Slog alla tiders kundrekord igår. Höll på fullaste allvar på att avlida. 
Tack Gud för koffein. Och let's not do it again. 
Woop! Hela 60 dagar idag! Har det verkligen gått så länge? Absolut, jag har bildbevis: 
känns helt stört dock. Fast på ett alldeles, alldeles underbart sätt. Det är något visst med att gifta sig, och varje dag vakna upp brevid mannen man lovat att älska tills döden skiljer en åt. Det är en speciell känsla, och det är så stort. 

För övrigt har jag ju inte bara gift mig med den snyggaste karln på jorden, jag har även gift mig med den bästa. I måndags när jag kom hem hade denna fantastiska varelse gjort middag till oss. Och vilken middag! 

Maj gadh jag dog. Han hade till och med gjort mina paprikor med quorn färs. Man bah helloooooo, i love you. 

Ja men iaf. 60 dagar har vi varit gifta nu. Och inget kan göra mig lyckligare! 

Ja fast alltså det var inte jag som gifte mig den här gången. I lördags var det Jillans tur och jag är så glad över att jag fick vara med och fira den stora dagen! Vi hade jätte tur med vädret och det var verkligen en helt fantastisk dag! Stort grattis till er båda!! 



Fredag! Jobb jobb jobb! Fredagsjobb. Taggad? Not so much. 

Men imorgon. Då jävlar. Då är det giftermål på g. Woop Jill och Timmie snart är vi två gifta gamla par! 

Bjuder på totalt random fredags selfie. 


En energi dryck med jordgubbssmak! Nu kan jag dö lycklig. OBS. Jag har druckit två. Jag kan typ se ljud röra sig. HEHEHEHEHEHEHE.  

Men alltså. Typ tusen år sen sist. Vad har hänt sen dess? Mjaaa yours truly har haft semester och det var najs. Lyckades få semester precis när värmeböljan började här i Sthlm. Man bah BAAM. Sen har jag börjat jobba igen. Inte det roligaste. Är så klar med Seven va. Och Östermalm. Alltså död åt Östermalm. 

Idag ska jag öppna och jag är sen. Men motivationen var mer eller mindre obefintlig när klockan ringde idag 04:15. För aa juste, vi börjar tydligen 6:00 numer vid öppning. Och eftersom jag inte bor i närheten av en tunnelbanestation så måste jag upp innan tuppen. 

Och nu klagar jag bara för jag är trött. Vi provar och skriva lite senare och ser om jag blivit piggare och gladare. Woop! 
Ni vet att jag tidigare pratat om de här skyltarna som visar att kassan är stängd? Och irritationen över när folk skiter i dem? Jag hade precis en snubbe som på fullaste allvar flyttade på skyltarna. HAN FLYTTADE PÅ SKYLTARNA. I vilken del av världen skulle det göra kassan mer öppen? Helt ärligt, jag vill se honom göra det på Ica också. 

Dumjävel.