Och nu fick ni alla som läste den rubriken i will survive på hjärnan. You are welcome. Det har varit ett par omvälvande, hektiska dagar, men det är heeeeeelt okej. Det är så jävla bäst att ha båda mina pojkar hos mig hela tiden. Alltså jag kunde typ inte vara lyckligare. Allt jag kan säga är att den jävla resan hit var totalt värt målet. Så Gud, jag vet att vi haft våra krig, men tack. Alltså verkligen tack. Du har gett mig de finaste änglarna som finns.


Men nog om det. Idag då? Jobbelijobb. Wooooop, nu kör vi så det ryker!

Muffins smet i håret, räknat slarvfel i kassan, jobbat över en timme trots att jag absolut inte hade tid, druckit för lite kaffe, lätt feber och jag glömde tydligen sätta på mig deo imorse. Fräsch brud. Men skit samma. Mega stress hem och flyttstäda och flyttfix. Jomensåatteeehhh. Kompis, det går bra nu.

Så var dagen D här. Eller dagen med stort F kanske är mer korrekt. Det är ju faktiskt stora Flyttdagen. Men först är det ju jobb, som tidigare känt. Och förhoppningsvis inte allt för mkt skäll från el jefe. Hua. Lite ont i magen på den va. Men det blir nog bra. Om inte annat blir det bra senare ikv. Eller det blir bäst senare ikväll. Sir, yes, sir. Kick ass.

Cirkus tio timmars oavbrutet jobb, fem timmars göra reda i kaoset tidigare känt som mitt hem med lite lätt feber sådär så är jag mer eller mindre helt slut som artist. Att gå upp igen halv fem imorgon för att jobba mer, gör mig helt ärligt gråtfärdig. Jag vill aldrig mer sätta min fot på en 7-eleven.



Fan vad jag gnäller nu i inläggen. Nä, får bli ändring på det nu. Så fort jag är frisk blir vi happy face Tiny igen. Och snart får jag ju ha båda mina älsklingar här hos mig. Nästan på heltid dessutom. Bättre kan det ju inte bli. Nu. System shut down. Error och felmeddelande 2431. Sömn. Jag behöver sömn. Och en kram.

Okej, rent tekniskt sett kan man se det som instant karma för att jag var gnällspikstiny igår, men jag tror jag var gnällspik för tydligen visade det sig att yours truly utvecklat 39 graders feber. Jo men visst. Kunde det komma olägligare? Öppning hela helgen, sista helgen innan flytten. Mjo. Fan vad fint. Men som den star troopern man är lyckades man göra något sånär mänskligt av sig själv och är nu på g till jobbet. Hör och häpna. Kommer någon att dö när någon kommer hem? Med största sannolikhet. Skjut mig annars.

Om vi säger såhär. Jag öppnade idag. Och det vore ju inte så himla illa om det inte var så att det är oktoberfest på mässan hela helgen som började igår. Jomebsåatteeehhh en sisådär fyra timmars sömn och fullt ös på jobbet och övertid och en och en halv timmes färd hem. What? En och en halv timme? Japp, ni läste rätt. Tydligen fanns det inte en enda busschaufför i hela liljeholmen som ville avbryta sin kafferast för att jobba. Well. Ni är på jobbet. Prova och jobba lite? Det är ju det en annan gör och när jag slutar vill jag åka hem. Inte stå och titta på ett gäng fnittriga chaffisar med kaffekopparna i händerna genom ett jävla glas.



Jo och by the gnällspik way- om jag håller fram handen för att ta emot pengarna du ska betala med, är det förbannat jävla otrevligt att du slänger helt ihopskrynklade pengar på disken. Hey girlfriend, Gud måste skrattat när han gjorde dig och nej, jag är inte nån tiggare så visa lite av det där du har total avsaknad av - respekt. Och nej, det är ingenting du kan köpa för pappas pengar. Eller din sugardaddy, blodigelshora.



Och jag ber om ursäkt för de grova svordomarna, men jag är totalt utmattad. Och då svär jag och blir elakt ärlig. Men som sagt. Ursäkta språket.

Ledig hela dagen och hör och häpna, jag har rensat i klädkammaren. Och hör och häpna del två - ( trumvirvel, tack, och största möjliga tyyyyyyyyystnaaaad) rensat bland mina skor. Japp. Jag är stolt över mig själv. Men dom små liven kallar på mig från sin påse. Jag vänder bort blicken, torkar lite tårar och fortsätter vara stolt och nöjd över att jag faktiskt gjort det. Och jag ska INTE ändra mig. Men jag ska kolla bara lite snabbt så jag inte slängt några som jag kanske behöver sen. Eller nej förresten, det ska jag INTE. Gud ge mig styrka. Så nu ska jag bara ta och gå igenom kläderna också och sen är vi fit for inflytt/utflytt. Och nya skor. Massa nya skor.

Herre jösses, Gud, Jesus och alla hans kusiner. Mitt hem är fan inte stiligt nu. Hua. Och stackars knoxen som måste sitta i all den där röran. Bebis vad jag lider med dig.

Men iaf. Vad har jag för mig? Mja på väg till jobbet förvånansvärt nog. Japp, idag kör vi 13-19. Känns ju sådär när sommarvärmen fick för sig att dyka upp lite random sådär idag.

Annars har det ju inte hänt så mkt roligt, det är mest jobb och flytt som står på schemat. Men det blir bra snart. Det blir rättare sagt bäst snart.

Jobba måndag, ledig tisdag, jobba onsdag, ledig torsdag, öppna fredag, lördag, söndag och måndag. Och måndagen börjar och slutar i vad som ser ut som ett flyttkaos. Men men. It's going to be awsome. Awsome i tell you.

Men iaf. Vad hände i helgen då? Mja karate fylla så det stod härliga till. Känner mer slutkörd än efter en jobbvecka. Men kul vare. Dock känns det ju som om jag skulle behövt en extra ledig dag för att vara på topp nu när mr bossman är tillbaka. Hua. Wish me luck. Jag är beredd på en hel del jävla ass whooping trots att jag inte gjort något fel. Men han hittar säkert något. Det gör han alltid. Nä, dags att rycka upp sig lite och hoppas på att måndagen blir grym trots allt.

Mjo men så att jag tror, jag TROR, att jag har hittat klänning och skor till bröllopet nu. Phew. Fast jag lär väl ändra mig. Fast inte om skorna. Skorna vill och SKA jag ha. Shoegasm. Gud, jag dör. DÖR.
 
 
Så vad tror ni? Jag ska ändock leta vidare efter en långärmad klänning, men om jag inte hittar en så är väl det här en bra backup?

Efter 12 timmars intensivt jobb inser jag att jag att jag glömt plånboken på jobbet. Fml.

Jomensåatteehh. Jag klagar inte.

Jomenvisst. Dags att slava iväg på jobbelijobbet igen efter en oerhört skön semestervecka. Idag kör vi 13-19 och sen blire öppning både tisdag och onsdag innan det är dags för minisemsester i blekinge. Japp mina vänner! Iväg och hälsa på fina svärmor och svärsläkt. Öh, heter det så? Mjaa ni fattar poängen. Och Annsofie, om du läser det här är det dags att damma av Bobs barnbilder. Jag ska se allt. It´s payback time.
 
Men iaf. Mer kaffe åt folket så jag kommer upp och iväg. Sådäääääär taggad på att gå och jobba va. Inte alls. Inte ett jäkla dugg.
Okej, dag fem börjar bra. Strålande sol och inte ett moln på himelen. Sååååå vi räknar väl med att regnet kommer lagom till halv tolv då jag ska möta mami i liljis och fika. Eller typ ikväll nån gång eftersom lek med älskling och bästis står på schemat. Anyhow, jag har svårt att tro att det kommer hålla i sig. Igår gick jag ju ut med Knoxi när det var uppehåll och hör och häpna - när vi var vid mässan så öppnade sig himelen. Yäy. Dyngsur hund och ägare. Och fruktansvärt ledsen hund ska tilläggas. Så dagen gick åt till att kolla på tusen, tusentals klänningar i hopp om att hitta en passande till bröllopet jag och älsk ska på i september. Ja, jag vet att jag är lite tidig, men det är lika bra att panika nu istället för typ samma vecka. För det här med klänningar är ju som känt, inte riktigt min grej. Temat är ju dessutom turkos, så ni kan ju tänka er hur jävla inte lätt det här är. Gah. Sen är ju jag sådär superlam och har känslan i magen som säger att jag borde ha typ långärmat och dölja gaddsen, för det är dock ett bröllop och det känns inte som att det riktigt passar sig. Damn. Ja men iaf. Nu måste jag platta barret och sätta på mig ansiktet för min fikus med mami. Puuuusss
Vad hände dag tre på min semester? Tadadadaaaaaaaaam (trumvirvel tack! Och får jag be om största möjliga tystnad.....) ... Jag jobbade. Japp. Jag åkte in på jobbet och jobbade. Dock bara typ en timme, för jag var tvungen att göra tidnings returerna och lite sån där skit. Och det roliga var att när jag åkte in till jobbet var det strålande sol och varmt, men när jag var klar var det mulet och kallt och så började det regna. Jahopp. Skönt eftersom en annan var klädd i shorts och t-shirt. Men det blev bättre. Sen mötte jag upp Livia och fredrik och drack öl. Tips från coachen. Om du bara druckit kaffe hela dagen - byt inte bara spontant till öl. Det går direkt upp i huvuvdet. Men kvällen avslutades iaf på koh pangan (staving?) med världens bästa älskling. Så dag tre på semestern startade som skit, men avslutades helt perfekt. Love it.
 
Jahopp. Dag fyra alltså. Vad händer idag? Mjaa antingen idag eller imorgon måste jag åka och fylla på mitt slkort som går ut så jag kan komma till jobbet när jag börjar jobba igen. Och ikväll kommer lilla chilli jilli över så ska jag hjälpa henne och färga håret. Rätt skön dag. Hoppas på att vädret blir fullt ut kick ass, så man kan lapa lite sol. Skulle liksom inte sitta helt fel just nu.
 
Nämen mina vänner. Dags att avnjuta dag fyra på min semester som snart är slut och har regnat bort. Yäääy.