Sov lite för länge idag. Vaknade och hade lite bråttom innan jag insåg att jag faktiskt inte behöver stressa ändå. Så. Jäkla. Underbart.
Ska tydligen bli tokvarmt idag igen, så lite kläder är att rekomendera. Hihi det är ju trots allt rätt svettigt att gå ute med 6 varma hundar i detta väder.. Sen får vi väl se om tröttmössan ska med idag också.

Måste iaf sluta nu.
Jupp och det kunde knappt gå bättre! Eller jo det är ju klart, jag vill ju som alla andra vinna på lotto men det är inget jag ser inom en snar framtid då jag inte ens spelar på lotto. Man kanske skulle börja med det?

Igår stängde jag helt själv på dagis, och jag blev nästan klar i tid. Blev himelens stolt över mig själv. Sen bar det av hem till andrés föräldrar på middag och sen hem till mami och mata hennes katter. Efter det åkte vi hem och stupade i soffan och såg ett par avsnitt av supernatural. Så. Himla. Bra. Hihi men knoxen var nog tröttast av alla eftersom han följde med till jobbet igår för första gången på evigheter! Men allt gick bra och han betedde sig som den prins han är, tills han precis som dagishundarna blev hämtad vid fyra av husse. =D

Dags att göra sig klar för ännu en dag ute i solen! Haha just det, jag jobbar för det mesta utomhus! ;)



Trött knox på dagis..

Japp. Jag har kommit på dagens bästa. Nybryggt, skållhett kaffe på morgonen. Gärna då en morgon som den här också, då man kan sitta ute på balkongen och bara mysvakna. Med sitt kaffe såklart.

Igår tog det en bra stund innan jag kom hem, vi åkte förbi öb och köpte en torkställning, eftersom jag blev helt tokig på att andré inte plockat undan alla kläder som hänger på tork överallt efter tvätten i söndags. Visade sig att de inte var torra och det var därför han inte plockat bort dom. Förlåt älskling, det var dumt av mig. Haha jag kan verkligen vara så jäkla snabb på att bli irriterad och så visar det sig att jag inte hade någon anledning. Starkt jobbat, Tiny!

Fick nya arbetskläder igår! :D Fyra t-shirts och en sommarjacka (softshell)! Så himla fina!! Tack så hemskt mkt, Linda!

Och ja, bild kommer senare. Jag ska bara orka ta ett kort innan. :P



Hihi mina två tokpojkar!! <3

Uppe med tuppen, som vanligt! :D Dags för en ny vecka, jobbar 8:30-18 denna vecka. Känns helt ok faktiskt, var knappt trött när jag gick upp imorse. Hihi, men så kanske det är när man har nytt jobb! Igår var vi i bromma igen och böt ut knoxens sele till en större storlek, så nu sitter den perfekt! Haha, jag måste lära mig att min lilla snusmumrik inte är så liten längre! Sen hade vi ju tvättstugan också, allt hann inte bli torrt så nu har vi kläder i hela lägenheten! Det är nu som man inser hur mkt kläder man egentligen har.. Underligt det där hur det kommer sig att man ändå inte har ngt att ta på sig..?

Men iaf. Måste sluta nu och hoppa in i duschen, och fixa matlåda. Haha, har ju tyvärr inte tre fyra timmar att strosa runt här hemma innan jobbet längre.. :P
Japp, idag ska det tvättas. Och i fredags städades det. Härligt med nystädat hem, det känns så himla mkt bättre då på ngt knasigt sätt. Men idag ska vi även mata mamis katter, ta bort en fästing på svärföräldrarnas katt, ev åka till bromma blocks igen och köpa regnkläder och byta knoxens sele till en större storlek. Vart så himla besviken på att den var för liten. Måste nog ställa in ögonmåttet lite bättre. 

Igår hände det inte allt för mkt, vi var alla bakis och tog det mest lugnt och tittade på massa supernatural. =)
Det betyder lycklig tiny. Vi tittar just nu på de sista avsnitten av säsong fyra och det är så sjukt jävla spännande just nu att jag döööööör!! 

Nä. Time to rise and shine, så jag hinner ut med knoxen innan det är dags för tvättstugan! 


Ehh.. Ja det var ju ett tag sen vi tvättade... 



Ärligt. Så. Jävla. AWSOME.



Fina, fina du. Så jag saknar dig.

~~~

Jag blir liksom lite ledsen när jag tänker på det.



Matte, jag vill gå ut och leka...



Kasta frisbeen!!





WHAT?! Tiny utan smink?



Jajjemän idag är det midsommar och dagis har stängt. Hade jag varit kvar på crt hade jag nog jobbat, det skulle nämligen vara min jobbhelg.

Första veckan på nya jobbet är avklarad, och den har verkligen bara sprungit förbi. Känns knappt som att jag jobbat (hihi fast chefen det har jag faktiskt!!) och jag har verkligen så himla roligt när jag är där. Igår var det ju inte allt för många hundar där, jag har för mig att det bara var 11 st, men det var ganska skönt. Då fick man ju liksom tid att lära känna dom lite bättre. Haha fast jäääävlar vad det regnade igår! Jag hade ju inga regnkläder med mig, så jag fick låna både regnjacka, regnbyxor och gummistövlar av min snälla chef linda så jag inte skulle bli helt dyngsur. Men det härliga med vovvar är ju att inte ens lite regn stoppar dom! När det var dags för promenad viftade alla svansar så glatt så.

Mami åker ju iväg till GBG idag och tar med sig robban. Jag är så himla avis!! Jag vill också åka ner och klappa magen. Och mobba glenn. Och mysa i Gbg. Ärligt, jag älskar den staden och hade livet sett annorlunda ut hade jag nog också flyttat dit. Meen någon måste ju vara hemma och mata mamis katter. Yey. Det blev jag.



Knoxen igår när han insåg att det regnade ute. Hur ledsen ser inte han ut?



Gummi stövlarna jag fick låna av linda. ROSA!!! <3



Knox när han inser att det fortfarande regnar..

Näe nu får det räcka för idag! Mami, Rob, Ystra och gleeni. Ha en så himla underbar midsommar. Tänker på er, och önskar jag var där!!

Min morgon började med att älsklingen gick upp innan mig. Hade väl inte varit så konstigt om det inte vore så att jag gick upp vid tio över sex. Plus att det i stort sett aldrig händer. Hittade årets första tvestjärt på balkongen. EUW. Vår balkong är ju tyvärr nån typ utav mötesplats för alla tvestjärtar i hela området, men som tur är så äter knox oftast upp dom. Älskar min hund. Han tänker på mig. Men iaf. Idag är det ju jobb som gäller. Haha usch så jobbigt. INTE. Kommer faktiskt bli kul att jobba idag. Trots regn. Och så stänger vi ju tidigt, och har stängt hela midsommarhelgen. Jag menar herre min gud, första jobbet jag har som gör så. Tro mig, jag ska njuta.

Näe, dags att rise and shine!!

Jajjemään. Lille snusmumirken följde med sin mami till jobbet igår, och det gick hur bra som helst! Han var rätt stressad och livrädd, men han lugnade ner sig efter en timme och låg i sin nya jobbsäng och tittade runt. Vi hade bara ett litet bakslag då han försökte äta chefens valp, men det är inget jag tänker lägga någon större vikt vid då det är en av de första valparna han möter i hela sitt liv. Så ja, jag ÄR en stolt matte. Jag är stolt, nöjd, glad och totalt överlycklig över att Knox skötte sig så bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Kanske ska jag författa ihop ett diplom åt min lilla puppy? Tror ni att han skulle bli glad då?

VART ÄR MIN SOL?! Det här funkar liksom inte längre. Jag håller ju på att blekna bort. Juni månad är snart slut. Och nu när jag gick upp imorse så var det 13 grader på balkongen. Missade jag något? Är det redan höst? Näe, skärpning, vädergudarna!

Ska iaf försöka få med mig Knoxen till jobbet idag. Tror ju visserligen inte att han kommer vara sådär jättepigg på att gå. Det är ju som sagt ganska dåligt väder. Och jag misstänker ju att stackars liten inte är som han ska. Nog för att Knox kan vara seg, men nu är det extremt.

Idag ska jag också skriva min presentation på hemsidan, kolla upp det sen, mina kära vänner! Kanske ni får reda på saker ni inte visste om mig ;)

Over and out.

Dagens Bästa:
Första dagen på nya jobbet kunde inte gått bättre och jag är så himlans glad att jag fått den här chansen. Oh yes, här kommer det - THANK YOU, GOD!

Dagens Sämsta:
Knoxen har fått tillbaka sin armbågsinflammation vilket betyder ingen påfrestning på armbågen, smörj med antiinflammatorisk salva 3 gånger om dagen och en himla massa synd om Knoxen pussar

Dagens WHAT?!:
Tjej från Tele2 kommenterade mitt tidigare inlägg. Jag menar WOW, hur tufft är inte det? Och tack by the way för mkt bra information. Låter som Tiny kommer skaffa Iphone!!

Dagens Lunch:
Wok. Med ris.

Dagens Kaffe:
Med mjölk. Typ 5 st. Än så länge.

Dagens OH MY GOD VAD JOBBIG DU ÄR!:
Picasso. 8 månaders boxervalp. From hell.

Dagens Tv:
Supernatural. Hallååååå, daaaahhhh.

  • Jag tvingade martin att ha fest i fredags, vilket ledde till att jag stapplade in i min egen lägenhet vid fem på morgonen. Hade ju arit helt ok om jag inte jobbat 9,5 timmar innan och varit uppe i nästan 24 timmar. Men jävlar vad roligt det var.
  • På lördagen drog andré ut i skogen och la blodspår med Knox och jag var hemma och fikade men mami, som bokade biljett till GBG. *avis*
  • Lördagkväll åkte vi hem till malin och michel och spelade kubb. Var dock ojämt antal så jag var cheerleader åt båda lagen. Och blev så myggbiten att jag ser ut som ett extremt fall av böldpest.
  • Söndagen regnade bort och Knox vägrade gå längre än runt huset. Det gör ju ont i stackarns ögon när det regnar på honom. Så jag, andré och erki åkte till bromma blocks och köpte en ny spårsele (som visade sig vara för liten, hur gick det till undrar jag?) oxjuveler (ja, det är vad det låter som), en fårskinnsdummy och ett tuggben med jordnötssmörssmak. Mkt uppskattat av regnhatande hund. Jo. Hårfärg köpte jag också.
  • Hade starka funderingar under helgen vare sig jag ska skaffa abonnemag eller inte. Funtar fortfarande på det. För isf ska jag skaffa Tele2 smart med den vita iphonen. Men jag vet inte om jag vågar skaffa mig en iphone. Inte för att jag är klumpig eller så, men jag har en hund som är.



Någon som vet ifall dom är slemsäkra?

Japp. Då var min storhetstid på Crt över. Världens gulligaste Roger kom förbi vid stängning och gav mig blommor och önskade mig lycka till. Och ja! Jag blev alldeles tårögd! Ja, jag är blödig! Var tvungen att bita mig i tungan för att inse att det faktist hände. Jag lämnade Crt. Jag har inga nycklar kvar. Jag vart så himla vemodig att jag gick hem och gjorde VÄRLDENS malibu pineapple. (Asgo drink, för er som inte vet) Nu ska jag vina ner mig och blicka med glada blickar på sommaren och framtiden på Nosmotnos. It´s a dream come true.

Åh det är så svårt! Antingen gör jag det. Eller så gör jag det inte. Det har ju ändå gått ett tag sen jag gjorde det. Och då vart det ju inte 100%. Då blev det ju lite knasigt. Fast det egentligen var så jag ville ha det. Och det här är ju nästan samma. Fast ändå inte. Tänk om det inte funkar? Äh skit samma! Jag gör det! Jag köper ett nytt koppel!

När folk kommer in, stolta som få och även anabolapumpade upp till tänderna och stoltserar om deras schäfer/rottis, tycker jag att det är så himla kul att berätta om Knox.

Kund- Du vet jag har en schäfer, va? Han är bara ett å ett halvt år - och väger 40 kg! Asså fattaru han är så jävla stor! Folk blir ju livrädda! Haha du skulle sett tanten han skrämde slag på när han vaktade på balkongen!

Jag - Tufft. Min cane corso väger nästan 70 kg och anser att det här är hans butik. Han försöker äta varenda människa som kommer in, därför måste jag hålla honom inlåst när jag jobbar. Vill du träffa honom? Jag kan hämt honom om du vill?

Kund- Öh. Eh. Alltså. Näe. Jag har lite bråttom... Vi ses.

HAHAHAHAHAAH åh ljuva nöje med att ha en jätte stor hund!! (fast han är ju hur snäll som helst egentligen, min lilla snusmumrik!)

ÄRLIGT?! ÄR DU HELT J*VLA SERIÖS NÄR DU TÄNKER DIVIDERA OM 10 SPÄNN? 10 FÖRBANNADE KRONOR? DET HAR BLIVIT EN PRISHÖJNING, DIN SURA DASSRÅTTA TILL IDIOT-TANT! JAG VET ATT DET STÅR ETT ANNANT PRIS PÅ HYLLAN MEN DET ÄR PRISET I KASSAN SOM GÄLLER!! DET GÄLLER JU FÖR FAN BARA 10 KRONOR! VAD KAN DU MÖJLIGEN LÄGGA DESSA 10 KRONOR PÅ SOM ÄR VIKTIGARE ÄN MAT TILL DIN HUND?! OCH FÖR I HELVETE, NEEEEEEEEEEEEJ, KUNDEN HAR INTE ALLTID RÄTT! SURKÄRRING!! GÅ OCH DÖÖÖÖ!!
Jepp, idag säger jag adjö till CRT for life. No more CRT. Bitterljuv glädje. Kommer faktiskt sakna mitt jobb lite grann. Men det är helt ok ändå eftersom jag nu får göra det jag verkligen vill - jobba med hundar. Fast det känns så galet scary att bara kasta sig ut, helt handlöst och börja om på nytt. Mitt maniska kontrollbehov håller på att krackelera under all press. Noll koll? Jajjemäään! Mkt ohälsosamt för mitt psyke. Lyckades tugga av mig alla naglar igår. Men jag hade ändå tänkt klippa ner dom. Eller....?

Såg iaf klart säsong 2 av supernatural igår. Skickade med Erki hårddisken så han kan lägga in nästa säsong på den. Under pistolhot såklart. Lite i stil med Scarface. Jupp. Jag är beroende.

Och avslutningsvis så kommer ju söstra inte upp. Utan mamma och robban åker ner. DÅLIG KOMMUNIKATION PÅ DET HÄR STÄLLET OM DU FRÅGAR MIG! Ooops. Caps lock. Eller...?




Igår skulle jag och min kära vovve gå och hälsa på mina nya arbetskollegor på hunddagiset, men vi kom aldrig så långt, Knoxen tyckte att det var för varmt. Det tog oss typ en timme att gå en promenad som vanligtvis bara tar ca en halvtimme. Så vi får väl se hur det går på måndag då vi börjar jobba där. Har galet mkt fjärliar i magen!! Men jag tänkte att han inte skulle behöva stanna hela dagen, jag tänkte gå hem med honom vid 12 så att han får inskola sig precis som alla andra hundar. :)

Fick förfrågan om att åka ut till Cinas landställe över midsommar. Men jag hoppar nog det. Det ska tydligen vara ett ganska stort gäng som ska åka ut och helt ärligt så känner jag bara för att ta det lugnt över midsommar. Mami och systra planerade något om att syster skulle komma upp och stanna ett tag och mami planerade att åka ner så vi får väl se hur allt går. Hoppas bara jag får ledigt alternativt sluta tidigt den första juli så jag kan åka ner och de Iron maiden med systra. Haha fast vi får väl se hur pigg min nya chef är på att ge mig ledigt när jag knappt börjat!

By the way, kära syster yster, så har du blivit himlans dålig på att uppdatera din blogg! Sista inlägget postat den 4 juni. Idag är det den 16:e. Shape up, damn it!


And i would walk 500 miles, and i would walk 500 more..

Varför går dagarna så fort när man är ledig? Tiden bara springer iväg. Hann iaf med en hel del igår, skrubbade hela vardagsrummet och sovrummet från golv till tak, rensade klädkammaren och sorterade tvätt. Klapp på axeln till mig! Nu är det bara hall, kök och badrum kvar. Men i övrigt så hände det inte så mkt annat roligt igår..


Ja, jo.. Bortsett från att jag skulle ta en fin sommarbild på Knox när han nosade bland blommorna. Måste jag säga att det inte gick som planerat?

Jupp jupp jupp. Idag är det städning som står på schemat. Vi har inte städat sen vi kom hem från kreta. EUW. Jag vet. Men sen å andra sidan har jag bara varit ledig två dagar sen vi kom hem från kreta. Inte mkt tid till att städa. Eller tvätta för den delen heller. Så boka tvättstugan hamnade helt plötsligt på listan också. Yeay. Eller inte.

I helgen har jag och janina planerat att dricka lite vin. Jag slutar på CRT for life och Janina går på semsester. Party like rockstars? I think so.

Min lilla snusmumrik är överlycklig att vi är hemma idag. Han ligger och snarkar i sängen och hoppas nog på att det inte blir så mkt mer han behöver göra idag. Men tji fick han. Vi ska ev till hunddagiset och ta en fika, men vi får se. Jag saknar mitt hem. Jag måste vara hemma. Och bara vara hemma. Och städa. Hihi, det är ju liksom ingen fara för jag är ledig imorgon med. WOHO!

Det var en gång en liten fågel, ja en fågel, som bodde på landet (göteborg). Hon ville gärna leka, med sina vänner, med sina vänner och Cattis hette hon! Söstra mi! Kom heeeeeeeem! Vi börjar om igeeeeeen! Vi glömmer aaaaaaallt, om du vill vara min vääääään! KOM HEEEEEEEEEEEEM!

Titta knoxens sad face om du inte kommer!

Igår jobbade jag min sista dag ute i haninge butiken.. Trodde aldrig att jag skulle tycka att det var så jobbigt och sorgligt. Nu har jag tömt mitt skåp, min hylla, knoxens korg, tagit hem mina en gång så rosa foppa.. Näe, usch det var riktigt jobbigt. Jag har till och med pussat alla mina reptiler hej då. Och lämnat bort mina nycklar. Min en gång så feta nyckelknippa, med nycklar till precis allt, lider numera av seriös nyckelbrist. Det är för övrigt helt sjukt hur mkt man samlar på sig under tre år. Det var termosmuggar, tjocktröjor, en keps, en filt, en boll osv. Och jag som trodde att jag bara hade lite t-tröjor och ett par foppa.

Men any ways! Idag inleder jag min sista vecka på CRT, börjar starkt med 12-19:30 i högdalen för att sen vara ledig tisdag och onsdag. Då det för övrigt skulle bli kallare och ostabilt väder. Yeay. Vad kan jag säga? Det är ta mig skjutsingen aldrig fint väder när jag är ledig.



Hej då min fina överfulla kassa i haninge...

Igår hade de avskedsfest för mig, mitt kära CRTgäng. Var verkligen hur kul som helst, alla var där, vilket man verkligen inte ser så ofta. Det hela började med en uteservering på söder, och avslutades på Ett ställe med obligatorisk gyrella efteråt. Mina kära kollegor drog en efter en så det blev bara vi party packet kvar.

För övrigt så hände det sjukaste som någonsin hänt mig igår. En tjej kom fram till mig på dansgolvet och berättade hur vacker hon tyckte att jag var. En tjej alltså. Hur ofta händer det? Inte så ofta. Men jag tar till mig det, lyfter på hatten och tackar, och svär över att jag inte hade vettet att gå hem i tid igår kväll. Men jävlar vad roligt jag hade.
Jupp jupp jupp! Vaknade kvart över åtta idag, pigg som en sol. Jag som hade hoppats på att få sova ordentligt. Fast det gjorde jag kanske, med tankte på att jag somnade igår vid typ 11? Vaknade vid fyra och insåg att jag återigen missat slutet på filmen jag skulle se. Haha jävla mamma, det har jag ärvt ifrån dig! Hur många filmer har inte vi längtat efter att se för att sen somna och missa de sista 20 minutrarna?

Any ways. Tror jag börjar bli lite jobbskadad nu. Drömde inatt att jag var tvungen att hoppa in på jobbet idag för nån var sjuk. Haha jag har inget liiiiiv!! Det är fan illa när man till och med drömmer om jobbet!

Idag kommer nog bli en asbra dag, solen skiner och det var cirkus 23 grader i skuggan på balkongen vid halv nio. Stackars vovve. Han tycker inte om när det är så varmt.

Jag tänkte efter igår på jobbet, varför är jag så trött? Kom på att jag bara varit ledig en enda dag sen vi kom tillbaka från kreta. Sen har det bara varit jobb, jobb, jobb.. Men imorgon äntligen (!) är jag ledig. Då ska jag försöka att sova ut. Men vi får väl se hur det går med den saken. Lär väl som vanligt vakna vid sex. Haha jävla morgonpigghet!

Jag tror att mina kollegor har något fischy planerat för mig imorgon kväll.. Både janina och kim ville "boka" mig. Varför? Det har jag inte luskat ut ännu, men jag är dom på spåren.. Mästerdektetiven Tiny i stövlar.

Såg by the way sista avsnittet på säson 2 av Supernatural igår. OMG bara måste ha säsong 3. Jag är så tokfast i den här serien att jag inte vill se något annat. Bästa serien EVER! Vågar faktiskt säga att den är bättre än Grey´s trots att det varit min favvoserie sen starten. Men tro mig. Den här är bättre. Den är så bra att jag får gåshud.



Sen hör det väl lite till att Jensen Ackles är det snyggaste jag någonsin sett. Dvs killen till höger. Han är så snygg att andré blir svartsjuk. Med all rätt.



Jag tror jag vet vem som är skyldig.

Har nu jobbat två dagar på mitt nya jobb och det har gått så himla bra! Är faktiskt väldigt stolt över mig själv, som inte gjort bort mig en enda gång.. Haha men sen får vi väl se sen när Knox ska med om han skämmer ut sin mamma eller inte. Men det tror jag inte. Han kommer vara en prins. I hope. Men idag är det tillbaka till crt, jobba två heldagar by myself i högdalen. BU.

Och skatteåterbäringen kom igår!! Det är så himla underbart att kolla konton och inse att man har närmare 26000 på kontot. Hallelulja moment, i tell you.

Idag ska jag inskola mig på Nosmotnos hunddagis, dvs mitt nya jobb. Jag börjar halv nio och jobbar till sex. Ska göra mig i ordning lite snabbt nu och sen ut med knoxen en timme eller så, för han får stanna hemma idag. Ska åka hem på lunchen och gå ut med honom. Han får väl säkerligen följa med men jag har ingen aning om ifall det finns någonstans han kan sitta plus att jag kommer nog ha väldigt svårt att fokusera om min lilla älskling ska sitta och gråta och undra vart han är och varför hans mami stänger in honom i en box på en okänt ställe. Jag kanske hämtar honom vid lunch, men vi får se. How ever.. Skulle behövt vara ledig de här två dagarna för att återhämta mig lite, men det får bli en annan dag.

Hoppsan hoppsan. Nästan lite bråttom nu.. Wish me luck!
Underbar dag igår. Jag lyckades inte göra något mer än att gå ut med Knox. Det var svårt må jag säga, men jag tvingade mig själv att ta det lugnt. För nu den här veckan har jag fullt ös med gammalt jobb och nytt jobb. Det såg ett tag ut som om jag skulle jobba ca 8 dagar i sträck, men det löste sig ganska bra så jag är ledig på lördag.

Men iaf. Igår. Jag, Älsk, Martin och Erik grillade hamburgare igår. Så. Jävla. Gott. Fast jag vet inte hur killarnas hamburgare smakade för mina var veggo.

Och nu ska jag väcka min älskling ( inte knox utan den andra) för han har lovat att köra mig till jobbet idag. =D
Alltså. Igår när jag jobbade skulle jag ju egentligen varit ledig. Då var det så himla underbart fint väder. Idag är jag ledig, men då är det molnigt? Damn it. Aja tur i oturen, lille knox, långpromenad! Man får ju passa på när det är lite svalare.

Igår hade vi parkväll med Janina och Danne. Var hur trevligt som helst, måste göras om en ledig dag. Knoxen fick på sig ett dap halsband och är som en filbunke i betong. Lugn och orubblig. Hoppas bara att halsbandet fungerar lika bra på nya jobbet. Håll tummarna! (DAP är en serie produkter med lugnande feromoner = luftburna hormoner typ, som rekomenderas att användas då din hund kommer utsättas för mkt stress, typ byte av miljö. Finns även för katt, men då heter det feliway.)


Ja, Karlsson är ju tydligen sjuk så jag rycker in som en annan superkvinna och jobbar för honom idag. Dvs jag har inte en helt ledig helg längre.. Men det är rätt ok ändå för han lovade att ta min lördag nästa vecka. Vilket kommer bli asbra eftersom jag ska inskola mig på nya jobbet tisdag - onsdag nästa vecka och jobbar alla andra dagar på crt sen. Dvs jag slipper jobba typ 7 dagar på raken. Eureka.

Hörde att det skulle bli cp bra väder idag. Det bådar ju gott när klockan är halv åtta och det är 18 grader i skuggan. Sola på kajen på jobbet? I think so.

Any ways. Dags att vakna.
Jupp. Tiny har gjort ett kap. Igår när jag skulle hem från jobbet, missade jag tåget som gick 31 så jag gick runt en stund i handens c - inte bra för plånboken må jag säga. Men iaf. Gick in på bikbok och kollade deras summer sale, mest för att fördriva tid, dom brukar aldrig ha något fint i min storlek kvar på reorna. MEN hör och häpna! Jag hittade världens snyggaste sommarkvällsjacka! I min storlek! För halva priset dessutom. It was meant to be helt enkelt. Fast idag är det så varmt att jag tvivlar på att jag faktiskt kommer behöva en jacka. En annan ska ju till jobbet. SNAAAAARK. Men sen blir det ledig helg och kanske lite vin? I solen? Vi får se, har ju hela helgen framför mig! WOHO!



Idag åkte kristus till himelen och jag ska åka till jobbet. Dvs inte himlen.

Jag försökte ta ut min hund på en långpromenad nyss. Han vägrade. Alltså vi snackar hopphäst-vägra-framför-högt-hinder-vägrade. Efter tio minuter gav jag upp och vände hem. Knox tokdrog mig hem. I samma sekund vi kommer in, öppnar sig himlen och det börjar tokregna. Knox ligger på golvet förnöjt och sover. Hur grymt är inte det på en skala?


Okej. Lite störd över att matte ska fota när han sover.

Alltså. En vecka på Kreta. Legat i solstolen minst 2 timmar varje dag. Badat. Gått i linne och shorts. Alltid suttit i solen. Resultat? Vagt.



Jag. Blir. Inte. Brun.

Jag har fått en vadjagtrorärenasbraprodukt av kära svärmor. Den heter Neulash och är som ett serum man har på ögonfransarna innan man går och lägger sig. Ungefär som en flytande eyeliner som ska få fransarna att växa. Jag är bara inne på dag 2, så jag har tagit ett kort på mina fransar i nuläget, målade och omålade, för att se om det blir någon skillnad.







Så nu är det bara att vänta med spänning. =D

Jag vill bara börja med att säga att jag tycker att wallenstam (som äger huset jag bor i) skötte min felanmälan om trasigt balkongfönster på ett så underbart bra sätt. Felanmälde i måndags och idag är det klart. Kunde helt enkelt inte bli mer nöjd.

MEN...

De där jävla idioterna till glasmästare är ju fan totalt helt jävla tappade bakom flötet. Där går hissen inte hela vägen upp, de har för fan inte ens ett trapphus. De har inte alla hästar hemma, de har inte ens ett stall. Hur tänker man när man kommer hem till en person som har hund, för att byta ett trasigt fönster men inte sopar upp allt trasigt glas de haft sönder ute på gatan? Det ligger ju numera glas över hela jävla trottoaren! Små glasbitar överallt! Hur fan tänkte ni nu? Det är ju inte precis som att dom inte träffat varken mig eller hunden och kanske inte kan tänka själva att jag inte kan bära min hund över glas-splittret? Fan vad arg jag blir. Skär Knoxen sönder tassarna (GUD FÖRBJUDE!!!) så ska dom få betala vartenda öre. JÄVLA GROTTMONGON!!



Så. Nu känns det bättre. Fast jag ska ringa dom och klaga ändå.

Åh. Är uppe tidigt som fan för att vänta in glasmästaren som ska byta vårat trasiga balkongfönster. Ärligt, jag börjar vid ett och han skulle komma vid åtta. Så jag får springa ut och kissa knoxen lite snabbt innan kan kommer och typ klä på mig, så han inte tror jag kör en desperate housewife. Sen så får vi väl se hur det går med Knossos också, han skrämde ju typ slag på fastighetsskötaren igår. Haha han sa att han inte var rädd för hundar, men vägrade komma in innan jag stängt in knoxen.. Så, jo, jag tror nog han var rädd för hundar ändå.

Hua. Nästan lite bråttom nu. Wish me luck!