Kund vill betala varor för 33 kr med en femhundring. Eftersom jag tagit emot femhundringar hela dagen av folk som absoluuuuuut inte hade något mindre ( den 25:e, kom igen, det har du visst) frågar jag i sedvanlig ordning efter något mindre. Varpå jag får höra seklets längsta historia om varför hon inte hade det.

Kund-neeeeej, men vet du vaaad?! Jag blev bestulen på hela min väska, men plånbok, kort, sl kort, smink, nycklar mobil ( här babblar hon vidare om allt hon förlorat i denna fruktansvärda stöld, men jag slutade lyssna) och nu fick jag den här femhundringen av min pojkvän, är han inte världens bästa? Så att jag kan ta tåget hem, för jag jobbar ju bara i Sthlm ( här slutar jag lyssna igen för ärligt, I DONT CARE) och nu tills jag har fått mina nya kort, and so on and so on (lyssnar inte alls vid det här laget utan slår in summan i kassan) och bla, bla blaaa (ger henne växeln och hälsar på nästa kund) och det är verkligen skit job... ( kunden avbryter sig själv mitt i meningen när hon insett att jag verkligen inte bryr mig, tack guuuuud) öh, jaa, tack då, ha en bra dag! 

Alltså. Säg bara nej bästa gång. För ärligt. Det var en ja eller nej fråga. Tack. Adjö. 
Okej. Alltså. Jag dör. När tjejsnack spårar blir det episka konversationer. 

Japp mina vänner, tisdag idag, för er som missat det. Jag jobbar ju som vanligt, men börjar en timme tidigare för vi får finbesök från huvudkontoret och Norge. The issue med att vara en så grym butik som vi är, är ju att Reitangruppen tittar förbi titt som tätt och det hjälper ju inte direkt min prestationsångest. Meen skit i det! Glada tankar! Jag har ju faktiskt min bebis hos mig och världens bästa man. Och it's payday imorgon. Och det lider mot jul. Man skulle kunna säga att livet är jävligt fint nu. Peppar, peppar ta i trä! Nä men nog om det här nu, nu har jag inte tid med det här längre, har ju fortfarande lite att göra innan det är dags för jobb! Puuuuuss
Fan. Glömde hörlurarna på jobbet. Så nu måste jag åka kommunalt utan musik. Så. Jävla. Jobbigt. Dock kan jag ju svänga förbi på vägen hem och hämta dom, men frågan kvarstår ju om det är värt. Nevermind. Lätt värt. LÄTT. 
Hua. Uppe och väcker tuppen, på min lediga dag. Varför kan man ju då undra. Jo för att min lediga dag blev helt plötsligt inte alls ledig utan en annan måste rycka in och jobba för mr bossman, för mr bossman är trött. Jo men man tackar. En annan är ju så trött att jag är helt säker på att detta bara är en dröm, och att jag inte alls ska jobba. Men jag kan ju ha fel. Fast egentligen ska jag inte klaga, jag jobbar bara fram till halv elva, sen får jag gå hem. Mja eller jag ska leka lite med godistant efter det, men sen får jag gå hem. Och då måste jag göra allt i min makt för att inte somna, för imorgon ska jag öppna igen, fast enligt schema då. Blä. Dags för nytt jobb igen. Är så jäääääla klar med Seven va. Så som sagt- nån som behöver någon- ring mig. Tack och adjö jag måste gå till bussfan nu. 
Det var ju dags för rond 3 i lördags med Jennifer. Så att från och med nuuuu ska jag inte dricka på ett tag. Ska ju faktiskt jobba natt på lördag och då måste jag vara pigg och fräsch och fit for fight. Yeah. Men iaf. Fyllebildskavalkad at your förfogande. Enjoy. 

Alltså fan. Jävla skit måndag. Jag hatar dig. Ingen hund, fucktards på jobbet, strul med allt och som krona på verket fick jag schampoo i ögat och ser nu ut som jag rökt väldigt förbjudna substanser. Okej, schampoo i ögat kanske inte är så farligt, men med tanke på hur totalt värdelös denna dagen har varit så känns det liksom 20 gånger värre. 


Och jag saknar ihjäl mig efter min hund. Tur att jag har min andra hjärtehalva hos mig, annars vet jag inte hur jag hade klarat mig idag. Hua. Men för att det här inte ska bara vara ett kräks-på-måndagar inlägg, bjuder vi på gullesnutt bild på knox och saknar lite till. 



Vi säljer inte sl biljetter för Pressbyrån som säljer sl biljetter ligger på pricken 43 meter ifrån oss. Där hittar man även automater som man kan köpa sl biljetter ifrån. Idag försvann mitt hopp om mänskligheten. 

Kund- hej jag skulle vilja ladda mitt acess kort med 30 dagar från och med idag. 

Jag- jag är tyvärr inte återförsäljare för sl, du måste gå ner till Pressbyrån i tunnelbanan. 

Kund- okej, men ladda bara på en hundring då. 

Jag- jaa, alltså jag kan inte ladda ditt kort, du måste gå ner till Pressbyrån, den ligger i tunnelbanan, precis här bredvid. 

Kund- men ta en enkel biljett då. 

Jag- jag har inte sånna heller, jag är som sagt inte återförsäljare för sl. 

Kund- nähä? Men vart kan jag ladda mitt kort då? 

Jag- hos Pressbyrån, i tunnelbanan en trappa ner. 

Kund- men vart ligger Pressbyrån då? 

Jag-??? I tunnelbanan. 

Kund- jaha, men vad bra! Det var ju dit jag var på väg! 

Jag- jaa, men så bra! ( fucking fuktard, äru helt jävla efterbliven???) ha en bra dag! 
Haha någon är väldigt missnöjd med att han inte får gå in och väcka extrahusse! 

Äh fy fan. No more Alcohol for Tiny. Men kul vare. Och gratis drinkar på Fridays tackade man ju inte nej till. Mot bättre vetande skall väl tilläggas.