Igår var fan inte en rolig dag. Massa skit hände typ hela tiden så jag var fan helt slut när jag kom hem. Det här är fan inte kul, det har blivit en hel del skräpdagar på senaste. Men nu har iaf nästan halva veckan gått och så jag får ta helgen att återhämta mig på. Bu, det borde hända något roligt snart så jag får skriva ett roligt inlägg. Idag hoppas jag på.

Satt och kollade på biljetter till götet igår, det är helt sjukt vad dyrt det är med biljetter fredag-söndag.. Billigaste dit-biljetten gick på nästan 700 kr och billigaste hem biljetten gick på nästan 900 kr.. Det är fan mkt pengar för två tågresor. Som by the way skulle ta typ totalt 9 timmar. Öh? Det var liiite väl omständigt om du frågar mig. Så jag kollade upp flyget. För dit och hem resa skulle det kosta mig totalt 730 kr och ta totalt 1 och 50 min för att åka både dit och hem. Det är en rätt så saftig skillnad om du frågar mig. Så valet borde vara a piece of cake. OM jag inte varit så hysteriskt höjdrädd. Status quo. Moment 22. Att flyga eller inte flyga, det är frågan. Måste fundera lite över det, trots att det är klart värt det.

Fy vad dåligt av mig att inte uppdatera på hela helgen! Det har minst sagt varit en händelserik helg, med massa återseenden av folk man glömt bort! Och städning och tvätt och hundpromenader såklart. Det verkar ha blivit lite min grej att städa och tvätta på helgen.

Men iaf. Får skriva lite mer detaljer sen, nu måste jag försöka vakna och göra mig i ordning för den nya jobbveckan!

  • Äntligen fredag!
  • André åker ut till martins land idag och kommer inte hem förens imorgon.
  • Knox var med på jobbet igår och var super duktig.
  • Jag träffade Ullis på min gata igår! Både jag och Knox blev glatt överaskade!
  • Jag har lite större rörelseförmåga på min handled idag, men fortfarande lika ont. Well this sucks!
  • En veterinär kommer till jobbet idag och ska vaccinera hundar, lyx för dagishundägare!
  • Jag får inte lön förens på tisdag, vilket leder till fattig helg. BU!
  • Och nu måste jag börja fixa inför jobbet.

Well. That´s it for now!

Ligger i sängen och myser med världens största tröttmössa. Ja, min hund. Han är så mys, den där, ligger och snarkar och är allmänt bara sötast i världen. Igår var jag hos handläkaren och fick diagnos och behandling. Jag har tydligen en inflammation i senskidan. Så herr doktor gav mig en kortison spruta rakt ner i leden och sa att det skulle göra mer ont de kommande två dagarna. Så nu är jag både blå och öm. Woho. Not. Så idag har jag varit totalt värdo på jobbet och inte gjort särskilt mkt alls. Eller snarare inte kunnat göra mkt alls. Vilket har varit aptråkigt och jag har haft jätte dåligt samvete för min grupp som fick gå med hanna och ulrika ist för mig idag.. Bu. Men jag har ju ändå världens bästa chef som gav mig en arrak jacka och tjocktröja idag. Bästa linda. Jag blev så jävla glad så ni anar inte! Näe men iaf. Sova. Nu. Puss. Hej.
Inatt väckte knoxen mig vid tre och tyckte att vi skulle gå ut. Tro fan det, med tanke på hur nödig han var. Viktigt att skriva om min hunds behov? Ja, det är det. Men iaf. Måttligt road matte får snällt gå ut med hund. Ibland kostar det att ligga på knoxens topplista.

Idag ska jag iaf till handläkaren.. Dagen har äntligen kommit och jag är sjukt nervös.. Det är för övrigt därför jag är uppe, jag och hanna böt, så jag öppnar ist för henne, för jag måste gå vid tre.. Well, det blir nog inte så mkt mer idag, måste göra migi ordning och gå till jobbet.. Wish me luck!



Well. Alla andra bloggare gör "outfit" inlägg.





Om min hund tigger? Nej, nej. Han drägglar bara.



Min mamma är den bästa mamman som gått i ett par mamma skor. Hon älskar Harley Davidsson (Förlåt mamma, jag vet inte om det stavas med två eller ett s? Jag har nog aldrig tänkt riktigt noga på det.), och äppelpaj och katter såklart! Hon är superteknisk och har lagat en och samma videoapparat 300 gånger. Hon gör det bästa bullarna i världen och har alltid ett lager i frysen och vet precis hur man gör de finaste godistårtorna. Min mamma är en rebell och har tokblonderat, superlångt hår trots att det enligt socialt oskrivna regler inte passar sig. Min mamma går sin egen väg och är den starkaste kvinnan jag vet.
Mami. Jag älskar dig.



Ps. GÅ TILL TANDLÄKAREN!!



Hihi den här ska min lilla snusmumrik få i julklapp.. Vad tror ni? Hiss eller diss?

Det är helt sjukt hur fort dagarna man är ledig bara svischar förbi, det är ju knappt så man hinner med! Min helg började iaf med utgång med jobbligan, vi var först hemma hos linda och susanne och sen drog vi till club connection´s reunion kväll och hade asroligt! Jag som varit sjuk hela veckan tog det väldigt lugnt med alkoholen, drack typ ingenting, och i vanlig ordning så tycker jag att det är så himla roligt att gå på krogen nykter, eftersom man blir mer medveten om vad folk gör. Många skratt blev det iaf, och roligt hade jag trots att jag tappade rösten efter ett tag.

I går drog jag och mami till ikea och vandrade runt i typ två timmar, fikade och hade det allmänt mys! Jag hittade knoxens julklapp - en mjukishaj som var typ 1,5 m lång och supermjuk! Hihi kommer bli så himla kul att se knoxen ge den en match sen! Funderar på att göra en affärsidé om det.. Knox får testa alla ikeas mjukdjur och så noterar jag hur bra de håller mot slem och en CCC (crazy cane corso). Vetenskaplig fakta? Sen bar det iaf av till meckis 25års överaskningsfest som jag stannade på en stund, men drog hem sen för att fixa mig för en utekväll med Karlsson. Dock kände jag mig lite funky på 25års kalaset trots att jag inte druckit? Så när jag kom hem kollade jag tempen och ve och fasa jag hade 38,7 graders feber?! Så jag tog 2 alvedon och satte mig i soffan i väntan på att det skulle verka men återigen ve och fasa, såklart somnade jag. Hur fan lyckas man? Vaknade vid tolv av att mobilen ringde och det var kim, men jag var så jävla vimsig då att jag inte kom för mig att svara. Så Kimino - förlåt att jag inte kom igår, men jag var helt plötsligt sjuk? Och ja- jag somnade, men inte med flit. Vi får ta en rain check och skaka våra lurviga nästa helg du är ledig! Kände mig som en riktigt dålig kompis igår..

Men iaf. André rullade in vid halv sex imorse så han lär nog inte göra många knop idag. Så man kanske ska ta knoxen under armen (bildligt talat) och hitta på ngt bus. Förslag?

Haha ja, det är det väl ingen som missat? Men det blev verkligen tydligt nu när jag klev upp.. Det är tokmörkt ute och blåser utav bara den! Plus att jag dragit på mig årets första förkylning och såg massa röd-gul färgade träd när jag var ute med hundarna igår.. Vill inte ens tänka på när man ska gå upp vid den här tiden i vinter, det lär nog vara super segt.. Fast väldigt mys också.

Oj. Min hund drömmer något himla spännande. Han ligger och rycker i alla fyra tassar och morrar. Är jag skum som tycker det är guligt? För jag för typ 5 år sen hade inte tyckt att 70 kg morrande hund var gulligt. Snarare tvärtom. Men men what to do. Must go to work.

Jag och hanna böt idag, eftersom hon ska till veterinären med geisha (hennes hund) kl 16. Det var liksom helt ok, för annars hade en annan behövt jobba 6:30-18. Haha och så mkt älskar jag inte mitt jobb! :P

Igår var ju en riktigt blöt dag, det tokregnade hela jäkla dagen.. Men eftersom det var måndag så var det ju såklart uppehåll när vi var inne men börjde regna igen när vi gick ut. Typiskt! Och vad som är mera typiskt är ju att både jag och hanna håller på att bli brakförkylda.. Vi båda kom till jobbet och var supertäppta igår. Haha då var det ju såklart jätte lämpligt att vi var ute i regnet hela dagen.. Haha, så himla typiskt!!

Näe, dags att väcka trött sambo och hund, and get this day started.. Och snälla vädergudarna. Inge mera regn!
Ja. Idag var en sån där morgon som bara en måndag morgon kan vara. Jag försov mig, glömde lunchen, kom försent, satte på mig fel skor som läcker, spillde kaffe på tröjan och insåg att jag i stressen hemma glömt att ta med mig mina regnbyxor. Jag har bara en sak att säga. God morgon, måndag. Jag hatar dig.

Det finns som sagt få saker som klår att vakna upp till en solig dag, utvilad och ledig! Har inte så mkt som står på schemat idag, så en lång promenad med min älskade hund är det som står högst upp!

Igår hände det inte så mkt, jag och Knox hade en hemmakväll med film och soff mys. Det är fan en av fördelarna med att ha en hund i mega size, det är så himla mysigt att kramas i soffan.. Och igår var han fan slut, han fick en ny pipis och en tjurmuskel så han hade fullt sjå med att springa runt och leka med pipisen och äta tjurmuskel. Jag tror verkligen att han önskade att han kunde gjort båda två samtidigt. :P

Den här helgen blir iaf vit för min del, har varit lite väl mkt fest på de senaste. Hihi vuxenpoäng? I think so. Plus att det vore så himla skönt att slippa gå på långis med Knox och vara seg imorgon.

Näe men dags att hit the shower så man kommer igång någon gång!!



Dröm badkaret..?

Äntligen! Fredagen är här, och nu är det slut på veckan. Hihi, det märks, idag snoozade jag för första gången på evigheter! Hör och häpna mina vänner. Planer för helgen? Inga so far, mer än att jag nog ska ta en fika med Livia, vilket också var typ evigheter sen. Muy roligt, i tell you.

Den här veckan har fan varit asbra, minus regnet då. Mina dagisvovvar har skött sig superbra, min egen vovve har skött sig superbra fast det är lite synd om honom då han har gjort illa sitt ben. Jag ska nog köpa något smarrigt ben eller någon rolig pipleksak till honom som plåster på såren.. Fast det är inte mitt fel att han gjort sig illa, det är faktiskt Andrés. Bara så ni vet.

Idag har vi planerat att ta med hundarna till rastgården (dagisvovvarna alltså) vilket nog kommer bli väldigt uppskattat av våra fyrfota vänner. Fast två av mina 8 hundar är lediga idag, vilket kommer kännas lite skumt, att bara gå ut med 6 hundar? Haha kommer nog kännas som om jag glömt dom.. :P

Well. Rise and shine! Dags för kaffekopp nr 2!


Ja, idag torsdag är bara en vanlig torsdag med jobb fram till 18:00 och regn. Nu kan man verkligen säga att vardagen har kommit igång, och sommaren är slut. Hua, jag tycker att det är så himla skumt att sommaren som ändå är typ tre månader springer förbi mkt fortare än vintern som också bara är typ tre månader? (Ja, i runda slängar alltså.)

Igår så regnade det ju typ hela dagen, vilket ledde till ett väldigt blött dagis. :P Så när solen tittade fram, så var jag tvungen att öppna lite fönster för det luktade verkligen blöt hund, precis överallt! Men what can i say, det kommer med jobbet ;)

Och nu är det bara 12 dagar kvar tills jag ska gå till "handläkaren". Jag håller stenkoll, för jag vill verkligen veta vad som är fel.. Worst case senario är ju att det är något allvarligt. Best case senario är att det inte är något allvarligt. Men fan. I still want to know.

Näe, dags att väcka sambon så han inte kommer försent till jobbet. Och snälla gud, inge mera regn!

Okej, jag fick äntligen min remiss igår, den 20:e sepember ska jag dit. Till kirurgmottagingen för specialiserad kirurgi och ortepedi. My God jag freakde när jag såg det. Kirurgi? Är ju inte direkt något jag vill göra.

Men i alla fall. Hade en stört stressig dag på jobbet igår, var helt slut när jag kom hem. Tackar gud för att det är onsdag, men jag menar WTF, vad hände med vädret? Haha det är dagar som denna då jag ångrar mig lite att jag ville ha ett jobb där man fick vara ute. Och att jag inte tagit ändan ur vagnen och gått och köpt mig ett regnställ. Fortsätter det regna såhär kommer Tiny se ut som en blöt katt när jag kommer hem efter jobbet. Fast det var väl väntat efter medelhavsvärmen, tropikvärmen och ryssvärmen som kommit i sommar att monsunregnet skulle komma nu till hösten.

Men men. Imorgon ska det bli sol, får väl torka då ;)

Men då. Att det bara måste regna när det är höst.

Men iaf. Jag hade en toppen dag på jobbet igår, alla hundar var verkligen hur snälla som helst, fast det var måndag! Haha det har fan aldrig hänt förut.. Men tyvärr lär det ju bli lite värre idag, iom höstregnet. Typ hälften av mina hundar hatar när det regnar, även min egen. Som hör och häpna är vaken nu.. Fast han sitter och tittar ut genom vardagsrumsfönstret på regnet, så jag misstänker att han smider planer på hur han ska kunna gå ut utan och bli blöt. Han är ju så rolig min vovve, han smiter ju iväg när man tar fram regntäcket, han har liksom lärt sig att när det kommer fram så regnar det ute. Hihi, han är för söt den där.

Satt och funderade över min handled igår igen. Jag är ju så jäkla otålig, vill ju bara ha min remiss nu, och helst gått igår så jag vet vad som är fel! Eller bara när jag ska ta ledigt från jobbet. Fan jag hatar att sväva i ovisshet. Kontrollbehov? I think so. Så jag håller tummarna stenhårt för att den ska komma idag.. Men på tal om idag, så är det dags att börja tänka på refrängen. Typiskt.
Jag måste ju bara påpeka att det här med att jobba måndag till fredag är en ganska smart grej, men att bara vara ledig lördag-söndag är totalt värdelöst. Haha, man hinner ju inte varva ner innan det är måndag igen.. Eller så är jag bara lite bitter för att jag är så galet trött idag..

Hoppas för övrigt att min remiss kommer nu i veckan, sen jag började utredningen så är jag helt besatt av att veta var det är för fel på min handled.. Plus att nu när alla vovvar är tillbaka på dagis så har smärtan blivit värre. Och jag brukar inte vara den som är den och klaga när det gör ont, men nu är det inte roligt längre..

Men men, helgen har iaf varit mkt lyckad, med företagskick off, bullkalas, skogspromenad och massa mer. Men nu är det dags att hoppa i jobbkläderna igen och dra sig iväg till dagis. Får se om Knoxen tänker följa med idag. :D
Ja, jag vet. Det har varit dåligt med updates denna vecka, men återigen var det ju dags för min öppningsvecka. Hua, det var lite tungt att gå up de sista dagarna och jävlar vad trött jag varit på kvällarna. Haha det vart inte mkt som hände igår kväll, jag somnade typ 11 framför tv:n.. Vuxenpoäng? I think so. Men idag blir det fullt ös - plocka svamp i skogen med malin och fishy (fast jag plockar ju inte svamp, jag leker ju med knox), kick off med jobbet och sen bulkalas hos janina med en kanna rosa pantern. Wäh. Awsome day med andra ord.



Och Knox är super taggad på att gå i skogen.. Som vanligt då, med andra ord.