Alltså det här med att ställa om klockan. Man får ju sova en timme extra idag vilket inte alls var någon höjdare. Jag är fan så sjukt mkt tröttare. Har varit vaken i snart en timme och är fortfarande lika trött. Och ja, jag gick upp lite onödigt tidigt bara för att ha lite extra tid att vakna till på.

Nu är det ju iaf dags för stängningsvecka igen. Bu. Tycker på något konstigtvis att det är skönare med öppningsveckor eftersom man kommer hem så mkt tidigare.. För det är jäkligt surt att kliva ut från jobbet när det är beckmörkt ute. Fast sen å andra sidan är det jäkligt surt att man måste gå upp kl 5 när man ska öppna. Det svider lite i kroppen att ställa larmet vid den tiden.

Men men. Tänkte gå och slänga lite kallvatten i ansiktet och se om jag vaknar till. Annars kommer det här bli en låååååång dag.
Ja, som få missat ska jag ju sluta på hunddagiset. Fett tråkigt, jag vet. Varför? Envis handledsinflammation. Så. Inga fler frågor om det nu. Jag och chefen har iaf satt ett datum nu - 30:e november tar jag ut min lilla trupp på vår sista promenad. Oj, jag kommer nog gråta hela dagen.

Men fick fler tråkiga besked idag. Min kära gammel gubbe i min grupp, Bravo, en papillon på 8 år kissade blod när vi var ute. Så snabbt som attan gick vi tillbaka till dagis och jag fick ringa hans husse i ren panik. De åkte akut in till bagarmossen där det visade sig att han hade en stor tumör i magen. Prognosen ser inte vidare ljus ut men de ska träffa en annan mer specialiserad veterinär imorgon. Så nu har jag med andra ord super ont i magen och mår riktigt pissigt. Bara han klarar sig..

Sen har jag ringt till läkaren också. De hade massa datatrassel så han skulle skicka hem en ny kallelse. Lutar åt att jag får en ny kortisonspruta. Yeay, för det gjorde ju inte sjukt ont. Och jag råkar vara mer eller mindre känd för min höga smärttröskel så jag vill inte ens veta hur det skulle kännas för en vanlig dödlig. Hell yeah, I am woman. Tiny woman.



Mja, mjo.. Kanske inte riktigt så. Men nästan.

Varför är jag alltid tröttast på torsdagar? Varför är det så svårt att komma upp just då? Känner mig verkligen som en sömngångare idag. Varför har jag inte fått min lön än? Och varför kan inte min pojkvän vakna av sitt larm? Eller sluta väcka mig för att han är kall och ska värma sig på mig så jag vaknar av att en kall kropp trycker sig mot mig fem minuter innan mitt larm ska ringa? Why god, why?

Okej slut med bitterfitta klagomål nu. Igår var jag ute i tre timmar med mina vovvar. De ville inte gå ut sen på eftermiddagen. Hm. Tröttmössor. Idag är det rastgårdsdag - pax för att inte gå. Kul att stå i regnet med tio hysteriskt lekande hundar. INTE! Haha näe jag ska nog inte skriva mer nu. Snacka om att jag är bitter idag.

KUUUUL vaknade idag av att min kära samo försökte putta ur mig ur sängen. Jag låg på en yta stor som ett knappnålshuvud (okej kanske inte riktigt men det kändes så) och så har den dummingen petat ner mitt täcke på golvet! Det var iaf typ fem minuter innan jag skulle gå upp, så jag gjorde det och då lägger han sig på mina kuddar!! Jag börjar misstänka att han rent undermedvetet egentligen vill ligga på min sida med nya kuddar och nytt mysflufftäcke. Okej kanske inte täcket då eftersom det låg på golvet men ändå.

Imorgon när jag ska öppna på jobbet kommer det vara strömavbrott. KUUUL. Nej inte så mkt. Får se hur det kommer gå..

Den sjukaste grejen hände mig i lördags när jag var ute - jag vet, jag var egentligen galet fattig men kände verkligen att jag var tvungen att göra något kul efter alla tråkigheter.. Men iaf. Vi är i alla fall på en rock klubb - harry b - jag, karlsson och micke ex veterinär och deras vänner från södertälje och då har dom någon sorts AC/DC kväll med tävlingar och coverband och grejer. Det blir iaf en frågesport och de behöver tå frivilliga från publiken varpå mina medbrottslingar börjar peppa mitt namn och banka i bordet. FEEETT pinsamt. Det slutar iaf med att jag får ju väldigt lydigt kliva upp på den där jävla scenen med en annan tjej. "- Hur duktiga är ni på AC/DC?" frågar killen. Okänd medspelare -"Mjo, medel." Tiny "- SKITDÅLIG!!" Jag lyckas iaf med hjälp av hela klubben vinna den där jävla tävlingen och får en cd och en t-shirt. Haha, jag hatar mina vänner. Men jag vill i alla fall tacka för en grym kväll, det var verkligen något jag behövde. Jag skrattade hela söndagen och småler varje gång jag börjar tänka på det.. Ibland kan man bara behöva kasta sig ut och lita på ens vänners dumma idéer.


Lördagens:

Wake up call- Stor vovve hoppar upp i sängen och luktar mig i ansiktet = slem överallt.
Överaskning- André vaknade innan mig och gick upp. Wtf? Har jag blivit lat?
Buhu- Det regnar
Jippie- Det är lördag, måste jag säga mer?
Plan- Rasta hund, städa och fika med mami.
Vill göra- Shoppa, shoppa, shoppa. Festa, festa, festa. Och baka kanske?
Ska inte- Tänka på att det är dags frör tvättstugan imorgon och öppning på jobbet på måndag.
Finanser- Ser inte så roliga ut. Någon som vill investera?


Ja. Typ så.


Det känns som att det var för evigt sen jag var i gbg, men insåg att det var ju fan inte alls länge sen. Himla konstigt att det kan kännas så. Jag får helt enkelt åka ner en gång till innan jul, så det inte känns allt för avlägset. Kanske till och med köpa lite julklappar där? Hihi det råkar ju faktiskt vara så sjukt mkt roligare att shoppa i gbg än här hemma - trotts att utbudet är likadant.





Och så saknar jag både syster och systerdotter något så fruktansvärt.

Igår var verkligen en av de värsta dagarna på hela året. Önskar lite att jag inte gått upp överhuvudtaget. Bara stannat i sängen. Fast då hade jag väl säkert åkt på liggsår bara för att dagen var så totalt sucky. Och det är inget sånt där spilla kaffe, snubbla i trappen, tappa mobilen i toaletten dålig dagtjafs. Det är mkt värre. Fast jag lyckades ta en trasig bajspåse när jag var ute med knox. I say no more. Men iaf. Jag vill säga shit happens med jag är rätt säker på att det inte hjälper.

Skulle skriva en lista och hittade ett hemligt meddelande av allra käraste syster längst bak. Det var nog ett par år sen hon skrev det, troligtvis när vi båda bodde hemma hos mami, för det är mitt gamla skolblock och hon har använt en av mina kalligrafipennor.



Och nu har jag storbölat i 20 minuter. Var tvungen att stänga blocket, stortjuta, öppna blocket och gråta lite till. Bästa syster, jag älskar dig också. Och nu måste jag gråta lite till.

Ja. Nu ligger jag hemma i min egen säng igen och saknar min göteborgsfamilj. Det var supermys att komma hem, absolut, det får man inte glömma, men samtidigt är det så bitterljuvt. Okej, hade tänkt skriva av mig lite, men skriver på min cp mupp mobil from hell som bara vill se mig lida så det blev inte så. Jäkla party pooper.
Ja nu äntligen är det dags för världens sämsta moster att besöka sitt fina underbarn till systerdotter. Har faktiskt riktigt dåligt samvete över att jag inte kommit ner(upp? ÄÄHH, faan jag säger ändå alltid fel) tidigare. Men som vanligt är det ju alltid så bitterljuvt, hatar att lämna mina grabbar hemma. Det ultimata vore ju om dom kom med mig nån gång. Hihi det vore verkligen en syn för gudarna att sätta André och Knoxen på vagnen, undrar vem som skulle se vilsnats ut?

Igår var en äldigt skön dag på jobbet, det blev rastgården på förmiddagen med typ 13 hundar, och som tur var fick jag ju hjälp av vår arbetstränare ulrika. Men sen vart det stress stress stress när jag kom hem, hade ju inte fixat något alls till resan idag. Klumpigt värre av mig.

Men iaf. Nu måste jag börja dubbelkolla allt för 300:e gången. Mitt kontrollbehov kräver det. Haha damn it, jag är en så dålig människa!!

Jag säger då det. Nu är det bara idag kvar, sen drar jag. Vaknade imorse och var helt plötsligt nervös? Varför? I dont know. Idag blir det iaf fullt ös - måste packa och fixa allt inför resan.. Men ändå. Så jäkla glad!

Var en rätt känslosam dag på jobbet igår, vi sa upp en hund som vi kämpat med jättelänge. Men ibland måste man sätta en gräns och nu var det liksom dags. Fast det är alltid tungt att ta ett sånt beslut.

Somnade som en stock igår och missade grey´s. MF. Fan vad arg jag blev när jag vaknade. Reprisen here i come.
Nu måste jag fixa mig inför sista jobbdagen denna vecka. Hallelulja!

Om man inte räknar med idag är det bara två dagar kvar till GBG, syster och Stelli. Och om man inte räknar med idag, så är det bara två dagar kvar som jag måste gå upp kl fem. Det är verkligen så märkbart att det är höst nu.. Det var mörkt när jag gick till jobbet igår, det var mörkt när jag var ute med hunden på kvällspromenad igår. Knoxen fryser numera också, så nu har vi kommit till den punkten då det är dags att börja klä på honom innan man går ut. Lilla snusen. Men men. Nu ligger han och snarkar på golvet, så honom går det ju ingen nöd på om jag får säga det själv.

Alltså jag skrev ett inlägg igår kväll när jag låg i sängen, men det tycks ha försvunnit? Det var ju trevligt med tanke på att jag verkligen kämpade med att skriva det för jag var så himla trött.. Aja, shit happens. Det var ju ändå inte så viktiga saker, jag mest berättade om söndagens bravader.

Nu är det iaf måndag igen och jag har min öppningsvecka. Börjar super bra med regn och jag har inget busskort. Så jag måste GÅ hemifrån kl 6:00. Ja. Gå. Hela vägen. I regnet. Klockan 6:00 på morgonen. Wake up call? I think so. Men men, vad att göra? Känns som att typ ingenting kan förstöra mitt humör just nu, när det bara är tre dagar kvar till gbg om man inte räknar med idag! WOHO!
Jajjemäään - på fredag kl 07:44 sitter jag på tåget mot Götlaborg!! Syster yster och systra ysterdottir, snart ses vi! Och då ska det gosas järnet! Hihi, känns som att det kommer bi en himla lång vecka då jag bara kommer gå och längta efter fredagen..


Centralstationen i gbg. Underbara, underbara stad.
Jajjemäään!! Kanske var det därför jag vaknade för första gången på hela veckan och inte var trött som ett djur? Näe, idag är jag skit pigg, vilket är jäkligt skönt som omväxling..

Igår var en himla jobbig och lång dag, det var fan inte en lugn stund på hela dagen.. Plus att det hände lite grejer som jag inte vill ta upp här, men inget ni behöver oroa er över ;)

Planerna för helgen är iaf fortfarande lite diffusa, men jag ska ev fika med jill, ev hem till maddes nya lägenhet, ev på fest hos grannen, ev leka med mami och ev ut i skogen med Knox. Men det som är bokat är iaf tvättstuga, slemsanering och massa massa Knox mys! Saknar min lilla plutt. Och jag saknar tiden på Crt då vi i stort sett satt ihop. Han är så tråkig min hund som inte vill följa med till nya jobbet. Suck. Men what to do.

Yes, äntligen torsdag! Får man säga så? Any ways, jag tycker det är galet skönt, kan knappt vänta till helgen. Då jäklar mina vänner, då ska jag sova!! Haha det märks att det är svårt att bryta gamla vanor, jag menar på crt gick jag upp typ runt åtta? Nu måste man ju upp innan tuppen, och det känns ju sådär.

Såg iaf första avsnittet på Grey´s igår. Jag älskar den serien, det slutar fan aldrig leverera. Frågan är ju bara hur jag ska orka se nästa avsnitt när det är min öppningsvecka? Haha jag kommer fan somna i reklam pausen.. Fast det bästa med nästa vecka är att jag tar min weekendbag och reser iväg till GBG. Har inte bestämt om jag ska ta tåget eller flyget än, men jag ska iaf boka biljetterna ikväll, så vi får väl se..

Oj, vad svårt jag hade att gå upp nu på morgonen. Det, mina vänner, var inte kul. Ja, jag vet att jag är uppe sjukt mkt tidigare än jag behöver, men jag måste vakna till lite.. Sova kan jag göra ikväll.

Men iaf. Knoxen följde med till jobbet igår och var superduktig! Nu hoppas jag bara att han följer med resten av veckan, det vore grymt. Haha men mest för att jag inte har något busskort så det blir galet dyrt om jag måste hålla på med såna där sms biljetter. Det kostar ju fan 40:- (!!!) st. Inte ok för en bussresa som tar 3 min. Men nu har jag iaf bestämt mig för ett datum då jag ska åka ner till gbg. Nu ska jag bara fixa ev ledighet, kolla med syster att det är ok, kolla med sambo och hund så de klarar sig och boka biljetter såklart!! Sen bär det av!! :D

Skrev en status update på fb igår om att det redan var söndag. Blir lika förvånad varje gång, helgen verkligen bara svischar förbi. Igår lekte jag tvättäkta housewife och putsade fönster, dammsög och tömde avlopp. Undrar vad man har karlen sin till egentligen. Han kom in och frågade vad jag gjorde och gick sen ut och hulkade. Känslig man det där. Sen gick vi hem till svärföräldrarna och åt middag och efter det tog vi en promenad med Knoxen för att smälta maten. Så en riktig heldag med andra ord.

Nu är det bara fem dagar kvar till nästa helg.
Åh. En sån här vill jag ha.

One Piece Monaco Regatta

Igår lastade vi in hund, fika och oss själva och drog ut på martins landställe och plockade äpplen och päron. Det var supermys och knox var den lyckligaste hunden i världen. Och tur med vädret hade vi också.





















Jag har färgat håret igen. Och jag körde ett riktigt wild card och valde en helt ny, fast rött såklart! Och jag blev så sjukt nöjd.

Before:


And after:


Mkt bättre, eller hur? :D