Jävla skitmåndag. Den här dagen har förstört min tro på måndagar totalt. Först ringer den förlorade fadern och vill ses och undrar om jag kan tänka mig att vara in case of emergency person åt honom för varken farmor eller faster vill. Och blödig som jag är sa jag ja, fast jag ville säga nej. Varför åh varför sa jag ja, mot mitt bättre vetande? Sen kommer satan till chef och medelar att jag inte alls ska flyttas ner till pressen utan vara kvar på Seven med den nya köpmannen. Och att jag inte får ledigt i påsk. Och att i och med att den nya tjejen börjar så ska jag numera jobba typ tre max fyra dagar i veckan. Med helgtjänstgöring under knoxveckorna. MEN KEWL. Ursäkta mig alla medan jag går och lägger mig under en sten och dör. Tack för mig. Hej. 
Skönt. Kunde verkligen inte somna igår om så mitt liv hängde på det. Tittade på klockan senast så var den halv ett och larmet ställt på 04:30. Mja. Död. Jag är så död. Varför kan man aldrig somna när man verkligen behöver somna? Har fullspäckat schema idag och tre timmars sömn ain't just gonna cut it. Tusen spänn på att jag kommer vara tröttmössa deluxe vid nio idag. Kommer vara lugnt. Då har jag ju bara fyra timmars jobb kvar. God Damn it. 
Alltså. 7-eleven är en så kallad convencien store vilket i klartext innebär att det mesta du kan tänkas behöva finns där, i enkel form. Vill du ha något varmt att äta men har inte tid att gå på en restaurang och inte vill köpa en burgare på Donken? Well, välkommen in. Bara ta en kaffe lite snabbt efter lunchen? Finns nybryggt här. MEN. (Och det här är ett stort jävla men.) om du vill ha en gourmetmåltid, gå till nån av de femtioelva olika lunchrestuarangerna. Calzonen vi serverar är upptinad och turboungsvärmd, inte bakad från skratch vid beställning. Kaffe efter lunchen? Visst du kan få en latte. Men inte med kanelsmak, lättmjölk, exakt 38 grader med ångvispad mjölk på toppen och lite kardemumma. Det är Seven. Inte espresso house. Och nej, det är inte min uppgift att veta exakt alla ingredienser på alla miljoner olika varor vi har. Är du allergisk är det fan i mig din uppgift att hålla koll på vad du kan och inte kan sätta i dig. Men när vi ändå är på väg: 
• jag har inte den blekaste aning om hur mycket extra porto du behöver för att skicka ditt paket till Frankrike. Det finns företag som vet. Använd dig av dom. 
• jag är inte en stadsguide. Jag vet inte vart just den restaurangen/baren/museet/ närmaste apotek/ systembolag/ toalett/ bankomat/ Louis Vuitton butik ligger. Ärligt. Jag jobbar på 7-eleven. 
• nej, kolsyrepatroner, glödlampor, mobilladdare, kammar, hårsnoddar, importerat kinesiskt löviktste är saker som bland annat inte ingår i vårt sortiment, och jag har absolut ingen aning om skillnaderna på refillerna till ditt kontantkort. 
• jag är inte en uttagsautomat. Visst, vill du ta ut några extra hundra över beloppet, klart får du det. Men om du vill ta ut 800 finns det en uttagsautomat i närheten. Och visst kan du lösa in värdecheckar hos mig. Men inte på 13456. Varför tror du ens att jag har så mkt pengar i kassan? Och även om jag hade det, vad ska jag ha kvar efter inlösen då? Jag är inte en bank, och nej, jag vet inte vart närmaste är. 
• nej jag säljer inte dina specialcigg. Och nej jag vet inte vem som gör det. 
• rusa inte in och panikskrik vart vi har mjölken. Så stor är inte butiken, och du hittar den om du tittar i en av våra två (!!) kylar. 
• jag är inte en växelautomat. Det är inte okej att köpa en refresher för två kronor för att du bara vill spräcka din femhundring. Ta ut ett mindre belopp i bankomaten nästa gång, eller handla mer. 
• nej, mitt nummer är inte till salu. 
• köbildning och vem som var först får ni bestämma själva, jag är inte en domare. 
• jag säljer inte slbiljetter så jag har ingen aning om hur mycket det är kvar på ditt acess kort. Eller hur mycket det kostar att åka härifrån till Södertälje. Eller när nästa tunnelbana mot Mörby går.  

Wow. Lite bitter men välkommen till mitt jobb. Skulle kunna skriva typ en bok, men måste försöka sova lite så vi kan upprepa det här imorgon. 

Jahopp. Redan onsdag. Har spenderat två dagar som 26 åring. Påminner rätt mycket om dagarna då jag var 25. Dock fick jag frågan av en 93:a som skrattade när jag bad om leg när denne skulle köpa cigg ( alltså på riktigt vad fan. Ärdu  född 93 är det inget konstigt att du får visa leg, driver du med mig ungjävel?) som frågade hur gammal jag var och jag var tvungen att tänka efter. Godmorgon demensen. 

Men annars då? Ja jag hade ju tänkt att jag skulle firat min b-day på lördag, men jag tänkte bara och nu när det är onsdag så är det lite sent att bjuda in folk. Vilket visserligen känns helt okej, myskväll med hund är ju helt ok det med. Titta. Vuxenpoäng. Men nu måste jag sätta fart, ska iväg och jobba igen. Och det roligaste är att jag vet att jag kommer få skäll för jag inte gick med soporna igår. Haha. Jag ska byta jobb. 
Japp. Då var ytterligare ett år av mitt liv förbi, ytterligare ett år äldre. Så hur har året varit då? Sanning? Förbaskat jävla bra. Jag har fått ordning på livet, hittat en vardag och det bästa av allt är att jag har fått spendera det med den människa som gör mig till den lyckligaste personen i världen genom att han bara finns till. Helt sjukt ändå att vi varit tillsammans i mer än ett år, men jag blir fortfarande helt fnittrig och rosa fluffig i kroppen när han är i närheten. 


Men hur har själva födelsedagen varit då? Helt perfekt. ( mjaa eller snudd på då, min kära man kunde ju ha varit ledig och inte jobbat natt, men man kan väl inte få allt) börjde med mysmorgon ( fast hjärtat mitt kunde låtit mig sova lite längre än till typ kvart över åtta, fast som sagt man kan väl inte få allt) och kaffe och paket i sängen (yääääy blev glad som ett barn!!) fika med familjen och mera paket(hade ju dock önskat att ystra var med också, men ni vet, inte allt bla bla), hemleverans av bäbishundbarn och nu film maraton av alla mina favorit filmer ( vi snackar rush hour, x-men, underworld och mamma Mia). Det enda som fattas är ju som sagt min andra själhalva, men i övrigt kunde jag inte be om något annat idag. Idag var en bra dag. Idag är jag tacksam. 
Varför är djur bebisar så söööööta?!?! Jag vill typ ha alla. GE MIG! 

Jo men jävlar. Fick höra när jag köpte cigg ( och blev leggad, hör och häpna!) att jag såg ut att vara typ 20. Det är fan inte illa pinkat av någon som snart ( förbannat jävla skitsnart) är 26. Uäh. Lever lite i grav förnekelse. Hur kan jag fylla 26 när jag har mentaliteten av en 15 åring? Well. Brutalt. Planer för födelsedag? Inga. As usual. Är väl inget att fira att jag är närmare 30 än 20? 
Ja. Folk tycks ju tycka att det faktum att jag inte äter djur är konstigt. "Ja men vad äter du då?" är den frågan jag ALLTID får. Allt annat är svaret. Min kropp är mitt tempel, inte en kyrkogård. Jag ser ingen skillnad på djuret jag har hemma som jag ser som min egen avkomma och djuret på din tallrik. Ett liv är alltid ett liv. Och folk som säger att de älskar djur och är emot djurplågeri är de största hycklarna jag vet. Om du nu är emot djurplågeri, varför betalar du för det då? 


Alltså. JAG HÅLLER PÅ ATT BLI GALEN. Jävla horlösgrus som skrapar upp mitt barns små stackars sporrar. Ska det vara så jävla svårt att sopa vägarna? Så fruktansvärt trist att jag inte kan ha han springandes lös. Enda sättet att förhindra skador verkar det som. Usch. Ont i mamma hjärta igen. 

 
Dag sex. Lite seg i skallen nu va. Kräks lite i munnen bara genom att tänka på tjatet idag. Blä. Orkar inte. Men vi får se. Ändringarnas vind blåser. Alltså på äkta. Värdelöst inlägg men jag orkar verkligen inte tänka. 
Seeeeen får jag vara ledig. Hua. Alltså wow. Har haft sjuuuukt dåligt samvete för att jag har gått och jobbat varje dag nu sen min bebbe kom hit. Dock har jag varit hurtig mama och gått ut på långisar ( med visst motstånd av knox) varje morgon innan jobbet. Ja eller alltså när jag väckt han vid tio. Och jobbet då? Jo det har gått över förväntan. Jäkligt smärtfritt. Så smärtfritt att jag väntar på att det snart kommer komma värsta megablast katastrofen. Men (peppar, peppar) kanske blir det här bara en bra vecka. KANSKE. 

Nämen mina vänner.  Snabbt inlägg idag. Jag måste kasta mig i duschen så jag hinner göra mig i ordning innan min och knoxens morgon promis. Så jäkla skönt att vädret är bra så min motvilliga morgontrötta lilla bebis faktiskt vill hänga med ut. Love it. 
Alltså det här med att jobba öppning är inte min grej. Uppe med tuppen, storm ute, och bara nej. Jag vill sova. Dumma älsklingen som var alldeles übermys och dumma täcket som var supervarmt och dumma sol som inte gått upp än. Dock innebär ju detta att vid den här tiden om en vecka ligger jag och sover i Göteborg. Jepp, you heard me. Jag och mitt hjärta ska äntligen komma ner och hälsa på min allra käraste syster med familj. Dock blir det ju bara en snabb visit, och mycket som ska hinnas med och älskade och jag kommer vara slut, efter jag jobbat i sex dagar och han i nio. ( ALLTSÅ KAN NI FATTA? Nio jävla dagar jobb, Hua! ) men fan vad värt det. Saknar ihjäl mig efter systra. 

Meeeeen nu. Jobb. Damn. 
Nämen ärligt alltså. Alla dessa beslut som ska fattas, alla dessa saker som måste lösas.. Gaaaaad dör lite. Fan vad bra man hade det när man var liten och det största problemet man hade var vilka kläder Barbie skulle ha på sig. Fan. Aja, när saker har lugnat sig lite och förhoppningsvis löst sig (peppar, peppar) så kan ni ju få hela utgåvan om dagsläget. Men alltså. Det här med att vara vuxen = bajs.