Till att börja med:
59 dagar kvar till the big day. Oh. My. God. 

Vi har haft möte med vår präst. Vår präst är den bästa någonsin. Älskar honom. Skönare människa får man leta efter. 

Vi har bokat nästan allt till bröllopet, det är bara några få lösa trådar kvar. Vi börjar se ljuset i tunneln. Vem visste att det var så här mycket att göra och bestämma och boka? 

Jag börjar bli lite nervig över min möhippa. Var när hur? Ovissheten tar kol på mig. Hej, jag heter Tiny och är ett kontrollfreak. 

Jahopp. Dagens planer då? Jag ska ringa Skatteverket och kolla om vårt namnbyte gått igenom, åka och fixa slips och fluga till min blivande make, köpa hårfärg och puder och fortsätta slipa i mitt kök. Inget jobb, you ask? Well, vi kan säga att det är dåligt med det numera och jag behöver ett nytt jobb, ASAP. Alla tips är välkomna. 

Tack för mig, hej. 

Det här är den största jordgubben jag sett. Och den var så sjukt god va. Jag har redan ätit en låda, men var tvungen att äta den här också. Försökte hålla mig men det gick inte. Men who can blame me, kolla på den liksom. Jag hjärtar jordgubbar. 
Well. Förlåt då. Men nu är vi inne i en sån där svacka där det inte händer så mycket roligt att skriva om. 

MEN. Förkylningen hänger sig kvar, två veckor idag utan bättring ännu. Eller jo, ögoninflammationen är long gone ( tack guuuuuud) och nu kan jag äntligen sminka mig i ögonen igen. (Tack guuuud!) har ett litet bildbevis här på hur det såg ut, och notera att här är det inte ens som värst. 

Before and after. Ej okej.

Och jo! Nu har vi även ordnat en präst! (Eller älskling har, men jag tar på mig äran eftersom jag tjatat ihjäl mig på att han ska fixa en, vilket är helt rätt av mig tycker jag.) 

Och igår var jag över hos moster och klippte klorna på den ej längre så lilla men ack så söta lilla roffe. Moster var på yoga så Hasse och jag och deras granne fikade efter kloklippet. Visade sig att mosters granne har hängt en del ute på Tynningö. #random. 

Och idag ska jag jobba. Det har kommit massa nya powerwoman kläder så jag lär ha typ tuuuuuusen ordrar att göra. Och typ tuuuusen mail. Woop. 
Min älskade man pratar tydligen i sömnen. Inte nog med det, man kan faktiskt ha ett samtal med honom när han sover. 

R-nej men dom fick inte åka  med längre. Min karta tog liksom slut på gps:en så då fick dom hoppa ur. 

T- eh. Hehe. Alltså va? 

R- ja dom fick inte åka med längre.

T- nähä. Varför inte då? 

R- för dom var dumma och kunde inte bete sig ( antar att han sa det, var mest sludder. ) 

T- aha. 

R- vill du ha nyckeln? 

T- vilken nyckel? ( fnissar ihjäl mig för nu har jag insett att han inte är vaken) 

R- nyckeln till bilen. 

T- men vad ska jag med den till? 

R- så folk slipper se dig. 

T- men du det där var inte snällt sagt. Plus att jag får inte köra din bil. 

R- ( vänder på sig) näe för du är också dum. 

Man bah. Jaha. Härliga drömmar min man har om mig. Fast det var sjukt kul. Försökte prata mer med honom men han ville inte det. Antagligen för att jag var dum. 
OHMAJGADH vad tiden går fort. Är jag den enda som börjar bli lite stressad? 

Åh Göteborg. Den vackra staden som har de två vackraste prinsessorna. 

Jag och min älskade man ( make om två månader och nitton dagar, OHMAJGADH) åkte ner till Göteborg under påsken och firade med min allra käraste söstra mi med familj. Vi gjorde massa påsk aktiviteter som att äta strömming och leka i parken och äta thaimat och dricka öl. Mycket äta. Men det var mys. Och jag fick leka med världens sötaste flickebarn ( hon ser ju precis ut som jag när jag var liten, jag menar PRECIS) Stella. Järnspikar vad stor tösen blivit. Men fortfarande lika bedårande. 

Och vi fick låna robbans mosters lägenhet som var som världens lyxhotell. Jag skulle ju inte klaga på om jag fick vakna till den här utsikten varje morgon. 

Fett nice. 

Men som vanligt stannade vi för kort tid och hann inte mysas så mycket som det behövdes. Men ändå. Titta på de här tre. Som mitt hjärta svämmade över. 

Finaste. Här åt vi. Igen. 

Annars då. Mjaaaaaaaa jag har fått ögoninflammation och blivit förkyld och är allmänt osexig. Då är det tur att man har en superman som åker till Apoteket och köper ögondroppar och ögontvätt. Och att han står ut med mig när jag ålar mig som en liten orm när han ska droppa ögondroppar och tvätta mitt öga är fan ett mirakel. He's the only one, liksom. 
1.  Dricka kaffe med näsblodspapper i näsan. Pappret liksom suger upp kaffe från ena hållet och blod från det andra. Vad händer? Tussen blir svintung, och när du rusar mot badrummet halkar den ur näsan och hamnar på golvet med ett plask. Ej att rekommendera. Ganska äckligt faktiskt. Och kaffet blev förstört. 

2. Titta på filmklipp av fängslade djur som släpps fria för första gången i deras liv. Vad händer? Man gråter okontrollerat och hatar mänskligheten. Ej att rekommendera. Särskilt inte när du jobbar med folk som var och varannan kliver in i butiken i äkta pälsjackor. Bastards. 

3. Försöka noppa bort ett hårstrå som är liiiite för kort, som pincetten inte riiiiiiktigt får tag i. Vad händer? Man gräver typ ett hål i ansiktet som blöder och ser fult ut och man blir galet irriterad på att man ändå inte får tag i hårstrået. Ej att rekommendera. För nu har du ett fult jävla sår mellan ögonbrynen som ser ut som ett kastmärke i typ en vecka. Och du har fortfarande inte fått bort hårstrået. 

4. Packa samma dag som du ska åka. Vad händer? Jo pojkvännen jobbar natt och sover till mitt på dagen i sovrummet där alla kläder finns. Dessutom ska ni åka i stort sett när pojkvän vaknat. Vad händer? Du försöker mentalt fundera ut outfits av alla kläder du har för att snabbt bara kunna slänga ner dem i väskan när du kan. Och så inser du att allt du äger är fult och du måste köpa nya kläder. Och du har ingen aning om det är varmt eller kallt och rent mentalt har du nu tandborste och en stickad tröja nerpackad. Ej att rekommendera. Särskilt inte då du är känd för din beslutsångest. 

5. Lyfta en svängarmslampa. Vad händer? Svängarmen kommer farande och ger dig en rak höger mitt på läppen. Du blir blå och svullen och ser ut som du gjort ett dåligt lip job. Ej att rekommendera. Särskilt inte om du försöker dölja din olycka genom att måla på ett färgat läppglans som framhäver din svullna läpp. 

Så. Gör inte som jag. Ej att rekommendera. 
Känslan som uppstår när man är helt hundra på att man ska jobba imorgon och så är man ledig. Oslagbart. Oslagbart, i tell you. Långledighet. Here we come!