Så sant som det är sagt! 

Aamen fint dah! Snart inne i april och hela 5 plus ute. Och regn och moln och allmänt tråkväder. Men ack den som låter sig påverkas. Jag kör färgexplosion som aldrig förr. Rött hår, orange tröja och ljusblå ringfinger naglar. Våga vägra depp! 

Ja, jag vet. Det är hemskt och dumt att smygfota folk och man får inte göra det. MEN. 
Ni vet dom dära hårmunkarna som man gör hårknutar med. Dom som man liksom bakar in i håret för att få en sån där boll? En sån här:

Fint liksom. Men sen finns det dom som inte vet hur man gör. Typ den här fröken på bussen: 
alltså. Haha. Roligast som roligast.

Hej. I'm going to hell. 
Jag fyller år på en måndag. MÅNDAG. Med tillhörande storm Och monsunregn. Just my luck. Älskling har varit bästa älskling och gett mig kaffe och paket på sängen och han har diskat så jag slapp. Ganska nice att fylla år endå. 
Igår var mami och bror här och firade mig (och syster på avstånd) och vi hade mysfika hela dagen. Jag lyckades göra en asgod new york blueberry cheesecake. 

Idag ska jag nog inte göra så mycket, men jag ska inviga min nya slipmaskin. 

Hej hopp grattis till mig! 
Grattis grattis grattis allra käraste syster yster! 
Många födelsedagar har vi delat, tyvärr är inte denna en av dom. Lite sorg i hjärtat över det men det kommer fler! Hoppas du får massa fina paket och god pizzatårta utan hästkött och må ditt hår inte frizza på hela dagen! 

I love you the mostest. 

PS. Pw:ade iväg till affären och blev leggad. Dagen innan min 27:års dag. Boom. Bjuder på en liten storm selfie också. Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! 


Blev leggad när jag skulle köpa cigg på pressen. 
Killen i kassan- oj! Du ser MYCKET yngre ut. 
Jag- haha tack, men det beror nig inte på mitt hälsosamma leverne. 
Killen i kassan- du skulle kunna vara med i Victorias secret. 
Jag-heeheheheheeeeeeeehhhhh njaa. Eller tack. 

Jag hoppas nu att vi fattar att jag var fullt påklädd. Och han fick inte se mitt tidigare inlägg innan. Jag går ju liksom inte runt och flashar halvnakna bilder på mig själv. Ja, förutom i sociala medier tydligen. 
Okej jag är emot att lägga upp halvnakna skrytbilder på sociala medier men jag är fan stolt över min prestation. Wedding body, here we come! 

I brist på annat att skriva om blir det nu lite selfies. Så här har jag sett ut i veckan. Anledningen till min plötsliga selfiemani är att jag försöker hålla koll på hur min kropp ändrar sig nu när det börjar dra ihop sig till bröllop. Och för er som undrar varför jag inte har plattat håret utan kör mitt Ronja rufs så är det så enkelt att jag försöker skona mitt hår för kommande färgningar och förändringar. 
Och för er som tycker att det ser vilt och coolt ut kan jag bara säga att det är det. På avstånd. 
Egentligen ser det ut som ett fågelbo. Ett fågelbo efter en tornado. 

Hej bloggreaderz! 
Solen skiner idag igen, och yours truly ska iväg och jobba lite. Men först ska jag förbi mamis jobb och författa ihop info bladet som ska skickas med våra bröllopsinbjudningar. Äntligen. Det är så typiskt min tidsoptimist sida att göra sånt här i sista minuten. Men nu är vi på gång iaf. Planen är att lägga alla på lådan, så håll utkik! På måndag bör de dimpa ner i era brevlådor om ni har blivit inbjudna. Ni andra ska inte gråta, vi har ett begränsat antal platser som först och främst är reserverade till familj. Helt sjukt hur mycket släktingar vi har egentligen. 

But any how. Måste borsta tänderna och klä på mig nu om jag ska lyckas hålla mig till tidsplanen. försöka går ju liksom. 
Idag har chilli och jag jobbat. Vi har också försovit oss, åkit buss och tunnelbana och promenerat längs Kungsgatan. Vi har även florerat med kändisar idag. Vi har blivit passerade och nästan påkörda av prinsessan Madeleine och Chris. Jennie från dansgruppen bounce dök in bakom kassan för att hälsa på chilli. Och på väg hem från jobbet lekte chilli med ingen mindre än Babsan och hans (hennes? Hens?) border terrier. Så är vi båda utslagna i soffan. Det är tungt att ligga på topp och florera med kändisar. 

Okej. Typ 18 dagar kvar tills jag blir (huuuuuaaaaaa!!!!!) 27. Det är en stor jävla siffra. 

Men iaf. Jag har bestämt att min stundande ålderdom inte är något att fira, så dont get to excited. Jag fyller ju dessutom år på en måndag så hur kul var det liksom. 

Men. För er som ändå vill trotsa mitt missnöje med min födelsedag så har jag en liten "wish list".  

1. Jag vill fixa mina naglar som vägrar växa och bara går av. 

2.  Jag vill ha en liten slipmaskin. För jag vill slipa massa saker här hemma. 

3. Jag vill ha bidrag till mitt kommande bröllop, för hejherrejösses vad dyrt det är att gifta sig. 

4. Jag vill ha doftljus. För det är min nya crush. Gärna i fina glasbyttor. Och föreslagsvis från voluspa. Jag ÄLSKAR voluspa. 

5. Jag vill tattuera mig. Skiter i vad ni säger, jag måste ha mer. Så presentkort på typ finest tatto? 

Och for now kommer jag inte på något mer. Men there you have it. 

Nu är det dags för jobb fix. Skjut mig, jag vill inte jobba idag. 


Vissa dagar hatar jag. Typ som när jag trodde att jag kommit tillräckligt långt för att kunna slappna av och faktiskt njuta av livet - så kommer det där ögonblicket då jag slungas tillbaka till ruta -243 och måste börja om från början. 


Jag skulle verkligen behöva dig nu.