Ja. Som rubriken antyder, är det typ så mitt liv ser ut nu. Och om nån hurtig jävel ens vågar säga att jag tjänar bra med pengar, så bjuder jag på gratis käftsmäll. 
Haha. Jag åkte på att jobba lördag också. Haha. Gjorde en ganska bra prestation ändå om du frågar mig. Var trött som få och kände mig ungefär lika fräsch som en soptunna men i did it. I made it. 

Igår var jag hurtigast som hurtigast och rensade klädkammaren och tvättade tvättstuga och storstäda hela hemmet. Nu känns det nästan som ett hem igen. Nästan. Nu tänker vi ju minus plasten och det nakna betonggolvet och badrummet som inte går att bada i. Men man kan gå in i klädkammaren och det är inte byggdamm på precis allt. Dock är mina krukväxter i stort behov av en dusch, men det får bli sen. 

Kul inlägg. Men det har inte hänt så mkt roligt. Mja eller vi var ju på älsklings julfest och det var kul. 

Nu ska jag klä på mig så jag kan jobba! Puss&kram

Mina fina larm till imorgon. Gud, allt jag ville var att sova och vila och återhämta mig. Men nej. Imorgon kör vi så det ryker. 
Men hej åh nej. Hade fixat ledigt hela dagen imorgon. Skulle haft tre dagar ledigt. Så välkommet eftersom yours truly är dödens död trött och måste vila upp sig. Men. MEN. Så går tjejen som skulle hoppat in för mig imorgon och blir sjuk. Men asså hallå. Men det blir värre. Jag kanske måste jobba lördag också eftersom Veronica är sjuk. Jag orkar inte. 

Så att eh. Nytt jobb kanske? 

Hur, HUR, tror ni att jag missat att hela min lägenhet slocknade? Eller typ hela Älvsjö? Men tack, TACK, för att ni påpekar att det är strömavbrott. Det hade jag totalt missat. ( ironi på högsta nivå reds. anm) 
Jag skrattade åt det här. Jag skrattade så länge åt det här att det blev pinsamt. 

Kaos. Kaos. Jag och våran extra stängde själva idag. Vad kan möjligen gå fel? Jo kassasystemet kan ju lägga av. Kewl. 

Men det var bara en kund som blev sur och gick. Så att så illa var det ju kanske inte. 

Eller jo det var det. 

Jag saknar mitt Seven där jag var kung. Eller mja. När skit skiter sig gör jag det. Inte annars. 
Jag försover mig aldrig. ALDRIG. Men imorse gjorde jag det. Ingen är mer förvånad än jag. Alltså dafakk? 

Men då kan jag ju säga att jag var ute i natten och hittade på dumsaker. Mycket dumt. Mycket oansvarigt. Men jag tyckte jag behövde det. Satt hemma igår efter jobbet och drabbades av åldersnojjan deluxe. Jag menar när man sitter och tänker att man ska sitta hemma en fredag (när andra vilda, oansvariga planer finns reds anm) för att man ska vara pigg och fräsch på jobbet dagen efter så känner man sig typ 309 år gammal.

Men dock har det gått förvånansvärt bra på jobbet idag. Jag levererar trots sprit och vin och försovning. Like a boss. 
Jahopp. Min man jobbar natt. Hela natten. ( oh, you dont say, reds. anm) och jag borde typ sova. Ska jobba imorgon och har like a shit load av saker och göra. Ska bland annat göra ett "jul skyltfönster". Den ni. Jag gick bananas och hade typ sjukt bra idéer. Men jag blev nedröstad, för tydligen går vi efter feeligen "lyxjul" mer än "tomtemysjul". Asså va? Lyxjul? Vad fan? 

Men kul att det typ ramlade nått i köket och jag är hemma själv i en mörk lägenhet. Hej då sömnen! Varför händer det bara sån här skit när jag är hemma själv? Älskling, om du läser det här får du gärna komma hem när du har tid och jaga iväg potentiella yxmördare från köket. 

Så att eh. Om man kanske skulle ta och tända alla lampor? 
Asså. Jag ska rensa klädkammaren. Men jag kom lite på villovägar. Typ som att jag är på väg till liljis nu. Försökte dessutom att ta en ny selfie som jag kan använda som profilbild på fejjan (eftersom jag inte bytt sen typ forever, reds anm). Slutsatsen? Mja. 
Och sen kände jag mig så töntig som tog kort på mig själv så då blev det åtta sånna här bilder ist: 
Så min nuvarande bild får vara kvar. Tills nästa ego selfie moment. Något seriösare då. 
Hittade den här tavlan på en bar i somras. Så. Klockis. 

För er som är nyfikna på vad Tiny jobbar med nu - kolla in bohem_inredning på insta. (Instagram reds anm). 


Eh. Puss. 
Ingen har väl missat att det snöar idag? Alltså yäy. Nä. Blöt snön har gjort sin storstilade entré och från och med nu kommer yours truly att ha bad hair days fram till våren. Och jag måste köpa nya vinterskor. Mina absoluta favvisar gick ju sönder i våras och jag har så svårt att hitta nya som jag trivs med. Hör och häpna, jag (JAG!!!) har svårt att hitta skor. Vad hände där liksom. Börjar jag tappa greppet? 

Annars då? Mja jag fick en Teddy filt från jobbet igår. Alltså fick. Bara sådär. Eller mja en kund returnerade den för hennes städerska hade tvättat den fel, så hon var inte längre nöjd med den. Våra kunder är så knäppa va. Hade det varit jag hade jag ju bah tufft, no refunds. Men tydligen gör vi inte så. 

Nu ska jag ta med mig handduken bort till pannrummet och duscha lite. Snart. Snart, kan vi duscha hemma. 
Okej. Men så att igår. Började två timmar tidigare. Fick springa på ärenden hela dagen för chefs Anna skulle ha ett event för ett gäng entreprenörs kvinnor. I butiken. Så jag gick på systemet. Två gånger. Gick till Åhléns. Gick till Coop. Två gånger. Gick till Hemköp. Fick göra snittar och servera champagne. Man bah jaha. Jag har lite svårt att anpassa mig i min roll längst ner på stegen efter att ha varit högsta hönset. Alltså missförstå mig rätt, men det är lite skadande för mitt ego att inte veta vad jag ska göra eller säga, eller ens så veta hur man kollar pris på en artikel i kassan. Och att få servera snittar och champagne när jag är anställd för att jobba i butiken. Nu vet jag ju visserligen mer om hur man serverar än om hur du säljer en fåtölj för 12645:- men ändå. Kände mig lite snuvad på tiden då jag kunde lärt mig mer om våra artiklar och kassan till exempel. Men det kommer väl. Jag tänker inte ge upp. Jag ska lära mig. Jag hoppar ju faktiskt in i dag fast jag skulle vart ledig. Nu i början gör jag det mest för att jag vill lära mig så mycket som det bara går. Yes. Nä. Dags att köra lite pepptalk med mig själv! 
Blööööööööööög. Mitt huvud är döööööd. Alltså hej herre jösses. Vet ni hur mycket det är att lära sig i en inredningsbutik? Visste ni att vi har 21 pärmar med tygprover från Ralph lauren? Sen har vi ytterligare 31 andra leverantörer av tyg. Och det är bara leverantörer. Dom har prover också. Och alla prover har ett eget namn och artikelnr. Blööööööööög. 

Skar mig i fingret också. Jätte, JÄTTE, djupt. Och eftersom min älskling inte är hemma och plåstrar om mig och pussar på mig och tycker synd om mig (vilket han iof behöver träna MYCKET på, för han är värdelös på det och bara skrattar åt mig, reds. anm.) så fick jag plåstra om mig själv. Gick sådär. 

Men älskling är snäll och köper fina plåster iaf. För jag får tydligen inte använda hans bilar plåster. Fråga inte varför, för det vet jag inte. 
Första dagen på nya jobbet. Nervös? No, not so much. Vet inte om det är bra eller dåligt. Ska dock bli skönt att få schemat idag så jag vet hur jag jobbar den här månaden. Ser faktiskt fram emot att få börja på deltid så jag får lite ledigt. Rätt välbehövligt efter man jobbat fem/sex dagarsveckor sen Gud vet när. Hej privatlivet, det var länge sen. 

Glada nyheter nr 2 är ju att det börjar torka klart i badrummet nu. Hallelulja. Typ en och en halv vecka kvar med torkmaskinen, sen ska det börjas bygga. Hur grymt? Snart, snart kan jag duscha hemma! Och spola med knapp. Nu som kan göra det är så himla bortskämda va. Men dock blir man ju av med den dagliga träningen av att släpa vatten hink fram och tillbaka från köket. Kommer dock inte sakna det. Men nu mina vänner ska jag försöka klä på mig för min första dag.