Idag är en ledig dag som jag inte tänker göra ett jäkla skräp på. Jag tänker bara glida runt hela jäkla dagen. Frågan är om jag ens tänker hoppa ur mjukisbyxorna. Jag tror inte det. Eller jo. Det blir så jobbigt att knöla ner dom i mina knähöga vinterstövlar när jag ska ut med hunden. Vi ska bara gå en riktigt lång härlig promenad utan stress. Och denna promenaden kommer avslutas hemma. Inte på jobbet. Det är det bästa med hela dagen tror jag. Haha jobbtrött? Ja, det tror jag.

Näe men nu är det nog dags att slappa vidare lite. Snart vaknar väl Knoxi på riktigt och då ska vi ut och kissa. Eller bara han. Jag tänker inte moona för kvarteret och sätta mig och kissa i snön. Det känns inte som min stil.

Ja det är sant. Vi har haft en av de bästa helgerna på länge. Började ju som sagt med en härlig långpromenad med Knoxi, ingen klädpanik innan släktfikat vilket är typ kors i taket. Sen kom ju släkten, allt gick superbra, och alla hade supertrevligt, knox betedde sig som värsta mönsterhunden. Jag fick till och med beröm för min sista minuten julpyntning. Och André fick massa bra presenter. Och min stora överaskning... Hihi den var nästan det bästa ever. Syster och glenn kom. Utan andrés vetskap. Och ja. Han blev så himla glad. Och jag blev så himla glad. Jag blev nog mitt gladaste ever. Älskade älskade söstra mi. Åh vad jag behövde henne. Eller behöver henne. Vi två kan liksom sitta tysta, bara hon och jag över en kopp kaffe och det gör inget att vi inte pratar. Vi förstår varandra ändå. Ibland undrar jag om vi inte har det där speciella bandet som tvillingar har. Vi behöver inga ord. Vi skrattar, gråter och förstår varandra ändå. Fast jävlar vad våra munnar gick i helgen.
Any ways. Sen kom ju michel och malin. Liten efterfika. Mkt trevligt. Synd bara att de inte stannade på festen sen. När de gick var det dags för middag. Hade ingen lust att laga mat. Hittade två matlåder i frysen. Awsome. Skicka in dom i micron, middag fixad. Sen åkte älsk iväg och hämtade syster, glenn och dennis. Syster och jag blev klara på en kvart. Ingen klädpanik nu heller. Wäh vi var grymma. Allt folk rullar in. Alla festar järnet, vid tio ringer jag taxi som kommer hit lagom till att alla druckit upp och klätt på sig och gått ut. Kommer till ett ställe. Alla kommer in. Vi får ett bord där alla får plats. Sen rullade helrören in. Dansa, dansa, dansa hela natten med dom jag älskar mest. Kommer hem, lagom sent. Myser i soffan en stund med älsk, medan snöstormen röjer utan för fönstret. Vaknar tidigt på söndagen, hoppar in i duschen och sen städar jag undan festen medan Älsk sover. Sen låg vi i soffan, kollade på reprisen av idol, åkte förbi donken, köpte 12 ostburgare och drog hem till mama. Äter ostburgare och myser en stund med syster, mama och glenn. Sen var det dags för dom att åka hem till gbg. Sorg. Lite tårar. Mkt ont i hjärtat. Resten av kvällen spenderades på soffan. Jag älsk och knoxi. Kunde inte bli en bättre helg. Jo. Om den varat några dagar till.

Tack alla som kom och gjorde helgen oförglömlig. Tack för att ni gav mig en av de roligaste kvällarna i mitt liv. Och tack allra käraste syster för att ni kom. Nu ska jag göra mig i ordning för en dag på jobbet. Hua. Den här helgen kommer jag leva på länge.

Ja då har släkten varit här och fikat. Alla har nu gått, disken är diskad och snart är det dags att gå ut med knoxen igen. Han är för övrigt helt död. Har varit mkt för honom idag, först rolig lekaisnönochhoppaagilityhinderpromenad imorse och sen trillar det in folk han älskar. Som mamma, robban, älsks föräldrar, roliga lekmoster med roliga lekfarbror och många många fler. Nu sover lilla älsklingen på golvet, helt utslagen. Själv har man för första gången sen morgonkaffet äntligen satt sig ner en stund med ett glas saft. Snart ska väl saften bytas ut mot mer barnförbjudna drycker och partypacket komma. Men först väntar vi svåger och svägerska, som tyckte att ikea var mkt viktigare än att komma när resten av släkten var här. Hua. Vissa blir man inte klok på. Måste fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll, känns inte rikigt som jag har tid med klädpanik idag. Äh wtf det löser sig. Jo. Det är klart det löser sig. Det blir ju INTE kort kjol iaf. Då kommer det se ut som jag har blåa strumpbyxor under. Just not hot. Näe men om man kanske ska powernappa innan svåger och svägerska kommer. Hell yeah. I adore powernaps. Men. FAN. Jag hinner inte. CRAP.

Jag vaknade idag glad i hågen och taggad för att fixa klart allt till det att släkten kommer över och fikar. Sen slog det mig. Hur fan kan jag ha så jäkla mkt att göra varje gång jag är ledig? Det är verkligen fullt ös så fort jag inte behöver gå till jobbet. Vanligaste frasen på min statusuppdatering på FB är " ledig dag med fullt ös". När hade jag planerat att slappa till mig egentligen? Bara ta en ledig dag och inte göra ett skit. Då skulle jag nog klättra på väggarna förresten. Det var nog en dum idé. Äh fullt ös är bra, då får man något gjort av dagarna.

Näe dags att fixa klart allt till släkten kommer. Så här blir det inte mkt gjort. Hell yeah. FULLT ÖS, NU KÖR VI!WOHO!

Ja då kör vi igen. Heldag med fullt ös, fast idag är jag inte ledig. Jobbar bara kortis pass men oh dear lord. Jag är stressad redan nu. Och ändå så vaknade jag cirkus halv åtta. Av mig själv. Då tänkte jag i mitt stilla sinne att nu kan jag ju inte gå upp. Men sen kom jag på att det kan jag ju visst det. Så kan jag tjuvstarta lite på städningen kanske? Hihi vilka onda planer jag smider! Ja jävlar. I´m the devil i disguse. En varg i fårakläder. Världsherravälde nästa. Näe men seriöst. I´m an evil mastermind!

Knoxen sover så sött på golvet med huvudet på sin favvogorilla. Som OBSERVERA inte är trasig än. Den piper fortfarande. 

Hihi och jag vet nått som ingen annan vet. Men jag tänker inte säga vad det är. I´m no kiss and tell. Fast jag dör snart. Tur att det är lördag imorn! =D 
Oh yes idag fyller min lilla bananbåt år! Hela 24 jordsnurr. Och då menar jag André och inte hunden. Han fyller två jordsnurr i januari. Liten kille det där. Hihi. Eftersom jag inte riktigt orkade gå upp idag och ge andré frukost på sängen med paket och vacker skönsång så fick han sina paket igår, när vi gick och la oss. Och jag tror det blev en hit. MEN. Sen kommer det ju en sak till på lördag. Hihi. Idag ska jag nog ändå försöka baka en kaka till honom. På släktfikan är det iaf beställt kladdkaka av the birthdaykid, så kladdkaka it is. Man får faktist bestämma själv när man fyller år.

Ja och så var det jobb i högdalenbutiken med chefen idag. Hm. Kommer bli en intressant dag. Typ allt är beställt och det är snökaos så vad är då kvar till roger och mig? Jo. Plocka alla pall som kommit som jag och godistanten inte hann med igår. Hua. Men först ska jag och knoxi ta oss igenom snökaoset till jobbet. Hm, långa eller korta biten idag? Jag tror ju att långa är att rekommendera. Plus att det blåser inte lika mkt när man går långa vägen.

Alltså. Fy fän vad det blåser.

Ja. Underbara morgon som startar med näsblod. IGEN. Börjar bli lite less på det här. Blödde näsblod igår också. Fast på kvällen. Måste sluta med denna trend. Den är inte cool.

Jag skulle ju egentligen varit ledig idag, men bästa kim böt ju dag med mig, så vi kunde fira andré nu i helgen. Kollar ut, det är snöstorm och minusgrader. Hummar lite för mig själv att det är väl bara så himla typiskt. Hur ska jag kunna släpa knoxen till jobbet i det här vädret? Det kommer bli en grumpy 60 kg vovve.. Usch jag får nästan dåligt samvete. Stackars min lilla hund. Och stackars mig. Det är klart vi ska byta dag när det är som sämst väder ute. Det är ju så självklart! Tur iaf att jag inte kommer blåsa bort eftersom jag har mitt ankare med mig. Älska älska knoxi.

  

Åh äntligen ledig. Yes, idag har Tiny ett fullspäckat schema. Städa, långpromenad, boka tvättstuga är bara en av de saker som står på listan. Haha och ändå har jag inte börjat än. Vet faktiskt inte var jag ska börja. Långpromenad kanske? Fast det känns ju sådär eftersom det snöar som bara den ute. Måste ju tänka på min lilla puppys ögon. Som för övrigt tycker att det här med snö är det bästa som finns. Hunden då, inte ögonen. Ögonen rinner som bara attan nu. :s Stackars kenoki.

By the way, allt har löst sig i helgen (thank god!) tack vare bästa kimino! Tack, hjärtat, du är en lifesaver!

Det var inte riktigt dags att gå upp, vaknade innan larmet, men insåg att jag inte skulle kunna somna om rätt så fort. Är iof ganska bra att jag vaknade såhär tidigt, då hinner jag och knoxen förhoppningsvis med en ordentlig långpromenad innan det är dags för jobb. Idag hittar ni mig och godistanten i högdals butiken. Oh yes.

Vart ju kaos igår på jobbet också. Så galet mkt folk. Ingen lunch hanns med och stackars eva fick stå i kassan typ hela tiden och hanna fick stå på fisk. Själv sprang jag runt som en tok och hjälpte kunderna. Hopp från foder, till borste, till marsvin, till guldhamster, till valpkoppel och så vidare och så vidare. När jag kom hem var jag helt hes och död i skallen. Men jäklar vad bra man sover när man är slutkörd.

Imorgon är jag ledig, då jäklar ska det städas!! Jag SKA städa. Och gå långpromenad med knoxi. JAG SKA. Sådeså.

Datatrassel, tok mkt folk.. Ja hua, var glada att ni inte stod i våra foppa igår. Men eftersom vi är så himla bäst på jobbet, så klarade vi det galant! Haha så galant att vi nästan kunde stänga i tid! Och det säger jag bara, det är grymt gjort av oss.

Sen kom ju älsklingen och hämtade mig, oh dear lord vad tacksamt det var. Och så bjöd han på mat. Och lät mig somna på soffan och sova bort hela lördagskvällen. Han är så himla bra den där. Banana<3

Jaha. Det var ju kul att det kom snö. Värsta julfeelingen som bara tvärdog idag. Fick inviga dom nya vinterskorna igår, men dom åker nog upp på skohyllan ett tag till. Känns rätt meningslöst när det inte finns så mkt som ens lite frost ute.

Anyways.

Dags för Tiny att vara hurtbulle och gå upp tidigt för att åka till jobbet. Suck och snark. Är så himla trött. Blödde tydligen näsblod igen, men den här gången sov jag. Var inte sådär jätte mkt, men ja hade på något vänster lyckats smeta ut det i hela ansiktet. Chock när jag tittade mig i spegeln. Oh dear lord.

Och så var det dags för snö igen. Wäh vilken tur att jag köpte nya vinterskor igår! Världens finaste varmaste gosigaste skor. Hihi som min kära mami brukar säga, det finns en mening med allt. Och så har jag målat naglarna också. Tufft som bara den med ljusblå naglar, passar ju som handen i hansken nu när det är kallt, haha.

Åh jo! Fick ju svar på det där kryptiska sms från syster. Now it all make sense! Haha bara lilla tröga Tiny som behöver få saker förklarade för sig, men det var ju bara så himla självklart!

Näe hupp hupp. Rycka upp sig och get ready. Och inviga dom nya skorna såklart! =D

Näe. Inget fredagsmys idag. Grabbarna grus är på besök. Dom ska ha grabbkväll, dvs utgång. Och eftersom min egentliga ålder är cirkus 87 som vi redan konstaterat så stannar duktig Tiny hemma eftersom hon ska jobba imorgon. Oh no. Mer vuxenpoäng. Okej jag kanske är runt 90 då. What eva. Orka jobba bakis. Haha och jag skulle ju lätt kunna vara med på grabbkväll för övrigt, eftersom jag i våran umgängeskrets går som "en cool snubbe". Fråga inte hur det gick till. För det minns jag inte. Åh unga dagar vad ni springer iväg.

Any ways. Det blir du och jag ikväll datan. Du och jag.

Jag är så himla kick ass på det här med presenter. Alltså. Åh jag är så taggad på att ge André den här saken! Men jag tänker inte skriva vad det är, för jag vet att han läser min blogg. Och det skulle förstöra hela grejen. Jag verkligen längtar till att få se hans min när han ser vad det är. Haha vilket helgon man är, tycker det är roligare att ge än att få. Ja, jag borde nog bli den nya moder teresa eller ngt. Fast det kanske inte räknas om dom man ger till inte är svältande barn? Eller sådana som har det illa ställt. Men helt ärligt. Skulle dom få Andrés present skulle dom inte må bättre alls. Så jag hoppar nog den där moder teresa biten. Ja det göra jag.

Härliga morgon som börjar med näsblod. Händer rätt ofta nu för tiden. JOBBIGT. Har för mig att en vis kvinna någon gång sa att det berodde på någon brist. Någon näringsbrist. Såklart var denna visa kvinna min mami. Min egna lilla vårdupplysning. Hur kan mammor ha koll på allt? Eller veta typ allt? Äh skit samma. Mamma är en otrolig människa. Sådeså.

Jobbade ju i högdalen igår. Var väldigt lugnt. Och det var väldigt skönt. Idag blir det stora butiken, byte hos mina älskade små sköldisar idag. Och så ska jag jobba med godistanten! Woho!

Måste köpa resten av andrés presenter imorgon när jag är ledig.. sen är det ju jobb fram till att han fyller.. Hm. Men jag har ingen aning om vad jag ska köpa. Men det löser sig nog :)
Ja, det är över nu. Vad? Det får ni inte veta.

Har kommit på vad jag mer ska bygga ut min trekvarts sleeve med. En trana. Woa it´s gonna be kick ass. En trana, en tiger.. och sen får vi se. Har inte riktigt kommit på vad jag ska sätta på insidan av armen. Kanske bara lite moln eller ngt? Äh, vi får se. Ska bara spara massa massa pengar först. Så jag har tid att fundera med andra ord.

Time to get ready for work! HUA!

Så var dagen här. Hua. Jag ska nog klarade av den här dagen också. Jag kan ju lugnt säga att jag varit med om värre. MYCKET värre.

Grekisk mat blev det igår. Älska älska älska dolmades. Nä vi satt på resturangen och väntade på maten spelade dom massa grekisk folkmusik. Oh dear lord vad jag saknade grekland då. Måste tillbaka. Snart. Synd bara att knox inte får följa med. Haha hade varit så himla roligt!

Det tokregnade ju hela dagen igår. Ibland undrar jag om min hund inte tror han är en york eller ngt. Han bara vägrade visstas ute längre än vad han behövde. Haha undra vad folk trodde när hunden springer tillbaka till porten med matte släpandes i kopplet och försöker övertala honom om att vi ska gå ut. Hund drar hem, matte drar tillbaka. Sen öppnades sig himlen ordentligt. Knox vann. Vi var ute i ca 10 min och blev helt blöta båda två. Ibland, behöver man inte vara en bestämd ledare. Ibland har hunden rätt. Vi hade det mkt mysigare i soffan än ute på promenad i regnet.

Dagens visdomsord: Lyssna på vad din hund säger till dig! Haha ;)

Idag känner jag mig som vädret. För jävlig med andra ord. Helgen flög förbi och knappt att jag fick ngt vettigt gjort. Konstigt. Måste bero på dom en miljon tankarna som flyger genom mitt huvud just nu. Fast en miljon är nog dessutom en underdrift.

Nä. Cigg. Nu.
Okej. Min lediga helg har börjat. Startade fint med att jag vaknade senare än vad jag brukar dvs sovmorgon, en lördag. Wäh det var på tok för länge sen.

Any ways. Slogs av en tanke. Kom på att jag inte har ngt alls planerat för den här dagen. Eller jo, ev utgång ikväll. Men det är ju först ikväll. Helt sjukt, lider av mindre panik över att jag inte har ngt att göra idag på dagen. Min ûber dumma sambo är nog bakis och kommer inte vakna innan 11 idag, eftersom han var på fest igår. Hos grannen. Jag och godistanten hade inte lust med hemmafest med bara massa grabbar. Eller typ bara massa grabbar. Så vi stannade hemma och tittade på Idol. Vuxen poäng? Typ 3000. Så med alla mina vuxenpoäng jag tjänat nu borde jag vara typ 85 år gammal. Lika gammal som jag kände mig igår med andra ord.
JO! Jag och godistanten tjänade ju flera hundra vuxenpoänng igår när va var i skärholmen också! Vi köpte bara varsin ny tröja. Och det var allt. Wäh. Jag kanske är närmare 87 då.

Näe dags att ta rullatorn ut på balkongen för en cigg.
Vaknade av ett kryptiskt sms från syster. Fattade verkligen ingenting. Kollade igen nu lite senare när jag vaknat ordentligt, men det var fortfarande lika kryptiskt. Hm. Måste fylla på mobilen så jag kan ringa och fråga. Nyfiken? Alltid.

Har för övrigt världens sötaste hund. Fick mig ett gott skratt nu på morgonen. Han brukar vanligtvis ligga på mattan i hallen på morgonen, men i tisdags när jag dammsög, la jag undan mattan så jag kunde torka golven sen. Produktiv? Hell yeah. Fast så glömde jag ju lägga tillbaka mattan. Så min 60 kgs vovve hade lagt sig på dörrmattan. Hahahahahaha. Världens största corso på den minsta mattan i huset. Det var en syn kan jag säga.

Hade en mysdag med mami igår. Världens bästa mami. Tack, tack, tack för att du finns, och ställer upp när jag ställt till det. Hihi. Fast det inte händer så ofta.

Igår var jag ju ledig. Och det tackar vi gud för. Fy fan vilket äckligt väder det var. Knoxen hade ingen lust alls att vara ute, han gjorde det han skulle och sprang sen tillbaka till porten. Och tro mig, jag försökte faktiskt hålla honom ute längre så vi åtminstonde kunde ta en liten promenad, men han vägrade. Och helt ärligt. Om 60 kg vovve inte vill gå ut, får man ta det. Hihi det var ju visserligen inte så att jag klagade. Fast sen innebär ju det visserligen att vi nog kommer att behöva gå den långa vägen till jobbet idag så att han är lite trött åtminstone.. Och roligare än så kan man ju ha i snöslasket. Efter som mina skor gärna läcker lite..

Träffade Morca igår. Mitt lilla hjärta. Hon har nog inte långt kvar nu, så det kan ha varit sista gången. Hua hjärtesorg. Men det kan ju bara bli bättre för henne.

Så dagens motto - It can only be better!

Wäh. Börjar min ledighet lite smått nu. Såklart värsta skitvädret ever. Ingen långpromenad med min kinkiga hund. Det regnar ju för tusan i sidled. Hur gick det till liksom? Stackars min lilla vovve. Kommer regna rätt in i hans droopy eyes.

By the way, såg en så jäva bra film i söndags. Draktränaren/How to train yor dragon. Alltså. Herre. Min. Gud. Så himla underbar rolig söt film. Det var nog längesen jag fastnade i en film så mycket. Bästa bästa. Jag skrattade så jag grät, grät för det för sorgligt, grät till och med en liten skvätt när den var slut, bara för att den var slut. Draktränaren hamnar ju lätt på min topp tre lista över kick ass filmer. Sådeså.

Wäh. Ut på den iskalla, regniga balkongen för en cigg. Hua.

BÄSTA! <3

Snart får jag vara ledig en helg! Oh dear lord, det kommer bli alldeles underbart! Första helgen på fem veckor då jag inte ska upp och jobba båda dagarna. Oh jag kan knappt vänta. Fast. Jag har så himla mkt jag ska försöka hinna med, att vi får se om jag hinner njuta av ledigheten lite. Hihi men fuck. Jag ska inte jobba i helgen. Jag ska faktist under hela lördag och söndag vara någon annanstans än på jobbet. Hihi so long suckers, ni får pina någon annan i helgen. Tiny ska glida runt i solglasögon bara för att hon kan.

HA! Tiny borde bli spåtant! Min lilla vision om kaos på jobbet slog in med råge! Oj oj oj säger jag bara. Hann inte med att hjälpa alla kunder som ville ha hjälp, vissa var supergoa och förstod, andra tyckte vi hade dålig service. Men det tänker jag inte bry mig om. För det har vi inte. Vi var kort om folk och gjorde det bästa vi kunde. Det tänker jag vara stolt över. JUST DET IN YOUR FACE, DRYGA DUMMA KUNDER! Haha lite bitter får man vara.

Wäh. Cigg. Mer kaffe. Ladda för tokig dag nr 2.

och dags för jobb. igen. det var rätt lugnt igår, men idag när jag har planer efter jobbet, ska såklart stänga, så kommer det säkert vara fullt ös. Illa, illa.

Wäh. knox vill leka med bananen.
Jag måste bara säga att jag fortfarande är så fruktansvärt lycklig att jag fått tillbaka min nätanslutning. Det är helt otroligt. Blir nästan lite tårögd. Satt här nästan lite för länge igår, slutade med ont i rygg och axlar, men det gjorde absolut ingenting! Det var det värt.

But anyways. Jobb idag, 10-19 i stora butiken. Suck. Kommer bli kaos, kaos, kaos. Som varje fredag typ. Eller alternativ nr två är att det blir toklugnt och så blir det kaos i helgen. Den möjligheten finns också. Haha vilken bitterfitta man kan låta som. Jag menar ju såklart att det kommer bli AWSOME. :) Jobbar ju med världens bästa godistant! <3
äntligen äntligen har vi internet igen! Oh dear lord älskade internet vad jag saknat dig! Äntligen återvänder hoppet om livet!

Det är helt sinnes hur handikappad man blir utan internet. Kan inte kolla bussen, kolla vädret, har ingen aning om vad ens vänner gör, hur mkt pengar man har kvar, kan inte betala ett shit osv, osv. listan kan göras MILSLÅNG. Och då tror jag att man bara fått med det viktigaste. Och det är ju rätt sjukt att man kan få ett sånt lyckorus när man får tillbaka internetet. Jag körde värsta vinnardansen i huvudet. Kändes minst pinsamt då. För det är rätt pinsamt hur beroende jag är av datan. Okej. Koffein, nikotin och internet beroende. Känns bra det här. INTE.

Skit samma. Min liv är tillbaka. Jag är så lycklig. :)