Jupp. Jag har inte panikartat ont i huvudet och mår faktist ganska bra. Visst okej, halsen är ju fortfarande inte vad den borde vara och näsan är alldeles täppt, men febern är long gone! Så idag är dagen då jag tänker sitta upp och äta. Och läsa. Och gå en lite längre promenad med knox. Och kanske om jag orkar, vill eller har lust åker och hämtar mitt legg.

På tal om böcker. Jag vill gå på bokrea. Jag fastnade på Willys bokrea igår, och övertalade André om att vi skulle köpa två böcker. Vi fick skönhetsbibeln och bonniers stora bok om hundar för typ 100 spänn. TAGET.

Jajajajaja... Jag vet. Jag är väl sjuk då. Men jag har en rolig sjukhistoria. Min supersnälla pojkvän var lite orolig över att jag inte ätit något på hela dagen, så han åkte och köpte mcdonalds till mig/oss. Han åt upp sitt på typ tre sekunder eftersom han ville iväg och pilla med sin mc. Själv hade jag inte kommit särskilt långt när han åkte, det är faktist svårare än man tror att ligga ner och äta mcdonalds. Så i ungefär samma sekund som han åkte gav jag min mat till Knoxen. Det var ju som sagt bara enklare så.




Jupp. Är lite sjuk. Och som jag sagt tidigare är det i 99 fall av 100 halsen som kärvar på lille Tiny. Mår ungefär som en påse nötter eller rättare sagt, som jag har en påse nötter i halsen, men ingen feber än.. Så vi får väl se hur detta artar sig. För jag har ju som vanligt inte heller tid att vara sjuk. Nej nej. Jag har fyrtioelvatusenetthundratjugonio andra saker jag måste fixa. Och då är jag helt säker på att jag glömt något.


Så var det söndag på nolltid och dags för syster och gleeni att åka hem. Jag vill inte. Jag tycker att helgen gått för fort. Som vanligt. Så det är dags att hoppa in i duschen för att sen åka och säga hej då. Fy fan. Bara cirkus tre månader innan vi ses igen.


Any ways, har lite bråttom eftersom jag totalt missat att man skulle ställa om klockan idag.. Men tänkte bara säga att jag böt ut den där skitbollen mot en mjukiskanin utan fyllning. Den är fortfarande hel.

Och det är inte vilken fredag som helst, det är den bästa fredagen på länge. Älskade syster yster och gleeni kommer ju idag! I fall det har undgått någon. Sen har jag dessutom fått lön. Och jobbar stängning med godistanten. Har svårt att tro att dagen kan bli bättre. Men jag är öppen för förslag.

Any ways. Dagen igår var ju inte direkt en sån där dag som man vill återuppleva. Vi fick ju som sagt fisk i från tjeckien. Det visade sig att chauffören inte kunde ett ord engelska. Så jag fick göra mig förstådd med googels språkverktyg. Dear lord. Men iaf. Sen visade det sig dessutom att han blandat ihop beställningarna så jag fick fiskar, undulater, mjölmask, zophobas och en hel radda med saker som jag inte skulle ha. Men det fixade sig till slut. Men.... Inte han jag klart i tid. Och det gjorde dom tydligen inte ute i haninge heller. Så jag fick jobba över. Jag som jobbat i 9,5 timmar utan rast. Jag fick helt plötsligt jobba 11 timmar. Utan rast. Man tackar. Sen kom älskling och hämtade mig och bjöd på pizza. Jag åt halva och gav resten till hunden. Sen somnade jag. SKit dag med andra ord.

Köpte för övrigt en boll till knox igår. En "tough ball". En "strong, durable, tough ball". Det tog honom en halvtimme. Sen var den slut som artist. Och ja. Jag kommer reklamera den.





Tough toys, my ass. Köp inte en sån här boll till en hund med starka käkar.

Ja, nu är födelsedagarna över, men snart kommer syster yster och gleeni. Idag är bara den där jobbiga mittemellan dagen då absolut ingenting händer. Det går inte ens något roligt på tv idag. Dessutom ska jag jobba själv i högdalen hela dagen, och än värre ta emot fisk från tjeckien. Åh piece of cake tänker ni nu? Nope, fisk ska skrivas av om dom är döda, så varenda påse måste kollas igenom och sen ska alla koppas ner i rätt akvarium. Guppy och såna andra vanliga fiskar är inga problem, men det kommer komma malawiciklider idag. Och jag har ingen aning om något alls när det kommer till Malawi utom att dom äter upp alla levande akvarieväxter. Med andra ord - det kommer bli en lååång dag.

Any ways. Dags att göra sig i ordning. Och mentalt förbereda sig.

Den stora dagen är nu här. Solen skiner, hemmet är nystädat och jag kunde inte må bättre. Så himla awsome.

Och såhär ser min 23:e födelsedag ut:

Vädret idag: ca 5 plus i skuggan kl 07:00 och strålande sol.
Mottot för idag: Jag bestämmer, jag fyller år.
Tårtan för idag: Mazarintårta med vaniljgrädde och färska jordgubbar
Dagens outfit: As always något som är fint i den nanosekund det tar att klä på sig och sen kommer det vara täckt med slem.
Det jag hoppas mest på att få: Ärligt? Gummistövlar. Fast jag glömt att både skriva det här och säga det till någon. Dumma mig.
Det som är mest troligt att jag får: Blommor och färgglada kort med skämt om att jag blivit gammal.
Det jag glömt tills idag: Ringa Jill. DAMN IT.
Det jag ska göra idag: Baka, byta gardiner och ta ut Knoxen på en långpromenad. Även om han inte vill. För idag fyller jag år. Då får jag bestämma.
Det tråkigaste jag ska göra idag: Tvätta Knoxens öron.
Det roligaste jag ska göra idag: Utnyttja det faktum att jag fyller år och bestämma så mkt som möjligt.
På tv ikväll: Glee & Greys anatomy. Kan inte bli så mkt bättre än så.
Vad som kommer hända i sängkammaren ikväll: Ryggklining tills jag somnar av Mister twister André.

Och i sann hundägaranda, efter som min hund är mitt liv vill jag bara säga att Knoxens ryktsten är det absolut grymaste ever när det kommer till att borsta hund. Den är så kick ass att jag dööör.



Any ways. Happy Birtday to me!

Idag är ingen vanlig dag, idag är systers födelsedag! Hurra, Hurra, Hurra!! Bästa syster yster, wish you were here. Har iaf världens finaste present som du ska få när du kommer på fredag. Eller kanske på lördag för en viss Tiny ska jobba sent ute i haninge på fredag. Men på lördag så kommer jag med presenter och kaneläppelmuffins med crumble. Allt för att Du och Plutti ska bli nöjda. Sen kommer Plutti att kräva att ni ska åka till sthlm så hon får äta mosters muffins. Oh yeah, jag kommer göra din prinsessa så bortskämd. Men först dig. På lördag.

Nostalgiminne dagen till ära: Minns du när vi låg i sängen i ditt rum (alltid i ditt rum eftersom mamma kastade ut mig från hennes säng och jag var för mörkrädd för att sova själv, haha, mamma måste älskat att vi hade egna rum och hon fick sova i vardagsrummet =P) och det var dagen innan din födelsedag och vi inte kunde sova? Du var helt 100% säker på att du skulle få en häst som skulle bo på balkongen, för vi hade precis fått den där fuskgräsmattan dit. DET min kära syster, kommer jag aldrig glömma. Grattis syster. Du är bäst.



Idag är det fem dagar kvar tills syster yster kommer och tre dagar kvar tills jag fyller ärofyllda 23. Woho!

Vi hyrde för övrigt film igår, Oceans, som är en dokumentär film om livet i havet. Grym film. Fast det tyckte inte André som somnade efter ca 20 min. Haha som alltid när jag får välja film med andra ord.

Men, men.. Kanske man ska göra något annat onödigt en stund.. Klockan är ju knappt sju, och jag börjar inte förens vid elva. Yey me. Har haft en knasig trend förra veckan med att vakna vid halv åtta, men nu är det ju en ny vecka då ska jag tydligen vakna vid halv sju. Herregud hur ska det här sluta?

Idag är det exakt 2 år sen vi hämtade Knoxen. I 2 års tid har vi haft äran att få leva med världens bästa hund. Jag minns det som igår, när kennelpappa Pella kom gående med lilla Knox i famnen och vi satte oss ner och skrev på papprena. Det var lätt en av de absolut lyckligaste dagarna i mitt liv.




När den här bilden togs hade Knox bara varit hos oss ett par timmar. Men jag var ändå världens stoltaste matte.

Jupp. Jag borde numera räknas som helt vuxen. Stannade hemma igår, fast grannen hade fest. Uppenbarligen en väldigt rolig fest för jag hörde precis allt. ALLT. Det var tillochmed så jag fick höja på tv:n för att höra vad dom sa. Och jag funderade starkt på att ringa och be dom sänka men jag gjorde inte det eftersom jag inte hade några pengar på mobilen. Så ja. Vuxenpoäng i tell you.

Den nya soffan är numera godkänd av knoxen. Han ligger och sover på divandelen. Och snarkar. Det tog ändå ett par dagar men nu är det okej.

Jag? Jo jag ska jobba idag.

Nedräkningen har börjat! Det är inte bara 7 dagar kvar till lön, utan även 7 dagar kvar tills syster yster kommer! Wäh, me so happy. Vi får väl se hur vi gör med Knoxen, jag vill ju såklart jätte jätte jätte gärna ta med honom hem till mami den 26 då det är bullkalas med släkten men jag har en svag känsla av att mormor kommer.. Och visst, min vovve är den bästa hunden någonsin men han är ju bara liiiite klumpig. Och jag har bara en mental bild i huvudet hur mormor kommer vaggandes och Knox vill leka/kela och välter stackars mormor som bryter lårbenshalsen. Och är sen totalt livrädd för min hund. Jag menar det är ju jätte simpelt att förklara för resten av släkten exakt hur dom ska bete sig om dom inte vill att knox ska bry sig om dom, men sjuuuukt mkt svårare att förklara för mormor som inte ens kommer ihåg vad andré heter efter vi varit tillsammans i snart 6 år.

Men men.. Problematiken med att ha en stor hund. Rättelse- i andras ögon stor hund. I mina ögon kommer han alltid vara en liten puppy. MIN puppy. Som ska få spåra i helgen! Efter jobbet dvs.


 

Yäääs jag fick se lilla fröken söderström på ultraljudsbild! Hon ska tydligen komma till världen 11/8-11! Inte riktigt samma som mama (8/8- hemligstämplat) Men nästan! Det blir som sagt med andra ord ett litet lejon. En liten Leia. Eller Leona. Eller Leone = Lejon på italienska. Haha nej jag vet inte vad dom kommer döpa lilla fröken till, men jag har bara sånt glädjerus över den lilla damen. Eller rättare, det faktum att det är en liten dam. Som kommer bli så jääääävla bortskämd.

Idag ska jag och Knoxi gå till högdalen och jobba. Hans sista arbetsdag för den här veckan, imorgon får han stanna hemma eftersom andré slutar kl2 och jag börjar kl12. Min lilla gosing. På söndag är det 2 år sen vi åkte och hämtade honom. Wow kan inte fatta att tiden gått så fort.

Tillbaka till jobbet. Suck.

Jag gjorde typ hälften av allt jag skulle gjort igår. Blev så himla seg efter jag varit och klippt mig. Vilket blev asbra, tackar som frågar. Jag gick hem och åt, sen skulle jag bara gå ut med knox och sen åka. Men, men what to do, jag får helt enkelt hämta legget nästa vecka. Inte mer med det. Jag jobbar ju dessutom hela helgen så det blir ju ingen utgång eller så.

MEEEEN jag fick iaf min nya soffa igår! Martin och älsk byggde ihop den och den är jääääättefiiiiiin. Dock har vi numera 2 soffor i vardagsrummet, för älsk´s pappa var dum och vi fick inte låna bilen till mami. Varför? I dont know. Så det får bli en annan dag.




Det här är för övrigt världens bästa bild på mig och Knox.

  1. Byta gardiner i vardagsrum och sovrum
  2. Fixa lunch åt andré
  3. Gå ut med hunden
  4. Klippa mig
  5. Hämta nya legget
  6. Ev köpa och sätta ihop ny soffa
  7. Lämna gamla soffan hos mami
  8. Slänga mamis gamla soffa
  9. Äta middag
  10. Titta på Cesar
  11. Läsa klart boken "Alla hundar vill spåra" och bli världens bästa spårläggare och den ultimata hundägaren som alla hundar vill ha.

Ja. Det är dagens plan.



Världens bästa bok, I tell you.

Oh yäs. Har någon missat att jag är ledig i 4 dagar? Schemalagt? Åh jesus vad har jag gjort för att förtjäna detta? Så himla underbart.

Idag ska jag försöka klippa mig (igen) eller boka en tid till imorgon. För imorgon ska jag ändå åka in till skm och hämta mitt nya legg. Wiii.. Känns så himla onödigt att behöva åka så långt.

Igår hade vi en snabbvisit på Ikea med mami. Bara 1,5 timmar. Så det gick ganska fort. Vi köpte egentligen inget viktigt, men gick ändå där ifrån med en kasse för 400 kr. Vi skulle egentligen köpt en ny byrå, men den gick vi därifrån utan att köpa. Hur gick det till liksom?

By the way. Min hund är inte alls bortskämd. Igår fick han en egen kycklingsallad på sin mat. Med okryddad kyckling och sallad utan lök. För man måste ju tänka på hans lilla mage. Det är ju för starkt för honom.

Fredagskvällen spenderades hos grannen med svåger och svägerska och massa rosévin. Riktigt kul kväll med andra ord. Har för övrigt bokat in en salsakväll med svägerska en ledig helg. Awsome.

Idag: Träffa mami och smygshoppa lite så älsklingen inte ser. Väsk och skoförbud, my ass. Det man inte vet mår man inte dåligt av.

Imorgon: Tvättstuga och riktigt låååång promenad med hunden. Och massa kel och mys.

Oh Yääs. Tiny ska bara jobba i 9,5 timmar utan rast med cheferna i högdalen. MÅTTLIGT road. Är även måttligt road av att det är snöblandat regn som faller i sidled ute. Återigen, stackars Knoxens ögon. Knox fick för övrigt träffa Sagas vovve Ricci igår. Gick så jäkla bra. Knox ville leka med Ricci men Ricci ville inte leka med Knox. Vilket var nästan helt ok för Knox, han var ju bara tvungen att skälla lite på henne och hoppa ner i lekställning för att se om hon skulle ändra sig. Men det gjorde hon inte. Jag fick lite känslan av att Saga var lite rädd att Knox skulle attackera Ricci men jag fick föklara lite fint att det är typ så mastiffer/molosser leker. Asklumpigt och väldigt burdust. Plus att jag tror Sagas osäkerhet över mötet smittade av sig på Ricci.

Men any ways. Igår var en jätte super mega bra dag! Stora framgångar med Knox, är en så himla stolt matte just nu. Vi går i rätt riktning med andra ord.



Min vackraste, mysigaste, underbaraste, sötaste, finaste lilla hund. You kick ass!

..får jag vara ledig igen. Är bara idag och imorgon kvar. Sen är jag ledig hela helgen. Väntar för övrigt med spänning på hur det nya schemat ser ut. Ska nog pressa chefen lite idag så hon skickar iväg det.

Plusgrader idag med, dock mkt blåst. Stackars Knoxens ögon. Dom tycker inte om när det blåser. Blir till att torka, torka, torka med andra ord. Men han tycks inte ha ett bekymmer i världen. Han ligger och sover med huvudet under vardagsrumsbordet. Tänk den som kunde få göra det.
Blää ska jobba idag. Har ingen lust what so ever. Inte för att jag tror det kommer bli en jobbig dag, utan bara för att jag inte vill. Ville vara ledig i alla fall idag också.

Hade för övrigt värsta myslunchen med mami igår! Och jag var jätteduktig som inte köpte några skor alls. André var nästan lite förvånad när jag kom hem. Skulle klippt mig också, men det var inte en enda frisör som hade en vettig tid. Får helt enkelt bli i helgen. OM någon nu har tid. Vilket jag hoppas innerligen på.

Näe. Duscha. NU.

Knox ligger för övrigt och sover i sängen. Inte bra alls för min motivation. INTE ALLS.

Yes. Varning för dom finkänsliga, följande bilder kan vara obehagliga.





Och ja. Det var så jag spenderade min måndagskväll. Med slem. Överallt.

Yäääs. Både lördagen och söndagen gled förbi ganska så smärtfritt, förutom kundströmmar och annat trassel som faktist ändå inte var så himla farligt. Tyckte lite synd om Knoxen dock som fick vara hemma med sjuk husse, som med andra ord inte orkade så mkt. Så vi gick ut och joggade igår kväll och sen så fick han sträcka ut ordentligt på det stängda dagiset. Happy, happy, happy dog med andra ord. När vi kom in så myste vi lite och använde den nya ryktstenen som jag införskaffat. JÄKLAR vad bra den är. Gummikardan kan slänga sig i väggen, den är inte i närheten av effektiviteten hos ryktstenen. Så har ni en korthårig hund som fäller, ryktsten is the shit i tell you.

Näe dags att ta hand om min sjuka fästman som ligger döende på soffan. Stackarn är förkyld. Utan feber. Men misstänker att han har lunginflamation. Ja. Det är sant. Karlar är helt eländiga när de är sjuka.

Alltså. Vi hade den här tröjan på jobbet. Tyvärr fanns den inte i size 75, så världens sötaste wilmer blev ägare till en ist.

 



På riktigt. I make yellow snow. HAHAHAHA. VILL HA. Fast till Knoxen då. Jag själv kissar inte på snön.

Men ingen lyckodans denna fredag. Jobb jobb jobb hela helgen. Men det känns helt ok. Har ändå inga planer utom jobbet. Jo förresten. Ska åka förbi mami med lite kattmat och sand.

André fick bestämma vad vi skulle äta igår. Det blev pizza. Föga förvånande.. Men han fick iaf med sig fel pizzor hem så när han ringde tillbaka och sa det så sa dom att vi kunnde behålla dom felaktiga pizzorna. Vi satt helt plötsligt med 4 pizzor. Undra vad grannarna tänkte när andré kom hem med pizza 2 gånger. Dom måste ju tro att vi matar hunden med dom eller ngt.

Lekte för övrigt papparazzi på Knox igår när vi var ute på promenad. Han blir så jäkla snygg i solsken. Pälsen glänser och han blir så himla glad. Struttar på som värsta show dogen. 


 Mattes stiligaste snusmumrik. Du är så vacker min älskade hund!

It is all about the hair. Jupp. Om jag någon gång glömmer varför jag inte ska gå och lägga mig med blött hår, snälla påminn mig om att jag ska titta på den här bilden. Fuck, gick ju inte ens att borsta. Och sen borstade jag hunden. Observera att jag sa innan vi köpte Knoxen att jag ville ha en korthårig hund, för att jag inte orkade med att hunden skulle fälla så mkt hår. Jag tror jag blev grundlurad.





Oh yes, it is all Knox.



Fast han är bra söt den där. Trotts allt hår. Som ibland fastnar i strumporna och sticks. Och samlas som damm i hörnen. Stickigt damm bör tilläggas.



Jag säger då det. Denna dag kunde inte börja bättre. Man brukar ju säga att ett gott skratt förlänger livet, och herre min gud då kommer jag nog bli 350 år gammal.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!