Alltså. Bara människor som tittar på CSI Miami och vet vad bitstrips är förstår. Tyckte det passade mig utmärkt. Jag är nästa Horratio Cane. You just wait and see..

 
Det här gives me that warm, fuzzy feeling in my heart. Och just här just då insåg jag att jag har allt jag någonsin kommer behöva. 

Alltså. Gick ut och åt spontanmiddag med min partner in crime jempa igår. Vi var så djävulusiskt duktiga och drack alkoholfri öl till maten. Alltså. Vuxenpoäng. Om vi skulle fuskat på vår vita månad hade ju igår varit det ultimata tillfället. Men nej. Vi var starka. Vi stod emot. Och det kändes faktiskt himlans bra. Maten var för övrigt himlans god också. 

Men nog om det. Idag blir det jobb för hela slanten igen och nu börjar jag se slutet på min arbetsvecka som började i lördags. Bara tre dagar kvar. Hualigen. På fredag ska jag göra så lite som möjligt. För sen blir det dop på lördag och lekstund med min mor på söndag innan mitt lilla hundhjärta kommer. Och sen är det bara på't igen med femdagarspass. Vi har för övrigt dragit igång kärleksveckorna på Seven igen, så om ni får frågan om ni är upptagna eller singlar när ni beställer kaffe så vet ni varför. Glöm inte att instagramma sen med #fikagram. Så. Nu har vi jobbat lite på fritiden också. Grymos. 
Mene alltså.. Det har snöat sen igår. Och nu snöar det horisontellt. Yäy. Måttligt road Tiny ska iväg och jobba dag 2 på sitt sexdagarskrig ( sexdagarskrig? Mja det skulle vara sexdagarspass, men ipåni autokorrektade det och det stämmer väl ganska bra ändå tycker jag.) upptäckte för övrigt igår att jag måste införskaffa nya vinterstövlar eftersom det har gått hål i sulan på mina. Skitmysigt att ha iskallt snöslask i skorna. Myyyyys. Men vad fan. Fett värt eftersom det innebär att det blir shoeshoppiiiiiiiiiing!! Love iiiiit. Ska bara tygla mig och inte köpa något annat än just vinterstövlar. Min kära sambo har ju lagt husregeln att om jag köper ett par nya skor måste jag slänga ett annat par. Det är rätt solklart att han aldrig bott med en tjej förut. För det kommer ju inte ske liksom. (Sorry love, men det kommer verkligen inte ske.) 

Jo men annars då? Mjaa jag måste åka till jobbet om två timmar och jag är redan klar sen en halvtimme tillbaka. Min man ligger och sover och bebis är hos husse. Så här sitter jag och har så tråkigt att jag dör och ber till vem som än lyssnar att det slutar snöa horisontellt till det att det är dags för mig att gå till bussen. Jo men så att. Lite mer kaffe på det kanske? 
Is my dog. Tiiiiiiiittaaa på söööööötiiiiiiss!! 

Japp! Ledig i hela tre dagar. Och vad har jag gjort? Mjaa så lite som möjligt. Tvättade tvättis igår, gick på långis med knotte och sen inte så mkt mer. Och vet ni? Det har varit så HIMLA skönt. God Damn it. Hade jag inte haft vit månad hade en av dagarna antagligen gått åt till att må dåligt, men inte denna helgen. Och inte nästa lediga helg heller. Hade en massa kompisar som åkte på kryss i fredags och levde rövare av dömma på bilderna och statusarna dom la upp på fb. Hahaha inte jaaaaag! Förlåt om jag skryter lite med mina Doris day manér här men jag är faktist stolt över mig själv. Det är helt sjukt vad man hinner med och vad man orkar med när man inte dricker. Jag tror faktiskt nästan att det kommer bli svårt för mig att ta upp drickandet igen. Om jag nu får för mig att göra det. Kommer nog bli ytterst sporadiskt och ytterst sällan isf. Yäy me!  Ja men så att eh. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra nu. Lägenheten är så jävla städad så det finns inte. Hunden är rastad. Älskling ligger och sover. Klorna på hunden är klippta. Mina naglar är filade och fixade. Håret plattat. Disken diskad. Och jag drar mig lite för att vika tvätten, för jag tänkte att jag skulle aktivera mig med den ikv. Jo. Lite kaffe kanske? Ja. Så får det bli. Tooodels, my noodels! 
Blä. Jobb ångest. Det var ju något mer att göra igår och idag kommer det bli kaos. Jag vet att det kommer både beställningar och tidningar och folk. Alla har ju kommit tillbaka efter långledighet och jag vet inte hur många gånger jag fick höra igår "tillbaka till verkligheten" och "nu är det dags att börja jobba igen". Mhm. Jag har jobbat hela tiden. Jätteskönt att vara tillbaka igen. Not. Jag gick aldrig därifrån. Men nu är det bara idag och imorgon kvar, sen är det ledigt i tre dagar. Som jag längtar. Lite för att andre ska på kryss så min lilla bebis kommer hit på fredag. Kunde ju inte komma lägligare efter som min älskling jobbar natt, jag har vit januari och jag hatar att vara själv. Typ det tråkigaste som finns. Wörd. Men nu mina vänner är det dags att snöra på sig skorna och dra iväg till Seven. Uäck, måste byta jobb. Kräks lite i munnen varje gång jag måste uttala standardfraserna. "Något mer?", "stor eller liten latte?", "du har inte en krona?". Fick för övrigt en känga av en kund förut som skällde ut mig efter noter för att jag frågade om hon ville ha kvittot. Hon blev typ rabiat och förklarade exakt hur jobbig och irriterande jag var som alltid frågade och det var väl klart som fan att hon inte ville ha kvitto på en jävla tidning, hur intelligens befriad kunde jag vara? Jo. Inte alls. För är myndigheterna där och kollar blir det 10.000kr i böter. Då såg hon ut som ett levande frågetecken. Sa en rätt onödig grej, men det var det värt. Jag bah - svensk lagstiftning, madam. Kolla upp det. Sen hjälpte jag nästa kund. Jag har inte sett henne sen dess. Mohahaha. Okej. Måste verkligen sluta nu. Puss&kraaaaaaam! 
Jag har inte gjort någon viktresa, aldrig satt min fot på ett gym, jag har precis ätit en hälsosam frukost bestående av cigg och kaffe och vet ni vad? Jag mår bra ändå. Faktiskt så mår jag alldeles utmärkt. 
Bjuder dessutom på en egoselfie. Japp. 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag åkte till Blekinge. Har aldrig varit där förut, vad jag vet. Och träffade världens bästa människor. 

Har du några nyårslöften?
Ja men visst. Inte att sluta röka i år, utan att lyckas ha en hel vit månad. Är faktiskt rätt taggad på att försöka hålla det längre. Och att jag ska byta jobb. Och hälsa på min älskade syster med familj oftare. 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Nej, men många blev gravida. Ingen press här inte. 

Vilka länder besökte du? 
Öhm. Inga? 
 
Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? 
Dagen då jag och min absolut största kärlek i livet flyttade ihop. Oh. The joy. 

Vad var din största framgång 2013?
Att lyckas få Robban att flytta in. Haha nu kommer han aldrig bli av med mig. MOHAHA!!

Största misstaget?
Att börja på Seven. Kräks. 

Bästa köpet?
Alltsåååå.  Hundnörd alert. Knoxens nya biabädd. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Eftersom man inte blir miljonär av att jobba på Seven, så har mest av mina pengar gått åt till att betala räkningar. Kul jul. 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Åh det finns så mkt. Om jag skulle skriva ner allt skulle det ta ända till nästa år. 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?
Dropkick murphy's "Rose tattoo"

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Oj. Det var känslomässig berg och dal bana i början, men det fixade till sig sen. Så gladare. Lyckligare. Och jag har mina pojkar och min familj att tacka för det. Ni är bara så bäst hela bunten.  

Vad önskar du att du gjort mer?
Lagt mer energi på att hitta ett nytt jobb och andats och räknat till tio innan jag svarat på dumma saker. 

Favoritprogram på TV?
Som alltid, Supernatural. 

Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Firade livias födelsedag, och hade det allmänt mys. 

Bästa födelsedagspresenten? 
Alla :) 

Hur skulle du beskriva din stil år 2013? 
Bättre än innan. 

Den bästa nya personen du träffade? 
Hhaha det finns flera! Min nya übergoa svärfamilj, mina nya arbetskollegor och många många fler. 

Japp. Tack 2013, jag är redo för 2014 och mitt andra år med mitt livs kärlek. Nu kör vi. 
Vit januari. Inte i tal om snö, för det har vi ingen, men utan alkohol. Nope, nothing. Nyårslöfte, baam, you got it. Dags för yours truly att go back to basics och leva rent ett tag. Hallelulja. Och vet ni? Gott nytt år på er!!