Det damp ner ett brev igår. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med det. Det händer så mkt konstiga saker nu att jag knappt hinner med. Jag vet inte. Kanske är jag övercynisk, men jag blev lite upprörd faktiskt.
 
Men nog om det. Happy news. Välkommen till familjen Lill-babs! Jag köpte en ny firrefisk igår och han är jättevacker och lika glad och go som Babsan (du kommer ändå alltid vara min nr ett firrefisk). En liten bild kommer senare, måste bara försöka fånga den lilla rackaren på bild först. Mkt svårare än det låter. Mycket, i tell you.
 
Nä men mina vänner. Jag ska ju faktiskt jobba idag och nu är det dags att sätta igång med bestyren! Puuuusseliipusss
Jo men visst bliddere kurs igår. Fick stressa lite men jag kom i tid. Det är ganska kul faktiskt att vi fick komma på den här kursen. Vi ska tydligen vara med och utforma en mall för hur man ska bete sig i en butik. Pretty hardcore. Så nu under en månads tid kommer vi bli coachade, vi kommer få utmaningar och vi kommer bli uppföljda och hjälpta på traven att bli bästa butiken i stan. Den butik som vinner kommer att få följa med på föreläsningar och föreläsa själv. Jag har bara en sak att säga. Jag ska vinna. Jag SKA. Vi i min butik har redan bestämt att vi ska vinna bästa butik. Det är ju dessutom 7-eleven mot pressbyrån. Well bring it on bitches. We are gonna win this shit. Och det kommer vara lätt som en plätt.
 
Annars då? Mjaa, inte så roliga nyheter är ju att jag hittade firre fisk, babsan död igår. Sad face Tiny. Fina lilla importerade lila fisken. Så idag blir det akvarietöming och begravning. Stackars lilla babs..
 
R.I.P Babsan. Må du simma i dom stora haven nu.
 
Men alltså. Oskönt wake up call jag fick idag. Eller call och call, sms då. Jenniefer undrade vilken tid mötet vi skulle på idag var. Möte? Idag? Dafuq? Nämen tydligen är det så att eftersom vi i min butik är så jävla duktiga på kundservice och kundbemötande och allt vad det nu än heter så har vi blivit utvalda av Reitan (ägaren till både pressbyrån och 7-11) som utbildningsbutik för de andra som tydligen inte är något vidare på hela grejen. Visst, absolut, klapp på axeln till oss, YäY vi är great och allt det där. Men tydligen ska vi på utbildning idag för att kunna hjälpa våra coworkers på bästa sätt att boosta sitt kundbemötande. Vad är det som är konstigt med det tänker ni nu. Jo. Min chef. Han har ju glömt att säga det till typ alla utom Jennifer. Och jag ska ju entligt schema jobba 13-19 idag, men tydligen kommer Claudia vid elva för att byta av Jennifer så vi kan gå på kursen och enligt Jennifer ska jag inte ens jobba idag. Vad. Hände. Där? Och mr bossman ronnie? No where to be found. Så... Jag vet inte vad som händer idag eller om jag ens ska jobba. Stabilt. Jävligt stabilt, i tell you. Men ja. Fortsättning följer på den då.
Darn it. Skulle varit ledig och lekit med knoxi och fixat massa saker och städat och fikat med jillus sillus men nä. Måste hoppa in på jobbet och köra 13-19 passet för mr bossman är sjuk. Awsome. Not. Måttligt road över det, men men, vi får väl se det som lite extra cash. Och det sitter ju aldrig fel. Men iaf. Sjukt onice att inte vara ledig idag.
 
 
Annars då? MJAA. träffade lille herr Dennis och min älskling efter jobbet igår. Dom satt på snaps, och hade suttit där ett tag när jag kom dit efter jobbet, haha men det var sjukt kul ändå.
 
Jaha, jaha mina vänner, mer än så här blir det nog inte för tillfället, jag hade tänkt att jag skulle passa på att snabbstäda lite och hinna med en halvlångis med knoxi innan det är dags att rulla mot jobbet så.. Well, you know. Kiss, kiss, hug, hug, jalla, bye.
Ja, eller nått. Måndag, ny vecka, ny dag, nya tag. Eller nått. Jag jobbar bara tre dagar den här veckan och det kmr bli så jävla skönt. Freddy hörde av sig igår kväll och undrade om jag kunde jobba hans pass 13-19 på fredag för han skulle åka bort och innan jag kom på att det är midsommar afton så var jag på g att säga ja. Well, sorry my friend, no can do, jag kommer ju inte ens vara hemma själv.
 
Annars då? Mjaa helgen har passerat väldigt fort och den har varit väldigt avkopplande faktiskt. Har lyckats spendera massa tid med knoxi (=Supermegabalsaminpackning av själen) och jag saknar faktiskt att ha med honom överallt. Det absolut bästa vore om jag kunde få ett jobb där jag kan ha med honom igen. Jag saknar det. Dock har det sugit lite (eller en sjujävlahelvetes mycket) att älskling har jobbat natt i typ forever så vi har knappt hunnit ses. Förutom när han kom och skrämde slag på mig på jobbet. No go, mitt hjärta, no go. Jag blev verkligen helt tagen på sängen. Dock blev jag nog nästan gladare än vettskrämd, men ändå. Hua, heart attack. Men iaf. Jag hatar dom veckorna då vi knappt ses, det är ingen höjdare. 
 
Men nu mina vänner, nu måste jag hoppa in i duschen innan det är dags för hundpromenad i det något ostabila sommarvädret.
 
Nu är det ju såhär att jag är inte så värdo på att blogga som det ser ut. Jag har försökt blogga typ varje dag från mobilappen, men den har ju sagt upp sig igen och påstår att mina inlägg inte kan publiceras. Well, fuck you very much then. Har bland annt försökt att lägga upp en bild på min nya fina (och rosaaa!! :D:D:D) mobilladdare som min bästa älskling i helaste, helaste världen kom förbi med bara sådär. Alltså, hur underbar är inte den här mannen? Sånna här människor finns liksom inte. Eller jo tydligen, men det är bara så svårt att greppa att just han, med hjärtat av guld tycker om just mig. Trots eksem i armvecket, bångstyriga lockar och helt söndermyggbitna ben. Och så snygg så jag skäms är han ju också. Hua.
 
Men iaf. Han är fucking perfect, det vet ni ju vid det här laget. Men jag kan ändå inte sluta tjata om det. Så bra är han. Excellent.
 
Jo men annars då? Jaa, jag har ju jobbat. Och det har varit kaos. Två och en halvtimmes övertid på två dagar. Man tackar. Dock hade jag ett gamalt one hit wonder som kund i veckan. Självaste erik gadd. Kommer ni ihåg han? Eller var han verkligen ett one hit wonder? Jag minns inte riktigt. Jag vet iaf att han var känd på 90-talet. Eller var det början av 2000-talet? Aja skit samma. Han var det iaf. En något äldre version iaf. Sen har det väl egentligen inte hänt så mkt mer roligt.. ELLER HOLD THE FUCK UP! Fick sms mitt i natten av en person (vi behöver inte nämna några namn) som fick mitt blod att isas. Varför? Mjoo låt oss bara säga att personen ifråga har kopplingar med psykomuppen från urskogen. Varför denna person hörde av sig vet jag inte, det återstår fortfarande att se, men det känns jävligt fishy. Jääääävligt fishy, i tell you. Men vem vet, vi kanske börjar närma oss slutet på denna mardrömshistoria nu. Vore ju en lättnad för ett trött sinne. Men nog om det. Nu ska jag göra människa av mig själv och ta ut min lata hund. Pusselipuss!
Okej, idag lever jag igen. Och idag ska yours truly leka på jobbet efter tre dagar ledigt. Yäy. Not. Hade ju lätt kunnat vara hemma idag med, men så roligt ska vi inte ha. Men iaf. Hade riktigt trevligt på trettioåresfesten i lördags, men nu tänker jag fan lägga av med spriten för ett tag framöver. Iaf fram till midsommar.
 
Och jag är så myggbiten nu va. När mina eksem från dumma bajs sköljmedlet äntligen la sig kom myggbetten. Alltså mina ben. Hua. Långbyxor i en vecka till då. Och mina stackars fötter. Helt knöliga. Och min röv? Ärligt, myggbett på röven? Hell no. Suskmygg. 
 
Mjaa men annars då? Jaa jag är ju ledig imorgon igen, thank you lord, och då måste jag städa igen. Och boka tvättis. ASAP. Och förhoppningsvis är det inte så varmt så jag och bebis kan komma ut på en ordentlig långis.
 
Men nu, fullt fart mot jobbet!
 

Jag. Ska. Aldrig. Aldrig. Aldrig. Mer. Dricka. Alkohol. Ever. Never, ever, ever, ever. Tack för mig, hej.

Den här mannen. Men herregud, jag dör. Inte nog med att han är det absolut snyggaste som någonsin gått i ett par skor, han är den finaste, underbaraste, bästaste gudomligaste människa jag mött. Och han luktar gott också. Vet ni vad han gjorde igår? Han kom och hämtade upp mig vid liljeholmen efter jobbet och körde hem mig, och inte nog med det. Mitt hjärta hade köpt ett par skor till mig. Som är typ bland de coolaste jag sett. Jag lovar, jag svär jag dog lite inombords. Hur, HUUUUUR gick det här till? Var har du varit hela mitt liv? Vad gjorde jag innan dig? Och vad har jag gjort för att förtjäna dig? Hua. Lite tårögd på den va. Älskling, min älskling, vad jag älskar dig ♥
 
Och ja, jag ska lägga upp ett kort på skorna för er, ni små nyfikna readerZ. Men först, en dusch!

Yepp. Bossens lilla favorit levererar.

It just comes naturally, vad kan jag säga?

Majjemän. Onsdag, strålande sol och väldigt varmt för att vara halv tio på morgonen. Och jag ska iväg till jobbet. Igår när en annan var ledig så var det ju regn i luften, stora svarta moln och 12 grader. Hela dagen. Jippie. Jävla skit väder. Och yours truly är ju ledig både fredag, lördag och söndag den här veckan (whataaaa, va? I know, helt crazy!) och då jävlar i mig ska det fan vara sol, annars sätter jag mig ner och skriker. Jag tänkte faktistk, hör och häpna, försöka skaffa mig en riktig solbränna i år, inte en artificiell. Plus att min kropp är i desperat behov av d-vitamin efter förra årets brist på sol. Jahopp. Mellanpass idag och morgonpass imorgon. Sen tre dagar ledigt. Vad ska jag göra med all den här tiden?
 
Men iaf. Idag ska jag ju iaf iväg och leka på jobbet. Så om det är någon som har tråkigt och är extremt sugen på yoghurtglass eller nått annat man kan hitta på 7-eleven är ni välkommna in. Inga bilder, dock. Pälskling, i´m talking to you.
WHAT THE FUCK DID JUST HAPPEND? Åh, herre Guuuuuuuud. Omg. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Jesus kristus och allt där emellan. Huvudpersoner ska inte dö. Viktiga karaktärer ska inte dö. INTE. Fattar ni vad jag menar? Inte, inte, inte. INTE. Nej. Nu måste jag gå och smälta det här. Det kommer ta en stund. En lång jävla stund.

Betyder det här att kaffemaskinen är singel då?