Alltså fy. Har stört mig på precis allt idag. ALLT. Kunder som luktat som dom rullat i bajs, kunder som betalat små varor med 500:- lappar och absoluuut inte haft något mindre (och absoluuuut heller inte kunnat ta på kort, jag menar seriöst, den 30:e? Du kan dra 21 spänn på kortet.), helgpersonal som måste gjort allt annat än vad dom skulle och chef som sätter upp yours truly på öppning imorgon utan att säga till. Ska tilläggas att en annan räknat med att vara ledig imorgon. Men IKKE. Jobba och lid, Tiny. Jobba och lid. Jo men så att nytt jobb eller? Nån som känner nån som behöver nån? Gör det mesta, men inget som innefattar folk. Jag hatar folk. Folk är idioter. Ja, eller inte alltid, men på något konstigt sätt blir folk idioter när de kliver in i en butik eller restaurang. Jag har gjort båda och jag kan med handen på hjärtat säga att det är så. 


Nä, men om man ska lägga av med bitterfittatendenserna nu och få lite sömn. En annan ska ju upp kl 4:30 på sin fd lediga dag. Skit system. 


Måttligt imponerad Tiny i klänning. Och jo, nevermind the behå, i fixed efter bild. 

Japp. Dagen för bröllop och jag dör klänningsdöden. Why god, WHY är det klänningstvång på tjejer?! Vi måste ta en allvarlig disskution om detta sen. Men nu är den på och jag känner mig ungefär som en elefant i en porslinsbutik. 
Man borde aldrig känna sig skyldig över att ta bort giftiga människor ur sitt liv. Det spelar ingen roll om denna någon är en släkting, en flört, en chef, en barndomsvän eller bara en ny bekant. Man måste inte göra rum för människor som får dig att må dåligt eller känna dig liten och betydelselös.  Det är en sak om personen inser vad den gör och verkligen försöker ändra sig. Men om personen i fråga struntar i hur du känner, oavsett bandet mellan er, och fortsätter att behandla dig på ett dåligt sätt, då måste den personen bort. 
Allså igår var nog den dagen då ingen kunde tänka. Alltså herremingud. 
 
En kund kommer in, ställer sig och tittar i kallkylen precis vid kassan. Varpå jag såklart frågar om hon hittar något.
 
Kund: Mjaa.. Vad har ni för toast?
Jag: Vi har tyvärr bara bigtoast för tillfället, det är (pekar) den här med kalkon och mozzarella. 
Kund: Så den där surdegsTOASTEN är inte en toast?
Jag: (Tittar i kylen) Jo visst ja, den har vi också det hade jag glömt. Vill du ha en sån?
Kund: Nja jag vet inte jag var rätt sugen på toast. 
Jag: Ehm. Ja alltså det är ju som sagt en typ av toast. 
Kund: Ja, fast jag tänkte mig som sagt mera toast-toast. 
Jag: Okej, men det är som sagt tyvärr inget vi har just nu.
Kund: Inte ens inne på lagret?
Jag: (Lite lätt irriterad eftersom det börjar bli en rätt lång kö) Nej, inte ens på lagret. 
Kund: Kan du kolla? 
Jag: Nej, vi har inte inne på lagret, vi har bigtoast och surdegstoast. 
Kund: Ingen toast eller?
Jag: Say what now?
Kund: Jaa, ni har ingen toast alltså?
Jag: Jo, surdegstoast och bigtoast. (Börjar undra lite smått om kunden driver med mig)
Kund: Men vilken är den där bigtoasten då?
Jag: (Pekar igen) Den här med kalkon och mozzarella. 
Kund: Och vilken är surdegstoast?
Jag: (Pekar, trots att det är skyltat och står skrivet på förpackningarna, och observera här att det var kunden som påpekade att vi hade surdegstoast) Den.
Kund: JAHA! Okej, men då tar jag gärna en sån där surdegstoast. 
Jag: Absolut! Jag fixar, ska du äta den direkt eller ska jag lägga den i en take away låda?
Kund: Jag ska äta den direkt. 
(Kunden får sin toast, tar emot den och tittar konstigt på mig)
Kund: Fick jag ingen take away låda?
Jag: Du skulle väl äta den direkt?
Kund: (SKITSUR) JA; DIREKT NÄR JAG KOMMER TILL JOBBET!
Jag: (en, två, tre, fyr... ANDAS) Jaha okej. 
 
Kunden efter.
 
K: Hej, jag vill ha en kaffe och en såndär toscagrej där borta.
J: Okej, menar du toscabulle, toscakaka eller vilken tänkte du på?
K: Ja, precis. 
J:? Eh.. Alltså vilken är det du vill ha?
K: Ja, men en sån toscagrej. 
J: Ja, men vill du ha en bulle, eller kaka, eller vad vill du ha?
K: Tosca.
J: Jo, precis, men VAD för tosca?
K:Den där borta. 
J: En bulle alltså? 
K:Nej den andra.
J:En kaka alltså?
K:Ja, precis. 
J: Och vilket kaffe? 
K: Vanligt kaffe. 
J: Brygg? Stor eller liten?
K: Ja, det som ingår. 
J:Ingår i vad?
K: Kaffe och kanelbulle för 23:-
J: ... Fast du beställde ju en tosca kaka? inte kanelbulle?
K: Ja men det är ju samma sak. (Observera här att toscakaka kostar 20:- och kanelbulle 16:-)
J: Nä, tyvärr inte, det erbjudandet gäller bara på bakverken med kanel. 
K:Men det är väl kanel i tosca?
J: ehm. Nej.
K: Nähä. Aja men kör en liten brygg då. I stor mugg. Och fyll på med tevatten. 
J: Ehh.. Okej. 
Kunden får alltså sin lilla kaffe i en stor mugg, vill att jag fyller på med tevatten upp till ca en tredjedel på koppen, går sen och fyller upp resten med mjölk, Häller i gud vet hur mkt socker och TAR en näve och stoppar i fickan. Kommer sen tillbaka. 
K: Duuu.. den här toscakakan. Kan jag få en bit som inte är hörn?
J: Den smakar nog lika gott som en annan bit. 
K: Men jag tycker inte om hörnbitar. 
J: ????? Okej. vi byter. 
 
Och tro mig det här var inte allt. Men det här inlägget blir typ tre mil långt om jag ska få med alla idiotupptåg.
Det här med lockigt hår. Jätte fint. Ja visst. Trist att verkligheten ser ut såhär. 

Bebis är hemma! Helt otroligt vad jobbigt det är att inte ha honom hemma. Kommer nog aldrig vänja mig att ha ett hundfritt liv. Fast det kommer jag inte ha, för knoxen kommer leva för alltid och alltid. Eller iaf så länge jag gör det. 

Annars då? Stötte på en blast from the past i lördags, och det var.. Skumt. 
Har också hittat och beställt klänning till bröllopet på lördag så nu håller vi alla tummar och tår och ber till Gud att den hinner komma innan lördag. Annars, i'm toast. 

Men nu idag, jopp, jopp. Alltså jobb. 
Jamen yours truly var ju ledig idag och är dessutom ledig hela helgen. Knasigt värre. Pay day idag dessutom. Hallelulja. 

Vad har jag hittat på idag då? Jag har spenderat lite qualitäts tid med älskade och med mami. Och köpit ny foundation. Och imorgon måste jag hitta en klänning till bröllopet nästa helg (då jag också är ledig, hör och häpna!!) så mami har lovat att hjälpa mig. För tro mig, när det kommer till sånt här, behöver jag all hjälp jag kan få. Och sen får vi väl se om jag är uppe med tuppen imorgon och hinner följa med mami och hälsa på Mürmür också. Men det är en helt annan historia. Sen imorgon kväll är det ju ölhävning med mina fina kollegor som står på schemat. Hallelulja. Hallelulja. Så. Update imorgon ( eller kanske inte, beror heeeelt på stressen som kan uppstå imorgon) om min quest på klänning. En ångest laddad kamp mot klockan. En Tiny. Ett bröllop. En utmaning mot alla odds. Dadadadadaaaaaaaaam. Okej har flumnat ur totalt nu, så nu lägger vi ner. Puss, hej. 
Hormåndag. I hate you. Skulle nu egentligen spy ur mig allt som hänt, men mitt huvud är allt för överkört, styckmördat och ihjälskjutet för att kunna skriva ett helt inlägg, så vi struntar i det idag. Måste dessutom börja tidigare imorgon som krona på köttslamseverket så sömn is indeed needed right now. Plus att då tar den här förbannade jävla dagen äntligen slut. 


Färgade förresten håret ikv. Klart körsbärsrött. Kan diskuteras. Dock har det inte torkat än, så ni får väl se en bild imorgon eller så. Om det inte är hysteriskt fult, för då får någon vänlig skäl komma med akutleverans av en bättre färg. Men iaf. Tiny has left the building. 
Typ 24 timmar sen du åkte till husse och jag dör redan. Det här är nog en av de saker jag aldrig kommer kunna hantera. 

Efter en på tok för lång tid är min bebis hemma igen! I love it! Jag kan ju luuuugnt säga att jag njöt i fulla drag av att ha båda mina favoritpojkar så när som det bara gick igår. Happy face Tiny. 

Mjahopp! Nu är det måndag igen och yours truly ska återigen iväg till jobbet efter min lediga helg. Och vad gjorde jag i helgen? Karatespontanfylla med arbetskollegan och älskling i fredags (mi vet, vi går ut och tar EN öl..), amerikansk fotboll i lördags (grattis till SM guldet igen, Dennis!!) och igår blidde det barnkalas hos bästa chilli och  lek med mitt hjärta. Vi tänkte att vi skulle köpa en ny toasits, men kom hem med allt annat än en toasits. Men jaja. Det kommer. 

Nä, nu har jag inte tid med det här längre, time to work! 

Alltså att börja dagen med tvättstuga kl 7 på morgonen för att avsluta med niotimmars hysteriskt jobb är INTE att rekommendera. Tiny= död. Men roligast är nästan att två säckar osorterad men ren tvätt väntar hemma. Påminn mig om att nästa jobb jag har ska jag sköta så dåligt att jag bara precis lyckas få vara kvar. Eller åtminstone få sluta och börja enligt schema. Eller alltså jag vet inte vad jag skriver. Det där med fokus är inte min grej just nu. Tack och hej.

Okej. Det har nästan gått 24 timmar sen Alejandro hämtade knox för husse vecka och jag håller redan på att avlida. Fucking hell. Bäääääääbis, var är min bääbis?!

Ja alltså lugn i stormen, jag är fortfarande lycklig sambo och livet leker, allt är rosa fluff och snuttegull och små rosa moln och allt sånt där tjafs som fortfarande är i stort sett helt nytt för mig, men lyckan är inte 310% idag. Idag ska min bebis åka hem till husse och kommer inte tillbaka till mig förrens om en vecka. Jävlar vad tungt det känns. Jag går liksom sönder lite på insidan av att bara tänka på det. Hjärtekras deluxe. Så det är väl bra att jag har min andra älskling hos mig, annars hade jag nog dött på riktigt och återuppstått nästa söndag. Och det är nog bra att jag är mitt uppe i mitt sju dagars pass också, så tankarna är på annat håll. Men nu ska jag hem och pussa och krama och bara njuta av att han faktiskt är hos mig nu.