Ja. Igår då.

Upptäckte att jag glömt att köpa cigg.

Pratade med mami som pratat med ystra. Ystra har bokat tid för att avliva Wiski och Bråkan. Panik. Jag startar operation Rädda Wiski och Bråkan som tar upp i stort sett hela dagen.

Linda meddelar att de anställt en ny tjej. Dvs nu har jag officiellt slutat.

Fick inte igång min nya telefon. Pratade med kundtjänst. Dom säger att jag måste gå tillbaka till butiken och aktivera mitt nya sim kort. Gick tillbaka till butiken. Dom säger att det kommer ta fem dagar innan allt kickar igång. Yey, då var ju den resan totalt onödig. Tack, kundtjänst!

Gick ut med Knox. Det blåste satan och hans ögon blev helt irriterade och bara tokrann så det var bara att gå in igen och tvätta rent och torka ur ögonen och köra inneaktivering.

Vad kan jag säga? Just my luck.

Kom precis på att jag glömde updatea idag. Nytt ord. Patent. Suck it. Har iaf varit en väldigt känslostormande dag, med mkt som har hänt, men det skriver jag mer om imorgon. Det är bara för mkt att skriva för min skadade smstumme. Fast bloggtumme blir det väl nu. Äh, nu flummar jag bara, berättar allt imorgon. Puss och kram. Syns på stan. Fast troligtvis inte. Hänger inte så mkt där.
Jag lyckades städa hela lägenheten, laga mat för åtta personer, gå ut med hunden och göra en inte allt för vacker american apple pie - med enbart vänster handen. Måste säga att jag är damn proud over myself. Värsta Tiny left-hand. Kanske borde satsa på att göra allt med vänstern. Finns det förresten folk som är både höger och vänsterhänta utan att ha tränat upp den ena? Hm, tåls att kolla upp. Onödigt vetande? Men gud så roligt. Knox har för övrigt varit riktigt duktig hela helgen och hälsat på och dregglat ner alla släktingar. Och så har han slagit sönder svanstippen, och skvätt ner hela hallen och vardagsrummet och köket. Jippie!

För övrigt så blev det en väldigt lyckad helg, och både jag och andré är mkt nöjda. Nu väntar en kissinödig liten puppylove på att matte ska ta ut honom.

Ahora llena mi querida veinticinco años, y esta noche, a nuestras familias a cenar.

Haha näe jag skoja bara. Tycker bara det är så himla kul att leka med googles språkverktyg. Plus att jag ångrar att jag inte gick på spanskan i skolan, eller att jag då inte tyckte det var kul. Kan ha berott på våran mupplärare. Vet ni vad hon sa till mig, dagen då jag slutade nian? -"Om du bara kommit på några lektioner till, hade du fått VG, för du ÄR ju bra på spanska!" ÖH - ditt cp, så då gav du mig IG ist? Näe men det var ju snällt. Funderade på om jag skulle läsa upp spanskan.. Men glömde söka in till kursen, så det får bli senare i vår. 

Haha oj, snacka om att hamna på villovägar! Rubriken betyder "Grattis på födelsedagen, älskling!" André fyller 25 idag och ikväll kommer våra familjer över på middag. Mja, mjo en viss syster, systerdotter och svåger saknas ju men det får jag väl leva med. :(

MEN FÖR GUDS SKULL! Grattis på födelsedagen älskling, hoppas du blir nöjd med dagen och dina presenter och jag älskar dig och allt det där. Så. Nu. Bättre sent än, aldrig. 

 

Haha, jag bara älskar den här bilden! Jävlar vad roligt vi hade den kvällen. Gamnacke. HAHAHAHA.

* Bandagaget får inte bli blött.
* Jag får inte lyfta tungt.
* Jag får inte böja på handleden.
* Jag ska helst gå med handen på axeln när jag inte använder den för att det inte ska bli tryck på såret.
* Jag ska gymnastisera med fingrarna helst flera gånger i timmen i högläge.
* Jag ska helst inte ha nagellack under de två veckor som bandaget sitter på för att om något skulle hända så måste man kunna se blodflödet till handen och det gör man tydligen genom att titta på färgen på naglarna.
* Jag måste undvika allt som ger smärta eller obehag i operationsområdet.

Haha snacka om hårda bud för ett snitt på 3 cm (isch).
Jaha. Så var den här. The day for my surgery. Det känns lite bitterljuvt. Det ska bli så himla skönt att slippa ha ont i handleden, men samtidigt så känns det lite ruttet med tanke på att jag förlorade mitt älskade jobb pga av det.

Och på tal om jobbet! Jag fick ett så himla gulligt kort av hanna och linda igår och en jättefin present - ett armband från Good works. (kort kommer senare)

Igår kväll kom andré och hämtade mig från jobbet och så åkte vi dirket till crt för att byta dragselen vi köpte som var för liten. Fanns ingen annan som passade utan det visade sig att vi typ redan hade den största. Wäh. Fail. Så nu måste vi beställa en från nätet.



Mja, mjo. Fast en större storlek än den här då, dvs.

Wow. Igår mina kära vänner. Jävlar vilken dag.

Älsklingshund nr 1 är ledig hela veckan = Ledsen Tiny eftersom det innebär att han inte kan följa med på min sista promenad denna vecka. Älsklingshund nr 2 ä inlagd på bagis för magkatarr och inflammerad grovtarm = ledsen tiny eftersom han inte kan följa med på min sista promenad denna vecka. Arbetstränar Ulrika fick inte jobbet och blev ledsen och gick hem, tveksamt om hon kommer tillbaka = Linda och hanna kommer vara själva när jag blir borta för operation = hundarna blir lidande och inte får lika långa promenader. De gav jobbet till en tjej som tackade nej = det finns fortfarande ingen ersättare för mig. Köpte en dragsele till Knox, som var på tok för liten = min hund är för stor för sitt eget bästa.

Och imorgon är operationsdag! Fy!!!!!!!!

Hm. Ajuste. André har fått muskelinflammation i vänster axel. Han måste vila hela vänsterarmen. Kunde inte det passat in lite bättre än två dagar innan min operation? Alltså missförstå mig rätt, jag börjar nog tycka det här är lite kul.



Så med andra ord. Gud vilken tur jag har som har världens finaste hund. Det fastnar bara inte på kort.

Och nu börjar nerverna kicka in.. Vet inte varför jag är nervös egentligen? Men man börjar ju alltid tänka på vad som kan gå fel och sådär. Plus att jag har ingen aning om hur vi ska lösa det med knox. Tänk om jag blir så handikappad att jag inte kan gå ut med honom? Panik. Eller om jag inte kommer kunna baka till andrés födelsedag? Panik. Eller om jag inte kommer kunna ha på mig några kläder för att bandaget är för stort? Panik. Eller hur jag ska lyckas hålla bandaget torrt när jag har en stor dregglande hund? Inte så mkt panik. Eller jo. Lite kanske.

Kort arbetsvecka iaf. Idag och imorgon. Hihi och det mina vänner, klagar jag inte på.



Om vi säger såhär. Knox tyckte inte att matte skulle gå coh sova igår kväll.









Fick min beställning igår. Och fick såklart fel. Jag hade beställt en svart klänning i strl XS men fick ett rosa linne i strl M. Kunde inte låta bli att skratta. Det är väl klart som bara den att även det skulle gå fel.





1.
 Normalt sett smälter snö och is vid noll grader. Vägsaltet som används på vintern sänker frystemperaturen. Anledningen till det är att snön blandas med salt till en saltlösning – och saltlösningen har lägre fryspunkt än vatten. En mättad saltlösning fryser först vid –21 grader.

2.
Från det att en snöflinga bildas i molnen tar det ungefär 33 minuter för den att falla ner – om man räknar med att den bildades två kilometer upp i luften. En snöflinga har alltså en fallhastighet på en meter i sekunden.

3.
Snörullar är något ovanligt och som inte många får tillfälle att se. Dessa bildas i töväder och när vinden är kraftig och byig. Snön rullas ihop till cylinderformade snörullar. Den största snörullen sägs ha hittats i Österrike 1944 och var cirka 90 centimeter i diameter.

4.
För att det ska snöa, krävs två förutsättningar. För det första måste det finnas moln som kan producera nederbörd, alltså moln som bildas när luften på ett eller annat sätt tvingas uppåt så att den kyls ner och kondensation av vattenånga kommer igång. För det andra måste temperaturen vid mark­ytan vara under noll eller precis där över.

5.
Världens största snöflinga, enligt Guinness rekordbok, hittades i Fort Keogh i Montana i USA den 28 januari 1887 under en snöstorm. Matt Coleman hittade en snöflinga som var 38 centimeter bred och 20 centimeter tjock. Han beskrev den som ”större än en mjölkkanna”. Även andra människor blev denna dag ögonvittnen till dessa stora snöflingor som dalade ner i Fort Keogh. 1971 sågs snöflingor stora som A4-ark falla i Sibirien.

6.
I Kalifornien 1991 mätte man det rekordhöga snödjupet på 11,5 meter. Även i Kalifornien uppmättes det största snöfallet under en snöstorm 1959. Mellan den 13 och 19 februari faller 4,8 meter snö vid Mount Basta Ski Bowl.

7.
Ibland räcker inte den naturliga snön till. Det kan vara vid skidtävlingar eller vanliga skidbackar under vinterhalvåret. Då använder man sig av snökanoner som tillverkar snö med hjälp av luft och vatten. Den konstgjorda snön är något hårdare än naturlig snö, vilket gör att den håller längre men lättare ger ett isigt underlag.

8.
Man talar om tre olika slags snöfall – lätt, måttligt och tätt snöfall. Gränsen mellan lätt och måttligt snöfall går vid en ökning av snödjupet på en halv centimeter per timme. Hela fyra centimeter per timme ökar snödjupet vid tätt snöfall.

9.
Hur konstigt det än kan låta har snö en viss värmeisolerande effekt. Den hindrar till exempel vissa växter från att förfrysa under vinter och den isolerande egenskapen fungerar väl i en igloo.

10.
Laviner uppstår när ett snötäcke bildas av snö som kommer vid olika temperaturer och vid olika vindförhållanden. Snölagren blir då av skiftande stabilitet och konsistens. Snön sjunker med tiden samman och lagren förändras samtidigt som fukt tränger upp underifrån. Lössnölaviner uppkommer efter ett kraftigt snöfall, börjar vid en punkt och växer sig neråt som en päronformad kägla. Snöflakslavinen är den allra farligaste. Då uppstår en brottkant i snölagret, som kan vara allt från någon decimeter till flera meter. Det massiva snöflaket dundrar sedan neråt och kan röra sig med en hastighet av 200 kilometer i timmen.

Källa: SMHI, Vägverket, Norrbottens museum, Försvarsmakten, Luleå tekniska universitet

[Snö]

Sedär. Min blogg har konverterat till en väderblogg.

Succén verkar fortsätta med iskallt jäkla väder. Ska jag vara helt ärlig så kommer jag nog inte gråta floder över att jag inte kommer jobba under vintern på dagis. Jag tycker att det är helt ok att gå ut med en endaste hund framöver. Missförstå mig rätt, jag älskar "mina" dagisbarn men det är en jävla lyx att bara gå ut med en hund.

Jag hoppas förresten att det kommer snö snart. Eller näe, förresten. Efter andrés 25 årsdag kan det få börja snöa. Annars kan jag inte ha min nya klänning jag köpt. Katastrofalt.

Herregud, tittade precis på vädret, det ska bara bli 4 grader idag! Jäklar vad kallt.. Fast iof, vid den här tiden förra året så var det ju snö. Det är helt sjukt att tänka så, för just nu känns snön ändå ganska långt bort..

Ska diskutera med linda idag om hur vi ska göra när jag är nyopererad. För jag fick ju rekommendationer av läkaren att inte jobba med handen på ett par veckor efter.. Men problemet är ju bara att det är sista veckan på jobbet.. Men men. Det kommer ordna sig.

Jupp, jag är ledig idag! Fast det är inte bara fun and play, jag ska söka lite extra jobb och kolla csn och göra massa vuxensaker som man inte riktigt kan göra under helgen.. Jag fattar liksom inte varför telefontiderna på alla stora företag är så jäkla knäppa! Jag menar, folk jobbar ju, det är ju inte alla som har tid att sitta i telefonkö och göra såna saker mitt på blanka dagen. Läkare brukar ju också ha helt sjuka telefontider. Man blir ju helt knäpp!

Men iaf. Hade värsta mysdagen med älsk igår. Han var bakis, men det stoppade inte mig och knoxen- vi drog med honom ut på långpromenad iaf. Vi gick förbi hans föräldrar också och tog en farsdag fika. Vilket då automatiskt drog tankarna till min pappa. Jag blir lika förvånad varje gång, jag känner liksom ingen ilska, ingen sorg, inget hat.. Jag är helt blank när det kommer till den mannen. Jag menar - hur kan man hata någon man inte känner? Eller hur kan man sakna någon som aldrig varit där? Jag minns inte sista gången vi sågs, jag minns inte ens hur hans röst låter? Folk som kände min pappa säger ofta att jag påminner väldigt mkt om honom i sättet och att vi är hemskt lika. Well, i wouldn´t know. Men iaf. Jag kunde inte bry mig mindre än vad jag gör om honom.

Men men. Dags att gå ut med hunden.

I was a heavy heart to carry
My beloved was weighed down
My arms around his neck
My fingers laced to crown.

I was a heavy heart to carry
My feet dragged across ground
And he took me to the river
Where he slowly let me drown

My love has concrete feet
My love's an iron ball
Wrapped around your ankles
Over the waterfall

I'm so heavy, heavy
Heavy in your arms
I'm so heavy, heavy
Heavy in your arms

And is it worth the wait
All this killing time?
Are you strong enough to stand
Protecting both your heart and mine?

Who is the betrayer?
Who's the killer in the crowd?
The one who creeps in corridors
And doesn't make a sound

My love has concrete feet
My love's an iron ball
Wrapped around your ankles
Over the waterfall

I'm so heavy, heavy
Heavy in your arms
I'm so heavy, heavy
So heavy in your arms

This will be my last confession
"I love you" never felt like any blessing
Whispering like it's a secret
Only to condemn the one who hears it
With a heavy heart

Heavy, heavy i'm so heavy in your arms

I was a heavy heart to carry
my beloved was weighed down
My arms around his neck
My fingers laced to crown

I was a heavy heart to carry
But he never let me down
When he had me in his arms
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.



Igår var jag på ett föredrag på jobbet som hölls av Ylva Trygger. Hon är grundaren till Canis academy och har en egen veterinär praktik inne på östermalm. Föredraget var sjukt bra och lärorikt men det tråkiga var att mkt hade jag redan lärt mig i skolan under djursjukvården med inriktning på hund. Det ingick liksom i läroplanen.. MEN, visste ni till exempel att borrelia överförs till hunden och människan under 24 timmar? Så har man tur och hittar en fästing på sin hund som precis satt sig, så kan man "rädda" den från att få borrelia! Tyvärr är det så att anaplasmos (en annan fästingburen sjukdom) smittar direkt, så då är man rätt körd om fästingen väl har satt sig.

Sen berättade Ylva om en utbildning hon har, Hundsjukvård, som sträcker sig över 2 år och går igenom det mesta man behöver veta om hunden och dess sjukdomar som jag VERKLIGEN, VERKLIGEN vill gå.. Problemet är bara att den kostar 9000:- och det är pengar som jag i nuläget inte har råd med.. :( Fett surt..

..MEN EN OPERATION. Så klart. Varför inte liksom? Allt annat som kan gå fel har ju gjort det. Den 23 november dessutom. Så med andra ord kommer jag gå med ett stort fett jäkla bandage när vi ska fira andré. Och så kommer jag ju inte kunna använda högerhanden på ett par dagar. Så det där med att baka och laga andrés favorit rätt gick ju lite i stöpet. WoW. Det är mkt nu. Läkaren sa ju dessutom till mig att jag inte borde jobba på ca en vecka efter. WÄH SUPER! Det är ju bara min sista arbetsvecka på hunddagiset. Näe. Nu ska jag rycka upp mig. Guds vägar är outgrundliga. End. Of. Story.

Åh idag är det dags för min andra kortisonspruta.. Jag vill verkligen inte ta den, nu när jag vet hur det känns. Det många inte visste om mig är att jag har hysterisk sprutfobi. Jag hatar att ta blodprov, vaccinationer och annat som innefattar sprutor.. Och JA! Jag vet att det är jätte dubbelmoral eftersom jag har massa piercingar och tattueringar men det är liksom inte samma sak på ngt vänster. Nej, det är det inte. Jag vet att ni tänker att jo det är det visst men nej. NEJ.

Skulle ju kommit en tjej på intervju igår. Men chefen bokade om då hon var förkyld den här tjejen. Börjar bra det här om jag får säga det själv. Undrar om chefen tänkt på att jag slutar den sista? Visst har jag inte bråttom men orka gå runt och jobba på "lånad" tid. Nej tack.

ÅH!! FAN. JAG VILL INTE TA DEN DÄR SPRUTJÄVELN IDAG!



Titta på den. EUW.

Som jag sagt tidigare. Jag tycker att torsdagar är de värsta dagarna på hela veckan. Jag är alltid tröttast på torsdagar. Jäkla skit.

Mitt inlägg "ibland gör jag mig själv lycklig" peakade verkligen besökslistan här på min blogg. Folk är så himla nyfikna, trodde säkert att det handlade om något annat. Haha fast jag fick ju en ordentlig chock när jag kollade. Mf, det var jag inte beredd på.

Idag ska det iaf komma en annan tjej på intervju hos oss. Får se om hon ens dyker upp eftersom de andra två som skulle komma inte ens hörde av sig och sa att de inte skulle komma. Helt ärligt så förstår jag inte det där, om man söker ett jobb ska man väl vilja ha det också? Det verkar ju helt ologiskt att skicka in cv och sånt om man inte tänker komma när man blir kallad på intervju? Näe, jag säger då det. Dagens ungdomar. De har fan ingen respekt.

Den här veckan går ju bara så himla segt. Det är så att jag håller på att bli tokig. Jag vill inte gå och jobba mer, jag vill ligga hemma och sova. Och ja, jag säger troligen bara så för att jag gick upp kl 5 imorse.

På tal om ingenting, tjejen som skulle kommit på intervju hos oss igår dök aldrig upp. Och då hade jag och arbetstränar ulrika gått iväg och ätit sushi bara för att vi inte ville sitta där som två fån. Börjar inte bra det här. För jag har ju bestämt mig att dra när min anställning tar slut. Visst, jag har inte bråttom och jag behöver pengarna men jag hatar att känna mig oönskad. Det är nog därför motivationen ligger på -3000 till att gå och jobba också. Trist det där.
Det är ju om två helger det är sambons 25 årsdag. Jag vet inte om jag var riktig vaken igår, men fel blev det.

Idag ska det komma en tjej på intervju för mitt jobb. Jäkligt skoj, i tell you. Men jag tänker inte närvara då, jag hittar hellre på något annat. Jag menar så himla kul tycker jag inte att det är. Sen är det rätt lugnt på onsdag, tror jag, men sen kommer det en tjej på torsdag igen. Och helt ärligt? Jag tänker inte vara med då heller. Och jag har absolut igen lust att lära upp den nya att ta mitt jobb när jag inte ens vill sluta. WoW. Life sucks sometimes.

Hahah just det. Vaknade och trodde det var torsdag.
Då var det måndag igen. Surt sa tiny om måndagen. Mest för att det är dags för min öppningsvecka igen tror jag. Har ett hat-kärleksförhållande till mina öppningsveckor. OH JUST DET! Glömde att jag ska till läkaren på fredag.. Hua vad jag inte ser fram emot att ta den där sprutan. Det gjorde så sjukt ont. Men sen har jag ju iaf helgen på mig att vila. Sen är det ju dags att fira sambons 25 årsdag helgen efter. Fullt ös, medvetslös? I think så.

Jag vet inte hur jag lyckades eller hur jag gjorde men jag har massa pengar kvar från lönen. Jag kan knappt tro det. Allt bara löste sig så himla sjukt bra. Usch. Så stolt jag blev över mig själv. Jag ska nog sluta skriva nu och vältra mig i självgodhet.






Åh, herre min gud. Jag är en horribel människa.

ÅH. Jag vill pierca något. Eller tattuera mig igen. Det var lite för länge sen nu. Är så himla sugen. Jag skulle vilja göra en madonna eller en septum piercing men jag vet att det kommer sluta med en sur sambo. Han gillar liksom inte piercingar över huvudtaget. Jäkla partypooper. Sen vill jag ju också göra klart min sleeve och göra min revbenstattuering. Men det är ju så jäkla dyrt och tar sån tid. Fast sen å andra sidan vet jag ju att jag kommer bli galet nöjd. Haha ja eller iaf tills jag hittar något annat att göra hål i eller fylla med färg. Jag skulle också iof jätte gärna göra en tattuering på benet men jag vet inte vad.. Kanske ska fundera ut det först? Om jag nu kommer på något ska det iaf vara i stil med de andra. Liksom lite ny japanskt. För om det är något jag tycker är fult så är det totalt osammanhängande tattueringar. FETT FULT. Jag menar en tattuering är ändå ett konstverk som man har på kroppen och har man lite av varje så blir det liksom inte bra. Jag tycker inte att man bör blanda typ inka tatueringar med japanska. Men det är bara så jag känner.



Min tiger när den var precis nygjord. My god. Det var nästan ett år sen jag gjorde den, men jag är fortfarande lika nöjd. Jag kan liksom inte sluta titta på den. Purr. PURR, PURR, PURR.

Idag är ingen vanlig dag, idag är våran (min och Andräjs) 6,5 årsdag! Och ja, vi firar dom också. Planen var väl att göra något tufft men det får bli ikväll. Först ska jag fika med mami och gå ut med knoxi och städa lite och sortera tvätt och byta sängkläder och rensa i garderoben igen. Wäh. Det är så jäkla kul att vara vuxen ibland. Men jag tänkte iaf att jag skulle titta runt lite efter någon cool 25 årspresent till min man, när jag fikar med mami idag.. Har lite saker jag funderar på som vore bra, men vi får se. När han vä fyller något stort vill man ju ge något stort. Nja, eller stort och stort - men något han kommer ihåg. Så inte en stickad tröja med andra ord. Eller 10-pack strumpor. Haha fast det vore ganska kul.

T- Grattis på födelsedagen älskling!

A- Åh. Eh. Strumpor?

T- Ja. Jag tyckte du var värd det.

HAHAHAHAHA jag skulle fan betala dyra pengar för att se den minen!!


Jo. By the way angående inlägget jag skrev igår kväll.. Nej, det är inte den tiden på månaden och nej, jag har inte ätit taggtråd. Och ja, efter jag spytt ur mig all min galla ska jag tvätta munnen med såpa. Det kommer det vara värt. 


Ibland, fast ganska ofta den senaste tiden har jag haft en känsla jag inte haft på år och dar. Den där kittlande känslan i nacken, den där jävlar-i-mig jag tänker fan inte ta någon skit från någon vars existens är så jävla onödig att världen faktiskt vore en bättre plats om denna någon inte fanns. Jag önskar ibland att jag var sådär hård och kall och inte brydde mig ett dyft om att mina sanningar fick folk att må dåligt och att min ärlighet sved värre än salt i ett nytt sår. Jag önskar ibland att jag fortfarande kunde säga precis vad jag tycker och tänker och att mitt samvete fortfarande bara var en mosad syrsa under min slitna gympadojja med döskallar på. Hade jag fortfarande varit så hade jag sagt allt som snurrade i mitt huvud just nu. Typ gå och häng dig ditt jävla grottmongo och sluta tycka synd om dig själv för att du satt dig i en sits du inte behöver vara i! Klaga för fan inte om du bara har dig själv och skylla. Eller typ väx upp ditt satans dagisbarn, barnen dör som flugor i afrika men ditt "problem" är verkligen viktigt! Väx upp nån gång och inse att du är inte drottningen av england. Eller något i stil med - lyft på din feta jävla soffkudde till röv och gör något! Sitt inte och dröm om hur du vill att du ska ha det när du aldrig kan få tummen ur! Ja. Typ något i den stilen. Men så gör ju inte jag längre. Nu förväntas det tydligen mer av mig. Typ som att jag ska bete mig. Well. Fuck that. Det är ingen som tackar mig för det.
Japp nu var det onsdag, och halva veckan har gått. Det har gått fort ändå, men längtar till helgen.. Känns ändå som att den är lite långt bort. På fredag stänger vi iaf kl 16:00 eftersom det är röd dag på lördag - väldigt skönt. Innebär att jag får hjälp med kvällsstädningen och att jag får gå hem 2 timmar tidigare. Haha fast lite surt att man förlorar pengar på det såklart..

Sov helt galet dåligt inatt, vet inte varför? Men på ngt sjukt vänster är jag ändå piggare idag än jag varit tidigare i veckan.. Aja det är väl för att jag börjar bli övertrött eller ngt. Men men.

Ja, nu är jag uppe igen efter mkt om och men. Var inte lika trött idag som jag var igår, men fortfarande vandrande död.

Sökte iaf till skolan igår. Tänkte jag skulle söka lite extra kurser idag, just in case. Kände mig iaf väldigt duktig. Kommer jag in ska jag skämma bort mig själv med en ny almenacka, nya fina block och nya fina pennor. Kommer jag inte in ska jag skämma bort mig med ett, två, tre eller kanske rent utav fyra par nya skor som plåster på såren. För det är jag värd. Men men back to reality. Got to go to work.