DAFUQ?! Det skulle ju vara vår och varmt och sol och allt det där nu? Var kom regnet ifrån? Jävla skit system.
Det är ju dessutom valborg idag, men jag tänker då inte gå och kolla på nån jävla brasa om det ska regna. Herregud, vet ni vad det skulle göra med mitt hår? Ronja släng dig i väggen med andra ord.
 
Jahopp! Planer för dagen då? Mjaa yours truly ska provjobba på 7-11 idag. Mkt spänande. Min ev nya mr boss man ville helst att jag skulle ta ut mina piercings, vilket är helt ok, men jag glömde nämna att jag har tattueringar. Helt sjukt. Jag GLÖMDE att jag var tattuerad. Hur, hur, hur gick det till? Hur kan man glömma bort att man färglagt hela högerarmen? Aja, han är ju in for a treat iaf. Kanske borde jag sätta på mig långärmat som jag kan ha under jobbtröjan just in case? Fast sen å andra sidan så kanske det inte heller är smart, för jag lär ju behöva gå utan nån gång. Dagens ilandsproblem. Fast sen å andra sidan ska jag faktiskt iväg till mürmür efter mitt provjobb och då kan det ju underlätta att ha satt på sig långärmat. Helt sjukt att tanten kan glömma bort att jag är vegetarian precis hela tiden, men tattueringarna glömmer hon då minsann inte bort. Snacka om selektivt minne.
 
Men iaf mina vänner. Nu måste jag lägga på ett kol annars kommer jag komma sent till mitt provjobb. Wish me luck!

Appen! Den lever! Danatananatadaaa!!

Okej, jag jobbar inte idag. Det är grymt väder och jag och knoxi ska ut på långis. Punkt. Jag skulle egentligen kunna jobba ett par timmar, men nej, det tänker jag INTE! Jag har inte gått långis på vad som känns forever, så nu jävlar.
 
Annars då? Mjaa rätt chill dag på jobbet igår. Inte så mkt folk konstigt nog. Men jag pratade med väktaren och tydligen så var det ÖS på coop och systemet. Skönt att folk väljer sprit och mat innan kläder.
 
OH! Såg nya VD avsnittet imorse. Jävlar den serien slutar då aldrig leverera. Och nu lider jag av skrivkramp igen. Bananas.
Äntligen fredag! Nu ska det förhoppningsvis strömma in lite folk till bromma blocks! Vd:n kom ju förbi mig igår och jävlar i min låda vad han kan kränga kort. Jag har ändå sett mig som en ganska bra säljare men jag är då hästlängder i från honom. Hua. Vilken säljare.
 
Jahopp, planer för helgen då? Mjaaa inte så mkt, min älskling jobbar, min pälskling ska på födelsedagsfest och jag? Jag kanske ska jobba. Jag har inte bestämt mig än. Det beror lite på hur det går idag.
 
ÅH. Jag saknar ihjäl mig efter min pojkvän nu. Vi har knappt setts på över en vecka för att vi båda varit helt sjuka. Men finaste, finaste älskling kom och hälsade på mig på jobbet igår, och hejherrejösses, ingen blev gladare än jag! Bästa älskling. Komma förbi och göra mig alldeles glad bara sådär. Det är kärlek det.
Idag är det tio år sen Pälskling döptes och tio år sen jag blev hennes fadder! Haha heerreeguuud vad tiden går fort! Det är nästan lite jobbigt alltså. Dock måste jag erkänna att jag har misslyckats fatalt med mina uppgifter som fadder, här är några riktlinjer från fadderbrevet som jag totalt inte gjort:
 
*Intressera dig för föräldrarnas glädjeämnen och bekymmer kring sitt barn. Inte främst genom att ge goda råd, utan genom att ge dig tid att lyssna! (Jag följer ju visserligen Livis mamma på insta, räknas det som något här?)
 
*Håll dopdagen aktuell genom att på årsdagen av dopet hälsa på eller sända en liten hälsning. (TAADAAA, misson complete!)
 
*Låt det som hände i dopet få en fortsättning, berätta för barnet om Jesus och, när tiden är mogen, förklara vad du själv har funnit i den kristna tron som är viktigt och värdefullt för dig. (Öhm..?)
 
*Uppmuntra föräldrarna att söka kontakt med det liv i gemenskap som församlingen erbjuder i barntimmar, söndagskola och familjegudstjänster. Gör gärna sällskap med familjen i gudstjänsterna! (Lite sent nu kanske?)
 
*Delta vid ditt fadderbarns nattvardsgång och konfimation när den tiden kommer. (CHECK!!)
 
*Upprätta ett vänskapsförhållande med ditt fadderbarn. Barn behöver känna att vuxna bryr sig om dem. Tyvärr är tiden sådan att barnens miljö ofta är allt för åtskild från vuxenvärlden. Vi behöver överskrida gränserna! (Ehhh.. Check?)
 
There you have it! Glad dopdag min pälskade pälskling!
Japp! Nu ska jag tillbaka till jobbet! Har inga stora förhoppningar på att det kommer bli mkt att göra, men jag pratade med Mr bossman Mattias igår och tydligen ska VD:n Lars (omg, ingen press här inte!) åka runt bland butikerna idag och coacha oss lite. Kul att jag ska stå i ett antagligen helt dött bromma blocks då. Jaja, det blir nog bra. Sen får vi se om jag får prova på nån av de andra butikerna i stan nån dag nu i veckan. Jag har ju dock tagit helgen ledig, trots att det är löningshelg. Dumt kan tyckas, men det går att ändra om jag vill, så tyck inte att jag är dum riktigt än.
 
Ajuste. Mobilbloggappesjäveln har slutat fungera igen. Därför kommer det inga bilder på bloggis just nu. Har en jättefin som jag tog igår på massa videkissar och en jätterolig på min och lillebrorsfot och massa roliga kaffememes. Men det får vänta eftersom appfan kan dra åt helvete.
 
Och juste! Igår när jag och bäbis var ute på långis så gick vi över fältet på andra sidan huddingevägen och där lyckades knox sniffa upp en sån där famous grouse pippi som han trodde han skulle kunna jaga ikapp. Jag stod kvar och väntade tills han skulle inse det här faktumet och när jag stod där hörde jag något i buskarna bakom mig. Där står tre rådjur typ 20 m ifrån oss. Starkt jobbat knoxi. En hönjävel ska du ha, men rådjuren? Nä, skit i dom. Avlade till bland annat jakt på storvilt? I dont think so. Här kör vi fåglar för hela slanten tydligen. 
Men kul att det har varit typ grymt väder när en annan har legat död och nu när jag mår rätt okej så börjar det regna igen. Bad, bad joke vädergudarna. Antar att den där långpromenaden som jag längtat efter inte kommer ske idag heller.
 
Jahopp. Vad gjorde jag på min feberfria dag igår då? Jag storstädade hela huset. Det enda jag egentligen har kvar nu är att byta gardiner och städa badrummet. Och skura knoxens säng. Men jag blev lite trött efter min kraftansträngning igår att det fick vänta till idag. Men dock ska jag iväg om en liten stund till Stureplan och snacka med en kille som precis öppnat en ny 7-11 där. Jag blev tydligen varmt rekomenderad av den andra killen som jag var på intervju hos förra veckan.
 
Tisdag idag, den här veckan hade jag tänkt att försöka jobba ons,tors och fre för att ta det lite lugnt nu när jag precis har blivit frisk. Och det verkar dessutom som så att jag ska få prova en av butikerna i stan, yäy! Moneymaker butikerna med andra ord. Och på torsdag är det ingen vanlig dag, för då är det tio år sen jag blev pälskus livikiwus fadder! Lite därför jag vill vara ledig i helgen så vi kan fira. This is huge, i tell you.
 
Nä, nu måste jag sätta igång om jag ska komma iväg i tid! PuZzAr o KrAmAr, BiTcHeS, LoVe YoU
Hallelulja moment, white light moment, kalla det vad ni vill, yours truly är äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN feberfri! Denna lycka. Denna befrielse. Obetalbart i tell you. Det var fan längesen jag låg så utslagen. Förra gången var nog när jag hade den där muterade formen av halsfluss. Den var ju nice. Not. Som tur var så verkar det inte som att det behövdes penecilin och shit för att bli av med den här febern from hell, utan den tycks ha gett med sig utav sig självt. Efter FEM FUCKING DAR.
 
Ja, så mina vänner, det har liksom inte hänt så mkt när jag inte har bloggat. Jag har bara sovit och haft sjuka feberyrsdrömmar. Herremingud vad skruvade drömmar jag har haft. Ibland undrar jag vad som försigår i mitt huvud. Nu spelade nog febern in men herregud. HERREGUD. Ni skulle bara veta.

Okej, kroppen, du vinner. Vi borde INTE gått till jobbet utan lyssnat på dig och stannat hemma. Och vi tar på oss fullaste ansvar för ev smittohärder vi kan ha åsamkat vår omgivning och går härmed med på att ta hand om dig på bästa möjliga vis, så vi snabbt är uppe på benen igen, som för tillfället har slutat fungera. Under tiden skulle vi vara tacksamma för allt samarbete och vi vore ytterst tacksamma om du kunde tänka dig att sänka febern några grader så detta arbete kan gå så smidigt som möjligt. Tacksamt vore också om du kunde skicka lite smörjmedel till halsen, så lovar vi att aldrig röka igen.


Sincerly, envisjävelsomtyckeratttortyrärjätteroligt af febernharnogfåttdetbästaavmigochnuflummarjagbara.

This is no good. Det börjar kännas som att yours truly är på g att bli lite sjuk sådär. Hade huvudvärken from hell igår, men den gick över efter ett par kopps of coffee men idag har jag fan ont i halsen. Shit. Jag vill inte vara sjuk. Ain´t nobody got time for that. På riktigt alltså. Jag hoppas det bara är min kropp som skämtar mig aprilo. Som vädret typ. Det måste vara något sjukt skämt från vädergudarna. Aja, jag ska nog ändå dra mig iväg till jobbet, än är jag inte döende.
 
Jahopp, jahopp! Torsdag idag alltså. Fick mejl från kth igår där dom sa att min provjobbsdag har skjutits upp till senare. Det sög. Var faktiskt helt taggad på att åka dit. Men men. Får hoppas att det blir snart iaf. Dock blir jag ju ledig imorgon i vilket fall som helst, för jag har redan lovat bort fredagen till Zara som var sjukt, sjukt pepp på att ta den. Hon ville typ ha fler dagar och blir inte min hals bättre kan hon få min helg också. Fett oskönt att stå där och rossla liksom.
 
Näe, om man ska stålsätta sig och göra sig iordning för en tur med hunden i stormen. Yäy.
Jahopp, idag är jag ledig och då är det klart det ska regna. Dafuq? Det var ju inte särskilt snällt om jag får säga det själv. Hoppas det drar förbi, för jag var sjukt taggad på att ta en långis med Knoxi idag, jag har ju faktiskt inte fått nån ordentlig långis alls de senaste dagarna.
 
Any ways.. Planer för min lediga måndag då? Jag har egentligen tvättis nu kl 10, men med tanke på vårt vackra vårväder så står jag lite i valet och kvalet om jag ska boka om eller inte. Det är ju egentligen mest lakan och shit som jag måste tvätta, så det är ju ingen panik om jag inte tar det idag. Känns inte som jag har lust att släpa allt det där till tvättstugan i regn. Man brukar ju säga sådan matte, sådan hund och det stämmer faktiskt i den här frågan, varken jag eller knox tycker att det är särskilt kul att vara ute när det regnar..
 
Annars då? Mjaa ska förhoppningsvis träffa min pälskling idag, vi har varit lite halvdåliga på att faktiskt ses de senaste dagarna, när vi bestämt att vi skulle ses. Det är lite trist.. Men vad fan, tredje dagen gillt!
 
 

Det är DÄRFÖR jag svär så mycket!

Jobbar ju dock inte så länge idag, bara sex timmar. Så det borde nog gå ganska snabbt. Har noll lust dock, med tanke på att det inte gick sådär jättebra för mig igår. Fick liksom inte riktigt till det. Men wtf. På fredag ska jag ändå provjobba på cafét vid kth och nån dag i veckan ska jag in på Cubus och snicksnacka lite med dom om jobb. För det är ju ändå trots allt så att jag det här projektet tar slut i juni och då måste jag ju ändå söka mig vidare om det inte är så att det kommer upp något annat spännande projekt jag vill hoppa på. Men men, den dagen, den sorgen. Nu har jag ju iaf lite på g.
 
Somnade på soffan igår igen. Vaknade vid två och kom på att jag var tvungen att tvätta håret. Yäy. Så jag gick ju med andra ord och la mig med blött hår. Så idag leker vi lady lovely (mjaaa lovely vette fan) locks. Får se om jag hinner platta ut det ordentligt innan jag måste åka för sambo sover ju borta så nu måste jag hinna ut med mitt lilla gosegryn innan jag drar. Och det är ju faktiskt så att trots att jag är helt manisk med mitt hår så går Knoxen före. Knoxen går före allt. Därmed basta. Och idag kommer älsklingen hem!! Happy, happy Tiny! Och en kall öl väntar på mig på o´learys med bästa, bästa tjompis pälskus LiviKiwi efter jobb. Så this is a awome söndag. Mja, bortsett från katastrofal antijobb lust. Men det får vi se till att vända på. Jag får ju liksom försöka lite innan jag hoppar på nästa jobb, haha.
 
Nu mina vänner. Mer kaffe till folket. Dvs till mig.
Jo men visst, nu har jag kört igång på allvar och därför har det blivit lite sisådär med bloggandet. Sorry about that. Men jobbet går någorlunda bra, det har varit lite halv dålig genomströmning på folk i min butik, men jag är inte den som är den. På måndag kommer mitt bord iaf, och det kommer kännas så jävla bra eftersom jag nu bara står rakt upp och ner på stället och ser lite vilsen ut när det inte är så mkt folk. Dock är tjejerna i butiken helt adorable och hur gulliga och snälla som helst. Så vi får dagarna att gå ändå.
 
Idag är det ju iaf lördag och yours truly ska iväg och jobba om en liten stund. Är inte så supertaggad än, det regnar och är himla trist och tråkigt ute. Men är man working girl så är man och inte stoppar det mig. 11-18 kör vi idag och jävlar i min låda, nu kör vi. It´s game on bitches.
 
Jahopp. Och lilla älsklingen har dragit till dalarna med sin papi över helgen. Helt sjukt att jag typ saknar honom mer nu när jag vet att jag inte kommer träffa honom på hela helgen. Typ som att bara för att jag vet att han är i dalarna så har jag sjuk, sjuuuuuk pojkvänsabstinens. Men imorgon kommer mitt hjärta hem och då ska jag cuddla sönder honom. Jepp. Be prepared my darling. Men tills dess hoppas jag att han och hans papi får det superbra där uppe. Näe mina vänner. Nu måste jag hoppa in i duschen så jag kommer iväg i tid. Happy saturday allihopa! Och har ni tråkigt så finns jag i bromma blocks MQ butik och leker!

Alltså. Jag har, utan minsta tvekan, funnit den finaste människan som någonsin gått i ett par skor. Titta vad han kom förbi med, för att mitt andra mobilskal sagt upp sig. Den här dagen kunde inte börjat bättre! Jag älskar dig, min älskling!

Alltså. Wedge sneakers. My god. Jag dog lite. Shoegasm, deluxe.
Ja mina vänner, då var allt klart och fixat och imorgon kör jag igång. Det enda som egentligen är kvar nu är att mr boss man ska köra över mitt arbetsbord och sen är allt helt 100. Mötet med min butikschef Nadia gick superbra igår och jag tror verkligen vi kommer trivas med varandra. Dock verkar det som det kommer bli väldigt mkt helg jobb för min del framöver, men Nadia verkade inte helt främmande för att flexa lite med tiderna. Awsome! Men denna vecka så jobbar jag hel helg, dock bara 12-18 eftersom de stänger kl 18 på helger. Inte så mkt buhu på den alltså. Så idag ska jag plugga! Utav bara helvete, så jag kan det här som flytande vatten. Det känns ju lite som en fördel för att säga så.
 
Tittade ju in hos min kära mormor igår också. Gulletant. Hon berättade massa roliga historier om hennes möbler och hur hon och morfar träffades och att hon är västerviks första kvinnliga telegrambud. Hur coolt är inte det? Lilla mormor, lilla coola mormor.
 
Nä, mina vänner! Time to hit the books!
Japp, idag har jag inte bara ett möte, jag har typ tre. Först på huvudkontoret, sen i bromma blocks, sen med mormor. Mjaa eller jag ska ringa mormor snart, för jag har glömt att göra det hur många gånger som helst nu, så vi får väl hoppas att hon har tid med mig idag. Annars är ju två möten alldeles okej det med. Hua. Var faktiskt appråpå ingeting tvungen att ställa larmet imorse. No go, på den alltså. Det märks att jag inte behövt göra det på väldigt länge, för jag kunde inte för mitt liv förstå vad det var som lät när det satte igång.
 
Näe, mer än så här blir det inte just nu, jag måste börja väcka kanoten så vi kommer ut på en någourlunda promenad innan jag måste åka. Wish me luck!
Japp, idag har yours truly tvättstuga (igen) och jag ska passa på och storstäda hela lägenheten samtidigt. Inte bara dammsuga upp att grus, hundhår och allt annat som flyger runt på golvet här utan allt damma och torka golv och om (väldigt stort om här) andan faller på kanske putsa ett fönster eller två. Sen ska vi ju ut på långis också (memo2self, INNAN storstädning av hela huset) och e bada min lilla hund. Nu är det vår, då jävlar i mig ska det bli rent också. Sen hoppas jag ju att som lön för mödan så får jag äntligen träffa min älskling i lite mer än fem minuter idag. Dessa veckor när han jobbar natt, i dont like them.
 
Näe men hörrenini. Tråkigaste inlägget ever, men nu är det iaf dags att sätta igång!
Jävla skit spel. Jävla maddah fakkah skit spel. Jag har fastnat. Big time. Må skaparna av detta spel fastna i varenda spel de spelar. Dumma. DUMMA.
 
Jaha, mina vänner! Söndag idag, och som alla vet är ju söndag fika dag och idag står chilli på tur. Sen nästa vecka kör vi ju igång med verkligheten så jag ska fan passa på och njuta av söndagen idag och vad den har att erbjuda. Måste dock sätta på mig läsglasögonen och börja mala in allt om Mq kortet, har ju bara ögnat mig igenom det. Vissa ränder går ju likosm inte ur, som till exempel det här med att plugga i sista sekund. Körde alltid den i skolan. Typ prov på fredag kl 11? 10:30 var jag okontaktbar helt hysteriskt pluggandes om andra världskriget.
Starkt jobbat, Tiny.
 
Fuck. Nu började det snöa. MF. Blev du glad nu, min lilla älsking? För om sanningen ska fram (vill du ligga med mig då?) så är du nog den enda. Mjaa, eller du och dina arbetskolleger då.
 
Wow. Mera kaffe för att komma över snösorgen. NU. Tack.
Gick förbi ett par ungdomar idag när jag var ute med knoxi. Vart är dagens ungdom på väg? Deras konversation om min hund gick följande:
 
Kille nr 1 -"Shit, brushan, kolla den där jävla hööönden! Abuuuuuu..."
 
Kille nr 2 -"Det är en pitbull, brushan."
 
Kille nr 3 (Den enda det finns hopp om)-"Näää.. Det där kan inte vara en pitbull, den är för stor."
 
Kille nr 2-"Jo, brushan, det är en pitbull, det är bara dom som kan bli så stora."
 
Ursäkta? Bara pitbulls som kan bli så stora? Är du född under en sten eller? Det är en CANE CORSO. CANE FAKKING CORSO.
Well, hello, lördag! Strålande sol, vilket verkar vara sista gången den här våren eftersom de varnade för att snön ska komma tillbaka idag. Dafuq? Ledsen jag blev. Dom räknar med ca en decimeter snö, minst. Det är INTE okej. Inte nu när man haft solglasögonspremiär och hängt undan vinterjackan och begravt alla supervarma kläder längst ner i byrån. Jag menar, seriöst? Det är april. Det ska inte kommer mer snö nu.
 
Och lycka till syster yster som gör högskoleproven idag! Du kommer kicka ass!
 
Nu kom skrivkrampen igen, så.....

1. Hur gammal är du om fem år?

30, fy satan!

2. Vem var den sista du träffade?

Räknas Knoxen här?

3. Hur lång är du?

Hela 166 cm.

4. Vilken var den senaste film du sett?

G.I Joe nånting, nånting cobra nånting nånting. Channing Tatum iaf. Möms.

5. Vem ringde du senast?

Min syster, men hon svarade inte. Diss?

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?

Till min pojkvän och resten får ni inte veta.

7. Var är dagens planer?

Dammsuga, långpromenad med hund, platta håret, fika med bästiiiiis och förhoppningsvis något annat kul.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Helt klart skicka sms, det går ju så sjukt mkt fortare.

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?

Tvärskilda sen läääääänge.

10. När såg du senast din mamma?

Öhm.. Onsdags? Jo, onsdag. I typ 0,3 sekunder innan jag var tvungen att rusa till bussen.

11. Vilken ögonfärg har du? 

Väldigt melerade.

 

12. När vaknade du idag?

Cirkus en gång i timmen all night long. Jag har börjat lida av sömnproblem när jag sover utan Robban.

13. Har du någon gång hittat en katt?

Jag har hittat min egen katt typ tusen gånger. Jag vet inte om kattstackarn sprang bort eller om han rymde. Jobbigt värre för honom var ju att han var sjukt dålig på att gömma sig i så fall.

14. Vilken är din favoritplats?

Framför spegeln. Skoja. Jag vet faktiskt inte.

15. Vilken plats föredrar du minst?

Den var lätt. Östersunds kommun.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Geografiskt eller mentalt, undrar jag? Men för att vara lite bohemisk så säger jag "-In a happy place".

17. Vad skrämde dig som barn?

Mörker och forever and always spindlar.

18. Vem fick dig att skratta senast?

Min pojkvän. Skrattade så jag grät lite.

19. Är du för ung för att äga vinylskivor?

Förvånansvärt nog, ja.

20. Har du stationär eller bärbar dator?

Bärbar is the shit.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Med baby, inte så mkt kläder, nej. Utan baby, full krigsmundering. Det är kallt att sova själv.

22. Hur många kuddar har du i sängen?

Tre i min, en i älsklingens.

23. Hur många landskap har du bott i?

Öh. Typ tre?

24. Har du någon gång spytt på fyllan?

Eh. Ja.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Helt klart skor utomhus, utom på sommaren, då är det lyx att gå barfota. Annars hemma föredrar jag mina shepard´s. Oemotståndliga, i tell you.

26. Är du social?

Jo men det skulle jag vilja påstå. Fast det beror helt på humör.

27. Vilken är din favoritglass?

Lätt Ben & Jerry´s. Men om man ska välja ur portionsdelen är det nog sandwich.

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon?

Spara, spendera och skänka.

29. Tycker du om Kinamat?

Ja men visst gör jag det.

30. Tycker du om kaffe? 

Är det här ett skämt eller? Jag lever på kaffe. Kaffe built this body. Kaffe rinner i mina ådror. Kaffe är och kommer alltid att vara min primära föda. Jag dör utan kaffe.

 

31. Vad dricker du till frukost?

Vad missade du nu? Kaffe, kaffe och återigen mera kaffe.

32. Sover du på någon särskild sida?

Av vaddå?

33. Kan du spela poker?

Jag kan inte ens räkna.

34. Tycker du om att mysa?

Ja men visst.

 

35. Är du en beroendemänniska?

Har du missat det? Jag kan inte sova utan min pojkvän, jag kan inte fungera utan kaffe och utan min hund är jag halv. Så, eh, ja.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Nä, men syster och bästis fyller år nästan samtidigt.

37. Vill du ha barn?

Ja det vill jag. Förutom när andras barn är jobbiga. Då vill jag inte ha barn. Eller när jag är bakis.

38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska, några få fraser och ord på spanska (skolkade rätt mycket från spanskan, förlåt mami) och knaggligt teckenspråk.

39. Har du någonsin åkt ambulans?

Nope.

40. Föredrar du havet eller en pool?

Havet.

41. Vad spenderar du helst pengar på?

Mja. Alltså pengar är ju lite av en bristvara i mitt liv så det är lite svårt att faktiskt spendera några. 

42. Äger du dyra smycken?

Ja det gör jag. Dom ligger i säkert förvar hos psykopaten i östersund.

43. Har du någon gång tjuvrökt?

Men bitch, plz. Hur tror du man börjar röka?

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen?

Kaffe. DAH.

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Jag måste nog säga mig själv. För det är bara jag som tycker min humor är kul. Team forever alone på den punkten.

46. Berätta om ett ärr på din kropp?

Men det finns typ inga roliga historier om mina ärr. Jag har ett på foten efter jag och min syster lekte häst och jag slog i hälen på en bordskant. Blödde som satan upptäckte vi efter en stund när det var blod överallt.

47. Vad har du för ringsignal?

När älskling ringer - Selena Gomez med love you like a lovesong och när andra dödliga ringer - Cir.Cuz med supernova.

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten?

Nä, men mamma har.

49. Flirtar du mycket?

Inte efter jag träffade Him ♥

50. Vart togs din profilbild för din blogg?

På sveriges man 2012 efterfesten.

51. Kan du byta olja på bilen?

Inte ens om mitt liv hängde på det.

52. Har du fått fortkörningsböter?

Ehm, nej? Det kräver ju lite att man ska ha ett körkort.

53. Vilken var den senaste bok du läste?

Game of thrones.

54. Läser du dagstidningen?

Nej. Men facebook och det är ju typ samma sak.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?

Inte veckotidning direkt, men hundsport som kommer typ varannan månad.

56. Dansar du i bilen?

Öhm. Nej? Är det ens möjligt?

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast?

Tror det var lugna favoriter. Det får Knox alltid lyssna på när han är själv.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Nånting, nånting på konferensen i onsdags. Eller ja, typ tre fulla papper. Jag kommer inte ihåg vad jag skrev så det var nog bra att jag skrev ner det.

59. När var du i kyrkan senast?

Wow, trott eller ej men jag minns inte. Men det var nog på Stevens och Sabines bröllop. Jag är nog sämsta kyrkbarnet, EVER.

60. Vilka personer utmanar du?
 
Lillebror i allt, syster i snygghet, pojkvän i stjärnstopp och mamma i tålamod.
Jahopp, hemma igen efter ett par underbara dagar nere i Blekinge med älskade Him. Fan vad roligt det var. Best. Easter. Ever. Önskade lite att Knoxi varit med, han hade älskat att vara där nere. Massa öppna fält att springa på, massa små ankor att äta på och massa roliga människor att dregla ner. Men det får bli en annan gång. För jag har lovat dyrt och heligt till hela släkten att komma och hälsa på igen. Haha, svårt det var när alla är så himla varma och goa och bara tog emot mig med öppna armar. Så ledsen, hjärtat mitt, men du blir nog inte av med mig i första taget, haha! Nämen seriöst alltså. Fina, fina människor du har i släkten. I love them. Tack mitt älskade hjärta för jag fick föja med, det betydde verkligen jätte mycket för mig. Jätte, jätte, jätte mycket.
 
Men nu är jag tillbaka till verkligheten (suck.) och ska in till huvudkontoret idag. Yäy. Suit up, Tiny, nu blire ytterligare en dag i ett konferensrum. Kom på varför jag slutade med event. Classy clothes och fake smiling på huvudkontor stup i kvarten är ju inte riktigt min stil. Men dafuq. Det kommer bli kul att komma igång med livet igen. Haha, hej, nej jag är inte bitter alls idag. Jag har faktiskt bara druckit en kopp kaffe. Nu är det dags för mera!!