Alltså. Underbara fina superroliga Sanne har träffat en kille som heter Sven. Hon ska hem till Sven idag kl sex. Hon ska svensexa. 




HAHAHAHAHAHAHAHAHA ALLTSÅ JAG ÄR SÅ JÄVLA ROLIG!! 
• kund frågade mig vad som var så speciellt med ost och bacon korven. Rätt kul om jag sagt att den innehöll örter och tofu, men det gjorde jag inte. Dock var jag en halv millisekund ifrån att fråga henne om hon var efterbliven. 

• pratade med Pälskus älskus idag på telefon och det var mys. Varm i själen mys. 

• pratade även med mitt sambo hjärta i en och en halv timme på telefon. DET är kärlek. Fick höra när han låste upp en bil i Alby också. Bättre än radio. 

• fick tillbaka mitt hjärtehundsbarn idag och han stannar ända till onsdag! LYCKA! 

• om exakt sju dagar är jag i älskade vackra Göteborg hemma hos min allt för efterlängtade syster. 

• fick busringning till jobbet där nån som tyckte han var rolig sa att min man var otrogen mot mig. Jag sa att jag var lesbisk och singel och då la dom på. SÄMSTA busringningen EVER. Kan dagens ungdomar inte göra något rätt? 

Sen var det kanske inte så mkt mer. I så fall återkommer jag. 

Och om nån undrar så ligger hunden INTE i sängen. Fast om nån tror att jag ljuger så gör jag det. Men jag tycker att han får sova i sängen när plasthusse jobbar natt. Den är ju halvtom då så det säger ju sig självt. 
Och jag som LOVADE mig själv att inte ladda ner den här appen. Jävla skitapp. Som är sjukt SJUKT underhållande och inte alls som frozen free fall. Faktiskt. 

Kund idag. Skott i pannan. 

Kund- jag vill ladda på mitt månadskort med hundra kronor. 

Jag- menar du sl kortet? 

Kund- neeeeeeej, jag är ju medlem på täjilia. 

Jag- ¿que?

Kund- jaa! Varje månad så betalar jag hundra kronor för mitt medlemskap i täjilia. 

Jag- ¿que?

Kund- ja, jag hade kompis förut men sen böt jag. 

Jag-??? ( totalt oförstående blick) 

Kund- (tar fram telefonen) ja, täjilia. 

Jag- JAHAAAAA menar du T-E-L-I-A. 

Kund- (ASIRRITERAD) Ja, täjilia! 

Jag- men det uttalas inte så och du är inte medlem hos TELIA, du är kund. Ville du ha 100:- refill? 

Kund- jag sa ju det! (ASIRRITERAD.) 

Jag- men förlåt då, men du får vara tydligare nästa gång. 

Kund-( fnyser och bokstavligen kastar fram en hundring på disken, sliter åt sig kvittot och marscherar ut) 

Stamkund kommer efter - alltså. Vad fan är täjilia, och vem fan säger så? 

Löööv mina stammisar. Hatar random Östermalms tanter som inte vet hur fan man uttalar Telia. Vilket alla andra människor i Sverige tycks göra. 


Innan jag åker till Gbg- på riktigt denna gången. Som jag längtar. Dock är det en rätt bitterljuv väntan för karln hotar med att ha taco kväll här hemma och min värsta mardröm just nu är att jag kommer hem till el tredagargammal tacofiesta. Kräks. Tänk er taco doft i hela huset, nachochips smulor över allt och taco kryddmix över hela spisen. KRÄÄÄÄÄKS. mardrömmar. 

MEEEEN. leka med syster, jag ska leka med syster! Lätt värt taco mardrömmar. Saknas ju lite ihjäl mig efter henne. Lyckligtvis har jag ju den här att trösta mig med ❤️ 

Jag är dödens död lyckligast att vi hann göra den innan flytten till världens ände. Och jag är dödens död lyckligast över att vi snart ses. 
Min älskade sambo påstod att jag har alla bokstavskombinationer som finns. Varpå jag blixtsnabbt tänkte att när vi kom hem skulle jag söka upp en psykolog eller dylikt för en utredning så jag kunde få ett inramat diplom för hur otroligt normal jag är, bara för att trycka upp i ansiktet på honom att jag har rätt och han har fel. Och i ungefär samma sekund insåg jag att jag kanske borde medicineras ändå. Så att eh. Let's not do the psykolog thing. 
Idag är ingen vanlig dag, idag är jempiiiiiiiis födelsedag! Bjuder på selfie från när vi var och firade freddz  b-day. 
Inte bäste bilden på yours truly, men vad fan, jempis blev bra. Och hon undrar varför jag kallar henne för dollface? Any ways, ha den bästa födelsedagen hittills, älskade vän! 
Prisa Gud! Ledig idag fast jag inte skulle varit det, och nu sitter jag på balkongen och avnjuter min andra kopp kaffe. Knox ligger på balkonggolvet ( troligtvis för att det redan är 20 grader varmt ute) och jag vilar mina fötter på han. Han är inte bara hund, han är fotpall också. 

De senaste dagarna har jag slagit mitt kundrekord på jobbet varje dag, vilket lett till sjuk hjärndödhet. Gårdagens var ändå värst- 375 kunder på sex timmar. Behövs det tilläggas att jag inte hann göra i stort sett något alls annat än att bara ta betalt? Tråkigaste dagen på forever. 

Men nu måste jag lägga på. Det flög in en geting i vardagsrummet. 
Jahopp jahopp mina vänner, fint väder och 21 plusgrader står på väderagendan och yours truly ska iväg och jobba. Kommer nog bli mycket yoghurtglass idag, men hör och häpna - den är faktiskt slut på riktigt. Så nu ljuger jag inte när jag säger att den är slut. Har dock samma onskefulla flin när jag säger det, det känns liksom inte helt rätt annars. Hade för övrigt fått klagomål från en ung man som tyckte jag var otrevlig när jag ( and i qoute) "slängde fram ciggen på disken". Men va? Alltså va? För väntade han sig att jag skulle servera dom fram på guldfat, bugandes med akompani av riddare med höjda svärd? Dude, come on. Du överlever utan att springa till min chef som en liten jävla tönt. Tur för dig att min chef älskar mig, och inte tog så allvarligt på det, annars hade jag kört ner ciggen i halsen på dig nästa gång. (Okej mentalt iaf) men ingen fara på taket, jag har faktiskt bara idag och imorgon kvar sen blir det tre dagar ledigt och 60-årskalas på lördag. Livin the dream med andra ord. (Okej, mentalt iaf) 

Nu får ni ursäkta mig, det är ett kramsjukt bebishundhjärta här som vill morgonmysa. Det kan man ju inte neka liksom. Mer morgonmys åt folket! 
Okej, så nu har jag varit ledig i två dagar och det var ej tillräckligt för att jag ens lyckats framkalla minsta lilla uns "det är okej att börja jobba igen" känsla. Nu har jag jobbat konstant i ett års tid och det börjar kännas av i kropp och själ. En längre ledighet skulle vara på plats. Inte för att jag har något speciellt att göra, men jag orkar bara inte med den där butiken och alla människor på samma sätt längre. Jag skulle verkligen vilja göra något annat men jag vet inte vad. Dock har jag gjort vuxenbeslutet att när el jefe lämnar butiken i september så gör jag det också. Så jag har ju en stund på mig att skaffa en annan sysselsättning. Så att förslag välkomnas gärna. Men nu mina vänner blir det tio minuters tvångskel med bebis. Han är för övrigt hälften hund, hälften ko. Bildbevis bifogas. 
Äta gräs. Massa gräs. 
Oh. My. God. Dör trötthetsdöden. 

Men. Jobbar fram till tolv idag och sen får jag vila i två dagar. Och på söndag kommer bäääääbis. Som jag saknar. Tråkigast av allt är ju dock att min superman jobbar hela helgen. Sucks. Men det känns som om att jag kommer sova hela helgen så det är lugnt. 

Nu pumpar vi disney musik på tuben så alla människor blir sura. Love it. 
Hua. Never ending story alltså. Jobb, jobb, jobb. Hade en strid ström av folk hela fukking dagen igår, höll på att avlida. Dock (hör och häpna!) var jag faktiskt mitt trevligaste hela dagen. Brukar vara det som omväxling. Hade Tobbe från let's dance inne, och trots mitt trevligaste så framstod jag som bitter för han var så himla käck. 

Har färgat håret igen också. Tänkte jag skulle vänta tills min älskade sambo upptäckte det, men det har gått två dagar nu så jag börjar misstänka att han inte kommer upptäcka det. 

Också är det tre veckor kvar till Gbg! På riktigt den här gången! Tågbiljetter bokade och betalda. Freaking awsome. Är väl om något läge nu eftersom sist jag var nere var när glenpa fyllde 30 i november 2012. Så det passar ju utmärkt att jag nu åker ner till Malins trettio årsfest. Fast nån måste ju inte fylla trettio för att jag ska komma, men ni hajar. 

Nu mina bästa readörz, ska jag klä på mig så jag kan jobba lite till. Hurray. 
Jag vet, jag vet, jag har återigen fallit in i dåliga blogg rutiner. 

MEN. Roligaste från igår. Börje Salming var inne på jobbet igår och Kaisa (vår nya tjej från Sollefteå eller Skellefteå, jag är inte helt hundra på vart  det är hon kommer ifrån, jag frågade förut men kommer inte riktigt ihåg vad hon sa och nu känns det bara pinsamt att fråga igen.) blev helt starstruck. Haha dog lite på den. Jag är för övrigt inne på dag fyra av sju och jag är helt hysteriskt otaggad på jobb. Dock avslutas veckan med öppning, så det känns ju helt okej. Klagar ej över att få sluta kl 12 en fredag. Fast jag kommer ju typ gå hem och sova dirr. Nu däremot måste jag göra mig presentabel för jobbet. Yäy me. 
Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Min hund. Det finns liksom inga ord för vad han betyder för mig. Allt jag kan hoppas på är att jag lyckats göra honom ens hälften så lycklig under de fem åren jag haft äran att ha honom i mitt liv, som han har gjort mig. 

Tisdag som sagt. Finbesök i butiken, vilket ledde till en och en halvtimmes övertid igår. Men det är en bra förberedelse för juli. Håll i hatten gott folk, jag har blivit tillfrågad till att bli chef när Ronny bättrar på brännan i Florida. Jag har inga som helst tankar på att jag inte skulle klara det, men det känns lite bitterljuvt att jobba röv hela juli. Fast i'm still gonna do it. Fett bra att skriva på cv:t. Så från och med kan ni kalla mig vice vd. Yä. I'm THAT cool. 
Lätt försovning. Idag kom min kropp på att den är trött. Har sovit som en stock. Vaknade dock av larmet och minns att jag stängde av men min supervarma, underbart snygga superman la armen och så tänkte jag att nu kan jag inte gå upp. Fem minuter till. Som blev en halvtimme. Så nu har jag inte hunnit platta håret ( ser ut som en fågelskrämma) och bara druckit två tredjedelar av EN kaffe ( det är katastrofalt för att vara jag, utan minst två kaffe på morgonen är jag rätt säker på att jag är en fara för allmänheten). Och det är frost ute. Det är bara Sverige som kan svänga från 20 graders värme till snöstorm på typ en dag. 

Men iaf. Jobbvecka snart slut. Ingen, INGEN, är gladare än jag. Fast det kanske inte ser ut så nu. 
Okej jag vet. Men dör. Vart är min valp? Dör saknadsdöden. 

Okej men så jag öppnar idag. Och jag är inte trött, för larmet ringde när jag legat och vridit mig en stund. Som sagt, vi är inne i en period av ingen sömn. Fattar verkligen inte varför. Det här är ju liksom natt fyra och jag brukar aldrig ha problem med att sova. Men det finns ju en första för allt. 

Lägesrapport för Stockholm idag: kallt, regnigt och blåsigt. Mysväder med andra ord. Nu dock måste jag klä på mig så jag kommer i tid.