa. Alla ville ha glass, yoghurtglass, coolers och slushies. Och kön tog aldrig slut men till sist gjorde varorna det, så jag var tvungen att lämna min kö och gå in på lagret och hämta påfyllnad. Varpå kundjävlarna suckar. Men ursäkta? Blev lite bitter. Åkte dessutom på att jobba idag också, men det gör inte så mkt föratt min älskling jobbar ju också. Natt dessutom. Tror ändå inte jag kommer vara kvar på det här jobbet så länge dock. Mr bossman har redan fuckat upp schemat, missat och beställa typ allt och beställt långärmad skjorta till mig, som jag tydligen ska jobba i hela sommaren. Öh. Varmt? I think so. Hahah jävlar vad jag klagar idag. Nä, men seriöst. Jag älskar att jobba i butik, men inte den här butiken. Och det är ju skönt att säga första veckan sådär. Ändå bättre än eventjobbet dock. Så vi jobbar oss uppåt! Bättre men inte bra än. Så vet ni nått som söker nån, ring. Jag är positivare än såhär i vanliga fall. As you know.
 
 
Och se syster yster, ett helt inlägg utan att skriva dafuq en enda gång. Förutom nu. Dafuq. Och där.

Okej. Första "riktiga" dagen på nya jobbet. Klockan ringde kvart i fem och jävlar i min låda vad trött jag var då. Men skam den som ger sig, upp och iväg kom jag och lyckades faktiskt inte göra någon tavla på hela dagen. Till och med kassan stämde överens med en differens på noll kronor. Japp, takterna från mina tidigare butiksjobb sitter fortfarande i. I'm awsome. Och bara för det så bjuder jag på tröttis bild från imorse, när ni andra latmaskar låg och sov!

Ja, mina vänner. Jag har drabbats av sjuk skrivkramp. Jag vet liksom inte vad jag ska skriva om. Vädret? Hur kul är det att läsa om då, på en skala? Typ någonstans vid inte alls, nu slutar jag läsa denna meterologblogg. I need som inspiration. Eller nått. Jag har iof bytt hårfärg. Isch. Det är mörkbrunt med massa massa rött i som inte egentligen syns om jag inte står i solen. Lite coolt sådär. Jag ska lägga upp en bild sen åt er. Måste bara duscha först, jag skulle egentligen ha duschat igår, men fastnade i en film och sen orkade jag inte. Fräsch brud jag är. Äh, det är egentligen bara Knoxen som blir drabbad. Och han måste också bada. Kanske borde försöka göra det idag efter långisen? Vi får la se helt enkelt.
 
Såg på tal om ingenting senaste avsnittet av Game of thrones igår. Jäääävlar vad bra den serien är. FY. FFFYYY. Har ni inte sett den, gör det. Eller nä, förresten gör inte det. Man blir hooked. Det är värre än heroin. Fy fan.
 
Och nu sprang tiden ifrån mig, dags att väcka trött hund och hoppa in i duschen.