Skrev rolig skylt på jobbet idag igen. Det var till och med en kund som kommenterade min skylt och sa att det var jätte roligt och det typ gjorde hennes dag. Jag tyckte inte den var så kul, men tackar och bockar ändå. 

Tror dock den maxade min försäljning. Sjuk grej ang den glada kunden. Hon kom in typ en timme efter hon handlat och undrade om jag var singel för hon hade en kompis som hade varit perfekt för mig. 

Hon måste verkligen ha tyckt att det var en för jävla bra skylt jag skrivit. 
Asså jag vill inte påstå att jag är tävlingsinriktad eller så. Men jag ska då ta mig fan vinna. 


För att åka till Shanghai räknas ju liksom inte. 
Asså sämst bloggiZ. 

Vad har hänt sen sist? 

Mjaaaa. Inte mkt. MEN! Om en vecka har jag semester och sitter på ett tåg ner till Gbg och min allra käraste syster! Då är jag dessutom ett år äldre och visare. Gjorde ett sånt test på fb där dom räknar ut din ålder och det skulle vara "skrämmande korrekt". Störd mening, by the way. Iaf. Resultatet? Dom bah "du är 27!! Woho!" Och jag bah. Näe. Jag är 28. Sen kom jag på att jag visst är 27, iaf typ sex dagar till. Fail. 

Åh ungdomens dagar. Så ni flyger förbi. 
Kund - en liten americano tack. (Slänger fram en tjuga) 

Jag - okej 20 spänn där, tack så mkt, vill du ha kvitto? 

Kund - ja tack. Eller nej tack. Eller jo tack förresten. 

Jag - okej, där har du kvitto, kaffet kommer strax! 

Och kunden går ut. Och fortsätter gå. 

Jaha. Vaska kaffe, är det nån ny Stureplans grej?  
Jag fick välja mellan öppning och mellanpasset idag. Och jag valde öppning för jag tänkte att det vore nice att gå hem tidigt. Men jag glömde att det är sjukt segt att gå upp såhär tidigt.