Har fått sällskap på helgerna då min superman jobbar natt. Please say hello to chilli: 
Idag jobbar vi. Ja, eller jag jobbar och chilli ser upptagen ut. 
Wäh. Äntligen. Äntligen står julen för dörren och nu har jag tre dagar ledigt. Alla klappar är klara, maten står i kylskåpet och imorgon ska det mysas utav bara satan med familjen. Det är några som saknas och som jag skulle offra allt för att få ha här, men jag är lycklig över att dom som kommer faktiskt kommer. 

I år är andra julen utan min tvilling, min allra käraste syster och första julen utan min andra själhalva. Jag saknar er båda så det skär i hjärtat, men vart ni än befinner er så önskar jag er en riktigt god jul. Nära eller långt borta, ni finns alltid i mitt hjärta ( även om jag mest av allt hade velat ha er så nära som det bara går!) 

Julen handlar om de nära och kära, men också om tacksamhet. Under julen bör man ha tid för eftertanke och begrunda året som varit. Det här året har varit ett av de bästa och ett av de värsta i mitt liv. Jag har fått den stora äran att få förlova mig med den mest fantastiska människa som går i ett par skor, fått börja planera en av de största och med största sannolikhet lyckligaste dagarna i mitt liv, dagen då jag får säga ja till den person jag älskar över allt. Det är en sån fantastiskt stor grej. Lite så att hjärtat svämmar över vid bara tanken. Men det här året har också fört med sig den största sorgen jag någonsin känt, dagen då jag var tvungen att säga hej då till min älskade lilla snusmumrik. Men samtidigt är jag så fruktansvärt tacksam över den allt för korta tid vi fick ihop. Det förändrade mig som person och jag lärde mig vad villkorslös kärlek innebär. 

Jag kanske bloggar lite imorgon när jag inte är lika trött och sentimental, men jag var bara tvungen att skriva av mig lite. 

God jul alla blåg rEaDeRZ! 
Köpte alla julklappar igår på min lediga dag. Hann dessutom laga mat och spendera quälitets tid med min älskade. Effektivt. Så. Jävla. Effektiv. Och vad slutade min effektivitet med? Träningsvärk. I rumpan. (Rumpmusklerna reds anm.). Så jävla oeffektivt. Inte kul att springa i trappor med rumpträningsvärk. 
Aamen nästan iaf. Igår tog jag ledigt och bara slappade hela dagen. Så jävla välbehövligt. Vaknade idag och kände mig som en ny människa. Helt stört. Tänk vad lite vila kan göra! Har till och med fått värsta julfeelingen, vilket jag inte jämnt av alls innan. Men nu är vi back on track, nu vill jag baka julgodis och slå in julklappar och klä granen och pumpa julmusik hela tiden. I love it. 

Annars då? Jo vi firade ju min älskade man i helgen och trots att det verkade barka käpprätt åt fanders löste det sig så himla bra ändå och det blev en fantastiskt rolig kväll! 

Och det verkar som julafton kommer spenderas här med mina nära och kära! YÄÄÄY! Livet är bra fint ibland. 

Bjuder på en till badrumsselfie. Bara för att jag kan! 


Hetast i stan. Not. Men ändå. 

Okej. Jag vet. Tuuusen år sen sist. Kör en snabb repris på senaste tiden då? Funkar? Okej, let's do it. 

•jobbat röven av mig med min chefs nya bebis företag powerwoman (powerwoman gör fet snygga träningskläder till bra priser och alla ordrar som görs plockas, packas och skickas av yours truly, reds anm). Det är mycket att ta in, men jävlar vad roligt det är när man kan! 

•har pratat med Agnes Karlsson i telefon, fast fattade inte att det var hon förens Tove sa det till mig. Så inga pinsamheter här inte. Woho! 

• varit nere i Blekinge och lekt med min snart ingifta släkt och fått världens finaste strumpor av världens finaste svärmor.  

•firade min älskling igår med middag och presenter. Och på lördag blire fin fika och jag ska försöka baka. Vad det blir? På lördag får ni veta! Om jag lyckas hinna. 

•har numera badrum och hall! Lyckan är total! 

Bjuder på badrums selfie, för nu måste jag gå och jobba! Hej hopp! 

The original duckface. Klassiker. 
Hjälpte en kund idag. Inget konstigt med det, utom att jag kände igen honom som bara den, men kunde inte placera VART jag sett honom. Så iaf gick han iväg och tittade lite själv och då kom jag på det. Varpå (smidig som få) utbrister -MEN GUD DET VAR JU GUSTAV SKARSGÅRD! 
Varpå jag hör- jag hörde det där. 

Dog pinsamhetsdöden. Men han skrattade åt mig och var sådär supertrevlig och jag höll på att dö. Men han sa att han tyckte det var gulligt och att jag var söt. Men Gud jag dör. Så. Pinsamt. 
Plockade upp alla julsaker ikväll. Passade på medan grinchen (bästa älsklings man, reds anm) inte är hemma. Hittade björnen som knox alltid stal. Den är hård av gammalt slem och saknar nos. Nosen på björnen tuggade knox i sig i ett obevakat ögonblick. Plockade även upp hans julstrumpa. Fick ett seriöst meltdown. Insåg precis att det här blir första julen utan min lilla banansadist. Men på julen kommer man ihåg alla man älskar, även om dom är i himlen. Därför åkte knoxens julstrumpa upp på väggen och björnen utan nos sitter i perfekt stjäla-när-ingen-ser-ställe. Vad jag inte skulle ge för att hitta björnen utan ögon i bia bädden. Eller få höra gnället på julafton när han vill åt paketen i strumpan. Eller att få springa skytteltrafik från julbordet för att hindra knox från att slita upp alla paket. 

Det är jul igen, men ändå inte. God jul på dig min lilla snusmumrik. Mamma saknar dig. 


Åååkej. Så blev jag ensam med hantverkaren igen. Och jag börjar inte förrens två. Kul. Så nu sitter jag här. Hantverkaren i badrummet och jag i vardagsrummet. Så typiskt svenskt att tycka att det här är pinsam tystnad. Fast sen å andra sidan pratar han inte svenska så det skulle nog bli pinsam tystnad även om jag försökte prata med honom. 

Men iaf. Har kommit på en sån jävla bra present till min (snart så, typ sex månader, MAJ GADH!!) man. Kom på det igår på jobbet. MOHAHAHA. 

Mja. Mjo. Nu rå? 
Första december. Hantverkarna leker här hemma och jag ska inte gå till jobbet förrens om en timme. Yeah. 

Vad händer då? Mjaa asså inte så mkt. För som jag skrev i tidigare inlägg så jobbar jag mest. Inte det roligaste livet just nu. Men men. Var dock ute med mina fina vänner och världens bästa man i lördags! Så lite socialt liv har jag. 

Och idag ska jag stänga med våran extra igen. Dock är jag lite sur på henne för jag behövt jobba alla hennes helger förra månaden. 

Nä nu måste jag sätta igång om jag ska hinna i tid. 

Tråkigaste inlägget i manna minne.