Alltså. Drama just wants to be around me. Jag är ingen drama queen, jag hatar att ha dumma diskutioner med folk och jag hatar när folk är nagging little bitches. Just back of. Låt mig vara. Lämna mig ifred. Let´s go in peace. Wow. Tror jag är en riktigt nutida hippie. Bohem. Nä, men jag pallar bara inte bråka med folk. Det är lite för mycket slöseri med min tid. Jag har min egen shit to deal with.
 
Men annars då? Mja jag och lillebror skulle ju förbi kära mürmür idag men tanten svarade inte i telifånen så det blev inte så. Jag ska ringa henne lite senare och se när vi kan komma nästa gång ist.
 
Och juuuuste! Tiny är glad chey (WÄH, detta bloggspråk, kräks lite) håret är nyfärgat och ny BUS har jag fått. Hallelulja. Hallefuckinglulja. Tänk att så lite kan göra så mkt. Så nu jävlar i min låda. Tiny is back on track och Tiny måste sluta prata om sig själv i tredje person för det är astöntigt. Well, låt oss bara säga att jag är en tönt i lyxförpackning.
 
Näe mina vänner. Dags för kaffe. Damn. Jag måste köpa kaffe.
 
Mjaa kanske inte riktigt då, men det är sol ute! Hurra! Det här har jag längtat efter. Våren kommer! Tänk att så lite kan göra så mkt med humöret.
 
Kollade klart på säsong två av game of thrones igår. Och nu är det jätte, jätte långt kvar till säsong 3 börjar i slutet på mars. Vad ska jag göra med mitt liv tills dess? Haha nej, nej, jag är inte beroende av en ny serie. Inte alls.
 
Aa juuuste! Pratade med new mr boss man Mattias igår. Tydligen har ledningen över MQ projektet bestämt att skjuta upp projektstarten till mitten av mars (wow, vad viktig jag låter skrivandes om projekt och ledningar) men jag fick tydligen om jag ville hoppa på ett annat projekt så länge men jag tror jag skippar det. Inte för att jag är lat, utan för att det är marginalen bank och det känns så onödigt att gå den utbildningen, köra igång och sen bara jobba med det i typ en vecka innan jag ska iväg på nästa utbildning för MQ projektet. Plus att det tar ju typ en vecka att verkligen komma igång, utforma en strategi som verkligen funkar och sen köra på den. Plus att projektet är på arlanda och bromma flygplats. HUA. En timmes resväg here we come. Och helt ärligt, no offense, men jag är kanske inte riktigt den personen som man kopplar ihop med en bank.
 
Jag måste färga håret nu. Kanske imorgon? Jag kan liksom inte lulla runt såhär längre. Den går ju inte att dölja längre. Och i kontrast med mitt röda så ser min naturliga hårfärg helt grå ut. Hur snyggt? Inte alls. Den värsta delen med att folk tycker du är snygg? You got to work like a horse.
 
Nope, that´s it for today, dags att hoppa in i duschen!

Alltså inte bruden (EUW, kryp tillbaka under stenen du kom ifrån) men tattueringarna. Ge hit!

Jaa.. Det har ju varit helg.. Och jag har haft lite för roligt för att uppdatera bloggis. Men iaf. Min tattuering. Så jävla nöjd. Men. MEN. MEEEEEEEN. Det blir en sittning till. Men vad gör det. Den blir ju bara bättre och bättre. Och ja, jag ska lägga upp bild. Måste instagramma och sådär också. Vad har jag mer gjort i helgen då? I fredags kväll var jag med Him och massa numera nyfunna vänner på Aifur och åt middag och lyssnade på medeltidsmusik och det var så jävla coolt att jag dog lite. Hua, i tell you. Det går inte att beskriva med ord, det måste fan upplevas. Efter Aifur blidde det karatefylla på tunnan och efterfest till sju (!!!!!) på morgonen. Vilket då i sin tur ledde till en inte så produktiv lördag, men det gjorde ju inte allt för mkt, för det var helt klart värt det.
 
Okej, jag ska berätta mer men jag måste dra mig iväg till ex jobb il piatto och hämta min lönespec. Yäy. Hoppas nazistjäveln inte är där. För jag kommer slå henne med något hårt. Bitter? Neeej, jag tycker bara väldigt illa om den där kvinnan. VÄLDIGT illa.
Freeeeedaaaaag!! Fan, dagarna bara rullar på! Dags att sätta sig i stolen och stoppa nålen i huden och färglägga mig själv igen. Äntligen. Äntligen. Fast däremot så ser jag ju inte sådär jätte mycket fram emot att behöva vara kladdig igen. Jag hatar att vara kladdig. Hua. Det här blir ju förhoppningsvis (peppar, peppar) min sista sittning på aran, och helt ärligt känns det lite ledsamt. Fast så in i helvete spännande. Och bästa bästis LiviKiwi ska göra ett litet social apperence. Idag är en bra dag. Det känner jag på mig.
 
 

Jag vet. Jag tänker inte ens börja vältra mig i talet om hur dålig jag är på att uppdatera stundvis. Hade ett rätt bra flow, men sen gick det bara utför igen.

Just nu håller lilla knoxen på att möblera om i jakt på bananen som ligger under vardagsrumsbordet. Det ligger en annan banan på golvet lite längre bort, men tydligen är det bananen under bordet som gäller. Och bara den. Fast han inte får tag i den och han totalt massakrerar vardagsrummet i jakten på den så är det den han prompt ska ha.


Okej. Jag ska gå och hjälpa han nu, innan han gör sig illa eller fler möbler går sönder.

Restless legs syndrome (RLS, rastlösa ben)

Restless legs syndrome, RLS, kallas på svenska rastlösa ben. Ungefär 5–10 procent av alla vuxna svenskar har svårt att sova på grund av krypningar, ryckningar, stickningar, kramper eller smärta i benen. Om symtomen är besvärande kan de behandlas med läkemedel.

Restless legs, eller rastlösa ben, är en ganska okänd åkomma trots att den är vanlig. Det är oftast en kronisk sjukdom med besvär som återkommer hela livet. Besvären kommer vanligen i 40-årsåldern men kan uppträda redan i barndomen. Risken för att man ska drabbas av rastlösa ben ökar med åldern.

Sjukdomen delas in i primär och sekundär form.

Primär form av RLS

Cirka hälften av dem som drabbas av rastlösa ben har den primära formen av sjukdomen.

Den primära formen av RLS är ofta ärftlig. Sex av tio som drabbas har nära släktingar med samma besvär.

Vad som orsakar symtomen är inte känt, men störningar i hjärnans dopaminsystem kan ligga bakom. Dopamin är en signalsubstans i hjärnan som bland annat påverkar förmågan att kontrollera muskelrörelser.

Om man får sjukdomen före 45 års ålder är det oftast fråga om den primära formen.

Sekundär form av RLS

Den sekundära formen av sjukdomen kan orsakas av: 

  • brist på järn, vitamin B12 eller folsyra
  • en bakomliggande sjukdom, till exempel njursjukdom, kronisk ledgångsreumatism, nervskador, diskbråck, diabetes eller Parkinsons sjukdom
  • läkemedel, till exempel antidepressiva. Se även artikeln om biverkningar.
  • graviditet.

Eftersom järnbrist är vanligare hos kvinnor kan detta vara en förklaring till att dubbelt så många kvinnor som män drabbas av restless legs. Läs mer i artikeln om blodbrist.

Symtom vid RLS

Symtom på rastlösa ben är krypningar, domningar, ryckningar, kramper, en känsla av kyla eller hetta och ibland smärta. Symtomen kan variera i styrka.

Besvären är mest uttalade då man vilar, framför allt när man lägger sig, och blir lindrigare när man rör på sig. Man blir rastlös och måste stiga upp och röra på sig.

Besvären brukar mest kännas i nedre delen av benen, mellan knä och fotled, men ibland även högre upp i benen och i armarna. Obehagen är ofta mest uttalade sent på kvällen eller under natten.

Ofrivilliga muskelryckningar och sparkar tillsammans med krypningar kan göra att man vaknar flera gånger per natt. Ryckningarna kan uppträda flera hundra gånger per natt och ger ofta korta uppvaknanden som varar i några sekunder. Det gör att sömnen blir störd och därför blir man ofta trött och får svårt att koncentrera sig på dagarna.

Det kan också bli besvärligt att sitta stilla längre stunder, exempelvis i samband med resor, sammanträden, bio- och teaterbesök.

En del läkemedel, som antidepressiva, kan utlösa besvär av rastlösa ben som biverkan. Rådfråga din läkare om du behandlas med läkemedel och samtidigt får besvär som liknar dem som beskrivs ovan.

RLS vid graviditet

Det är vanligt att kvinnor drabbas av restless legs under graviditeten, speciellt under de sista månaderna. Det kan vara kopplat till järnomsättningen i kroppen. Besvären försvinner hos de flesta några dagar efter förlossningen.

Leva med RLS

  • Du bör vara försiktig med nikotin, alkohol och koffein, som kan förvärra besvären vid RLS.
  • Lättare motion lindrar ofta symtomen vid rastlösa ben. Du kan till exempel promenera, cykla, jogga eller gympa lätt. En del blir hjälpta av en kvällspromenad. Träna dock inte alltför sent på kvällen och tänk på att stretcha efteråt.
  • Massage eller akupressur, avslappning och yoga kan också lindra besvären, liksom värme eller kyla på fötter och ben.
  • Genom att skaffa dig regelbundna sovtider och se till att sovrummet är svalt och tyst kan du göra det lättare att somna.
TröttmösseTiny idag.. Wtf, sov till halv tio? Vad hände där? Aja, nu är jag iaf uppe och pigg som satan! Upptäckte att det är dags att torka av Knoxens biabädd. Misson för idag. Wow. Det här med arbetslöshet är verkligen inte min starka sida.
 
Fastnade i Game of thrones igår. Satan. Kvalitetsserie i tell you. Jag har ju läst boken på engelska, och det här är faktiskt första gången som jag inte blir besviken när det gjort en filmatisering av en bok. (serietisering? Eller heter det fortfarande filmatisering när dom gjort en serie och inte en film? Hömmm..)
 
Mitt hjärtas fröjd är iaf bättre i benet idag än tidigare så idag ska vi äntligen gå på en lite längre promenad. ÄNTLIGEN! Jag har haft såna jävla restless legs nu när vi inte kunnat gå ut att jag seriöst funderat på att kapa dom. Sen har jag tänkt -"Hmmm, better not..." Men restless legs alltså. Fy fan. Undra varför jag ens får det? Det är väl typ ett tillstånd som drabbar äldre? Okej. Google nästa.
Stavas det ens så? Any ways, svar från ex mister boss man.. Lön den 22:a. Excuse me, i´m gonna walk away lika a boss. Sittning fyra (och förhoppningsvis sista, peppar,peppar!!) here i come.
Så var det måndag igen. Det här med att bara lulla runt hemma är inte bra för mig. Jag är så uttråkad att jag dör. Jag har i stort sett städat sönder lägenheten, druckit så mkt kaffe att jag är helt nipprig (memmo2self - köp mera kaffe), planterat om två blommor, putsat alla mina läderskor, tvättat alla mina smycken, sett 7 avsnitt av VD, sett 7 avsnitt av supernatural och nu är jag så uttråkad att jag dör. Igen. Dock är det ju egentligen bara den här veckan kvar, sen ska drar ju joppet igång, först med kurs över dagen i härliga Gbg (måste kolla om jag inte kan stann lite extra) och sen bah kör vi mjukstart den 1&2 mars. Ja juste. Misson för idag. Boka tvättis. Och köpa kaffe. Mmm.. Kaffe..
 
Var ju och fikade med bästa fina pälskling och fredrik igår! Sjukt trevligt, i tell you. Och stackars fredrik förstod ingenting när jag och livia hade våra moments of understanding när vi bara tittar på varandra och vet precis vad den andra tänker. Det är så himla underbart att ha en sån bästis. We just understand, no words needed. Sen tittade finaste Him in och så följde jag honom hem (wöw, vad stalker-aktigt det där lät?) och så tittade vi på film (driving miss daisy, faktiskt helt ok, lite seg men helt ok) och sen åkte jag hem. Väldigt, väldigt bra söndag. Hade vi bara lyckats klämma in syster och hund där så hade dagen varit perfekt. (eller en lottovinst på en så där 107 miljoner hade ju inte heller suttit fel, men let´s keep it real.)
 
Jahopp. Bara en och en halvtimme kvar tills halta bebis brukar vakna. NURÅ?
Fan. Jag har börjat bita på naglarna igen. Wtf? Jag har inte bitit på flera år, eller jag har slutat bita och tuggat ist. Men så fick jag en flipp och helt plötsligt hade jag bitit ner varenda nagel. Mums. Not. Jag fattar inte ens varför jag gör det, för jag tycker det är fett äckligt och jag hatar det faktum att jag gör det. Men aja, gjort är gjort och nu har jag inte bitit på en och en halv dag. Good for me.
 
Jahopp, hoppas jag får svar av ex misterboss man i veckan om jag får min lön den 22:a eller inte, annars måste jag boka om min tattueringstid.. Och det har jag faktiskt ingen lust med. Jag vill bli klar nu, jag vill se slutresultaten och jag vill börja fundera på nästa projekt. Haha, jaa som verkar bli att rusta upp min orm.. Den är ju under all kritik. Men sen då? Åh, jag vet minst tusen saker jag vill göra men frågan är vart jag börjar?
 
Näe, mina vänner! Kissnödig CaneCorso står i givakt redo för morningwalk.
Omg. Jeffrey Campbell. Den mannen kan då göra skor. Alltså herregud. HERREGUD.
 
Och nu dog jag. Shoegasm.
Majjemän. Kanske vi äntligen blir av med all denna snö! Peppar, peppar, ta i trä.
 
Mjaha. Lördag idag då. No plans so far för denna dagen, men långis med knoxi är ju iaf avskrivet. Han är inte bra i höften och det regnar ju som sagt. Fan vad jag älskar det faktum att hunden hatar regn lika mkt som jag. Good dog, keep it up.
 
Vad gjorde jag igår då? Inte mkt. Hade VD marathon och kom på att jag hatar den serien. GUUUD. Den är så bra att jag hatar den. Så nu har jag bara Supernatural, the secret circle, Once upon a time och greys marathon kvar, sen är jag uppdaterad på alla mina serier. Mja okej, de flesta då. Och ChilliJilli var ju över och fikade och knox var på sitt mest cp humör. Typ jag hör vad du säger men jag skiter i det så länge du inte upprepar dig minst fyrahundra gånger. Så till sist var jag tvungen att använda min arga röst. Works like a charm.
 
För övrigt. Det här med min 25-årsdag. I give up. Jag vet verkligen inte vad jag vill göra. Och jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på. Jag har helt slut på idéer. Eller rättare sagt, jag hade inga idéer från början och där är jag kvar. Så det får bli som det blir. Om inte någon har någon skit bra idé dvs. Säg då gärna till, alla förslag välkommnas.
 
Okej, sista. Sextio sidvisningar på en dag? Nääää, men no pressure att leverera inlägg här inte. Helt ärligt mina vänner, så intressant är inte mitt liv. Fast det var gulligt.
 
 
Börjar jobba på MQ den första mars på uppdrag av millbert event. Kurs den sista veckan i februari i GBG och sen bah kör vi! Livet är rätt så bra nu om jag får säga det själv.
Thrift shop med Macklemore. Har den låten på hjärnan och den har nog klistrats fast med superlim. Vad jag än lyssnar på, vad jag än gör, så rullar låten i huvudet. Fucking awkward i vissa situationer.
 
Men igår va. MEN IGÅR VA. Herrejesus. He is fucking awsome. Så jag dör. That´s it. I die. Fantastiska människa. I´m not worthy of your awsomeness.
 
Jahopp. Fredag idag alltså. Vad ska jag göra då? Mja, mjäka med skadad hund, försöka fika med pälskade igen, för det gick ju så bra igår (OBS, känn ironin flöda) och fika med chilliJilli. Fikafredag med andra ord.

Well, låt oss bara säga att jag är en dålig hundägare.

Knoxi har sträckt sig. MF.

Var ju och firade lillebrors B-day igår. Fick lite åldersnojja. Kommer inte ihåg min femtonårsdag. Alls. Minns inte vad jag fick. Minns inte vad jag gjorde. Tadaa. Alzheimern har gjort sin entré. Skoja. Demensen är det ju såklart. Aja, end of the line. Lillebror är inte så liten längre dvs, inte jag heller. Men det pratar vi inte högt om. Damn it.
 
Any ways. Alla hjärtans dag idag alltså. Får väl skicka lite kärlek över bloggen idag. Pusspusspusspusspuss. Kramkramkramkramkram. Shit. I´m like fucking cupid.
 
Hm. Jag är lite oengagerad i skrivandet idag märker jag. Wtf? Skrivkramp? Mjaa, men jag har en känsla av att jag bara skriver om saker som är totalt ointressanta. Hahaha joooo! Måste ju berätta en liten grej från igår. Mamma frågade mig vad jag önskade mig i 25 årspresent. Och jag svarade typ: blabla, (något jag inte kommer ihåg vad det var, men jaja) blabla (hade massa saker igår som jag inte minns idag, men demensen du vet) och pengar till nästa tattuering. Varpå mamma utbrister -"Ska du ha mera tattueringar?!" Well, yes, mami. Jag har ju en arm till. Och revben. Och lår. Och vader. Och en hel kropp man kan sätta en nål i. Jag råkar ha en passion för tattoins. Rimmade väldigt illa det där. Och nu när jag har skrivit ner det, så verkar det som om det var ett sånt där moment när du borde varit där för att se det roliga. Men okej. Det var kul. För de närvarande. Dvs jag och mamma. Jag ska sluta skriva nu och göra nått vettigt. Typ göra mig i ordning för en fika med Bästis. YÄÄY!
Men det hade varit skönt. Men nä. BAM! Halv nio, you´re welcome to come up. När somnade jag igår då? Mja, typ tvåsnåret. Inte så intressant fakta, i en inte så intressant blogg.
 
Men iaf. Idag blir lillebror inte så liten längre och fyller hela 15 år. Happy birthday, kid. Nu väntar det värsta året i ditt liv, där du förväntas vara vuxen och alla behandlar dig som ett barn. Yäy. Haha. Just kidding. Fast inte om det där med barn och vuxen delen. Den är sann. Men låt oss försöka att inte få några jämnåriga flickor på smällen, nu när du är byxmyndig. För då kommer jag slå dig på käften. I bet i still can.
 
Men iaf. Jag har sånt BUS (BrunUtanSol, reds, anm) abstinens. Åh jag vet jag är alldeles töntig och tjejig nu, men faktist. Jag kan inte hjälpa det. Jag skulle kunna råna kicks. På BUS. Vilket bas ass jag är. Haha nej men gud vad töntig jag är. Men det är sant. Jag hatar att vara blek. Och nej jag tänker inte sola solarium. För jag har 1. Just tattuerat mig och 2. Tattuerat mig. End of story.
 
Näe, hit the shower med en round house chuck norris kick och släpa ut Knoxen. HeyHo, Silver!
 

Och jag kan inte sova. Visst är am = after midnight? Nu vart jag osäker. Men jag orkar inte ändra rubriken, så lite seg är jag nog.

Any ways.. Vad händer då? Inte mkt. Har kollat runt på massa sidor jag inte skulle kollat på. Skor, skor och mera skor. Jag tycker snön borde försvinna nu så man kan ha andra skor än vinterskor (autocorrect - vintersport? ¿Que pasa? No, no.) för satan vad trött jag är på vinterskor nu. (Men satan!! Sluta autocorrecta till maddha fakkha vintersport, jag pallar inte skriva det två jävla gånger hela tiden. Skor! SKOR.) jag vill ha sommar. Eller vår funkar också. Jag vill ha torr asfalt med dammande grus och jag vill gå ut i skinnjacka och tunn halsduk och höra fågelsång och jag vill att det ska vara plusgrader och ljust. Snällarå?

Och nu vet jag inte vad jag ska skriva mer och jag kan fortfarande inte sova. M. F.

Japp. I case you didn´t know. Shit vad dålig jag varit på att blogga på senaste. Well, jag har haft fullt upp. Jag har haft ett par kick ass tre dagar. Det hela började med karatefylla i fredags, och eftersom jag ännu är ung och läcker så var bakfylla inte något som förstörde lördagen. För på lördagen drog jag och iväg med Him till strängnäs och firade His daddy´s 60 års dag och jävlar i min låda vad roligt jag hade. Seriöst, om jag träffar honom igen ska jag sno med mig honom i väskan och låtsas som det regnar. Så himla skön människa, i tell you. Och i söndags bar det av till sthlm igen och bästa, fina Him bjöd på middag (igen? Well, missförstå mig rätt, jag uppskattar det som satan i gatan, men jag är defenitivt inte van vid att folk bjuder mig på saker, så jag börjar få sjukt dåligt samvete och känner mig som en fruktansvärt dålig människa som inte har bjudit tillbaka än. Men jag ska. Så fort jag kan.) och sen drog vi hem till honom och kollade på film och somnade som två små barn. Tack så hemskt, hemskt mycket för den här helgen, hjärtat. Jag uppskattar det mer än jag visar. För jag är så jävla dålig på att uttrycka mig. Jag försöker, men jag har en svag känsla av att det går sådär. Jag antar att det är därför folk anser att jag är en känslokall biatch. Just so you know.
 
Och jaa juste! Jag tror vi alla vet vem "Him" är, men än tänker jag inte skriva det här. Jag vill inte jinxa det. Helt ärligt har jag tillochmed svårt att skriva om honom för jag är lite halvrädd att skriva något dumt, eftersom jag är så himla dålig på det här. Jo men visst, jag är en stoneheart icequeen, så du måste vara väldigt speciell för att få mig som en fnittrig liten osäker tonåring. Det är helt nytt för mig. Wow. Well, now you know. Vi pratar inte om det här efter, eller nått sånt. Om du läser det här dvs.
 
 
Oh god. Jag vill typ delete, delete, delete. Det är så jävla ovant för mig att lämna ut mig såhär. I feel so naked. Haha men jag får väl följa mitt motto! You got to risk it, to get the biscuit. Fired up. Så jävla bra film, va.
Vad gör Tiny uppe vid denna tiden? Mjaa sjuka exsamboalejandro vaknade ju inte av sitt larm så en annan fick ju snällt gå upp och stänga av det åt honom och i ungefär samma sekund som jag la mig ner igen så var jag pigg som en lärka. Awsome. Kvart i sju en fredagmorgon. Men lika glad är jag för det för jag har ju tvättstugan vid tio. Obs. Ironi om det glada.
 
Så. Iaf. Min nya fina helt awsome tattoo är nästan helt läkt! Wooop, woooop! Hur awsome? Too awsome. Ska ringa exmister bossman och be han sätta över min slutlön tidigare så jag kan göra klart den den 22:a. (Vänta, den den?)
 
Och jo. Angående inlägget igår. Om ni inte vill veta stuff about my love life. Scrolla inte ner. Seriöst.
 
Men planerna för fredag då! Tvättstuga som sagt, långis med knox (måste jag ens skriva det längre eller har alla förstått att jag gör det typ varenda eviga dag? The big joy of being a dog owner.), handlisch lite matus och ev karatefylla ikv. På vin jag köpt med mynt. Wow, awkward moment. Men jag är ju som ni alla vet vid detta laget jävligt fattig och ja, jag vill dränka mina bekymmer i vin. Och det där lät ju bara ännu värre. Nu slutar vi skriva om det.
 
Och nu står det still.
 
 
Rökpaus, por favor.
 
Andas, Tiny, andas. Okej. Ett litet vulkanutbrott deluxe style får vi ju alla ibland. Men av reaktionen att dömma, så är det inte okej för mig att klaga av mig. Fuck this shit, jag orkar inte ens engagera mig.
 
Annars då? Vi var ju och spelade biljard, och det var en så jävla rolig kväll. Det fick mig verkligen att glömma all the bad stuff for a while. Haha och pälsklings pälsk var ju grym för att vara en nybörjare. Very nice, det gör vi om. En onsdag typ. Eller en fredag, ooohhh, som förfesto typ.
 
Och du, min allra käraste syster. Vad vore jag utan dig? Vad hade jag gjort utan dig? Gud, jag vill inte ens tänka på det. Du är bara så himla bäst. Min missing puzzlepiece. Du finns alltid där för mig när jag behöver dig, och du tvekar inte en sekund på att hjälpa mig. Så fina människor som du, är omöjliga att hitta. Du är en real life disneyprinsessa. Jag älskar dig till döden och tillbaka. Tack för att du är du. Och nu saknar jag dig så mkt att jag får tårar i ögonen.
 
Wow. Rökpaus.

Helt ärligt. Om du har något du stör dig på, se då till att du har hållbara argument som gör att du kan stå för din sak. Kom inte med bullshit anledningar bara för att du vill bråka. Och om jag är trevlig mot dig, var fan inte otrevlig tillbaka för att sen snäsa åt mig och tönta runt och klaga på att jag (WTF?!???!!) är sur "igen". Och nej, man kan inte häva ur sig all världens tokigheter för att sen göra en 180 och bli skittrevlig och sen undra varför jag inte är trevlig tillbaka.

Och slutligen. Är du så Fakking jävla intelligensbefriad att du tar med dig en hel helvetes jävla Ikea kasse med dina egna skitiga jävla kläder, när vi har ett berg i size med mount everest med tvätt, hem till dina föräldrar, är det INTE okej att när jag har tagit den sista rena handduken att du snor den och påstår att vi ska dela. För: 1. Usch, fy fan, kräks i munnen, för jävla äcklig, nej, inte en chans 2. Det var min jävla handduk från början. 3. Om du nu ska envisas med att sätta mig i en jävla sörja bestående av så mycket tvätt att jag skulle behöva belägra tvättstugan i tre år, utan vare sig tvättmedel eller pengar till det, kan du väl för i helvete ta med dig en egen fucking jävla handduk över till dina föräldrar och tvätta den där och lämna min helvetes jävla handduk ifred? Vad fan hade du nu tänkt att jag skulle torka mig med? Ska jag behöva skita i och duscha för att du inte kan tänka själv? Gaaaaaaaaaaaadh!

Fy skäms på dig, Tiny som inte har uppdaterat.
 
Om sanningen ska fram (vill du ligga med mig då?) har jag faktiskt inte haft tid. Men iaf. Let´s begin.
 
I fredags satt jag ju hos världens bästa tattuerare Ozzie och tattuerade mig. Haha, och nej, mina vänner, jag är fortfarande inte klar. Det blir en sittning till. (den 22:a februari, reds anm) Men fy vad nöjd jag är. FY. F.Y. Sen drog jag hem och bara tog det lugnt med kanoten och tittade på dålig film. I lördags var jag på Nattis ettårskalas, och jävlar i min låda vad stor hon har blivit. Hon lullade runt som värsta lilla personen. Så söt. Sen drog jag hem och hoppade in i duschen och sen tittade lite folk över och jag och jill drack vin och sen drog jag ut med Him ♥ (Vem är han? Vi kommer till det. I ett senare inlägg kanske) för att igår dra iväg och fika med livia och Him ♥ (MEN VEM ÄR HAN? Käften jag försöker skriva ett jävla blogg inlägg!) och sen drog vi iväg och träffade His ♥ kompisar. Sen drog jag hem igen. Snabb summering av helgen. Eh. Jo. Hamnade ju i catfight med Alejandro, och förlåt, jag sa lite saker som jag inte borde sagt, men om sanningen ska fram (vill du ligga med mig då?) så gjorde du det också. Well, jag vill iaf bara be om ursäkt, det var ett dumt bråk och jag vill inte bråka med dig egentligen, du är fortfarande en av de viktigaste personerna i mitt liv, en av mina bästa vänner och jag vill dig verkligen inget ont. Du ska få en ursäkt face2face också, men jag känner att en offentlig ursäkt också är på sin plats.
 
Jahopp! Måndag idag alltså. Plans for the week? Leka med hund, leka med bästis pälskling finaste i stada liwikiwi gullönge iloveyoutodeath tjompis så mycket som det bara går och är möjligt, arbetsintervju på tisdag och biljard på kvällen, tvättstuga ASAP och utgång fredag och lördag. Nu måste jag däremot lägga på ett kol, ska ut med min bebis på en långis innan jag ska möta upp min bästis pälskling och hämta hennes nyckel till hennes nya crib. Awsooooooome!!!
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNNNNNNNNNNTTTTTTTTTTTLLLLLLLLLIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGEEEEEEENNNNNNN FFFFRRRREEEEDDDDAAAAGGGGG!!!!!!! Och idag mina vänner är det äntligen dags att sätta nålen i huden och göra klart min ara. Jag kunde inte vara lyckligare nu. Som jag har längtat. Som jag har tjatat. Som jag har sett fram emot denna dagen. Jag tror inte ni förstår. Att tattuera sig är för mig den bästa, bästa terapin i världen. Har jag BDD, månntro? (body dysmorfic disorder, reds anm). Må så vara men det bryr jag mig inte om.. Jag är på en sån high nu.
 
So, what else is new? Mja, gick ju och fikade med livia igår, vilket resulterade i att jag kom hem drunk as fuck. Vi gick faktiskt och drack kaffe först. Och sen åt vi sushi. Sen drack vi öl. Och det mina vänner, var precis vad jag behövde. Bästa bästis som känner mig så bra och som vet precis vad jag behöver och när jag behöver det. Vad hade jag gjort utan dig? Hua, let´s not talk about it, it makes me sad.
 
Vad mer då? Mjaa, samboexalejandro har fått spelet och tänker inte vara hemma på hela helgen och leker martyr och töntar runt? Oh, i´m sorry, blev du sur nu? Ledsen hjärtat, men det tänker jag inte bry mig om eftersom du har försatt mig i en riktig jävla knipa. Och om du tänker gå runt och vara omogen, så tänker jag också vara det. Och eftersom du är så himla konflikträdd, så skriver jag det här på bloggen. Tack, min vän, det är verkligen stort av dig att bara försvinna sådär. Well, you cant give me shit about my behavior and than do the same shit. Livet funkar ju liksom inte så.
 
Näe, dags att sluta weina och hoppa in i duschen så jag kan få hoppa upp i tattueringsstolen för en terapisession.