Har plågat min hund med långpromenad och bad. Flörtade tillbaka honom med köttbullar, grisöra och chicken stick = helt förlåten och tillbaka på gudatronen.  Klagade på pojkvän som stökade ner mitt nystädade hem som jag slitit med och gav tre av hans köttbullar till hunden. Erbjöd mig att laga mat och har snällt tittat på två avsnitt av VÄRLDENS SÄMSTA JÄVLA REALITY TV- SERIE = fortfarande sur. Så att eh. 
Japp. Found myself a handyman. Vad är det som är så himla tilldragande med handymans? ( ja jag vet att den grammatiska korrekta stavningen där är "handymen" men klockan kvart i nio på morgonen, vem pallar vara grammatiskt korrekt?) well, i dont know, men jag hade första parkett iaf när våran nya lampor och älsklings nya sängbord blev ihop monterade. Yummy. Candy for the eyes i tell you. Dock fick jag EJ smygfota min man ( fattar verkligen inte varför, när han går runt och ser ut som en manlig modell 24/7) så ni får väl se bilder på lamporna då. Skit skoj. 

Fast dom är ju såklart fina dom med. 


Subtila budskap på tunnelbanan. 

Nej "anonym", du vill inte veta vad jag sa. Jag vill inte ens veta vad jag sa. It was just that bad. 
Varför, åh varför, är du söndag kommen? Jag vill ej att du ska ta ifrån mig ledighetens fröjdfulla njutning. Tråksöndag deluxe. Bebis åkte till husse, jag ska till the hellhole imorgon och vardagen kommer igång på nytt. Bläsch. 

Har för övrigt inte gjort ett vettigt handtag alls idag. Rastat bebis och läst bok. Vilket OBS OBS OBS älsklingen min är helt okej sysselsättning om man är hemma själv. Inte när ens sambo med attention whore tendenser är hemma och har tråkigt utan hund. Har fastat i fifthy shades of grey. And I get the hysteria now. Visst absolut, den här boken får mig att rodna och vissa bitar måste jag faktiskt helt hoppa över, men storyn.  Oh the story. Varma om än lite tveksamma rekommendationer. Boken är lika bra som barnförbjuden. Vilket får mig att komma ihåg att jag inte läst ut kapitlet jag läser nu. Så lite mer läsning på schemat då. #bookworm 



Alltså. Ibland blir han så jävla bra på bild mitt älskade hundskrälle.  
Men oftast blir det såhär: 

Tror han tycker jag är töntig som fotar honom minst tio gånger om dagen. Fotoalbumet på min mobil består av 97% fulbilder på hunden. #hundneeeerd
Jo men så att jag har väl kanske glömt bort att blogga lite. Shame on me. Men det har varit lite sisådär med energin, har ju som sagt mest jobbat och det har gått bra fram till igår då jag gick full speed bitch machine på en kund som klagade på min service över en gratis kaffe. Och jag hade inte tänkt att jag skulle säga allt jag sa men det liksom bara rann ur mig. Jag tror inte hon kommer komma tillbaka. Någonsin. Men dagen blev ju genast bättre när jag fick komma hem till mina pojkar. Och jag vet att jag har sagt det förut, men jag måste säga det igen. Jag måste ha gjort något väldigt bra här i livet för att förtjäna ens så mycket som en blick ifrån den här fantastiska människan. Vi hade mer eller mindre bestämt att vi inte skulle fira alla hjärtansdag igår för han jobbade natt, jag jobbade öppning, jag hade tvättis och lille bäbisskrällehundhjärtebarn är här. Ändå kommer han med det här:  
Boyfriend be crazy. Men jag älskar honom till universums slut och tillbaka. 

Alltså. Min stora kärlek i livet skickar den här bilden till mig: 
Varpå jag skickade den här: 
Svaret jag får? 
Lol. 
Okej. Vit månad slut igår. Vad hände? Finmiddag med bästis och min älskade. Slutade med karate fylla med bästis. Så nu när jag dricker igen, kan jag ju säga att jag inte saknat det alls. Nej. Trots sprit och vin och roligaste kvällen på länge så måste jag nog villigt erkänna att jag känner mig rätt klar med hela krogen grejen. Kunde inte låta bli att tänka på hur det var när jag var på krogen nykter och såg alla fyllos. Så nytt nyårslöfte, no more karatefyllor. Okej, vin till maten, nån öl med nån då och då, men fan inga mer karatefyllor. Tack för den här tiden, men jag är klar. Done, over and out. Och nu kan man ju tro att jag är hysteriskt bakfull för att jag skriver det här men sorry, lads, så är inte fallet. Jag mår precis likadant som igår när jag var nykter. Booyah.