Jag gick runt större delen av gårdagen och tänkte -"idag får jag inte inte inte glömma att uppdatera blåggiz." vad gjorde jag? Glömde uppdatera blåggiz.


Aja. Igår fyllde iaf bästa chilli 25 (hejherrejösses) och vi gick ut och åtade middag ett gött gäng. Mkt trevligt. Nu är jag på g till jöppet, och det regnar och jag är trött som ett djur. Det här med att börja tidigt är inte min grej.


Helgens bravader då? Mjaa fullbokad lördag. Bara.

Han sjunger, and i quote, "only coffe, no sugar in my cup". Woah, hold your horses, tiger! You bad ASS! Ironiskt nog heter låten dessutom "dont wake me up". Skrattattack.

Fan då. Där gick den planeringen i stöpet! Här har jag gått runt och trott att den första september är på söndag. News flash. Det är det inte. Det är på lördag. Oh dubbel snap, eftersom jag nu är så jävla dubbelbokad att jag skulle behöva klona mig själv x antal gånger. Typiskt, i tell you. Tjejen med koll är då inte jag iaf.

Vi står stilla på en station för att det är två minuter kvar tills avgångstid för denna stationen. Jag menar really? Två minuter? Är personerna inte här när det är två minuter till avgångstid så lär de ju missa bussen i vilket fall som helst.



Nämen chockerande! Nu åker vi och inte en jävel klev på under dessa två totalt meningslösa väntande minuterna! IDI!!!!!

Förlåt att jag försummat dig och skrivit sporadiskt. Det är inte ditt fel, det är mitt. Du har inte gjort något fel, det är jag som är en dumming. Saken är den att du är fri för allmänheten att läsa och jag kan inte berätta allt i dig, för det kan bli så konstigt då. Men jag lovar att bättra mig och mata dig med inlägg minst en gång om dagen och visa att jag faktiskt fortfarande tycker om dig. Du är en fin och snäll blåggiz och jag tycker om dig. Du tjafsar aldrig emot och pratar inte skit (om jag inte matar dig med det, AVII!) och du gör som jag vill, oftast, och du funkar som app på ipåni igen, så jag har ingen anledning att försumma dig som jag gjort. Så förlåt blåggiz, aj löv jo, och lovar att bättra mig.



By the way. Hade en så sjuk dröm inatt vaa.. En sån som påverkar hela dagen och som man inte kan släppa och som verkligen sätter griller i huvudet på en. Vad hände där liksom?

Yäääy, tack bästa mami för mitt nya fina fodral! I love it!

Idag är det söndag och jag har inte direkt några planer.. Mjaa mer än att förtränga att jag ska jobba imorgon! Folk har ju fått pengar nu, så det lär ju vara lika mkt att göra imorgon som det var i fredags.
 
Händer i veckan då? Jo men min kära Jillan fyller ju 25 på torsdag så vi ska ut och äta middag. Sen blir kalas för Olivia på söndag, hon har ju fyllt hela 12 år nu.. WöW, tiden går fort.
 
Haha jag hade fan inte så mkt mer att skriva idag, så nu blir det mer kaffe innan man ska ut med hunden! Han vaknar ju förhoppningsvis ganska snart.. Men nej, det är inget jag räknar med, haha.
 
Puss&Kram
Because the night belongs to lovers
Because the night belongs to lust
Because the night belongs to lovers
Because the night belongs to us
 
Och jag kan inte sluta sjunga på den.
 
Tack Patti Smith och Bruce Springsteen för att ni skrev denna låten. Jag har bara sjungit på den i trehundra dagar nu och kommer inte att bli sinnessjuk om jag inte får ut den ur huvudet snart. Nej, nej. Inte alls. Och jag har en enhörning i garderoben! Schh! Det är en hemlis!
Alltså herreminjävlagud! Provjobbade med en ny tjej idag. Ja, ni läste rätt. En ny tjej igen! Och jag säger då det. Alla UTOM jag var jättenöjda. Hon ska vara min medhjälpare men det var hon inte. Hon ska jobba under mig, men det gjorde hon inte. Jag vet inte riktigt vad hon gjorde om jag ska vara ärlig. Okej nej det är inte sant. Hon diskade. Punkt. Och det var ju iochförsig bra men det hjälpte ju inte mig så mkt. Bortsett från att jag slapp diska också. Helt seriöst måste tjejen ha haft lim under skorna. Lilla stackarn, 18 år, nyexaminerad från hotell och resturang linjen och helt värdelös inom sitt ämne. Suck. Dagens ungdom. Ska nog ta med mig oxpiskan imorgon och mana på henne utav bara satan. Annars kommer det här inte gå. Och det är inte bra eftersom hon fått jobbet. Kaos. KAOS.
 
 
Bitter? Nä inte alls. Okej. Det där var inte heller sant.
 

Så. Jävla. Snygga. Gaddningar.


Jag dör. Seriöst.

Jobbmåndag! Det ska bli sjukt kul att komma till jobbet idag, får väl se hur länge jag kommer säga så..

Helgen har varit grym iaf, så jag är sjukt taggad på en minst lika bra vecka! Dock ska jag ju ta hand om vår nya servitris idag, känns lite sådär eftersom jag också är ny, men vad fan, klarar jag att köra en hel catering själv så borde jag klara detta också. Yes, that's right. I'm awsome.


Lite så vi jobbar nu vaa.. Anställning igår, hoppa in och jobba på catering idag! Lite dum arbetstid dock, 15-19. Men vad fan. Jag hade ju inte direkt något annat planerat idag, då kan man ju likväl passa på att tjäna lite efterlängtade pengar!
 
 
Håkan hellström kanske har en vän med en bil, men jag har en vän med en kamera. TADAAA!
 
 
Majjemän! Jobbet, Tiny fixade! Idag blev det officiellt, jag är den nya servitrisen på Il piatto sundbyberg! Söööömpan, vettu. Oh happy day, idag blir det rosé på balkongen med min bästa mor!
 
 
 
 
 
 
Alltså. Happy, happy!
 
Idag var en bra dag. Betoning på VAR. Men i sedvanlig ordning får jag inte vara glad särskilt länge, för det är alltid något eller någon som ska förstöra allt. Börjar lessna lite på det nu.
 
Men iaf. Rolig nyhet. Jag har nog fått jobb. Och det är ju kul. Eller var. Jag blev glad iaf. Tråkigt att så få andra blev det också.
i don’t like it when you break me honey
why’d you have to do that?
tell me when you make these tears keep fallin’
do you feel like a man?

figure figure, there’s no working you out whatsoever
only one way i could sum you up all together
you got a black heart

daddy i’ve fallen for a monster
somehow he’s scaring me to death
ah yes he is
he’s big and he’s bad
i love him like mad
mamma he’s the best i ever had

daddy i’ve fallen for a monster
he got a black heart

no walls to build around me honey
cause you blew my house down
sticks and stones won’t put it back up for me
and that’s where we’re at now

ahh, sicker sicker, i ain’t feeling your mouth whatsoever
a name it hurts me more the way from around but whatever
you’ve got a black heart

daddy i’ve fallen for a monster
somehow he’s scaring me to death
yeah!
he’s big and he’s bad
i love him like mad
mamma he’s the best i ever had
oh.. yes he is

daddy i’ve fallen for a monster
he got a black heart

he got a black heart
he got such a dirty black heart in him
ain’t it girls (yeah)
i love him like mad
ohh yes i do
he got a black heart

♥Stooshe - Black Heart Lyrics♥

Idag måndag har varit en riktig slappdag. Jag har bakat hallonsockerkaka och gått på promenad med liten bror. Haha och efter det var det punkt. Så. Jävla. Skönt.

Fan vad jag slarvar med att uppdatera bloggis! Måste bättra mig!

Vad har hänt sen alla mina turer till Gbg? Mjaa jag kom ju hem igår, och imorse messade min vackra syster och berättade att Ozzie (min allra bästa tatuerare, reds anm) var med på Nyhetsmorgon. Så gissa om jag satt bänkad framför det hela morgonen! Och så fick man skicka in tittarbilder på sina gaddningar och självklart var inte jag sen på att göra det och min finaste ara har numera synts på Nyhetsmorgon. Hell yeah!

Nudå? Nu är jag hungrig, och ska äta!

Ibland går det ändå lite som man vill! Lite ändringar i planeringen gör att jag nu imorgon drar iväg till götet igen tills på lördag då jag återigen åker hem till Sthlm. Shit, börjar känna mig lite som en backpacker. Fast efter denna resa blir jag hemmabunden ett bra tag, har ju liksom inte direkt möjlighet att åka så mkt mer efter det. Men iaf! Dags att fortsätta packa! Har inga rena kläder (eller rättare sagt så har jag inga kläder alls men det lilla jag har är smutsigt ) så det här kommer bli jävligt spännande!

Nope, vill inte, nej, nej, NEJ. DÖMMA!!!!!

Jöpp! Nu har vi firat världens bästa systerbarn och ätit jordgubbstårta made of yours truly! Och bullar som mamsen och ystra gjort. Stella fick fina presenter och ligger nu utslagen på papi Glenn och toksover, det är tydligen jobbigt att fylla ett.. Haha vänta bara tills du fyller arton mitt älskade systerbarn, då kommer du ligga utslagen i en vecka! Men imorgon är tråk dagen då det är dags att åka hem, och det har jag definitivt ingen lust med! Det är alltid så jävla aprövtråkigt att åka hem.. Men men. Snart är jag väl tillbaka, som vanligt ;)

Åh! Åhåhåh!! Igår hade vi så himla fint väder så vi drog iväg till Göteborgs skärgård och solade och grillade och badade! Yours truly badade enbart fötterna för hon är kinkig med vattentemperaturen och hade inte heller med sig bikiniunderdelen. Men det gjorde absolut ingenting, för sol och bad med min älskade familj är bland det bästa som finns. Men idag då? Jo, idag ska vi dra iväg till Haga och titta runt lite och imorgon har vi ett årskalas för frallan. Jaa, jag måste säga att livet har sina goda stunder också.

Ojojoj, efter lite olyckliga omständigheter drar ju för fan jag och mami till götet redan imorgon! Snabba puckar i tell you! Nu då? Starta paniken igen, jag måste packa!!!