Hihi jajjemäään nu är jag uppe i Norrlands urskog. Bokstavligt talat. Det är så jävla mkt snö och så himla kallt. Men också jätte fint och super mysig stad. Än så länge har det inte blivit sådär jätte mkt äventyr, men det gör absolut ingenting för jag behövde det här. Well, well any ways.

Fan fan fan fan. Ibland suger livet värre än vad jag klarar av. Ibland vill jag bara inte mer. Som nu. Nu ger jag fan upp. Det räcker. Jag har gått sönder i tusen bitar.

Någon som inte vill att mami ska åka..

Julen kom och flög förbi. Allt hände så himla fort så jag knappt hann med. Och systra och gleeni och stella-bella har redan åkt hem och vi hann knappt prata med varandra. Men det gör inte så mkt, huvudsaken är att dom kom. Huvudsaken är att vi sågs och kramades och fick vara nära. Det underskattas faktiskt lite ibland. Men lite systertid hade verkligen varit något som vi båda behövt. Trots allt så är min syster min bästa vän.

Juldagen hos mormor iaf. Så mysigt att träffa henne igen. Är ett riktigt dåligt barnbarn som inte träffat min mormor sen i mars. Shame on me. Men jag ska försöka träffa henne igen snart.

Och idag ska jag ju åka till östersund. Tror jag. Idag velar jag som in i bara h*lvete om jag ska åka eller inte. Det hade väl inte varit sån big deal om det inte varit så att var just nyår och knoxen är så himla skotträdd. Det känns på  något konstigt sätt som om jag sviker honom genom att åka bort över nyår.

Men iaf. Julen var superb, att få fira julen med ystra igen var det bästa som kunde hända, Stella är så söt att man vill kattnappa henne, mormor ska få mer besök och nyår är fortfarande oklart trots att vi isf ska åka idag.
Hihi ibland är min hund bara det sötaste som finns. Jag låg och sov med handen utanför sängen och så väcker han mig genom att lägga sin blöt lilla nos i min hand. Och i samma sekund som jag slår upp ögonen börjar han vifta på svansen. Då blev jag alldeles varm i mitt mattehjärta så han fick hoppa upp i sängen för lite morgonmys. Så himla underbart sätt att starta dagen på!

Idag slutar andré lite tidigare så vi ska fixa det som är kvar till julafton.. Det är inte mkt men det är sånt som jag inte kunde ordna på egen hand. Haha och så ska jag dra fram dammsugaren idag, skulle gjort det igår men det bara blev inte så. Kunde inte förmå mig att öppna städskåpet överhuvudtaget.

Och idag kommer syster! Woop, woop!



♥♥♥

Vackra, älskade, underbara, finaste, sötaste hjärthund!

Jag vet att jag har problem med mitt temperament. Jag vet det. Jag är väl medveten och jag jobbar på det. Människor som känner mig vet om mitt humör. Människor som känner mig, vet att de inte ska ta åt sig när jag taggar till. Jag menar aldrig något illa, och jag vill aldrig någon illa. Mitt temprament har satt mig i många problem, men det har alltid löst sig. De flesta vet att om jag bara får två minuter för mig själv så går det över. Att ifrågasätta är ingen idé, det är då jag har sönder saker och säger saker jag ångrar och som sårar. Det här är sånt som folk VET om mig. Så varför vet inte du?



Nej. Jag vill inte prata om det.

..som jag vill göra. Jag vill tattuera mig till både höger och vänster. Vilket inte är sådär jättebra tror jag för skulle jag göra allt jag vill skulle jag till slut se ut som Kat von D. Vilket visserligen inte skulle vara mig emot, jag tycker hon är en av de coolaste personerna i vår tid. Och inte bara uteseende mässigt, hon är en riktig affärskvinna också. Och hennes livshistoria - MY GOD! Snacka om att jobba sig upp till toppen. Fler sånna starka kvinnor tack.
Iaf. Var på CRT igår. Dom har fått in älg-,hjort- och vildsvinsklövar. Äkta torkade med hår och klöv och allt jäkla äckel på. Jag tittade på dom och det vände sig i magen. Men självklart skulle andré köpa en. Som tur var köpte han ingen älgklöv med han köpte en hjortklöv. Alltså. URK. Usch och fy och blä och så jävla äckligt. Missförstå mig rätt, jag älskar min hund och han tycker säkert att det är jättegott MEN jag vill inte ge honom sånt. Inte med päls på. Haha jag kan riktigt se framför mig hur han har massa lös hjortpäls i slemmet som hamnar på väggarna och på golvet.. Fy så vidrigt.

Any how. Två dagar kvar till julafton. En dag kvar tills Söderström-Filander kommer till Estockholmo. Querida hermana, te extrañé tanto.

Igår var det verkligen en riktig vinterdag, det var kallt, massa snö och man blev alldeles rosig om kinderna när man varit ute ett tag. Så himla mysigt. Så jag och knosse gav oss ut på en riktig jäkla sjumilavandring och spårade rådjur, gick i skogen och lekte i snön. Det är ganska kul ändå att min hund som hatar regn, slask och dåligt väder över lag (haha inte ens strålande sol och 25+ går hem hos honom, då tycker han att det är för varmt..) verkligen ÄLSKAR snö. Det kan nog vara bland det bästa han vet. Varje år när den första riktiga snön kommer så får han alltid ett ordentligt tokryck så fort man kommit ut, lite som en kalv på grönbete ungefär. Haha det är så himla härligt att se. Så gissa om det är någon som kommer tycka att det suger när det ska bli fem plus på fredag? Jag hoppas verkligen inte att det blir så.

Idag ska vi iaf iväg och handla mat och jag ska påbörja saneringen av hundhår här hemma. Knosse har ju sånt där irriterande hår som sticks och fastnar i precis allting! Tji fick jag eftersom jag inte ville ha en långhårig hund pga fällningssäsongerna.. Men iaf. Bästa tipset? Ta en plasthandske och dra ihop håret med. Thank you, mormor, för det bästa husmorstipset hittills.

Disneyfilmer är inte bara till för barn. De är till för hussar och mattar och hundar också!

Det var då fasiken på tiden för lite snö nu tycker jag! Vaknade imorse och vart så himla glad över att det var helt vitt ute! Love it! Sen får vi väl se hur lycklig knosse blir, men han brukar tycka det är ganska kul med snö så länge det inte är blött och slaskigt.

Den här veckan blir det iaf fullt ös på fixfronten! De sista julklapparna ska inhandlas, hemmet ska städas, den nya taklampan ska monteras i köket, hunden ska julbada - and so on. Men det är bara roligt tycker jag. Och dessutom har ju nedräkningen börjat nu. Om fyra dagar anländer familjen Söderström-Filander i Storstaden! Om du frågar mig är det den bästa julklappen i år. Ja, årets julklapp om man ska säga så.



Varje år, samma visa. Jag hatar raketer. Jag hatar vad dom gör med min stackars hund. Varför i hela friden ska man smälla raketer över huvudtaget? Nej, det är inte kul. Nej, det är inte nödvändligt. Nej, det finns ingen mening överhuvudtaget. Visst, traditioner i all ära, men det är inte alltid det är en bra grej. Det finns så många husdjur här i landet som tycker att nyårsnatten är en riktig mardröm. Och ägarna där till. Tänk dig att ditt husdjur bara ligger och skakar och är totalt livrädd och det finns ingenting du kan göra för att hjälpa. Knox blir så stressad, så rädd att kan bokstavligen skakar som ett asplöv. Han springer runt och hyperventlierar, morrar och finner ingen ro. Varje gång det smäller rycker det i hela kroppen på honom och han blir bara mer och mer rädd för varje raket som brinner av. Och det finns inget jag kan göra för att hjälpa honom. Han söker tröst och hjälp från mig men det finns inget jag kan göra för att få det att sluta smälla. Därför måste jag droga ner honom varje nyårskväll. Jag måste peta i min bästa vän hur många tabletter som helst, för att han inte ska behöva vara rädd. För att folk tycker att raketer och smällare hör nyår till. Men det värsta är att jag inte är ensam. Så jag har tagit ställning. Jag har bestämt mig. Jag har gått med i smällarupproret. Jag vill inte behöva droga ner min bästa vän. Jag vill fira nyår tillsammans med honom. Och jag vill att även han ska få en bra början på det nya året.

Vad väljer du?

 

  

Idag ska vi hem till älsklingens föräldrar och fira "Lill-Jul". Malin och Michel åker ju på lyxkryssning i Karibien över jul och nyår. Men jag är inte avis. SKOJA, är så in i helvete avis! Jag vill också. Mja, mjo, kanske inte över jul då eftersom jag äntligen ska få spendera lite tid med mina nära och kära. Saknar min syster. Jämt och ständigt och hela tiden. Men nu är det mindre än en vecka kvar! :D Ska bli himlastormande spännande att träffa Stella igen också - hon har tydligen växt jättemkt. Lillbebbe som inte är så liten längre. Hon fyllde ju hela fyra månader för bara ett par dagar sen.

Har iaf hittat en så himla bra present till Andräj. Tror han kommer älska den. Fast vad det är tänker jag inte skriva ännu, för han läser ju som sagt min blogg. Så bejbi - läser du det här - på julafton får veta!

 

Men alltså. Autocorrect är djävulens påfund. Vampire daieries? Kom igen, är det ens ett riktigt ord? Vampire diaries ska det ju vara. Shit man kan ju tro att jag inte vet vad en av de bästa serierna i världen heter. Eller att min ipåni har stavningssvårigheter. Och så är det ju så jävla tufft att inse sånna saker EFTER man publicerat inlägget. Damn you autocorrect.

Jag skulle göra så himla mkt idag. Slutade med att jag kollade klart på vampire daieries. Fuck. Nu har jag inte bara slut på avsnitt utan även en helvetes massa saker och göra imorgon. Men det var det värt.

Nu börjar jag äntligen komma igång med julklapps inköpen! Hihi bara liiite sent. Men jag har iaf beställt hem några idag, som borde komma antingen till slutet av veckan eller början av nästa. Och så ska jag iväg med världens bästa madde idag och handla lite.. Men vi får väl se hur det går, för jag har knappt någon aning om vad jag ska ge bort.. Så jag tänkte väl typ ge mig ut och låta fantasin flöda.. Det brukar ju gå så bra då.. Ehm..

Any ways.. 10 dagar kvar! 9 till det att ystra och gleeni kommer! Så jävla lycklig. Och så får jag träffa mitt kära systerbarn igen. Det kommer bli himla spännande och se hur Knosse kommer reagera.. Men jag är hoppfull! Även om han inte direkt gillar barn så brukar bebisar gå an. Det är först när de börjar röra på sig och låta som han tycker dom är läskiga.. Men jag tror nog att om jag introducerar Frelli för honom så borde det inte vara några problem. Han litar ju trots allt på sin mama. Och säger jag att bebis är ok, då är det så! Där med BASTA.

Jo. Klippte mig igår. Allt det risiga är borta = skönt. Men jag är INTE nöjd. Bild kommer senare när jag inte ser ut som en ghetto superstar. Håret uppsatt i världens knut, mjukisbyxor och tjocktröja. Det är tyvärr inget jag vill dela med världen.

Åh, idag är det lucia! Skulle så himla gärna vilja åka på julspelet i sofia kyrka, men jag tror inte det blir av. Att jag åker dit dvs. Hihi jag saknar fan att gå i kyrkan. HAHAH snyyyyggt, att sätta kyrkan och fan i samma mening. Lost child, eller? Näe men seriöst. Det var riktigt roligt och verkligen en glädjeboost varje gång. Vi var alla vänner och på samma nivå. Ja, utom prästen då, hon var ju lite speciell. Det är lite förvånande ändå när jag berättar att jag varit aktiv i svenska kyrkans ungdom hur ställda folk blir. Det är nästan som att tro är något tabulagt. Eller så blir dom bara förvånade över att jag inte är idealbilden för en kristen. Men som det står i bibeln, Gud älskar alla sina barn.

MEEEN iaf. Idag ska jag klippa mig. Är helt sjukt nervös att dom ska typ ruska på huvudet och dra fram rakapparaten. Så blir det typ varje gång jag ska klippa mig. Förresten så vill jag ha en kompis som är frisör. Det vore så jäva praktiskt.

Igår var en riktigt bra dag. Först vart det hundmässan med Älsklingen, vilket som alla år är minst lika roligt. Dock tycker jag att Corsorsarnas rasmonter behöver ett ombyte. Den har varit samma i massa år nu. Och tyvärr, mina rasfränder, den är inte rolig. MEN iaf, sen bar det hem till Knox för promenad! Efter det drog jag hem till världens bästa Madde som bjöd på pizza, vin och massa godis!! Det var så himla mys även om nellie hade ätit typ roadkill och släppte världens äckligaste fisar med jämna mellanrum. Haha, nellie, hon är bara för söt.

Idag ska jag iaf hem till mami och julbaka. Det ska bli lussebullar, snöbollar, chokladpraliner och massa annat. Shit. Jag kommer typ gå upp 500 g när den här helgen är slut. Men det gör inte så mkt. För den här helgen har varit så himla perfekt.

Ja. Som vanligt då med andra ord. Det här med tattueringen. Ska jag göra en ara? Ska jag göra en paradisfågel? Ska jag göra en tukan? Ska jag göra flera små tranor? Ska jag ha en fågel överhuvudtaget? Om inte, vad ska jag ha då? Ska jag göra en annan tattuering först? Lutar lite åt det hållet eftersom jag inte kan bestämma mig. ÅHHHH.. Ni som bara kan bestämma er sådär snabbt, ni anar inte hur lätt ni har det. Det här kommer hemsöka mig tills jag bestämt mig. Och det kan ta så himla lång tid.

By the way så har jag värsta zombieärret på handleden. Kommer INTE att bli fint. Eller nja det vet jag ju inte, men just nu ser det INTE fint ut. Ska lägga upp en bild när jag lärt mig hur man för över bilder i från iphone.


I ♥ my Iphone.

*Något kallt.
*Något blött.
*Något ihärdigt.
*Något Knoxen hatar.

 Vet ni? Okej, en sista ledtråd!

*Något som förstör frisyren.

Nu då?

JA!! Snöblandat regn! Klurigt litet quiz för er som missat att det är totalt äckelväder ute. Och min hund kommer inte röra sig ur fläcken idag. Stackars puppy. Eller snarare stackars mig. Får väl köra två timmar på crosstrainern som substitut för våran långpromenad. Finns ju liksom inte så mkt att göra när man är "emellan två jobb" (hahahah dagens största skämt!) så ist tränar jag. Och tränar lite till. Wäh. Jag har inget liv.

I spy with my eye..

*Någon som har för mkt fritid.

Gissa vem?

.. blir jag bara så jävla less. Och Celine dion's version av feliz navidad suger röv.

Och nu är det fan på tiden. Idag ska jag plocka bort mina stygn, ÄNTLIGEN! Så när jag kommer hem så är det första jag ska göra att duscha utan att linda in armen i plast och tejp. Och diska utan diskhandskar! Och tvätta händerna som en normal person och inte helt muppigt för att inte blöta ner bandaget. OCh jag ska klia. ÅH fy i helskotta vad jag ska klia. Jag ska rafsa och krafsa och aldrig sluta!!


Alltså. Man får ju vara glad för det lilla.



NO MORE!

Hittade en jätterolig Nemi strip som jag tänkte publicera. Men den vart så lång så den fick inte plats i bloggen, det roligaste försvann. Mega BU. Funderade då på att länka till den, men hur kul var det då?

Imorgon ska jag iaf ta bort mina stygn. Och gå en runda i liljeholmen och se om jag hittar några julklappar. Har ju som sagt liiiiite ont om tid nu.

Hm. Jag är fan bitter över att den där dumma strippen inte fick plats. Den var faktiskt skitkul. FAKTISKT.
Äntligen så kom det lite snö!! Alla tycker jag är helt tokig för att jag hellre har snö än några plus, men jag tycker fan att det är skönare att vara ute när det är snö än när det är sådär snuskblött och typ 4 plus. Sådeså. Knoxen tyckte iaf det var helt ok, han hittade en ispöl igår som han höll på att halka runt på. Mkt lättroad hund om jag får säga det själv. Men så länge mitt hjärta är lycklig är jag lycklig.



Alltså. Bilden är från förra året. Som ni kanske förstod.

Jag bestämde mig för att åka igår iaf. Men jag kom ju igång lite sent, så jag smsade linda och skrev det, och undrade om det var ok, good manors liksom. Vad händer? Jag får inget svar. En timme senare svarar hon att alla åkt hem och jag inte behövde komma. No shit sherlock. Hade du svarat tidigare.. Ah, men äh, jag tänker inte ens lägga ner nån kraft på det där, det är bara dumt. Istället åkte jag, mami och svärmor ut till roliga butiken ute i Gustavsberg och köpte massa saker. Jag fixade en julklapp till andré bland annat. Men jag tänker inte skriva vad det är, för han läser min blogg.

Ja men iaf. Dagens planer: Städa, julpynta, vika tvätt, rasta hund, byta sängkläder och fundera ut julklappar till hela tjocka släkten. Ja. Och söka jobb. Och i värsta fall ringa the-iphone-call-of-shame till roger och be om att få jobba extra. W.Ä.H.

Sitter här hemma, klev upp för en stund sen och väger över om jag ska åka till hunddagiset på föräldramötet eller inte. Jag är inte så arg längre, men jag har inte någon lust. Känns bara så himla, himla tråkigt och falskt. Men å andra sidan så vill jag ju självklart säga hej då till alla mina ägare.. Kommer sakna vissa av dom minst lika mkt som hundarna. Plus att jag måste lämna tillbaka nycklarna. Kan ju inte påstå att jag behöver dom liksom. Och det är ju egentligen bara en timme, så det kommer ju gå ganska fort.. Men är det trist och jobbigt blir det en väldigt lång timme. Fast åker jag inte dit, så måste jag dit i veckan och lämna nycklarna. Wäh, pest eller kolera på hög nivå. 

 

Mjo. Lite så känns det.

.. och jag säger det igen. Jävlar i mig vad supernatural är en bra serie. Man kan säga att jag är lite nördig. Men jag bryr mig inte. Det är nästan så de konkurerar ut Grey´s. De ligger lite neck to neck.

Ja men igår då. Hade ett super trevligt samtal med arbetstränar ulrika. Hon är för gullig, hon bjöd ut mig, koxen och andré ut på deras landställe. Och hör och häpna, det var dessutom ulrikas man som kom med förslaget! Hon hade tydligen berättat för honom om oss och han tyckte vi lät så gulliga, för att använda hennes ord. Sånt, mina vänner, är balsam för själen. Men sen drog andré iväg till Cina och jag och knosse blev ensamma hemma så min kära vän kimino kom över och höll oss sällskap. Fan det kunde slutat illa. Vi var hos världens bästa tattuerare Ozzie på dagen och sen satt vi och tittade på LA ink och bläddrade igenom mina tattueringsböcker. MAJ GAD, vad det började klia i fingrarna. Så ja, jag kommer färglägga lite mer av mig själv. Tydligen har jag för lite kött på armarna för att göra min orginalidé med tranan. Så nu är jag lite inne på en röd ara. Kan nog bli en JÄVLIGT cool färgexplosion. Smaka på den du.



Jag skulle kunna skriva om att jag är helt rosenrasande, kokar av ilska och med största sannolikhet kommer slå någon inom en snar framtid, men det tänker jag inte göra. Och jag skulle kunna skriva om den stora sorgen som äter upp mig inifrån som får mig att krama knoxen så hårt att han börjar protestera. Men det tänker jag inte heller göra.

Jag tänkte faktiskt säga att jag bakade en rulltårta igår. Den blev jättegod och jättefin. Det är förvånansvärt enkelt att baka rulltårta. Och väldigt tantigt. Men jag blir ju faktiskt 24 i mars, och då är jag ju halvvägs till 48. Så jag måste öva mina rulltårta skills så att jag kan glänsa på föräldramötena. Och sen när de andra föräldrarna är gröna av avund över mina goda och fina rulltårtor - BAM- så kommer det äppelkanelmuffins med crumble! Så med andra ord så är det viktigt att börja i tid.



Mja,mjo. Nu är det ju inte min rulltårta på bilden men jag har inte listat ut hur man lägger in bilder på datan från ipånen så... Och så vill jag ju bara säga att min är mkt finare. Inte lika kladdig och mkt mer symmertrisk (<-Hur fan stavas det? ett m? Två m? Vem bryr sig? Jag har nog stavat jättefel, men budskapet går ju fram iaf).


Fan, vad skönt det var att prata om något annat en stund.

Och idag small det till. Idag kom den. Ilskan. Jävlar i helvetes jävla fan, fan, fan, FAN!! Jävla idiot ***** som bara kan stoppa upp sig själv där solen inte lyser. Hoppas du aldrig vinner på triss, hoppas din hund biter av dig näsan och att du får obotlig cancer. Nej, jag tänker inte längre vara den vuxna personen som vänder andra kinden till, ***** är dum i huvudet och jag hoppas verkligen att alla möjliga dåliga saker händer henne.

Idag är jag arg på världen och jag tänker inte vara snäll. För vem fan tackar mig för det? Varför ska jag ge 500% i allt jag tar mig för när det ändå bara går käpprätt åt helvete? Världen suger och jag vill inte vara med längre. Okej, du vann, jag ger mig!

ÄR DU NÖJD NU?!









Jag vill inte prata om det.







...