Ung tjej kommer in på jobbet. Uppskattar åldern till 18-19. 

Kund- hej har ni resorb? (Vätske ersättning, reds. anm. ) 

Jag-absolut, vill du ha sport eller vanlig? 

Kund- nej vänta! Jag ångrade mig, jag tar en Cola, det är ju typ samma sak. Dom innehåller ju samma sak iaf. 

Jag- ....? Eh. Okej. 😐


Nä. Jag har bara inte haft energi att blogga. Och så har det inte hänt så mkt. Jag har ju liksom bara jobbat. Lite det livet går ut på just nu typ. Yäy. Känner mig dock 100 år äldre. Tror till och med jag börjar se sliten ut. Hade en stammis idag som på riktigt undrade hur jag mådde. På det där "bry sig på riktigt" sättet. Man bah oops. Kanske ska dra ner på tempot lite? Bifogar bild från tidiga morgonen som bevis. 
Sliten som få. 

Funny story. Miriam bryant var inne och handlade hos oss. Mötte henne i dörren. Vi är typ lika långa, men jag är längst! Win. 
En kund kommer in i butiken imorse och bah: god morgon, Miriam! 

Vad. I. Helvete. 


Uppe med tuppen! Eller jag är rätt säker på att tuppen fortfarande ligger och sover för det är så jäkla tidigt på morgonen. Dagens prognos? Mja öppna fast man skulle vart ledig, nio minus och typ ledig make. Hua. 

Förresten. Har ni någonsin tittat på ert hår i spegeln och bah näe this is too much to handle? Jag gick och la mig med blött hår igår, trots bättre vetande och nu ser jag ut som ett fönat får. Awsome. Jag har inte heller tid att försöka platta ut skiten för det är bara sååå fluffy just nu. 

Typ så. 
Maken jobbar natt och jag är hemma själv. Så vad gör man? Man pratar i telefon. Nästan som att han är hemma. Fast minus den fysiska kroppen jag vill klänga på. 

Woop! Gift par i 200 dar! Hur ska detta firas? Mjaaaa maken jobbar natt och en annan jobbar till 18 så vi kommer ej hinna ses idag. Ja eller alltså i vaket tillstånd dvs. Han ligger och sover nu och jag måste strax gå till jobbet. Så. Det är kul det här med äktenskap. När man ses dvs. 
WOOOO! TVÅHUNDRA DAGAR! Grattis till oss! 
Kund skulle köpa cigg. Jag bah: haru legg? Han bah: aa (och slänger upp sitt pass.) och vad händer när jag öppnar upp passet? En Fakking jävla kondom trillar ut. Jag bah: eh. HEHEHEHEHEHEHE. Du kanske vill behålla den här. Och han bah: eh. Ja tack. Hehe fan det här blev ju riktigt pinsamt. Jag bah eh ja. Och sen stod bi där tysta tills kortbetalningen gått igenom. 

Skämskudde. 
Men alltså. Min buss har gått 05:33 varje dag, varje jävla dag  jag har öppnat sen urminnes tider. Men inte nu längre. På något magiskt jävla sätt så går den numer 05:29. Vilket innebär att jag missat den. Och vilket innebär att jag missar en tjugo min värdefull tid av min öppning. Vilket också innebär att jag får sitta ute i fem minus i tjugo minuter. Mysigt liksom. 

Nä jag är inte bitter. Jag är JÄTTE bitter. Och kall. Så. Godmorgon på er också. 
Sämst bloggning på senaste. Men mitt jobb har dödat mig. Jag har i stort sett flyttat dit och kommer enbart hit till den här lägenheten för att vattna blommorna typ. 

Men det sjuka är att under den här tiden har folk typ glömt vem jag är och en yngre mer talangfull tjej har tagit över. 

Så här är det. Jag har fått två dagar ledigt i rad för första gången sen pompejiis utbrott så då tog jag med min man och några goda vänner ut på lite galej. Och vad händer? Inte en gång, inte två gånger utan FYRA, FYRA  gånger frågar folk mig om inte jag är den där Miriam från tv. Jag bah. Dö. Första gången var det väl kul men sen gick det bara utför. Nu vet inte jag om det berodde på kläderna eller sminket eller vad, men en gubbe som trodde jag var hon stod och stirrade på mig tills jag fick the super creeps och gick därifrån.

Så iaf. Jag vill bara klargöra en gång för alla att jag är inte Miriam bryant, jag är inte känd från tv, och jag är inte död bara för jag inte uppdaterat bloggis sen... Förra inlägget. Så. Iaf. Upp och jobba imorgon! YÄÄÄY!