Och vi har matchande tattueringar!

Jag glömde dig igen.


Vad har hänt sen sist? Jag har fikat med Pälskling, och jobbat och fikat med Pälskling och jobbat. En av de två sakerna har varit det bästa, mysigaste, underbaraste och roligaste på länge. Hint? Det är inte jobbet jag syftar på.

I övrigt så har jag på ystras rekommendation börjat följa resturanghyfs.blogg.se. Tips från coachen, har du jobbat i restaurangbranschen, läs denna blogg (fast även om du inte gjort det, läs och begrunda, och framför allt, läs och ta till dig det som står. Seriöst. ) för dagens skratt.

Until then. Kisskiss, hughug. With love.

Varför, varför, varför och återigen varför måste jag jobba idag? Jag dör här. Jag är så trött att jag inte kan sluta gäspa, och jag har inte varit ledig tillräckligt. Och det regnar idag och jag är trött. Sa jag att jag var trött? Men okej. Vi kör igen. Sova får jag väl göra en annan dag. As usual.

Alltså jag menade att jag skulle tvätta tvättstuga idag inte igår natt. Det hade ju varit något spännande. Tvätt tid: 12:00-04:00. Men troligt liksom.

Annars då? Mjaa jobb imorgon igen. Eftersom jag inte har något liv. Haha bitter much? No. I making moneeeeeeyyy, yeah!

Men satan! Gör jag inte annat? Svar: nej. Jobbar, och jobbar, och jobbar. Och fy. Jobbade på il piatto ikväll, var en rätt chill kväll, folket kom bara dit och åt middag och drog, så jag fick jobba till endast tio! Woho, dricka öl som en normal 24 åring i sina bästa dagar tänkte jag. Epic fail. Ingen ville leka med nyjobbad Tiny. Så med andra ord har jag nu en massa pengar, utan att slösa bort dom på sprit, spel och annat bajs. Har dock unnat mig ett par nya jeans för 139:- kr och ett nytt linne för 73:-kr. Älska rea i liljeholmen. Men any ways. Nu ska jag skalla kudde som en annan pensionär och tvätta tvättstuga som en annan hemmafru! Byta liv, du och jag, Taylor Swift?

Alltså. Ja. I get it. Jag är en relativt liten tjej med relativt stora tatueringar. Vissa kan finna tatueringar stötande. Men det är då fan inte lika stötande som stirrandet. Nej, jag har inte rymt från en cirkus. Nej, jag är inte kriminell. Nej, jag är inte med i något barnamördande, ryckaväskorfrångamlatanter och råna banker gäng. Nej, jag tar inte droger och nej och åter nej, det är INTE okej för dig att stirra på mig som om jag tillhörde något ovanstående. Jag har bara en hobby som tyvärr (i era ögon) råkar vara att sätta bläck i huden. Folk som inte kan acceptera det behöver inte stirra ut mig med fasa i blicken. Jag är precis lika normal som alla andra. Punkt slut.

Jaa, jag har fetisch för att skriva rubriker på engelska. Det visar bara hur världsvan jag är. (Eller inte nerd-Tiny).

Any ways( <--seeee världsvan igen!!), tog ett stort riskabelt steg idag. Ett make it or break it. (Men maj gadh, Tiny, nu showar du bara, you big show off! Haha, see what you did there). Känns faktiskt fruktansvärt läskigt och skrämmande men det är ett nödvändigt ont. Eller gott. Beroende på hur man ser det. Det är liksom dags nu. I need to know. Fy. Vad kommer hända nu?


Och jo. Jag skämtar ofta vid fel tillfällen. Som typ nu. Det här är egentligen seriösa grejer, men jag tycks ändå ta det på skoj. Just for the record, it's serious. (Men, nu får du ge dig med engelskan, it's a fucking swedish blog! Oh, silly you.)

Kollade min statistik på bloggis. Jag lovar att blogga mer.

Så what's up now? Sitter på jobbet och kräks. Har druckit ny energidryck som var blå? Varför? Men galet god. Higly recomend.

Idag har jag varit i stada med mor min och letat skor. Okej, mamma letade skor och jag hittade minst tuuuusen par jag vill ha. Men en sak som hamnar på min christmas list detta året är ju iaf dom lila doc martins jag hittade. Jag DÖR för dom. Doc martins överlag dör jag ju för men dessa lila. Maj gadh, de var i en klass för sig.

Och nu är det bara 37 dagar kvar till julafton. Yäääääy! <3<3<3

Jag skulle kunna äta honom med sked.

Och med lite bra musik i öronen kändes det redan bättre.

Hela morgonen har fuckat och jag har inga stora förhoppningar på att det kommer gå bra idag överhuvudtaget. Hua, hatar den känslan. Frågan är ju om det mest resonliga vore att ringa mister boss man och säga att jag är döende i endagsflunsa och åka hem och låsa in mig i klädkammaren och hoppas på att dagen snart är ett minne blott.


Fast vid närmare eftertanke så tänker jag nog bara skicka en liten kärlekshälsning till denna dagen. Tisdag 13/11. Fuck off and die a painful death.

Kommunaltrafiken överlag kan ju bara ta och suga min stortå. Ni är sånna jävla toesuckers och feetlickers hela jävla bunten. Jag hatar er.

Jag m*therf*cking hate her. Jag vill också se ut så.

Klänningen jag införskaffat mig till svågers b-day kalas. I love it. Helt ok, eller hur?

Haha cliffhangade er ganska länge jag! Bad bitch. Any ways.
 
Fick sällskap i garderoben av två små tjejer som hette Emma och Josefin och var 7 & 5 år gamla och så söta som socker. Och pratglada så in i satan. Mycket trevligt sällskap. Mister boss man Micke, drog ju som sagt redan vid elva, då packet skulle gått hem, men de gick ju som sagt inte förrens två på natta, så vi resterande arbetsstyrka fick ju snällt ta tunnelbanan hem med alla fyllisar. KEEEEEEWL. Stod på slussen och var heeeeelt säker på att min värsta mardröm kommit till verklighet. Zombieapokalypsen. The utburst of the zombievirus. The z-day. Det var ju som få missade haloween (Halloween? Hallowen?) halloween, så i stort sett alla var ju utklädda. Och fulla så in i gud vet vad. Och då kom ju slutsatsen att folk utklädda till zombies med karatefylla är sjukt lika filmzombies. Och har ungefär samma förmåga att prata, gå luta sig mot en vägg etc. Hilarious.
 
JO! Epic fail moment. Emma sa till mig att jag var lik hennes docka. Jag kuttrar som en liten duva och blir väldigt glad. Emma vill visa och springer och hämtar sin docka. Och jag blev stonefaced.
 
 
Really? Har dom gjort en docka av mig? VART FAN ÄR MINA ROYALTIES????!!!!
  

Äntligen hemma! Udda kväll må jag säga. Började halv fyra (men kom fett med sent, typ fem-tio över, för jag var så otaggad och drog ut på tiden hemma) med lovordet om att packet skulle gå hem kl 11. Det gjorde dom inte. Men det gjorde mister boss man. Och han hade ju naturligtvis glömt att ta ut pengar till mig, så dom ska jag få sen. Ja men tjenare, visst. Plus ränta får han ju räkna med. Men tur i oturen. Fick 70 spänn i dricks. Ojojoj, Tiny var populär. Packet drog vid två, så då vare ju bara till att städa och åka hem.


Och nu bloggar jag med ena ögat öppet, så to be continued imorgon. Riktig cliffhanger detta då jag har så mkt mer att berätta. Och roligt är det också. Bara så ni vet.

Skandal. Skandal, säger jag bara. Dock känner jag att jag är ursäktad, för jag har haft en rätt krävande vecka. Nazan och Janne (mina chefer, reds. anm.) har varit i Turkiet och det har lett till att jag inte bara har haft typ dubbelt så mkt arbetsuppgifter utan även till att jag varit död som döden själv när jag kommit hem. Och nu när all stress och press har släppt, har jag återigen drabbats av förkylningen from hell. Yippie kayyäääy m*therf*cker. Så nu sitter jag på jobb nr 2 och segar ihop. När jag slutar, ska jag namne mig åka hem, tvätta av mig sminket, sätta på mig mjukisbyxorna, bränna bh:n och inte gå upp förrens måndag morgon då en rejäl utskällning från mister bossman väntar. Varför jag skulle bli utskälld av chefen? Mjaaa låt oss bara säga att han inte riktigt är den typen av chef som kommer ge mig en klapp på axeln och säga bra jobbat.